NEIESAKU

Rakstīts: 26 jūnijs 2017
Ceļošanas laiks: 23 — 24 jūnijs 2017
Viesnīcas vērtējums:
1.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 2.0
apkalpošana: 2.0
Tīrība: 2.0
Uzturs: 2.0
Infrastruktūra: 2.0
Atpū tusies ģ imene, divi pieauguš ie un gadu vecs bē rns. No pā rē jā m ir palikusi viena negatī va atmiņ as. Svē tki beidzā s pirms termiņ a par vienu dienu rupjī bu un neatbilstī bas viesnī cas noteiktajam lī menim dē ļ.
Pirmais brī dis ir nakts troksnis. Viesnī ca ļ auj trokš ņ ainā m kompā nijā m naktī atpū sties pie baseina, dziedā t, dzert, "č aukstē t", ignorē t citus apmeklē tā jus (lai gan attiecī ba bija 20:1, nevis par labu trokš ņ ainai kompā nijai). Uz atbildi viesnī cas administrā cija atbildē ja: "Mē s gā jā m un prasī jā m viņ iem, bet ...... ). Ballī te beidzā s 03.30 !!!


Vē l viens moments - no rī ta lapene bija rezervē ta uz 19.00 (taisī ts ieraksts, administratorei prasī ja, kad jā maksā , atbilde - var un vē lā k, var un kad apsē dā s). LABI. 17.45 par lapeni tika samaksā ts. 18.55, kad visas lapenes sanā ca apsē sties, tā s bija aizņ emtas. Jautā jums ir kā pē c?
Notika pā rpratums, jo izrā dā s administratore atsauca rezervā ciju, jo nav samaksā juš i, lai gan š is jautā jums tika uzdots uzreiz pasū tot. Smalkā formā administratore paskaidroja: "Es tev zvanī ju, es gā ju pie tevis... " Kā pē c es gā ju, kā pē c es zvanī ju? ? ? Secinā jums bija š ā ds, visticamā k, rezervē jot lapeni nevar iziet no viesnī cas un telefons jā ņ em lī dzi, un lai rezervā cija iet ar biež umu jautā t vai viss kā rtī bā ! ! ! !!

Ī paš i gribu pieminē t viesnī cas vadī tā ju (direktoru)! ! ! ! ! ! ! Labu atsauksmju nebū s. Par paš reizē jo situā ciju tika rupji pateikts: "Es zinu par jū su situā ciju, bet jums nav taisnī ba un jū s esat vainī gs!! ! !! ! ”Pē c tam tika nolemts pamest viesnī cu.
Lī dz ar to, apkopojot augstā k minē to, VIESNĪ CA NEATBILST NOTEIKTAM LĪ MENIM, lū gums saimniekiem pievē rst uzmanī bu, tiek veikti ieraksti sū dzī bu grā matā (nav numurē ti un nesaš ū ti) un tiek veikta ieraksta fotogrā fija.
Potenciā lie apmeklē tā ji: ņ emiet vē rā š ī s atsauksmes, tā ir 100% informā cija!
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu