Šausmas!!!

Rakstīts: 31 jūlijā 2019
Ceļošanas laiks: 1 — 14 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 1.0
apkalpošana: 1.0
Tīrība: 1.0
Uzturs: 1.0
Infrastruktūra: 1.0
Gribu brī dinā t visus vecā kus un š ī s š ausmī gā s viesnī cas apmeklē tā jus! Tā s nav š ausmas! Tā ir ELLE!!! ! Vecā kus lū dzu nesū tī t bē rnus uz š o nometni! Rakstu, lai brī dinā tu un nodotu jums svarī gu informā ciju par to kas tur notiek! Sā kš u visu aprakstī t pē c kā rtas, jo bija ļ oti vā rī gi no mammas puses, kuras bē rns bija š ajā nometnē !
1. Viesnī ca pē c ugunsgrē ka, galē ji antisanitā ri apstā kļ i! Nulles dezinfekcijas!
2. Bē rni visi ir saslimuš i ar rotovī rusu, kurš staigā pa viesnī cu! Pē c dezinfekcijas lū guma vienkā rš i visu noslaucī t ar balinā tā ju. Personā ls nereaģ ē ja, uz lū gumiem atbildē ja burvī gi!

3. Viņ š ir ī paš nieks vai direktors tikko iekā pa maš ī nā un izgā ja no viesnī cas! Atstā jot visu paš plū smā ! Viņ am nerū p bē rnu stā voklis tā teikt!
4. Trauki visi tiek mazgā ti ar rokā m, atkal tie, kas tos nemazgā pareizi un pilnī gā s dusmā s neatbildē ja, kā pē c nenotiek tehnikas dezinfekcija!
Mē s dzī vojam 21. gadsimtā , vai vismaz trauku mazgā jamā s maš ī nas var nopirkt?
5. Saimnieks taupa uz visu, darbinieku maz, vienkā rš i netiek galā ar darba apjomu un tā pē c sevi redz dusmī gus un neadekvā tus!
6. Remons dodas uz viesnī cu 4. stā vā . Nepā rtraukti urbjas un klauvē , kā da atpū ta?
7. Un galvenais gribu pabrī dinā t visus vecā kus, vienā naktī pie bē rniem 3 reizes atbrauca ā trā palī dzī ba! Bē rnu nometnē nav elementā ra ā rsta.
Secinā jumus izdariet paš i, paš i izlemjat, kur sū tī t savus bē rnus, bet š ī nav nometne, tā ir koncentrā cijas nometne izdzī voš anai!
Esiet modri, par tā du naudu var atrast labā kus apstā kļ us ar atbilstoš u personā lu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu