Vezha Vedmezha 4*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.510
№2 viesnīcas reitingā Slavska
9.0 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.9 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca-pils Vezha Vedmezha netālu no ciema. Volosjanka (6 km no Slavske ciema) atrodas tālāk no ceļa, kalnu nogāzes ieskauta, blakus upei un ezeram. Attīstīta infrastruktūra un daudz izklaides nodrošina kvalitatīvu atpūtu jebkura vecuma un gaumes cilvēkiem jebkurā gadalaikā. 600 m attālumā no viesnīcas atrodas pacēlājs.Vairāk →
аватар blacklinx
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā tad pirmais iespaids ir tikš anā s stacijā vai, kā viņ i to sauc, pā rsē š anā s. Atbraucā m ar vilcienu Slavske, ziema, sals, gaidā m, kad atbrauks pie mums, jo tā da bija vienoš anā s ar š ī "torņ a" apsaimniekotā ju. … Tomēr ▾ Tā tad pirmais iespaids ir tikš anā s stacijā vai, kā viņ i to sauc, pā rsē š anā s. Atbraucā m ar vilcienu Slavske, ziema, sals, gaidā m, kad atbrauks pie mums, jo tā da bija vienoš anā s ar š ī "torņ a" apsaimniekotā ju. Ir pagā juš as 10 minū tes un neviena. Nu par maz - ceļ š slikts. Zvanī t vadī tā jam - "un tu nebiji, š oferis jau ir aizbraucis! ". Nu, brauksim ar taksi. Bet vadī tā js atzvanī ja: "Tagad maš ī na nā ks pē c tevis. " Labi, pagaidiet vē l 10 minū tes. Atbrauca š oferis, sā ka stā stī t daž us attaisnojumus: "vilciens kavē jā s, es tevi neredzē ju. " Pagaidiet, vilciens ieradā s laikā , mē s stā vē jā m tieš i pie stacijas ē kas vienatnē . Kur tu biji un ko darī ji? . Kā izrā dī jā s, š ofera galvenais darbs ir pabarot ARA papagaili. Nu tad protams. Š ī ir viņ u nodoš ana.
Es biju patiesi pā rsteigts, kā IraDudis Bear Tower kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā js savā atbildē rī kojā s ar pā rsū tī š anu. Ieradā mies 08:01 ar vilcienu №003 Zaporož je-Už horoda (biļ etes saglabā tas).
Š is vilciens un ieraš anā s laiks tika norā dī ts rezervē š anas laikā . Un ar š o vilcienu ieradā mies norā dī tajā laikā . IraDudis apgalvojums, ka mē s "atbraucā m ar citu vilcienu", neatbilst patiesī bai. Ja IraDudis nesarež ģ ī lietas, vai varat pastā stī t, ar kuru vilcienu mē s ieradā mies? No Ukrzaliznicas oficiā lā s vietnes ir zinā ms, ka vienī gais vilciens, kas pienā k agrā k, ir №081 Kijeva-Už horoda. Bet viņ š ierodas Slavskā.06:35. Kā stā sta IraDudis, š oferis aukstumā atradies pusotru stundu, un visbeidzot rezervā cijas dienests ļ ā vis viņ am atgriezties viesnī cā . Esmu patiesi pā rsteigta par š ā du rezervā cijas dienesta attieksmi pret š oferi. Kad devā mies uz viesnī cu, š oferis tieš ā m mē ģ inā ja atvainoties, tač u viņ am tas neizdevā s. Uz viesnī cu braucā m 10-12 minū tes, un tikpat daudzi gaidī ja maš ī nu stacijā pē c izsaukuma uz viesnī cu. Dī vaina laika sakritī ba ceļ ā , vai ne?
Vai papagaiļ a baroš ana ietilpst š ofera pienā kumos, Lā č u torņ a kompleksa IraDudis sabiedrisko attiecī bu vadī tā js parasti ir acī mredzamā ks, bet es š eit izklā stu faktus, kurus es personī gi novē roju. Viņ š vē las pabarot, lai varē tu labi veikt savu pamatdarbu.
Tā lā k. Ejam. Vieta ir brī niš ķ ī ga. Tā ir taisnī ba. BET. Jū s iziesit (ī paš i iziesiet) pa "torņ a" vā rtiem (sā kotnē ji izdotie vā rti) NEELPO, lai nesabojā tu kopē jo iespaidu par labu vietu. Ne pā rā k "smarž ī gas" smakas pie ieejas kompleksā var atstā t. Var nebū t tehnisku iespē ju no tiem atbrī voties.
Dodamies uz viesnī cu. Reģ istratū ras darbiniece pat neiedomā jā s atvainoties par savu kļ ū du pā rskaitī š anā . Droš i vien nelā ga uzvedī ba tiek uzskatī ta par normu.
Pē c tam vieglas pusdienas. Principā viss ir pagatavots kā rtī gi, vienī gais, ko neiesaku ir a la "brendu liķ ieri". Patiesī bā vienkā rš s degvī ns ar Ģ MO garš u.
Tomē r cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā js IraDudis apgalvo, ka "firmas liķ ieri ir produkts, kas izgatavots tikai no dabī gā m sastā vdaļ ā m, neizmantojot garš as un konservantus". Š ajā gadī jumā sniedziet atbilstī bas sertifikā tus, dodiet saiti uz GOST vai TU, saskaņ ā ar kuru jū s tos izgatavojat. Tajā paš ā laikā ir jā pā rliecinā s, vai jums ir licence alkohola tirdzniecī bai. Domā ju, ka š ī informā cija ļ oti noderē s Jū su nā kamajiem viesiem, kuriem rū p barojamo produktu izcelsmes tī rī ba.
Un vē l viens aspekts "pā rsteidza": tie ir restorā na darbinieku bē rni, kuri visu laiku skrien un kliedz. Viss gardo vakariņ u skaistums skaistā vietā un klusumā aizgā ja lī dz kaķ im astei. Un, lū dzu, ņ emiet vē rā , cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa IraDudis PR menedž eris, es nenodarbojos ar "apzinā ti nepatiesas informā cijas izplatī š anu" par bē rniem, kas trokš ņ o restorā nā.
Es izklā stu faktus tā dus, kā di tie ir. Tavs liktenis ir publiskot faktus.
Man ne reizi vien ir bijusi iespē ja vē rot jū su viesu bē rnu uzvedī bu restorā nā . Viņ i visi bija kopā ar saviem vecā kiem vai klusi sē dē ja pie saviem galdiem. Trokš ņ aini bē rni pastā vī gi skrē ja uz virtuvi, tad uz restorā na zā li. Š ī s divas bē rnu grupas bija divas atš ķ irī gas uzvedī bas ziņ ā . Bet cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā js IraDudis apgalvo, ka "vienī gie bē rni viesnī cā un kompleksa teritorijā ir mū su viesu bē rni, nevis" Lā č u torņ a" darbinieki. Uzdroš inos apgalvot, ka daž i jū su viesi ir izteikuš i vē lmi paš i pagatavot vakariņ as jū su restorā na virtuvē , un bē rni nemitī gi pā rbauda, ​ ​ kur atrodas viņ u vecā ki. Jū su kompleksam tas ir grezns reklā mas triks. Tā dā gadī jumā es atvainojos.
Bet man radā s jautā jums cienī jamam Lā č u torņ a kompleksa IraDudis PR menedž erim: kā pē c š is pakalpojums nav jū su kompleksa pakalpojumu sarakstā?
Vairā k jautrī bas.
Reģ istratū rā.22-00 izdevā s nosū tī t viesmī li ar vakariņ ā m, kuras mē s nepasū tī jā m. Kā izrā dī jā s, vakariņ as bija citā istabā . Bet man nav vieglā k – kā rtī gu miegu sabojā , uzzinot, kam š ī s vakariņ as vajadzī gas? Reģ istratū ras reakcija nav atvainoš anā s par sagā dā tajā m neē rtī bā m. Tur brauc rupjī bas. Bet man izdevā s nedaudz pagulē t, neviens vairs netraucē ja. Un es biju patiesi pā rsteigts, ka cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa PR menedž eris IraDudis kaut kā pieticī gi nekomentē ja incidentu ar reģ istratū ras vainas dē ļ pā rtraukto miegu. Ja pareizi sapratu, tad Lā č u torņ a darbinieku leksikā vā rda "atvainojos" nav.
Daba skaista, sniegs, klusums. Forš a vieta. Vakarā nolē mu aiziet uz vannu. Iedzī votā ji! ! ! ! ! ! ! Atcerieties! ! ! ! ! NEKAD, NEKAD, NEKAD NEIET UZ AKCIJU.
tevi tur apzags. Fakts ir tā ds, ka droš ī bas organizā cija ir tā da, ka ikviens bezpajumtnieks var doties uz vannu un izņ emt jebko.
Reģ istratū ras un apsardzes reakcija bū s: nu tā gadā s.... UN NEKĀ DA atvainoš anā s. Tā tad tas bija 06.0102019 plkst. 18-00. Viņ i no vannas izņ ē ma jaku ar telefonu. Labi paziņ as (draugi? ) No uzņ emš anas to darī ja. Bet nez kā pē c cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā js IraDudis mē ģ ina man pā rmest, ka es “atkal stā stu melus par viesnī cu, sakot, ka viesnī cā nepiederoš ajiem ir ieeja bez maksas. Papildus viesnī cas personā lam kompleksā var ienā kt cilvē ki, kuri viesnī cu rezervē juš i iepriekš . Neatļ auta piekļ uve spa zonai viesnī cas pirmajā stā vā un citā s viesnī cas vietā s nav iespē jama. Tā tad, man ir ļ oti ž ē l, ka cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa PR menedž eris IraDudis nezina, ka viesnī cā var ienā kt arī JEBKURŠ cilvē ks, kurš vē las apmeklē t viesnī cas restorā nu.
Un pat tad, ja atnā ks apsargs, viņ am pietiks, ja viņ š no tevis dzirdē s, ka grasies rezervē t istabu.
Ieeja spa zonā ir bez maksas, izmantojot atseviš ķ u ieeju viesnī cas bā rā , ja vien, protams, cienī jamam Lā č u torņ a kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā jam IraDudis nav priekš stata par viesnī cas plā nu. Vakarā krē slas aizsegā iet pirtī nav grū ti. Apsargi pat nemē ģ inā s jautā t, kurš kurp dodas. Spa zonas durvis klusi atvē rs pirts apmeklē tā ji, un tā ds attaisnojums kā "atvainojiet, aizmirsti istabā atslē gas karti" ir pilnī bā zudis.
Kas attiecas uz manu gadī jumu, tad administratore zaglim teica: "Es viņ u pazī stu. " Viņ a neteica: "Es zinu, kur viņ š dzī vo. " Un es izdarī ju godī gu secinā jumu: tas viss ir tē mā!
Esmu patiesi pā rsteigta, ka cienī jamā Lā č u torņ a kompleksa sabiedrisko attiecī bu vadī tā ja IraDudis man stā sta par notikumiem, kuros viņ a nav piedalī jusies, un uzdroš inā s teikt, ka "viena no viņ iem (Viesu) bē rns nejauš i sajauca jū su jaku ar sava tē va jaku un aiznesa to uz tavu numuru”.
Un nez kā pē c neiedomā jos sev paskaidrot, kā "bē rna tē vs" iznā ca no tvaika istabas un aukstumā devā s uz savu istabu bez jakas un kā pē c "bē rna tē vs" atstā ja mazuli. puika pats vannā ? Un, starp citu, kā pē c jaku atdeva divi pieauguš i vī rieš i nevis "tē vs ar bē rnu"?
Tā lā k cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa PR menedž eris IraDudis uzdroš inā s apgalvot, ka "tajā laikā man nebija nekā du pretenziju". Droš i vien cienī jamais Lā č u torņ a kompleksa PR menedž eris IraDudis slikti nojauš , ar kā du mē rķ i Lā č u tornī ierodas viesi. Tā tad dā rgais Lā č u torņ a kompleksa PR menedž eris IraDudis, es atnā cu uz Lā č u torni atpū sties, nevis nevienam sū dzē ties.
Bet es ar prieku ņ emš u jū su padomu nā kamajā vizī tē . Ļ oti ceru, ka jau pavisam drī z Lā č u torņ a kompleksa cienī jamais PR menedž eris IraDudis spē s novē rst vismaz daž us nepatī kamos "pā rsteigumus" Viesiem, un man nebū s jā sauc policija uz viesnī cu pa vidu. nakts.
Un noslē gumā gribu teikt, ka viesnī cai izvē lē tā vieta tieš ā m ir laba. Tač u nā kamajiem viesiem joprojā m ir jā zina par iespē jamā m š ī kū rorta personā la kļ ū mē m. Tā pē c es uzrakstī ju savu atsauksmi. Kopē jais iespaids par ceļ ojumu ir divē jā ds. No vienas puses ļ oti skaista daba, no otras rupjī bas un zaglis, kas tur strā dā un dara visu, lai sabojā tu iespaidu par š o vietu un par viņ iem kā cilvē kiem un darbiniekiem. Kopmī tņ u lī meņ a viesnī ca nevar bū t č etrzvaigž ņ u viesnī ca.
отель вид из номера отель вид из номера вид из номера вид из номера вид из номера
аватар IreneMari
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es lasu daž ā das atsauksmes, un tas, ko es gribu teikt, ir tas, ka tas nekad nebū s ideā ls visiem, tas nav iespē jams. Un daž ā di nepatī kami brī ž i, piemē ram, strā dā jot betona maisī tā jā vai ilgu kalpoš anas laiku restorā nā , ir vienreizē ji mirkļ i. … Tomēr ▾ Es lasu daž ā das atsauksmes, un tas, ko es gribu teikt, ir tas, ka tas nekad nebū s ideā ls visiem, tas nav iespē jams. Un daž ā di nepatī kami brī ž i, piemē ram, strā dā jot betona maisī tā jā vai ilgu kalpoš anas laiku restorā nā , ir vienreizē ji mirkļ i.
Par zā dzī bu - reģ istratū rā tieš ā m ī paš i neinteresē jas, kurš kur iet. Un jū s patieš ā m varat doties uz SPA zonu galvenajā ē kā , nevienam neredzot. Š eit administrā cijai vajadzē tu strā dā t ar š o brī di.
Kopsavilkums. Mū su uzturē š anā s viesnī cā bija ē rta: numuri pilnī bā atbilda aprakstam (suite mā jiņ ā ), brokastis diezgan pieklā jī gas, ē dieni restorā nā garš ī gi, pirts super.
аватар o-kogut
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē rn Jauno gadu sagaidī jā m "Lā č u tornī " un bijā m sajū smā . Programma bija š ika, labi paveikts personā ls, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī . Gaidī jā m veselu gadu, lai atkal apmeklē tu š o vietu. … Tomēr ▾ Pē rn Jauno gadu sagaidī jā m "Lā č u tornī " un bijā m sajū smā . Programma bija š ika, labi paveikts personā ls, apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī . Gaidī jā m veselu gadu, lai atkal apmeklē tu š o vietu. Un kā da bija mū su vilš anā s, kad uz Jauno gadu tikko tika atvests dī dž ejs un skanē ja 90. gadu mū zika (lai gan mū s brī dinā ja, ka jā bū t retro 80. gadu dresscode, nopirkā m pilnī bā kostī mus uz 9 cilvē kiem). Nebija ne izklaides programmas, ne konkursu, vispā r nekā , izņ emot sliktu mū ziku. Lai gan cilvē ks Jaunajā gadā paņ ē ma 4500 UAH. 3.30 viņ i sā ka montē t galdus, neskatoties uz to, ka viesi joprojā m sē dē ja un mē ģ inā ja izklaidē ties. Virtuve laba, bet viesmī ļ i š ogad rupji, ilgi apkalpoti un reizē m pat neder. (palū dza atnest bē rnam musli ar pienu, gaidī ja 45 minū tes). Aizbraucot pat pā rbaudī ja spilvenus istabā , visi dvieļ i trī cē ja, tas ir tik pazemojoš i, it kā bū tu piestā juš i kā di bomž i.
Joprojā m ir daudz ko stā stī t, jo vilš anā s nav robež a. Mē s tur vairs nebrauksim, par tā du naudu var sagaidī t Jauno gadu jebkurā pasaules valstī un saņ emt labu apkalpoš anu un daudz jautrī bas.
аватар olex013
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Negaidī ti parā dī jā s atvaļ inā juma iespē ja, nebija laika izvē lē ties viesnī cu, un mē s vienkā rš i paņ ē mā m dā rgā ko variantu Slavskas rajonā , jo. ir labs ceļ š un skaistas vietas. Pē c vietnes un atsauksmē m viesnī ca š ķ ita vienkā rš i super, viņ i nenož ē loja 5000 UAH dienā par numuru, kas ir daudzkā rt vairā k nekā citā s viesnī cā s, viņ i gaidī ja kaut kā du lī meni, bet patiesī bā , pā rliecinieties paš i: - telpa par 5000 UAH nonā k katlu telpā , no kuras pastā vī gi plū st nosū cē js, lai gan viņ i solī ja klusumu pa tā lruni - katru dienu 50 metru attā lumā notika bū vdarbi, betona maisī tā js un viss pā rē jais - lai gan š o punktu precizē jā m atseviš ķ i - no vietā solī tā gandrī z nekā nav: apsildā ms baseins vairs nedarbojas, ezers ar laivā m, pē c reģ istratū ras datiem, remontā (?? ? ), rudens, sē ņ u laiks, solī ts gids. … Tomēr ▾ Negaidī ti parā dī jā s atvaļ inā juma iespē ja, nebija laika izvē lē ties viesnī cu, un mē s vienkā rš i paņ ē mā m dā rgā ko variantu Slavskas rajonā , jo. ir labs ceļ š un skaistas vietas. Pē c vietnes un atsauksmē m viesnī ca š ķ ita vienkā rš i super, viņ i nenož ē loja 5000 UAH dienā par numuru, kas ir daudzkā rt vairā k nekā citā s viesnī cā s, viņ i gaidī ja kaut kā du lī meni, bet patiesī bā , pā rliecinieties paš i:
- telpa par 5000 UAH nonā k katlu telpā , no kuras pastā vī gi plū st nosū cē js, lai gan viņ i solī ja klusumu pa tā lruni
- katru dienu 50 metru attā lumā notika bū vdarbi, betona maisī tā js un viss pā rē jais - lai gan š o punktu precizē jā m atseviš ķ i
- no vietā solī tā gandrī z nekā nav: apsildā ms baseins vairs nedarbojas, ezers ar laivā m, pē c reģ istratū ras datiem, remontā (?? ? ), rudens, sē ņ u laiks, solī ts gids. uz vietas, bet atvainojos, sezona beigusies (tas ir pie temperatū ras +5/+20 oktobrī , beigā s izkā pa paš i - sē ņ u ir daudz)
- pirts, tvertne it kā ir bet pasū tī t nevar, viss sapakots nedē ļ u iepriekš , nav skaidrs kurš , š ķ iet, ka cilvē ki no citā m viesnī cā m i. k. vezha ir apdzivota kaut kur puse
mums ī rē jot istabu par 5 tū kstoš iem vajadzē tu to visu meklē t kaut kur Slavskā ?
- meitenes reģ istratū rā nemaz nezina, kā da veida izklaide viesnī cā ir reģ ionā , un viņ as neko nevar ieteikt
- tajā vakarā , kad gribē jā m bā rbekjū , restorā nā pazuda grila ē dienkarte - kā sapratā m, vienī gais grila vī rs pameta darbu vai devā s atvaļ inā jumā
- pirts strā dā pē c dī vaina grafika - no 5 lī dz 8 vakarā , taupot vai ar ko tas saistī ts?
Kopumā no viesnī cas labajā m pusē m mums š is ir restorā ns - ļ oti pieklā jī gā lī menī , bijā m ar bē rnu un ē diens bija pirmajā vietā , viss pā rē jais ļ oti vidē js un neatbilst cenā m.
аватар iraaa4ka23
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Es tagad palasī ju atsauksmes, redzu, ka ir daudz pozitī vu, bet mani pā rsteidza negatī vā s atsauksmes. Mē s ar ģ imeni BB atpū tā mies 2 reizes, 2015. gada septembrī un 2018. gada augustā . Un abas reizes viss bija kā rtī bā ! Lai iegū tu vairā k atsauksmju, skatiet videoklipu mū su kanā lā Plan be happy, vietnē youtube https://m. … Tomēr ▾ Labdien!
Es tagad palasī ju atsauksmes, redzu, ka ir daudz pozitī vu, bet mani pā rsteidza negatī vā s atsauksmes.
Mē s ar ģ imeni BB atpū tā mies 2 reizes, 2015. gada septembrī un 2018. gada augustā . Un abas reizes viss bija kā rtī bā !
Lai iegū tu vairā k atsauksmju, skatiet videoklipu mū su kanā lā Plan be happy, vietnē youtube
https://m.youtube.com/watch? v=3qJM1cpyHzQ
Наше в видеоотчёт на канале Plan be happy https://m.youtube.com/watch?v=3qJM1cpyHzQ
аватар OlenkaGor
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pagā ja ilgs laiks, lī dz izlē mu, rakstī t atsauksmi vai nē . Bet nolē mu uzrakstī t, varbū t kā ds liks aizdomā ties. Pē dē jā dienā.7. 15 no rī ta pamodā mies no skaļ as sarunas un klauvē š anas pie durvī m. … Tomēr ▾ Pagā ja ilgs laiks, lī dz izlē mu, rakstī t atsauksmi vai nē . Bet nolē mu uzrakstī t, varbū t kā ds liks aizdomā ties. Pē dē jā dienā.7. 15 no rī ta pamodā mies no skaļ as sarunas un klauvē š anas pie durvī m. Es domā ju, ka viņ i ir sā kuš i tī rī t, lai gan es to iepriekš nebiju redzē jis. Bet nekad nevar zinā t. . . Bet troksnis nerimā s. Iznā ca, un, kā vē lā k izrā dī jā s, iebrauca personu grupa
(tos nevar saukt par cilvē kiem) un acī mredzot gaidī ja savu izlī gumu. Viņ i apgū lā s uz dī vā na un atzveltnes krē sla otrajā stā vā pie mū su istabas, uzvedā s ļ oti skaļ i, klauvē ja pie durvī m, acī mredzot ar kā jā m, kad viņ i gulē ja atpū tas krē slā . . Un administrā cija ir uz bungas. ap viesnī cu. , kliedzot, tā dē jā di traucē jot atpū tnieku mieru? Acī mredzot tikai š eit. . . tik pretī gu savā mū ž ā nebiju redzē jis.
No daudzā m istabā m paveras skats uz katlu telpu, kā rezultā tā pastā vī gi jū tama deguma smaka, nevis svaigs kalnu gaiss. Lū dzu, pā rbaudiet š os punktus, veicot rezervā ciju.
Viesnī ca, acī mredzot, ir orientē ta uz ģ imenes brī vdienā m, jo ​ ​ bē rni š eit drī kst darī t visu, pat braukt ar skrejriteņ iem pa restorā nu, bļ aut. . . Par ratiem klusē ju, tā vispā r ir norma. Maltī tes laikā viesnī cas viesi var pā rnē sā t galdus pā r jū su galvā m, sakā rtojot galdus pē c vajadzī bas.
Kaut kas ar kultū ru š ajā viesnī cā acī mredzami nav kā rtī bā .
Un tā pē c, protams, laba vieta, ja cilvē ki zinā tu, kā sabiedrī bā uzvesties.
аватар innazayanchkovska
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Katru vasaru kā zu gadadienā atpū š amies Lā č u tornī . Runā t un rakstī t var daudz, bet vislabā kais ir atbraukt un pā rliecinā ties paš am, ka š ī ir labā kā viesnī ca Ukrainā ! … Tomēr ▾ Katru vasaru kā zu gadadienā atpū š amies Lā č u tornī . Runā t un rakstī t var daudz, bet vislabā kais ir atbraukt un pā rliecinā ties paš am, ka š ī ir labā kā viesnī ca Ukrainā !
Катруся у Вежі Ведмежій
аватар annytka2006
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labā kā viesnī ca Karpatos! Interjers ir neticams! Virtuve - eleganta) Iemī lē jā s š ajā vietā Nosvinē jā m DR bā rā - tikai spilgtā kie un laipnā kie iespaidi par ē dienu, vietu un apkalpoš anu! Kamī ns, ā das, … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca Karpatos!
Interjers ir neticams! Virtuve - eleganta)
Iemī lē jā s š ajā vietā
Nosvinē jā m DR bā rā - tikai spilgtā kie un laipnā kie iespaidi par ē dienu, vietu un apkalpoš anu!
Kamī ns, ā das, Jaungada rotaļ lietas uz kamī na, bruņ inieku bruņ as un daudz kas cits, kas priecē ja aci un pē c kā sniedzā s roka - viss atstā ja visspilgtā ko iespaidu gan svē tkos, gan kalnos)
PALDIES! Tā turpini)
Mī nuss - bija maz telpu korporatī vā s ballī tes rī koš anai (Acī mredzot ir daudz cilvē ku, kas vē las iekļ ū t pasakā , jo jū s varat rezervē t istabu tikai tik ļ oti iepriekš )
аватар venera-ok
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s abi ar vī ru bijā m Vež ā ! Mums ļ oti patika gan ā rē ji, gan iekš ē ji, gan komforta, gan garš as ziņ ā , nu, par š o jau ir daudz rakstī ts, viss ir taisnī ba) Es mazliet kurnē š os kā muš a ziedē , jo pilnī bai nav robež u) Man nepatī k dū mu smarž a, man tā nepatī k, bet tā pē c, ka mū su logs paskatī jā s uz katlu telpu, kas ir blakus, un plus vē l pa dienu ir grils virtuvei, tur ar malku, tad kad vē jš bija mū su loga virzienā vai uz ielas mū su virzienā pieklā jī gi smarž oja. … Tomēr ▾ Mē s abi ar vī ru bijā m Vež ā ! Mums ļ oti patika gan ā rē ji, gan iekš ē ji, gan komforta, gan garš as ziņ ā , nu, par š o jau ir daudz rakstī ts, viss ir taisnī ba)
Es mazliet kurnē š os kā muš a ziedē , jo pilnī bai nav robež u) Man nepatī k dū mu smarž a, man tā nepatī k, bet tā pē c, ka mū su logs paskatī jā s uz katlu telpu, kas ir blakus, un plus vē l pa dienu ir grils virtuvei, tur ar malku, tad kad vē jš bija mū su loga virzienā vai uz ielas mū su virzienā pieklā jī gi smarž oja. Bet ne drē bē s, ne istabā nesmirdē ja pē c dū miem, kas ir jauki. Skaņ as izolā cija nav ideā la, un, ņ emot vē rā daž u atpū tnieku mentalitā ti, tas daž kā rt sagā dā ja neē rtī bas.
Ē diens garš ī gs, jā , kas tur ir. Cū kgaļ as steika izmē rs noteikti neatstā s vienaldzī gus gaļ as ē dā jus) Un garš a...mmm)) Bet es pā rsteidzu Olivjē no brokastu ē dienkartes ar vā rī tu desu un bez zaļ ajiem zirnī š iem. Atvainojiet, tas nav Olivjē , it ī paš i š ā da lī meņ a restorā nam.
Ir pienā cis laiks mainī t galda tenisa raketes, jo. tie ir pieklā jī gi pā rslaini, viesiem ir kauns to piedā vā t. Jā , un uz galda nav rež ģ a. Un bū tu lieliski, ja bū tu apsildā ms baseins. Septembrī naktis jau aukstas, pa dienu ū denim nebija laika uzsilt, un peldē š anai bija 'valzirgs', neskatoties uz +26° gaisu.
Bet tie visi ir tā di sī kumi, salī dzinot ar nebeidzamo priekš rocī bu sarakstu) Esam pat nedaudz pā rsteigti, ka mums Ukrainā ir tā da vieta. Un mē s esam ļ oti priecī gi par to) Mē s patiesi vē lam labklā jī bu š ai brī niš ķ ī gajai viesnī cai!
аватар evgenyps
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ ojumam gatavojos ilgi un pamatī gi. No milzī gā piedā vā juma š ajā reģ ionā ir ļ oti grū ti izdarī t izvē li. Lielā koties mani vadī ja atsauksmes un reā las viesnī cu fotogrā fijas (ā rpuse, interjers utt. … Tomēr ▾ Ceļ ojumam gatavojos ilgi un pamatī gi. No milzī gā piedā vā juma š ajā reģ ionā ir ļ oti grū ti izdarī t izvē li. Lielā koties mani vadī ja atsauksmes un reā las viesnī cu fotogrā fijas (ā rpuse, interjers utt. ) Es nejauš i atradu š o kompleksu. Patika viss. Viss sā kā s ar telpas iepriekš ē ju rezervā ciju un transfē ru. Uz visiem maniem jautā jumiem (pa e-pastu) tika atbildē ts ā tri un plaš i, un es uzrakstī ju 16 vē stules. Iepriekš rezervē jis 104. numuru (suite numurs ar balkonu), ierados Slavskā . Uzreiz izkā pjot no vilciena vagona, mū s sagaidī ja š oferis, kurš mū s atveda pie kompleksa galvenā s ieejas (vienlaikus viņ š pats piedā vā ja palī dzē t nest sievas diezgan apjomī go somu). Paš a kompleksa skaistumu es nestā stī š u, viss ir uz vietas. Lai gan dzī vē viņ š izskatā s vē l skaistā ks. Apkalpoš anas kvalitā ti, personā la pieklā jī bu vē rtē ju uz 5+. Mani iespaidoja telpas interjers, mū sdienī guma un viduslaiku apvienojums. Istabas vē rtē jums solī ds 5. Virtuve: pā rsniedza visas manas cerī bas. Ē diens ir daudzveidī gs, izsmalcinā ts un ļ oti garš ī gs. . Liels paldies š efpavā riem, kuri strā dā ja pie š iem ē dieniem, un viesmī ļ iem, kuri mū s apkalpoja. Katrs jauns ē diens, ko izmē ģ inu, ir garš as pā rsteigums. Manas uzturē š anā s laikā nebija nekā du nepatī kamu pā rsteigumu. Restorā na darba laiks ir ļ oti ē rts no 8:00 lī dz 23:00 un pusdienā m vai vakariņ ā m nav saistoš a, kad vē lies, tad pasū ti. 5+ Pirts ir vienkā rš i super, un pirts ar pirtnieku Oļ egu ir daudzkā rt labā ka : ) Ļ oti skaista teritorija, viss kopts, kompakts. Jū s vienkā rš i nokļ ū stat viduslaiku pilī . Noteikti ieteikš u š o kompleksu saviem draugiem un paziņ ā m un ceru š ovasar to apmeklē t.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Polina.dn
Ja jūs dodaties ar automašīnu. Jūs uzrakstījāt sliktu ceļu. Kā saprast, vienkārši slikts grunts vai bīstams ceļš ar klintīm?
9 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 7 atbildes
iemiesojums Apyatka
Sveiki! Cenas viesnīcas ēdināšanā ir diezgan "kodīgas") Vai tuvumā ir citas ēstuves? Varbūt tuvumā ir kāds ciems un tajā ir kafejnīca? Vai istabās ir wifi? Kā nokļūt no Ļvovas un vai ir iespējamas individuālas ekskursijas?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums LaraF
Sveiki. Būšu pateicīgs par informāciju: kādi ir iespējamie nosacījumi 6 gadus veca bērna ievietošanai Vežha Vedmežā? Jāpiemaksā. kur ir vieta augstākā līmeņa standartā, kur ir divguļamā gulta un dīvāns? Vai arī numura cena + 3 brokastis ir apmaksāta? Pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums siluet68
Mēs vēlamies palikt pie vīra 3 dienas jūsu viesnīcā ar suni.Cik izmaksā palikt ar brokastīm šajā laikā standarta numuriņā?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums vv-hotel
‹ Viesnīca Vezha Vedmezha 4*

Отель-замок Вежа Ведмежа близ с. Волосянка (6 км от пгт. Славское) находится в стороне от дороги, в окружении склонов гор, рядом с речкой и озерцом. Развитая инфраструктура и множество развлечений обеспечивают качественный отдых людям разного возраста и вкусов в любое время года. В 600 м от отеля есть г/л подъемник.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Славское находится в 5 км от отеля.
Viesnīcā
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский веревочный парк.На территори есть мини-ферма с экзотическими птицами, кроликами, козами, овцами, баранами, кабанчиками и др. животными.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В банном комплексе есть чан с водой с настойками карпатских трав; банщик/банщица предоставляют услугу банной пропарки. Пейнтбол-площадка, тир, стрельба с лука и арбалета, метание звездочек и ножей, примерка средневековых костюмов для взрослых и детей. Езда на скутерах, снегоходах, квадроциклах.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • džakuzi
  • galda teniss
  • basketbola laukums
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

25 номеров повышенной комфортности. 17 двухместных номеров, из которых: 6 - с двуспальными кроватями и 11 - с раздельными; 2 двухместных улучшенных номера (имеется мягкий уголок), 4 двухкомнатных номера класса "Люкс", с мягкой мебелью в гостиной и двуспальной кроватью в спальне; трехкомнатный "Люкс"; апартаменты "Вежа" расположены на двух уровнях имеет каминный зал и панорамную комнату.

Istabās

спутниковое телевидение, телефон, сейф, мини-бар, санузел с душевой кабиной, феном. Мини-косметика санузлов пополняется ежедневно. Обязательная ежедневная уборка номеров. Замена постельного белья каждый 3 дня.

Adrese Львовская обл., Сколивский р-н, с. Волосянка, урочище Цоцора
Tālruņi: +38 (097) 410 5 310
+38 (067) 47 444 74
Tīmekļa vietne: Vezha Vedmezha
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).