Izcila viesnīca

Rakstīts: 31 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 21 — 27 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Atgriezā s no š ī s viesnī cas. Iespaidi vispozitī vā kie. Rezervē jā m caur Pokupon, operatori sajauca ieraš anā s datumu (. Bet administrā cija pielika visas pū les, lai mē s š o diskomfortu neizjustu. Liels paldies par š o.
Junior suite numurs ir ļ oti plaš s, ar daudziem skapī š iem (viss ir pā rdomā ts). Sniegbalta gulta, dvieļ u komplekts, peldmē teļ i. Fē ns, mini kosmē tika vannas istabā . No lielā balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz kalniem. Istaba tī ra, viss noslī pē ts. Atseviš ķ i gribu apbrī not teritoriju, viss ļ oti kopts, saimniece vē ro katru ziedu, interesē jas arī viesu viedoklis par pā rē jo (tas ir jauki). Tā pat liels pluss ir baseins ar sauļ oš anā s krē sliem, uz kuriem vienmē r ir svaigi lielie dvieļ i.
Ē diens bija ļ oti garš ī gs un bagā tī gs. Brokastis tiek piedā vā tas: piena vai bezpiena pā rslas, olas, pankū kas ar ievā rī jumu, sagriezta desa, siers, sviests, tē ja, kafija pē c izvē les. Vakariņ as: vienmē r pirmā , otrā , uzvar. Viss ļ oti garš ī gi un apmierinoš i. Viesmī les apkalpoja ā tri un ar smaidiem.

Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t Koļ ubu: lai gan pē c vakariņ ā m nebija kur ē st, es ļ oti gribē ju izmē ģ inā t vietē jo banosh, bograch, foreles utt. ))) Viņ i gatavo lieliski, cenas ir pieņ emamas (mums ir vairā k Dņ eprā ). ).
Par brī niš ķ ī go atpū tu un silto atmosfē ru vē lamies izteikt dziļ u pateicī bu kompleksa saimniecei, administratorei un visiem darbiniekiem!
PALDIES! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu