Zakhar Berkut 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.710
№7 viesnīcas reitingā Slavska
7.8 Numurs
8.5 apkalpošana
8.6 Tīrība
7.8 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainajā Volosjankas ciematā, Karpatos, tikai 50 metru attālumā no pacēlājiem. Volosjankas ciems atrodas 20 minūšu brauciena attālumā no dzelzceļa stacijas Slavske. Viesnīca ir daļa no Volosyanka Mountain Skiing Complex LLC, kurā ietilpst arī Kolyba Vysoky Verkh, kas atrodas 3 km attālumā no viesnīcas. Viesnīca ir piemērota ģimenes brīvdienām, romantiskām brīvdienām vai ceļojumiem ar draugiem.Vairāk →
аватар mr1b07
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Lielisks skats pa logu un ļ oti forš a atraš anā s vieta netā lu no pacē lā ja. Personā ls ir ļ oti profesionā ls Istabā s nav pietiekami daudz rozetes. Cenas restorā nā ir nedaudz pā rspī lē tas nesezonai. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga viesnī ca. Lielisks skats pa logu un ļ oti forš a atraš anā s vieta netā lu no pacē lā ja. Personā ls ir ļ oti profesionā ls

Istabā s nav pietiekami daudz rozetes. Cenas restorā nā ir nedaudz pā rspī lē tas nesezonai
аватар alenka2007_84
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Č etri pieauguš ie un divi bē rni. Ko lai saka, vieta, daba, viss ir ļ oti labi izvietots un skaists. Man ir daudz jautā jumu par paš u viesnī cu. Reģ istratū ra un restorā ns dzī vo savu dzī vi, ļ oti biež i reģ istratū rā nebija nevienas meitenes, un, ja viņ as nebija ļ oti draudzī gas, vienmē r nebija laimī gas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma. Č etri pieauguš ie un divi bē rni. Ko lai saka, vieta, daba, viss ir ļ oti labi izvietots un skaists. Man ir daudz jautā jumu par paš u viesnī cu. Reģ istratū ra un restorā ns dzī vo savu dzī vi, ļ oti biež i reģ istratū rā nebija nevienas meitenes, un, ja viņ as nebija ļ oti draudzī gas, vienmē r nebija laimī gas. Restorā ns ir arī savs stā sts, ar brokastī m ē st, bet no ē dienkartes vienu ē dienu izvē lē ties, papildus pasū tī tajam pasniegt š ķ ī vi ar vā rī tas cū kgaļ as š ķ ē li, eļ ļ as un siera š ķ ē li un trī s caurspī dī giem gurķ a gabaliņ iem un tomā ts, kā pē c tā rakstī t, un mū su dienā no ' braukt acī mredzot mainī ja š efpavā ru, varē ja ē st tikai š o š ķ ī vi, trī s gabaliņ us vā rī tas cū kgaļ as un visu rupjo sagrieztu. Nebaidieties caur viesmī li nodot š efpavā ram "sveiki".
Ja jums ir savs alkohols, esiet gatavs piemaksā t 100 UAH, saskaņ ā ar izsludinā to ē dienkarti nav daudz, tē ja tikai maisos. Lē tā k ir ē st kafejnī cā "trī s tē jkannas". Viņ i dzī voja tajā standarta, nav slikti, tī ri, tī ra katru dienu, Wi-Fi ir kaut kā vā jš , pē dē jo dienu viņ i dzī voja luksusa komplektā , tas neatš ķ ī rā s no standarta, ir tikai gaisa kondicionē tā js un peldmē teļ i. ģ enerā lis un tualete š ausmī gi smirdē ja.
Muciņ as nemē ģ inā ja, tā s bija salū zuš as, un tā s nemaz nav ī stas. Pē rku suvenī rus un dā vanas uz vietas, uz Slavsko braucā m mā jupceļ ā , tur tā da pati cena un izvē le sliktā ka. Izklaidē mazie vietē jie nejē gas sola vienu cenu, jo aprē ķ ins dā rgā ks, ļ oti viltī gs.
Kopumā atpū ta vienmē r nā k par labu.
Ceru, ka mans pā rskats bija noderī gs.
Labu atpū tu!
аватар shuryn.olena
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jau vairā k kā gadu atpū š amies Slavskā . Vairā kas reizes apmetā mies tieš i š ajā viesnī cā . Tajā paš ā gadā mē s viesojā mies un bija ž ē l ...viesnī ca "iesala pē c stundas". Nekas nemainā s, nekas neuzlabojas, paliek tikai sliktā k un sliktā k. … Tomēr ▾ Jau vairā k kā gadu atpū š amies Slavskā . Vairā kas reizes apmetā mies tieš i š ajā viesnī cā . Tajā paš ā gadā mē s viesojā mies un bija ž ē l ...viesnī ca "iesala pē c stundas". Nekas nemainā s, nekas neuzlabojas, paliek tikai sliktā k un sliktā k. Bet neticami iespaidoja tā sauktais "restorā ns" Mount High. Tas ir kļ uvis ļ oti slikti, salī dzinot ar iepriekš ē jiem gadiem. Ieviesa sistē mu pasū tī š anai no viesmī ļ iem. Iepriekš visu varē ja pasū tī t bā rā un tur samaksā t. No pirmā acu uzmetiena viss bū tu kā rtī bā , ja viesmī ļ iem bū tu kaut grams pieklā jī bas. Un tad tikai iemā cī jā s "riet". Rē ķ ins tiek atnests un nolikts vienkā rš i uz galda, proti, tu arī paņ em naudu un noliec uz galda. Mū su pasū tī tie ē dieni tika celti uz viena kopī ga š ķ ī vja. Bija grū ti un ļ oti ilgi nopratinā t plā ksnes ā dai. Tas ir, ja jū s, piemē ram, atnā cā t trijatā , tad gatavojieties ē st visu no viena š ķ ī vja. Bet tas nebū tu nekas...
bet kad ieraudzī jā m "brī numu" angoras cepurē ar š alli virtuvē (ņ emiet vē rā , ka virtuvē nav auksti) un bez cimdiem, kas uzlika speķ a gabaliņ u kartupeļ iem un gabaliņ u mutē , radā s vē lme ē st š o kartupeli, kuru mē s pasū tī jā m, ir acī mredzami izkrituš i! Iespaidi viennozī mī gi nav tie labā kie! Ceru, ka vadī ba ieraudzī s š o amatu un atgriezī s situā ciju vismaz tajā , kā da tā bija iepriekš ē jos gados, un vē l labā k ieguldī s daļ u sava laika un iedvesmas, lai atjaunotu un iedvestu dzī vī bu š ajā atpū tas kompleksā !
аватар Jujelica
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca Zakhar Berkut atrodas ciematā , 6 km attā lumā no Slavskes. Volosjanka. Viesnī ca nodroš ina transfē ru no dzelzceļ a stacijas par 120 UAH diviem. Ceļ š ir lielisks. Viesnī cas priekš rocī ba ir netā lu no pacē lā ja uz V. … Tomēr ▾ Viesnī ca Zakhar Berkut atrodas ciematā , 6 km attā lumā no Slavskes. Volosjanka. Viesnī ca nodroš ina transfē ru no dzelzceļ a stacijas par 120 UAH diviem. Ceļ š ir lielisks. Viesnī cas priekš rocī ba ir netā lu no pacē lā ja uz V. Verkh kalnu. Lifta izmaksas ir 80-100 UAH (pieauguš ajiem). Mums ļ oti patika, jo nebija tā lu jā brauc. Otrajā stā vā iekā pš anas stacijā atrodas kafejnī ca "Trī s tē jkannas" - nav dā rgi, bet ne garš ī gi un ļ oti netī ri un saplē sti trauki. Ir slikti ē st. Netā lu no viesnī cas ir daudz stendu ar suvenī riem, pā rtikas precē m un ielas pā rtiku. Nepē rciet tur jē lu gaļ u.
Viesnī ca piedā vā velosipē du nomu par 180 UAH dienā . Braucā m Slavskā , devā mies uz Trostjana kalnu un Pogaru. Mē s ļ oti iesakā m.
Viesnī ca mums ļ oti patika. Ļ oti sā tī gas un garš ī gas brokastis, jauka, tī ra istabiņ a. Dzī vojā m standarta istabiņ ā , istabā ir tē jkanna un krū zes, bet tē jkarotes nebija. Neē rta gulta un slikta skaņ as izolā cija. Kopumā mums viss patika. Vannas istabā bija dvieļ i, duš as ž eleja, ziepes, fē ns. Mē s iesakā m š o viesnī cu, jo ī paš i tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas. Vakaros tur nav ko ī paš u darī t, bet tie, kas meklē dabu, vientulī bu, brī niš ķ ī gu riteņ braukš anu un pā rgā jienus, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums.
Завтрак Отель Номер стандарт Номер Су Су
аватар katerina.gurina17
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca laba, rotaļ u laukums, bē rnistaba, mū su junior suite lielisks. Var vienoties par bē rna pieskatī š anu. Vasarā labi ir arī kalnos un pacē lā jā . Bet viesnī cas restorā ns tik lē ni gatavojas. Viesmī ļ i jauki, pieklā jī gi, bet pasū tī juma gaidī š ana ir ļ oti ilga un porcijas ļ oti mazas un dā rgas. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, rotaļ u laukums, bē rnistaba, mū su junior suite lielisks. Var vienoties par bē rna pieskatī š anu. Vasarā labi ir arī kalnos un pacē lā jā . Bet viesnī cas restorā ns tik lē ni gatavojas. Viesmī ļ i jauki, pieklā jī gi, bet pasū tī juma gaidī š ana ir ļ oti ilga un porcijas ļ oti mazas un dā rgas. Cilvē ki ar bē rniem biež i vien nesagaida pasū tī jumu. Nu pusstunda vai 40 minū tes jā gaida ir dofiga. Tas ir vienī gais negatī vais, bet tas ir nozī mī gs. Skaļ i TV restorā nā nav tē ma. Cilvē kiem labā k ir iekļ aut lounge mū ziku. Istabā uz tevi skatī sies, bet te tu gribi parunā ties un pa dienu atslē gties no kustinā tā ja. Jau otro reizi jū s meklē jat kaut ko tuvā ku ar veiklā ku pavā ru. Bet brokastis ir lieliskas. Kā visam jā bū t. Baseins mazs, hlorē ts, bet ir un glā bj siltumā . Ir patī kami gulē t ap baseinu. Un bē rniem viņ i piepū š airē š anas baseinu ar slidkalniņ u. Ī sā k sakot, daudz patī kamu lietu. No ielas smarž o pē c deguma. Braziers. Bet tas mani netraucē . Mū su istaba bija ideā li tī ra pē c ieraš anā s. Brī vdienā s gaviļ nieki daž kā rt vakaros trokš ņ o, ja ierodas liela kompā nija. Par laimi mū zika nav skaļ a. Š eit ir pirmais un otrais iespaids.
аватар valja-shulc
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Briesmī gi. Telpas ir suņ u aukstas, smird pē c dū miem. , Netī ras. … Tomēr ▾ Briesmī gi. Telpas ir suņ u aukstas, smird pē c dū miem. , Netī ras.
аватар optimistically
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
patiesī bā tur ir silts, bet ir problē ma viesnī cā tika veikts reids pirms daž iem gadiem tagad lī dzdibinā tā ji vē las to atgū t viesnī cu ieskauj apsardze, personā ls nervozs lifts nestrā dā , lai gan ir sniegs parasti nav tā … Tomēr ▾ patiesī bā tur ir silts, bet ir problē ma
viesnī cā tika veikts reids pirms daž iem gadiem
tagad lī dzdibinā tā ji vē las to atgū t
viesnī cu ieskauj apsardze, personā ls nervozs
lifts nestrā dā , lai gan ir sniegs
parasti nav tā vē rts
аватар bak.52
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska atraš anā s vieta, lieliska daba. Patī kama un viesmī lī ga apkalpoš ana pie reģ istrā cijas un restorā nā . Roman un Maryana ir neslavē jami. Viens mī nuss ir ceļ š uz Slavske. … Tomēr ▾ Lieliska atraš anā s vieta, lieliska daba. Patī kama un viesmī lī ga apkalpoš ana pie reģ istrā cijas un restorā nā . Roman un Maryana ir neslavē jami. Viens mī nuss ir ceļ š uz Slavske.
аватар ellina2501
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s, 21. istabā atpū tos 6 dienas, un katru dienu bija ko darī t, lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, visapkā rt kalnam, svaigs gaiss un rī ta migla kā dū maka ap kalnu, ko novē rojā m katru rī tu no balkona. … Tomēr ▾ Tā bija brī niš ķ ī ga uzturē š anā s, 21. istabā atpū tos 6 dienas, un katru dienu bija ko darī t, lieliska viesnī cas atraš anā s vieta, visapkā rt kalnam, svaigs gaiss un rī ta migla kā dū maka ap kalnu, ko novē rojā m katru rī tu no balkona. Marta ir lieliska saimniece! Visas kaprī zes tika izpildī tas minū tē s! Pie viesnī cas ir peintbols, troš u ceļ š (Virš u parks) tā s ir neaizmirstamas emocijas. Slavskij ir viesnica, kur pats vari makš ķ erē t foreles un tur tev tā s ļ oti garš ī gus uzceps. Tā pē c nebija laika garlaikoties! Starp citu, brokastis kafejnī cā mū s iepriecinā ja 3 tē jkannas, mā jī gi un lielas porcijas! Iesaku visiem!! !
Martas sveicieni no Ellas un Vitaļ ika)))
вид из балкона
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas blakus pacē lā jam, tiem, kas vē las doties slē pot, ir lieliska iespē ja. Pati viesnī ca ir vienkā rš a, numuriņ os ir viss nepiecieš amais. … Tomēr ▾ Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas blakus pacē lā jam, tiem, kas vē las doties slē pot, ir lieliska iespē ja. Pati viesnī ca ir vienkā rš a, numuriņ os ir viss nepiecieš amais.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alfa2314
Labdien! Mūsu uzņēmums nodarbojas ar apmācību vadīšanu, dalībniekiem vēlamies izvēlēties atpūtas centrus. Grupa apmēram 15-30 cilvēku. Interesē jūsu kūrorts. Lūdzu, pastāstiet man cenas no 2011. gada maija līdz septembrim Grupā būs cilvēki ar dažādu ienākumu līmeni, apsveram iespēju daļu grupas izvietot bāzē, bet daļu kempingos kaut kur tuvumā, lūdzu, pastāstiet vai tuvumā ir vietas kempingiem? Interesē arī jautājums par uzturu, vai par maksu var ēst ēdamistabā tiem, kas nedzīvo bāzē. Vai bāzē ir kāda telpa apmācībām, konferencēm? Ar cieņu, Olga. [email protected]
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums tanya39
Vai ir brīva vienvietīga (vai divas) istabas no 2011. gada 19. līdz 20. februārim
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

Отель расположен в живописном поселке Волосянка, в Карпатах, всего в 50 метрах от горнолыжных подъемников. Поселок Волосянка находится в 20 минутах езды от железнодорожной станции Славское. Отель является частью ООО «Горнолыжный комплекс «Волосянка», в который также входит Колыба «Высокий Верх», находящийся в 3 км от гостиницы. Отель подойдет для семейного отдыха, романтических путешествий или для поездок с друзьями.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Львова составляет 135 км, а до аэропорта Ивано-Франковска – 181 км.
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса, беседки и принадлежности для барбекю. Стойка регистрации работает круглосуточно. По запросу еда и напитки доставляются в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Игровая зона в помещении, настольные игры и/или пазлы.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Караоке, настольный футбол.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 24 комфортабельных номера: «Эконом», «Стандарт», «Полулюкс» и «Люкс».

Istabās

Бесплатный Wi-fi, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, телефон, спутниковое ТВ, мини-бар, электрический, чайник.

  • vanna/duša
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese ул. Б.Хмельницкого 1, с.Волосянка, Сколевский р-н, Львовская обл., 82663 Украина.
Tālruņi: +38 (067) 353-14-15
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).