Villa Ilona 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.3 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Koka māja Slavskes ciemā.Vairāk →
аватар best46378
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti ilgi izvē lē jā mies kur palikt un izvē le krita uz š o viesu namu. No dzelzceļ a stacijas mū s sagaidī ja maš ī na un aizveda uz viesnī cu. Istabas ir tī ras, mā jī gas un siltas, vienī gais trū kums ir vā jš Wi-Fi signā ls pat marš rutē tā ja tuvumā , bet es domā ju, ka tā ir problē ma vairā k nekā pakalpojumu sniedzē js. … Tomēr ▾ Ļ oti ilgi izvē lē jā mies kur palikt un izvē le krita uz š o viesu namu. No dzelzceļ a stacijas mū s sagaidī ja maš ī na un aizveda uz viesnī cu. Istabas ir tī ras, mā jī gas un siltas, vienī gais trū kums ir vā jš Wi-Fi signā ls pat marš rutē tā ja tuvumā , bet es domā ju, ka tā ir problē ma vairā k nekā pakalpojumu sniedzē js. Atkal internets tur praktiski nav vajadzī gs, izklaides pietiek. Ī paš i vē los atzī mē t personā la draudzī gumu un ļ oti garš ī gu mā jā s gatavotu ē dienu brokastī s un vakariņ ā s. Ļ oti ē rta atraš anā s vieta, netā lu no troš u vagoniņ a un veikala, blakus ir pirtis. Ļ oti apmierinā ts ar svē tkiem.
аватар Ona.sergeevna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Devos ar draugiem Ziemassvē tkos. Man ļ oti patika personā la attieksme, viņ i liek justies kā mā jā s: tante Stasja, Ivanka un Romā ns, liels paldies. Biju pā rsteigta, ka paš ā m Ziemassvē tku vakariņ ā m galdi lū za no ē diena un viss bija Ziemassvē tku ē dienkartē . … Tomēr ▾ Devos ar draugiem Ziemassvē tkos. Man ļ oti patika personā la attieksme, viņ i liek justies kā mā jā s: tante Stasja, Ivanka un Romā ns, liels paldies.
Biju pā rsteigta, ka paš ā m Ziemassvē tku vakariņ ā m galdi lū za no ē diena un viss bija Ziemassvē tku ē dienkartē . Virtuve ļ oti garš ī ga, porcijas vienkā rš i gigantiskas un vē l ko saldu deva.
Lī dz krē slam tieš ā m ir 50 metri, bet mē s devā mies uz pacē lā ju, kur mums bija jā pavada ne vairā k kā.10 minū tes. Ir slē pju noma, kas ir arī ļ oti ē rti, jo cenas ir uz pusi zemā kas par kalnu.
Mani pā rsteidza arī telpas aprī kojums, kurā atradā s pat č ī bas.
аватар gurskiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirmo reizi atpū tā s Slavske. Izvē lieties viesnī cu tuvā k pacē lā jam. Komentā ros viņ i rakstī ja, ka viesnī ca atrodas 50 metrus no pacē lā ja. Pā rsteidzoš ā kā rtā tā izrā dī jā s patiesī ba! Par naudu, kas tiek prasī ta - viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atpū tā s Slavske. Izvē lieties viesnī cu tuvā k pacē lā jam. Komentā ros viņ i rakstī ja, ka viesnī ca atrodas 50 metrus no pacē lā ja. Pā rsteidzoš ā kā rtā tā izrā dī jā s patiesī ba! Par naudu, kas tiek prasī ta - viesnī ca ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga.
Plusi:
1. Istaba ir tī ra un ļ oti ē rta. Satelī ttelevī zija, fē ns, š ampū ns, č ī bas un viss. Cieņ a un zvaigznī te.
2. Slē pju noma! Slē pes un zā baki lieliskā stā voklī un laba izvē le. 50 UAH dienā .
3. Atkal pacē lā js! Izgā ja ā rā un apsē dā s.
4. Ī paš nieka un personā la attieksme. Sveicieni un laipni gaidī ti. Labi padarī ts!
Mī nusi:
1. Vienī gais negatī vais (es biju sajukums) ir ē diens. Laba kvalitā te! Bet mani dā rgie - nepietiek. ļ oti mazs. Vakariņ ā s 200 grami zupas un neliels griķ u š ķ ī vis ar kotletē m! Slē potā jiem ir vajadzī gas kalorijas. Mans kaķ is ē d vairā k nekā dienu. Ierodoties atseviš ķ i pasū tī jā m klimpas un rī sus ar ceptā m zivī m. Viņ i paņ ē ma 50 grivnas par 10 maziem pelmeņ iem un rī siem ar vienu zivs gabalu un tē ju, ko mē s nedzē rā m un neprasī jā m. (Starp citu, paldies par tē ju, nauda tika atgriezta - 6 UAH). Jā , un viens maizes gabals - 1 grivna (vai tas ir kā.40 grivnu klaips? Vladimir, lū dzu, dariet kaut ko.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums malushv
‹ Viesnīca Villa Ilona 2*

Деревянный коттедж в поселке Славское.

Atrašanās vieta 50 м от кресельного подъемника на г. Тростян, 1,5 км от железнодорожного вокзала.
Viesnīcā

Мангал, беседки, качели, летний мини-бассейн (диаметр — 6 м, глубина — 1,6 м), прокат лыжного снаряжения (в т.ч. детского), услуги инструктора. На первом этаже — кухня и столовая. Транспортные услуги легковым автомобилем и джипом.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Бадминтон, шахматы, нарды, прокат квадроциклов.
Telpu apraksts

Трехэтажный коттедж на 7 номеров (20 мест). На втором этаже — холл с мягким уголком, 2 двухместных номера и полулюкс. На третьем этаже — 3 двухместных номера и полулюкс.

Istabās

Двуспальная или 2 односпальных кровати, санузел (туалет, умывальник, душевая кабина, фен), телевизор, электрочайник, шкаф для одежды, комнатные тапочки, средства личной гигиены в санузле.

Adrese Львовская область, Сколевский р-н, пгт. Славское, ул. Волошина, 39в
Tālruņi: +38 (067) 813-13-79
FAQ