Arnika 3*– Atsauksmes

47
Novērtējums 8.110
№1 viesnīcas reitingā Synevyr
8.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Motelis atrodas Terebly upes krastā, nacionālajā dabas parkā. Darbojas visu gadu.Vairāk →
аватар romarinka
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca. Daudzas vietas Karpatos atpū tā s kopā ar draugiem un ģ imeni. Bet "Arnica" ir atpū tas vieta, kur gribas atgriezties vē l un vē l (jau piecas reizes). Tā tad, tī rī ba ir lieliska! ! ! ! ! Ne tikai telpā s, bet visā . Serviss - kā saka "darī sim, ko gribē sim" un viss. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca. Daudzas vietas Karpatos atpū tā s kopā ar draugiem un ģ imeni. Bet "Arnica" ir atpū tas vieta, kur gribas atgriezties vē l un vē l (jau piecas reizes). Tā tad, tī rī ba ir lieliska! ! ! ! ! Ne tikai telpā s, bet visā . Serviss - kā saka "darī sim, ko gribē sim" un viss. Viesnī cā ir viss visai ģ imenei vai uzņ ē mumam. Bū diņ ā garš ī gi ir Aizkarpatu virtuve. Ē dienu daudzveidī ba ir pā rsteidzoš a. Arī liels bā rs. Ir arī krā sainas tinktū ras. Ja kā ds tev saka, ka Arnicā ir slikti, neticiet! ! ! ! ! Man patiks š eit atgriezties vē lreiz!!! ! ! ! ! ! ! !
Смажена картопелька з грибами. Банош з бринзою. Медальйони під помідорами та сиром. В Колибі можна не тільки поїсти,але й полюбоватись вогником та погратись після прогулянки)))) Банька на сіні)))))релакс))))) Стежка до Синевиру. (від отелю 1200 м) Територія отелю з першим снігом. Вид з віконечка.
аватар lirak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca nav uzkopta, serviss diezgan slikts (istabiņ a pat nebija noputinā ta pirms ieraš anā s un uz grī das bija matu bumbas), restorā nā ir niķ ī ga attieksme, diezgan augstas cenas, salī dzinot ar kaimiņ u iestā dē m un jā gaida ļ oti ilgi. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav uzkopta, serviss diezgan slikts (istabiņ a pat nebija noputinā ta pirms ieraš anā s un uz grī das bija matu bumbas), restorā nā ir niķ ī ga attieksme, diezgan augstas cenas, salī dzinot ar kaimiņ u iestā dē m un jā gaida ļ oti ilgi. ilgs laiks pasū tī jumam. Visi nepatī kamie iespaidi ir saistī ti tikai ar izmitinā š anu. Es saprotu, ka restorā nu un viesnī cu komplekss Arnika ir monopols Sinevyras salā , bet jums ir vismaz jā ievē ro normas attiecī bā uz apmeklē tā jiem
аватар petro0996
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Arnikā atpū š amies ne pirmo gadu, vienmē r atbraucam maijā ar ģ imeni uz svē tkiem. Tač u š ajā vizī tē mū s ļ oti sarū gtinā ja daudzi faktori: - reģ istratū rā nebijā m ī paš i gaidī ti, lai gan esam š ī s iestā des pastā vī gie klienti jau 3 gadus, godī gi sakot, attieksme š ķ ita niķ ī ga. … Tomēr ▾ Arnikā atpū š amies ne pirmo gadu, vienmē r atbraucam maijā ar ģ imeni uz svē tkiem. Tač u š ajā vizī tē mū s ļ oti sarū gtinā ja daudzi faktori: - reģ istratū rā nebijā m ī paš i gaidī ti, lai gan esam š ī s iestā des pastā vī gie klienti jau 3 gadus, godī gi sakot, attieksme š ķ ita niķ ī ga.
- bija auksti, gribē ja pasū tī t vannu un aizmirsa par mums, vanna nebija izkususi un neiztī rī ta, beigu situā cijā atteicā mies un devā mies vakariņ ot. Bet ar to viss nebeidzā s, Kolibā negaidī jā m lomu ar vietu tabulu, nebrī dinā ja, ka iepriekš jā rezervē galdiņ š , prasī jā m, kad varam nā kt vai pasū tī t uz istabu , bet mē s nezinā m, kad tas bū s bez maksas un mē s nevarē sim uzņ emt daudz cilvē ku, kas atnes jums vakariņ as uz jū su istabu! ! ! Problē ma ar galdiem un apkalpoš anu mū s gaidī ja visu pā rē jo laiku ! ! ! Ļ oti vī luš ies, devā mies tā lā k, nezinā m vai ir vē rts atgriezties mū su mī ļ ajā Arnikā , daba ir skaista, vieta brī niš ķ ī ga, bet apkalpoš ana un personā ls vē las bū t labā ks!! ! !
аватар olavgvg
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti labs administrators Kostja. Bet Kolyba viņ iem ir slikta. Iesaku bū diņ u "Na Ditsu Do Tsimbora" pa ceļ am uz ezeru. Lieliska vieta, lielisks interjers. Garš ī gi un viesmī lī gi. Cenas ir lē tas, bet pā rtikas kvalitā tes cienī gas. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti labs administrators Kostja. Bet Kolyba viņ iem ir slikta. Iesaku bū diņ u "Na Ditsu Do Tsimbora" pa ceļ am uz ezeru. Lieliska vieta, lielisks interjers. Garš ī gi un viesmī lī gi. Cenas ir lē tas, bet pā rtikas kvalitā tes cienī gas. Atmosfē ra iestā dē ir lieliska.
аватар evgenijaspaschenko
Atpū tā mies ar č etru cilvē ku kompā niju tuvē jā "Berlogā ". Uz Arniku devā mies ē st visas 5 dienas, ko bijā m Synevyr - patika omulī gā teritorija, laba apkalpoš ana un pats ē diens. Tač u diemž ē l 13. augustā saindē jā s trī s cilvē ki, kuri pasū tī ja vienu un to paš u ē dienu – kartupeļ us ar sē nē m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar č etru cilvē ku kompā niju tuvē jā "Berlogā ". Uz Arniku devā mies ē st visas 5 dienas, ko bijā m Synevyr - patika omulī gā teritorija, laba apkalpoš ana un pats ē diens. Tač u diemž ē l 13. augustā saindē jā s trī s cilvē ki, kuri pasū tī ja vienu un to paš u ē dienu – kartupeļ us ar sē nē m. Viņ i cieta lī dz rī tam, jau gribē ja saukt ā tro palī dzī bu, bet Sinevyrskaja Poļ anā slimnī cas, š ķ iet, nav, tā pē c izglā bā s ar tabletē m.
Skumjā kais ir tas, kad nā kamā s dienas pusdienlaikā mē s kaut kā aizrā pā mies lī dz kafejnī cai, viesmī le tikai paraustī ja plecus ar vā rdiem "trī s gadus tas nav noticis, es pat nezinu, ko jums pateikt. " Reģ istratū rā piedā vā ja sazinā ties ar kafejnī cas administratoru, kura vienkā rš i pie mums neieradā s.
Atvainoš anos vai pienā cī gu uzmanī bu savai problē mai nesaņ ē mā m, lai gan esam pā rliecinā ti, ka saindē š anā s cē lonis ir tieš i Arnikas virtuve, jo citā s iestā dē s pat naš ķ ojā mies.
Vispā r Arnika ir Ukrainas biznesa piemē rs. No pirmā acu uzmetiena viss ir skaisti un labi, bet, kad runa ir par atbildī bu, cilvē ki rausta plecus un klusē .
аватар O_PRASOL
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar grupu, un visiem ļ oti patika. Š ī ir labā kā viesnī ca ezera apkā rtnē . Apdzī votā s telpas bija galvenajā ē kā.2 un 3 vietē jā . 2 vietē jā s tieš ā m ļ oti mazas un 3 vietē jā s plaš as. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar grupu, un visiem ļ oti patika. Š ī ir labā kā viesnī ca ezera apkā rtnē . Apdzī votā s telpas bija galvenajā ē kā.2 un 3 vietē jā . 2 vietē jā s tieš ā m ļ oti mazas un 3 vietē jā s plaš as. Dzirdamī ba ir lieliska, bet tā das ir koka ē ku ī paš ī bas. Viesnī cas teritorijā atrodas foreļ u audzē tava, kalns slē poš anai un apļ iem, kā arī var braukt ar sniega motociklu, pirts, pirts, tvertni. Teritorijā atrodas arī kolyba, kur var paē st un dzert ļ oti vē su karstvī nu un vietē jos alkoholiskos dzē rienus. Liels viesnī cas pluss ir tas, ka ar karti var norē ķ inā ties visur, jo naudu izņ emt var tikai rajona centrā.30 km attā lumā . Citā s viesnī cā s un bū dā s š ā da pakalpojuma nav. Vladimirs reģ istratū rā ir labi darī ts ar visiem jautā jumiem, lū dzu, sazinieties ar viņ u, lai palī dzē tu. Viņ š palī dzē s ar ekskursiju organizē š anu un ar transfē ra organizē š anu. Mē s katru dienu devā mies uz ezeru no viesnī cas
1 km - skaistums ir neaprakstā ms.
Bijā m ekskursijā uz Kosino - daudz pozitī vu iespaidu, noteikti apmeklē jiet. Biļ ete maksā.350 gr uz 3 stundā m, bet tā ir tā vē rta. Netā lu no viesnī cas (10 km) atrodas lā č u rehabilitā cijas centrs, arī ir vē rts apmeklē t. Ī si, jū s to nenož ē losit
новый год на Синевире Вкусный мед колыба Косино термальные источники Водопад
аватар lenochok1986
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s iemī lē jā m š o viesnī cu no pirmā acu uzmetiena! Apkalpoš ana brī niš ķ ī ga, vieta ir lieliska! Izī rē jā m 2 suites (divi pā ri). Visi raduš ies jautā jumi tika atrisinā ti ļ oti ā tri. Ī paš s paldies Vladimiram par vē rī bu un atsaucī bu. … Tomēr ▾ Mē s iemī lē jā m š o viesnī cu no pirmā acu uzmetiena! Apkalpoš ana brī niš ķ ī ga, vieta ir lieliska! Izī rē jā m 2 suites (divi pā ri). Visi raduš ies jautā jumi tika atrisinā ti ļ oti ā tri. Ī paš s paldies Vladimiram par vē rī bu un atsaucī bu. Tagad mē s noteikti ceļ osim ar bē rniem))
аватар FFAINA1962
Dā rgi dā rzeņ i "Kolybā ". Viens gurķ is maksā.18 gr. un tas ir augustā par to cenu 6gr. uz kg tirgū . Viesmī ļ i uzmanī gi, ē diens garš ī gs un svaigs. Baseinā ir tikai trī s sauļ oš anā s krē sli un divi soliņ i ar 60 sē dvietā m. … Tomēr ▾ Dā rgi dā rzeņ i "Kolybā ". Viens gurķ is maksā.18 gr. un tas ir augustā par to cenu 6gr. uz kg tirgū . Viesmī ļ i uzmanī gi, ē diens garš ī gs un svaigs. Baseinā ir tikai trī s sauļ oš anā s krē sli un divi soliņ i ar 60 sē dvietā m. Pā rē jais vismaz gultasveļ a uz flī ž u namiņ a. Administrators Kostja ir administrators no Dieva. Numurs netika iztī rī ts pē c pieprasī juma vai bez tā . Dvieļ u maiņ a nav telpas uzkopš ana. No pieciem velosipē diem tikai divi ir darba kā rtī bā . Viņ us nav viegli noķ ert. Transfē rs no Volovecas uz viesnī cu nav ī sti organizē ts, tā pē c tas izrā dā s ļ oti dā rgs. Daba ir brī niš ķ ī ga. Labi atpū tā mies, bet vairs nenā ksim.
аватар edvat
Administrators Konstantī ns ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs, vienmē r bija darba vietā un laipni palī dzē ja atrisinā t raduš ā s problē mas. Atseviš ķ i vē los pateikt milzī gu paldies Kolybas darbiniekiem, ē diens garš ī gs, viesmī ļ i lieliski!. … Tomēr ▾ Administrators Konstantī ns ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs, vienmē r bija darba vietā un laipni palī dzē ja atrisinā t raduš ā s problē mas. Atseviš ķ i vē los pateikt milzī gu paldies Kolybas darbiniekiem, ē diens garš ī gs, viesmī ļ i lieliski!
аватар v_e_r_an_i_k_a
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta! Es tur palieku jau ceturto reizi. Kā pē c Arnika: 1. Lieliska atraš anā s vieta - netā lu no ezera un kalniem. Atpū tieties prom no cilvē ku steigas un burzmas. 2. Laba viesnī ca ar visā m nepiecieš amajā m izklaidē m - pirts, pirts, kubls, milzī ga biljarda zā le, kolyba, masā ž as telpa un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta! Es tur palieku jau ceturto reizi. Kā pē c Arnika:
1. Lieliska atraš anā s vieta - netā lu no ezera un kalniem. Atpū tieties prom no cilvē ku steigas un burzmas.
2. Laba viesnī ca ar visā m nepiecieš amajā m izklaidē m - pirts, pirts, kubls, milzī ga biljarda zā le, kolyba, masā ž as telpa un daudz kas cits. Biež i vien tur ir labi dabā , kas pat neievelk š autuvi un biljardu.
3. Pieklā jī gs un draudzī gs personā ls. Sirsnī gs paldies Viktoram un Vitā lijam par lielisko apkalpoš anu! Administrators Vladimirs vienmē r ir gatavs palī dzē t ikvienam! Paldies par ekskursijā m, kas daž ā doja mū su brī vdienas.
4. Virtuve ir ī paš s paldies. Man vienmē r pē c gardā m pusdienā m un vakariņ ā m sanā k pā ris kg vairā k. Viņ iem pat ir auzu pā rslas!
Braucot uz Arniku, esiet gatavi ne tikai pastaigā m uz ezeru, vienmē r varat izmantot gida pakalpojumus un uzkā pt kalnos, kur var sastapt zaķ u, gaileņ u un pat vilku pē das) vai doties pie lā č iem vai briež iem) vai peldē ties. termā lajos avotos) galvenais ir spē t organizē t savu atvaļ inā jumu, labi, viesnī cas administrā cija vienmē r pamudinā s un palī dzē s)))))
Осенью там можно устроить охоту на белые грибы! Вид из окна колыбы Поймала форель)
Parādīt vairāk »


iemiesojums yuliast
Tālu neiet. Un vai bērnam ir iespējams kaut kur nopirkt augļus? Paldies
9 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums lych_irina
Interesē termināļu klātbūtne viesnīcā un bankomāti tuvumā
9 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums maxlgcz
1. Cik maksā kompleksās brokastis, pusdienas, vakariņas. 2. cik maksā "sēdēt cieši"
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums bolgder
Pastāsti man, vai ezerā drīkst makšķerēt? Kādas zivis atrodas ezerā un vai makšķerēšana ir maksas?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums pilipova
‹ Viesnīca Arnika 3*

Мотель расположен на берегу реки Теребли, на территории национального природного парка. Работает круглогодично.

Atrašanās vieta В 1200 метрах от Синевирского озера.
Viesnīcā

Бар и ресторан с двумя залами и верандой, колыба, 2 оборудованных конференц-зала (до 80 мест), подогреваемый бассейн,

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • slēpju noma
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports Пешие прогулки, сбор грибов и ягод, организация экскурсий, бильярд, джакузи, сауна, собственные лыжные подъемники, аренда горнолыжного снаряжения и тюбингов в прокатном пункте отеля рядом с подъемником.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Корпус №1 - четырехэтажное здание из ели в этностиле, 21 номер: 9 - семейных, 6 - трехместных, 2 - двухместных, 3 номера люкс.

Корпус №2 - номера эконом класса.

Istabās

Спутниковое телевидение с LCD монитором, внутренняя телефонная связь, санузел оборудован полом с подогревом, душевой кабиной, феном и др. аксессуарами.

Adrese 90040, Закарпатская обл., Міжгірський р-н, с. Син. Поляна, урочище Красний
Tālruņi: +38 (03146) 2-08-55
+38 (067) 919-24-05 (директор)
+38 (098) 671-31-39
Tīmekļa vietne: Arnika
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.