Jautājums par viesnīca Arnika 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
45 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Vai Arnikas teritorijā vai tuvākajā apkārtnē ir odzes? Mēs ceļojam ar ļoti aktīvu bērnu. Es par to uztraucos. Vai viņi ir Synevyr? Kas var pateikt
Vai Arnikas teritorijā vai tuvākajā apkārtnē ir odzes? Mēs ceļojam ar ļoti aktīvu bērnu. Es par to uztraucos. Vai viņi ir Synevyr? Kas var pateikt
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-06-308 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар kolyan_cat
Vairākas reizes bijām Karpatos ar ļoti aktīvu bērnu. Mazais katru rītu kāpa pa kazenes krūmiem mežmalā, odzes neredzēja un nebaidījās.
Odzes ir visur, gan Karpatos, gan Kijevas reģionā, tāpēc nav no kā baidīties. Sēņojot mežā pie Kijevas, mēs viņus pāris reizes satikām, bet tas nenozīmē, ka mums vajadzētu pārtraukt iet uz mežu)))
Neuztraucieties un ejiet mierīgi, vienīgais, ka pa mežu nevajadzētu staigāt sandalēs, labāk ir kedas - parastā odze caur tām nekodīs, un tās aizsargā bērna kāju līdz potītei. Nu, viņa nekož augstu, viņa nav kobra un viņa neieņem kaujas stāju)))
аватар musja7
Odzes ir visur Karpatos. Un arī tagad. Mēs tur esam gandrīz katru nedēļas nogali, jo mums ir sava māja kalnos. Bet odzes mēdz pašas rāpot prom, dzirdot mazāko troksni. Vienīgais: stipra karstuma laikā viņi bieži izrāpjas uz akmeņiem, lai gozēties, un viņiem ir miegainība. Tāpēc viņiem ne vienmēr ir laiks ātrāk rāpot prom. Ievērojiet drošības noteikumus: nekāpiet kazenes-aveņu bikšos, pirms tam nepakliedzot ar kociņu; ejiet uz mežu tikai gumijas zābakos, arī karstumā (sevišķi, ja grasāties iet ne tikai pa civilizētu taku, bet kāpt kalnos); paskaties apkārt – odzēm bieži patīk atrasties taku malās
аватар kolyan_cat
Odzes izplatības apgabals aptver visu Ukrainu. Ja paskatās pēc skaita, tad Polissijā ir vairāk odžu. Lielākā daļa no tām atrodas mitrās purvainās vietās, piemēram, Žitomiras apgabalā, Kijevas apgabala ziemeļos, Čerņigovas apgabala rietumos, un to ir daudz pie jebkura rezervuāra purva. Karpatos to ir mazāk.
Tātad noteikumi par mežu apmeklēšanu Karpatos ir tādi paši kā jebkuram mežam visā Ukrainā. Karstumā staigāt gumijas zābakos ir par daudz.
аватар musja7
kolyan_cat. jūs sakāt enciklopēdiskus kopsavilkumus, un es stāstu, kā tas ir reālajā dzīvē Karpatos. Ja jūs dzīvotu kalnu pakājē un kalnu apvidos, tad jūs zinātu drošības noteikumus no bērnības. Ne viens vien kalnu ciemata iedzīvotājs bez gumijas zābakiem neies uz mežu sēņot vai ogot. Pat karstumā. Un jā, odzes ir - pēdējo reizi tās redzēju tieši pirms 5 dienām. Neviens neaiztiek, bet viņi ir pat pie mājām
аватар musja7
Jā.Bez odzēm ir arī varagalvas,kas arī ir indīgas. Kalnos (ja ņemam vērā pārgājienus kalnos) ir pavisam citi drošības noteikumi nekā pastaiga pa mežu Kijevas reģionā.
аватар kolyan_cat
Mistu iemītnieki zābakos vienmēr tur iet arī bez odzēm, jo ​​ir lēti un jautri.
Ukraiņam atvaļinājumā Teterevas vai Desnas upēs ir lielāka iespēja saskriet ar odzi, nevis Karpatos. Lielāko daļu odžu es redzēju purvainajā apvidū Černobiļas zonā, vairāk nekā duci dienā. Karpatos vairākus gadus pēc kārtas es pavadu nedēļu, mežos un visu laiku, ko nekad neesmu redzējis.
Odze barojas ar mazām dzīvām radībām, kas savukārt mitinās galvenokārt mitrās purvainās vietās. Tādu vietu Karpatos ir maz, mums ir daudz. Ked tur bērnam pietiek.
аватар musja7
kolyan_cat, strīdēties ar tevi ir vienkārši stulbi. Staigā kedās uz kalniem un domā, ka vietējie ir tik nabagi un neizglītoti, ka viņiem zābaki ir vienkārši lēti un jautri. Jūs vienkārši atbraucat uz nedēļu uz Karpatiem, un mēs dzīvojam netālu.
аватар Pachok
Sinevīrā ir odzes. Un ne tikai tur. To šogad ir daudz Skhidnicā, Svaļavskas rajonā. Varu tikai pievienoties musja7 ieteikumam. Nepieciešami zābaki, zālē un krūmos vispirms čaukst ar nūju, tad soli.
аватар kolyan_cat
Odzes ir visur Ukrainas teritorijā. Bet, ja vēlaties staigāt zābakos pa Karpatiem - lūdzu. Katram gadījumam līdzi var paņemt arī serumu, mākslīgo respiratoru un nestuves.
аватар Pachok
Nav smieklīgi un nav gudri, atvainojiet.
аватар hatinka
Neesat dzirdējuši par normāliem trekinga apaviem, vai ne? Kalnos gumijas zābakos tas nav pareizi, turklāt ir nenormāli karsts, neizturami karsts, kick-ass karsts. Tik slidens arī. Pat sausā laikā, un lietū ir šausmīgi slidens. Es gandrīz nekad neredzēju kalnos gumijas lentēs, visādi kirzach nāca pretī ciema iedzīvotājiem. Es pat paskatījos bildes))) Starp citu, jums vispār nevajadzētu būt vienlīdzīgam ar vietējiem. Viņi vispār nesaprot tūristus) Viņi staigā savas takas, viņiem ērtākas, īsākas līdz mērķim - mellenes, ganības, izciršana utt un gandrīz nekad neizmanto īpašus marķētus tūrisma maršrutus, kas ir marķēti pēc citiem principiem - grūtības pakāpes, garums, maksimālais pārklājums, skaisti skati. Viņiem ir savas vajadzības, tūristiem savas. Pārgājienu apaviem jābūt ērtiem, īpaši staigāšanai. Daudz reālāk ir paslīdēt šim absolūti (!!!) nepiemērotos apavos, nekā satikt odzi.
аватар hatinka
Bet Sinevīrā ir ļoti civilizēts, takas ir, cilvēku pūlis un patiesībā, ja neuzkāpjat Ezera kalnā, tas tur ir gandrīz līdzenums))) Un daudzus gadus pārgājienos pa Karpatiem es, pat ne tā, mūsu grupa ar odzi / varagalvu satikās tikai dažas reizes. Čerņigovas apgabalā noteikti biežāk, bet bija vairāk, un es arī uz čūskām neskatos daudz, iespējams, kaut kur to sajaucu ar kādu citu. Jebkurā gadījumā bērns ir mazs un gumijas zābaki viņam nekādi nepalīdzēs, tiekoties (nedod Dievs) ar odzi.
аватар hatinka
Rūst ar nūju, skaļi stutēt (vibrācijas jūt), saulainās izcirtumos paskatīties, nelieši lien ārā gozēties, daudz nesteidzas, skatās apkārt, nevelk bērnu džungļos... Tādi... Zābaki ir ļoti šaubīgi. Starp citu, es sēnes lasīju maijā karstumā zābakos tieši pie mājas, gandrīz nomiru, tiešām. Kājas bija kā izvārījušās, piepampušas un uz kājām bija zīme no zābaka malas. Tad es biju uz sakausējuma, nodegu un man bija krāšņas svītras no zābakiem visu sezonu svītru veidā))) Skaistums) Es nevarēju paiet garām, sāpēja.
Pačok, te es atbildu uz sveicienu savā jautājumā par Portugāli))) Jā, jauki, ka atceries) Jā, es nenāku bieži. Viņa devās uz kalniem, uz kotedžām, uz dārzkopību. Es joprojām ceļoju, bet man nepietiek laika visiem forumiem, un tagad es vairāk apmeklēju dārza forumus)))
аватар purchik
Liels paldies, paņēmu kaut ko noderīgu sev))))) Lai visiem veicas :-))))
аватар purchik
Mēs izbraucam pēc divām dienām.
аватар Bovik
Bija uz Sineviras ezera.
Odzes neredzēja.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Arnika 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl