Terem 3*– Atsauksmes

38
Novērtējums 6.810
№11 viesnīcas reitingā Slavska
6.8 Numurs
6.7 apkalpošana
6.9 Tīrība
6.4 Uzturs
6.4 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas kūrorta nomalē pie izejas no Slavske ciema, pa ceļam uz Volosjankas ciemu, 1,5 km līdz tuvākajam krēslu pacēlājam. Viesnīca pirmo reizi durvis viesiem vēra 2008. gadā, bet pēdējais remonts tika veikts 2012. gadā. Viesnīca ir piemērota ģimenes atpūtai, romantiskam ceļojumam vai atpūtai draugu lokā.Vairāk →
аватар viktoria.yurchuk
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
Jaunajā gadā atpū ties, 4 dienas. Apkalpoš ana viesnī cā bija pā rsteidzoš a! Darbinieki cenš as, administratore reģ istratū rā ir patiesi gatava palī dzē t jebkuru jautā jumu risinā š anā . Ierodoties apmetā s ap pulksten 11, nevis 14:00 pē cpusdienā . … Tomēr ▾ Jaunajā gadā atpū ties, 4 dienas.
Apkalpoš ana viesnī cā bija pā rsteidzoš a! Darbinieki cenš as, administratore reģ istratū rā ir patiesi gatava palī dzē t jebkuru jautā jumu risinā š anā . Ierodoties apmetā s ap pulksten 11, nevis 14:00 pē cpusdienā . Viesmī ļ i un bā rmenis restorā nā apkalpo ļ oti labi, pasū tī jumi tika pieņ emti un izsniegti ā tri, konsultē ja ē dienu izvē lē , un vispā r bija patī kami atrasties restorā nā ar š ā du apkalpoš anu. Ē diens š ajā restorā nā nav visiem, ir garš ī gā ks, ir sliktā ks. Bufetes tipa brokastis. Bija putra, pankū kas, olu kultenis, olu kultenis, dā rzeņ i, tē ja, kafija, sula utt.
Viesnī cā nav rampas koferu pacelš anai. Man tas bija jā nes augš ā pa kā pnē m. Tajā arī nav lifta! Esiet gatavi nest savu koferi pa kā pnē m (viesnī cā ir 5 stā vi). Numuri ir veidoti 2000. gadu sā kuma minimā lisma stilā . Standartā nav tē jkannas, ledusskapja, glā zes, tē jas/kafijas, fē na. Tie nodroš ina vienreizē jā s lietoš anas viesnī cas č ī bas. Dvieļ i bija nobruž ā ti, bet tī ri. Ū dens spiediens duš ā manā istabā bija ļ oti vā jš . Vannas istabā ir vanna. Duš as galvai nav augš ē jā turē tā ja. Ieš ana duš ā nedarbosies, tikai ieliet sev lejkannu. Vannas kanalizā cijā nav kontaktdakš as.
Nederē s arī vannā pē c sala. Jā maina tualetes birste. Vannas istabā nav pelē juma vai pelē juma! Istabā bija mazs televizors. Parā dī ja 3 kanā lus. Visi 3 kanā li bija krievu kanā li. Mū su ukraiņ i nav. Patriotiem tas kritiski nepatiktu. Aptumš ojoš ie aizkari, var labi izgulē ties arī diennakts gaiš ajā laikā . Matrač i ir diezgan cieti. Man sā pē ja mugura. Viesnī ca pieņ em tū ristus ar dzī vniekiem, tač u par to ir iepriekš jā vienojas, veicot rezervā ciju. Numuros nav skaņ as izolā cijas. Var dzirdē t visas kaimiņ u sarunas. Istabas tī ras, ir tualetes piederumi: ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja. Man bija neiestiklots balkons. Zemā k esoš ā s grī das ir stiklotas. Skats pa logu daļ ē ji ir uz ceļ a, pā rsvarā uz kalniem. Viesnī cā ir galda teniss. Ar taksometru no dzelzceļ a stacijas bija jā brauc 10 minū tes.
No pozitī vā s puses varu izcelt personā lu.
No mī nusiem lifta trū kums un telpu piepildī š ana.
Secinā jums: par savu naudu vasarā - š ī viesnī ca ir lielisks variants, bet ziemas brī vdienā m es meklē tu kaut ko citu.
ресторан ресторан вид из номера
аватар Vjacheslav110862
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta. Terase ar skaistiem skatiem, kur patī kami ieturē t brokastis. Draudzī gs un draudzī gs personā ls. Tā bija viena no labā kajā m viesnī cā m, kurā esmu bijis. Es iesaku š o viesnī cu visiem. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta. Terase ar skaistiem skatiem, kur patī kami ieturē t brokastis. Draudzī gs un draudzī gs personā ls. Tā bija viena no labā kajā m viesnī cā m, kurā esmu bijis. Es iesaku š o viesnī cu visiem.
аватар anna_sm75
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribu brī dinā t visus vecā kus un š ī s š ausmī gā s viesnī cas apmeklē tā jus! Tā s nav š ausmas! Tā ir ELLE!!! ! Vecā kus lū dzu nesū tī t bē rnus uz š o nometni! Rakstu, lai brī dinā tu un nodotu jums svarī gu informā ciju par to kas tur notiek! Sā kš u visu aprakstī t pē c kā rtas, jo bija ļ oti vā rī gi no mammas puses, kuras bē rns bija š ajā nometnē ! 1. … Tomēr ▾ Gribu brī dinā t visus vecā kus un š ī s š ausmī gā s viesnī cas apmeklē tā jus! Tā s nav š ausmas! Tā ir ELLE!!! ! Vecā kus lū dzu nesū tī t bē rnus uz š o nometni! Rakstu, lai brī dinā tu un nodotu jums svarī gu informā ciju par to kas tur notiek! Sā kš u visu aprakstī t pē c kā rtas, jo bija ļ oti vā rī gi no mammas puses, kuras bē rns bija š ajā nometnē !
1. Viesnī ca pē c ugunsgrē ka, galē ji antisanitā ri apstā kļ i! Nulles dezinfekcijas!
2. Bē rni visi ir saslimuš i ar rotovī rusu, kurš staigā pa viesnī cu! Pē c dezinfekcijas lū guma vienkā rš i visu noslaucī t ar balinā tā ju. Personā ls nereaģ ē ja, uz lū gumiem atbildē ja burvī gi!
3. Viņ š ir ī paš nieks vai direktors tikko iekā pa maš ī nā un izgā ja no viesnī cas! Atstā jot visu paš plū smā ! Viņ am nerū p bē rnu stā voklis tā teikt!
4. Trauki visi tiek mazgā ti ar rokā m, atkal tie, kas tos nemazgā pareizi un pilnī gā s dusmā s neatbildē ja, kā pē c nenotiek tehnikas dezinfekcija!
Mē s dzī vojam 21. gadsimtā , vai vismaz trauku mazgā jamā s maš ī nas var nopirkt?
5. Saimnieks taupa uz visu, darbinieku maz, vienkā rš i netiek galā ar darba apjomu un tā pē c sevi redz dusmī gus un neadekvā tus!
6. Remons dodas uz viesnī cu 4. stā vā . Nepā rtraukti urbjas un klauvē , kā da atpū ta?
7. Un galvenais gribu pabrī dinā t visus vecā kus, vienā naktī pie bē rniem 3 reizes atbrauca ā trā palī dzī ba! Bē rnu nometnē nav elementā ra ā rsta.
Secinā jumus izdariet paš i, paš i izlemjat, kur sū tī t savus bē rnus, bet š ī nav nometne, tā ir koncentrā cijas nometne izdzī voš anai!
Esiet modri, par tā du naudu var atrast labā kus apstā kļ us ar atbilstoš u personā lu!
аватар _393633
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies ar bē rnu grupu uz 2 maiņ ā m Terem nometnē . Ainavas bija ļ oti iespaidī gas. Lieliski, tī ri komfortabli numuri ar skatu uz kalniem, slē gta zona. Ļ oti garš ī ga virtuve, daudz daž ā du ē dienu, augļ i (bufete). … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar bē rnu grupu uz 2 maiņ ā m Terem nometnē . Ainavas bija ļ oti iespaidī gas. Lieliski, tī ri komfortabli numuri ar skatu uz kalniem, slē gta zona. Ļ oti garš ī ga virtuve, daudz daž ā du ē dienu, augļ i (bufete). Bē rnus priecē ja interesantas ekskursijas, konkursi, izklaides programmas. Liels paldies padomniecei Svetlanai Sivokinai par uzmanī bu bē rniem. Ī paš s paldies rež isoram Aleksandram Stoļ arč ukam par sirsnī go uzņ emš anu. Ļ oti ļ oti pateicī gs.
Gaidā t mū s nā kamgad, bet ar daudz bē rnu? ? ?
аватар danafox
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta bē rniem! Jau 4. gadu mū su klases bē rni kopā ar skolotā jā m pavada 2 neaizmirstamas nedē ļ as Teremā . Un katru gadu mū su uzņ ē mums aug. Bē rni ar nepacietī bu gaida š o ceļ ojumu. Galu galā š is ir laiks, kas piepildī ts ar jautrī bu, saziņ u, ekskursijā m, sacensī bā m, meklē jumiem. … Tomēr ▾ Lieliska vieta bē rniem!
Jau 4. gadu mū su klases bē rni kopā ar skolotā jā m pavada 2 neaizmirstamas nedē ļ as Teremā . Un katru gadu mū su uzņ ē mums aug.
Bē rni ar nepacietī bu gaida š o ceļ ojumu.
Galu galā š is ir laiks, kas piepildī ts ar jautrī bu, saziņ u, ekskursijā m, sacensī bā m, meklē jumiem.
Katrā maiņ ā ir daž ā das autorprogrammas, kas neļ auj bē rniem garlaikoties.
Lielisks ē diens, svaigs gaiss, dabas skaistums – tas viss padara atpū tu neaizmirstamu!
аватар Vlad_Bulmak
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas / kvalitā tes. Viesnī ca bija lē ta un 3 zvaigznes, un parasti 3 zvaigznes ir dā rgā kas. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri un uzreiz, lai arī ieradā mies agrā k par reģ istrē š anā s laiku, bijā m jau pirms pulksten 12, bet tas problē mas nesagā dā ja. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas / kvalitā tes. Viesnī ca bija lē ta un 3 zvaigznes, un parasti 3 zvaigznes ir dā rgā kas. Reģ istrē š anā s noritē ja ā tri un uzreiz, lai arī ieradā mies agrā k par reģ istrē š anā s laiku, bijā m jau pirms pulksten 12, bet tas problē mas nesagā dā ja. Istaba bija laba, bez jebkā diem mī nusiem. Viesnī ca atrodas netā lu no Zakhar Berkut kalna, tur var pat staigā t. Viesnī cā ir sauna, biljards, bezmaksas galda teniss, restorā ns. Bū tī bā viss viesnī cā bija labi. Paē dā m brokastis, pat bija no kā izvē lē ties. Varē ja ņ emt pankū kas, olu kulteni, diezgan labas brokastis. Apkalpoš ana bija laba, par darbiniekiem sū dzī bu nebija. Visvairā k man patika numuriņ i viesnī cā , tī ri, skaisti, sakopti ar panorā mas logiem. Bet kā tā du, mī nusus nepamanī ju. Ja nolemjat atpū sties š ajā viesnī cā , iesaku noteikti apmeklē t saunu un uzspē lē t biljardu un tenisu. Š eit ir brī niš ķ ī gas relaksē još as brī vdienas, jo lieliski novē rš uzmanī bu no ikdienas.
аватар kv67ua
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s reģ istrē jā mies viesnī cā pē c 23:00, reģ istratū ra ir visu diennakti, kas ir svarī gi. Numura cena ir zemā kā , salī dzinot ar citā m naktsmī tnē m pilsē tā Slavske š ajos datumos. Kopā ar sievu atpū tā mies siltā standarta numurā ar vienu divguļ amo gultu un tī ru tualetes telpu ar vannu un tualeti istabā . … Tomēr ▾ Mē s reģ istrē jā mies viesnī cā pē c 23:00, reģ istratū ra ir visu diennakti, kas ir svarī gi. Numura cena ir zemā kā , salī dzinot ar citā m naktsmī tnē m pilsē tā Slavske š ajos datumos. Kopā ar sievu atpū tā mies siltā standarta numurā ar vienu divguļ amo gultu un tī ru tualetes telpu ar vannu un tualeti istabā . Trī s vietā s bija tapetes, kas bija atpalikuš as no sienas, kas kaitinā ja tikai divas dienas, tad kaut kā...Visu laiku dvieļ i un gultas veļ a netika mainī ta, 7. dienā izņ ē ma atkritumus no vannas istaba. Skats pa logu skaists: kalni, smereki, zī lī š u putni utt. Visu nevar aprakstī t – tas ir jā redz. Lī dz dzelzceļ a stacijai - vairā k nekā.4 km (taksometrs 80 UAH), lī dz tuvā kajiem veikaliem - arī tā lu. Restorā ns jauks, bet ar apkalpoš anu - katastrofā li trū kst pilna laika darbinieku. Brokastī s kaut ko papildus pasū tī t nav iespē jams – pat vienkā rš ā m brokastī m nav laika gatavot. Vakariņ ā s pasū tī jums gaidī ja no 30 (norma) lī dz 70 minū tē m (! ). Pē dē jā s vakariņ ā s pirms izbraukš anas viņ i pasū tī ja vā rī tu teļ a gaļ u un ē da gandrī z koka liellopa gaļ u. Man ļ oti patika mež a cū kas ē diens, ja jā , tad jā . No atraš anā s vietas priekš rocī bā m - tikai 1.5 km. pa ceļ am uz Volosjankas ciemu ar krē slu pacē lā ju (neierobež ots 400-500 UAH/dienā ) uz Zakhar Berkut, kur var slē pot (100-120 UAH/pers. )
8. marta rī tā saimnieks ikvienu sievieti viesnī cā apsveica ar tulpi un iemī tniekiem vakaram pasū tī ja bezmaksas svē tku programmu, par ko viņ am liels paldies! ! ! Meitenes bā rā un reģ istratū rā ir draudzī gas un sabiedriskas. Tā s ir pretrunas. Padomā - izlem pats.
аватар olhap
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā labs iespaids - izcils personā ls, istabā m ir panorā mas logi ar skaistu skatu uz kalniem. Ceļ š uz pacē lā ju nesen izremontē ts. Restorā ns patika-garš ī gs, cenas ok un terase ar burvī gu skatu uz kalniem. Ir paviljoni ar bā rbekjū , var uztaisī t š aš liku, ko izmantojā m. … Tomēr ▾ Kopumā labs iespaids - izcils personā ls, istabā m ir panorā mas logi ar skaistu skatu uz kalniem. Ceļ š uz pacē lā ju nesen izremontē ts. Restorā ns patika-garš ī gs, cenas ok un terase ar burvī gu skatu uz kalniem. Ir paviljoni ar bā rbekjū , var uztaisī t š aš liku, ko izmantojā m.
Numurs ir vienkā rš s, bet tī rs, tur ir viss nepiecieš amais. No mī nusiem, iespē jams, tikai problē mas ar internetu telpā s. Signā ls zā lē s bija labs.
аватар madhunter7777777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m 2016. gada februā rī . Vizī tes mē rķ is ir nofotografē t kalnus sniegā . Bija problē mas ar sniegu, tā pē c bija pietiekami daudz laika, lai novē rtē tu viesnī cu. Personā ls reģ istratū rā strā dā ja perfekti, divi pieklā jī gi puiš i pamudinā ja un izstā stī ja visu, kas mums nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 2016. gada februā rī . Vizī tes mē rķ is ir nofotografē t kalnus sniegā . Bija problē mas ar sniegu, tā pē c bija pietiekami daudz laika, lai novē rtē tu viesnī cu.
Personā ls reģ istratū rā strā dā ja perfekti, divi pieklā jī gi puiš i pamudinā ja un izstā stī ja visu, kas mums nepiecieš ams. Viņ i palī dzē ja atrast transportu ekskursijā m par zemā kā m cenā m nekā sludinā jumos.
Restorā ns. Lī dzā s standarta parastajiem ē dieniem bija daž ā das restorā na š efpavā ra letes - mē les, š ķ iņ ķ a un sē ņ u salā ti, pildī ti apelsī ni, sautē ts trusis. Ir interesanti ī paš i kokteiļ i.
Istabas. Bija "junior suite" numurs ar panorā mas logu. Tas izraisī ja sajū smu. Gulē t uz dī vā na un apbrī not kalnus ir forš i. Gultas ir ok. Karstais ū dens bija gandrī z nemainī gs. Mē beles ir normā las. Dvieļ i, č ī bas - viss kā rtī bā . Liela atpū tas telpa ar sē dvietā m. Vienā no stā viem ir tenisa galds.
Uzturē š anā s beigā s mē s tikā mies ar viesnī cas vadī tā ju Aleksandru. Labs dvē selisks puisis, kurš mū s cienā ja ar firmas speķ i, izcilu konjaku, Karpatu tē ju, sautē tu trusi. Viņ š pastā stī ja daudz interesantu lietu par situā ciju viesnī cā reideru pā rņ emš anas laikā , par darbu problē mu novē rš anā , par nā kotnes plā niem. Pirms aizbraukš anas viņ š man iedeva spaini izcila medus.
Par slē poš anu, nomu un citā m lietā m neko nevaru pateikt, ar sniegu man nepaveicā s.
Kopumā iespaids pozitī vs, ļ oti apmierinā ts. Ja ieš u uz tā m daļ ā m, tad atsaukš os uz Saš as piedā vā jumu un apstā š os Teremā .
Veiksmi puiš iem attī stī bā !
аватар Yana..87
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Galvenais nosacī jums viesnī cai bija slē poš anas pacē lā ja pieejamī ba tuvumā , kas bija norā dī ts aprakstā , bet faktiski tas š ogad netika palaists (to var saistī t ar sniega trū kumu), un agrā k, spriež ot pē c koki uz trases arī . … Tomēr ▾ Galvenais nosacī jums viesnī cai bija slē poš anas pacē lā ja pieejamī ba tuvumā , kas bija norā dī ts aprakstā , bet faktiski tas š ogad netika palaists (to var saistī t ar sniega trū kumu), un agrā k, spriež ot pē c koki uz trases arī . Uzskatu, ka š ā di brī ž i ir jā izsaka, bet arī telefoniski un internetā informā cija par pacē lā ju 50 m no viesnī cas. Internets, biljards, pirts, aprakstā teiktais arī nav gluž i taisnī ba. Internets ir lejā vestibilā , istabā s tā nav! Biljards un teniss ir beigti galdi, nevis kijas nū ja, bet ķ emmē ta nū ja, kuru nevar spē lē t. Pirts nedarbojas. Jā , filmas rā da vakaros, bet ar to nepietiek kā izklaidei, kad lī st lietus un nekas cits neatliek kā TV. Brokastis nelielas, bet garš ī gas. Cena restorā nā pieņ emama. Istaba no pirmā acu uzmetiena ir laba, bet man nepatika netī rumi un gruž i aiz naktsgaldiņ a un gandrī z noplē stā m skapja durvī m, kā arī lieliska dzirdamī ba visam, kas notiek citā s telpā s. Peldmē teļ i, č ī bas, ziepes acī mredzot netiek nodroš inā tas : ( Dabas skaistums un panorā mas logi izlī dzina mī nusus, bet gribē tos, lai apkalpoš ana bū tu augstā kā lī menī .
Parādīt vairāk »


iemiesojums petruk973
Pajautāšu, kam tur bija bērns, jautājiet - vai ir labi atpūsties? Un arī par konsultantiem utt.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums terem.ua
Vai, izvēloties viesnīcu, neapmulsīs fakts, ka to gūst reideri un aiz patīkamajiem personāla smaidiem tajā valda haoss un nemieri? Galu galā ne katrs cilvēks vēlas maksāt savu grūti nopelnīto naudu dažiem gangsteriem. Vienkārši interesanti, ko jūs domājat? P.S. neatkarīgi no informācijas par viesnīcas sagrābšanu, ir ekstrēmi cilvēki, kas joprojām tur dodas. Tiesa, tad parādās sūdzības, pazuda auskari no numura, pazuda planšete, nauda utt.... Interesanti, ko šie cilvēki domā, kad dodas uz šādu vietu?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums strelok307
Braucām atpūsties viesnīcā Terem, bet administrācijai tur ir problēmas, vai tā vispār strādā?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums demirov
Standarta numuri ar divām ēdienreizēm dienā ir labi. Es nesaprotu.Tev ir savs lifts? kāds ir attālums no nogāzēm / kāds? Sakārtojiet transfēru no dzelzceļa stacijas cena?
12 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 16 atbildes
iemiesojums MaUZeR_ua
Kāda ir cena 2 personām, Jaunais gads 2010, ar banketu. Laika posmā no 28.12.2009 līdz 03.01.2010
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен на окраине курорта при выезде из п. Славское, по пути на п. Волосянка, в 1,5 км до ближайшего кресельного подъемника. Отель впервые распахнул свои двери гостям в 2008 году, а последний ремонт произведен в 2012 г. Гостиница подойдет для семейного отдыха, романтического путешествия или для отдыха в кругу друзей.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Львова составляет 140 км. В 10 минутах езды находится железнодорожный вокзал Славское.
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса и принадлежности для барбекю. Есть камера хранения багажа. Стойка регистрации работает круглосуточно. Экскурсионное бюро. Оборудованы места для курения. Размещение с домашними животными запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дартс, караоке, солярий, настольные игры, кинозал. Спортивная площадка. Есть лыжная школа.
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 53 комфортабельных номера: «Эконом», «Стандарт», «Полулюкс», «Люкс».

Istabās

В номерах: интернет, душ/ванна, телевизор, полотенца, туалетно-косметические принадлежности.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
Adrese ул. Устияновича 155а, пгт Славское, Львовская обл., Украина 82660
Tālruņi: +38 (067) 986-57-40
Tīmekļa vietne: Terem
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.