Perlina Karpat 3*– Atsauksmes

23
Novērtējums 8.010
№6 viesnīcas reitingā Slavska
8.0 Numurs
8.2 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.7 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 300 metru attālumā no Slavske kūrorta pacēlājiem, Boykivshchyna centrā. Šeit varat lieliski atpūsties kopā ar ģimeni, noorganizēt romantisku vakaru vai biznesa sarunas. 130 metru attālumā no viesnīcas atrodas pacēlāji "FMI" (1100 m) un "Politehnikums" (600 m).Vairāk →
аватар AptemD
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar sievu pirmo reizi atpū tā mies Aizkarpatijā , gribē jā m iemā cī ties slē pot! Izvē lē jā mies ciematu Slavske, viesnī cu Perlyna Karpat, jo tā atrodas tuvu iesā cē ju pacē lā jam (politehnikums 200 metru attā lumā , 5-10 minū š u gā jiens ekipē jumā + pacē lā js paš iem mazā kajiem un iesā cē jiem blakus) un nezaudē jā m! Viesnī ca skaista un mā jī ga, paņ ē mā m istabiņ u "Ekonomiskā " istabiņ a numur 9 ar balkonu - mums patika istabiņ a, skaists skats pa logu, 860 UAH/dienā ar brokastī m, istabā neliels ledusskapis, TV, duš a , izlietne, tualete, 2 * 1. … Tomēr ▾ Ar sievu pirmo reizi atpū tā mies Aizkarpatijā , gribē jā m iemā cī ties slē pot! Izvē lē jā mies ciematu Slavske, viesnī cu Perlyna Karpat, jo tā atrodas tuvu iesā cē ju pacē lā jam (politehnikums 200 metru attā lumā , 5-10 minū š u gā jiens ekipē jumā + pacē lā js paš iem mazā kajiem un iesā cē jiem blakus) un nezaudē jā m! Viesnī ca skaista un mā jī ga, paņ ē mā m istabiņ u "Ekonomiskā " istabiņ a numur 9 ar balkonu - mums patika istabiņ a, skaists skats pa logu, 860 UAH/dienā ar brokastī m, istabā neliels ledusskapis, TV, duš a , izlietne, tualete, 2 * 1.5 gultas saspiestas (ē rtas ar matrač iem), skapis, galds, sildī tā js = temperatū ru istabā regulē jā m paš i un bija silti! Brokastis bija garš ī gas, cenas restorā nā adekvā tas, apkalpoš ana super! Netā lu no viesnī cas ir veikals, pretī ir inventā ra noma, viss ir ļ oti ē rti, lī dz dzelzceļ a stacijai ir 15-20 minū tes ar kā jā m, no ieejas viesnī cā jū s aizvedī s vizinā ties uz Trostjana kalnu, Zakhar zelta ē rgli, Plai . Mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs, un mē s novē lam jums, mē s centī simies ierasties Perlyna Carpathians!
аватар angelpetit
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viena no labā kajā m viesnī cā m Slavskā . Atpū tā s 2 reizes. Pirmo reizi ziemā - (Slavska noteikti nav slē poš anas kū rorts: ) vasaras brī vlaiks izdevā s. Teritorija liela, tī rs apsildā ms baseins, garš ī ga virtuve, var paņ emt ekonomisko istabiņ u (ne ar ko neatš ķ iras no junior suite! ! ! : ) izņ emot balkona esamī bu. … Tomēr ▾ Viena no labā kajā m viesnī cā m Slavskā . Atpū tā s 2 reizes. Pirmo reizi ziemā - (Slavska noteikti nav slē poš anas kū rorts: ) vasaras brī vlaiks izdevā s. Teritorija liela, tī rs apsildā ms baseins, garš ī ga virtuve, var paņ emt ekonomisko istabiņ u (ne ar ko neatš ķ iras no junior suite! ! ! : ) izņ emot balkona esamī bu. Wifi darbojas lieliski. Istabas atbilst cenai : ) Mī nus istabā nav tē jkannas un jā pē rk dzeramais ū dens, ne vienmē r ir dzesē tā js. Vairs nekā du mī nusu : )
аватар vikylja1188
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tieties ar vī rieti godī bā ! Patika viss, liela teritorija, baseins, aitas, lieliskā kā izklaide bē rniem, pirts, lapene ar grilu gardiem š aš likiem. Mū su ā da tika nokrā sota, vajadzē ja sacensties pie baseina ar garš ī gā kajiem piena un melleņ u kokteiļ iem un uzkā pt pa pacē lā jiem uz Vysokyi Verkh (10 km no viesnī cas, Slavskā ar taksometru nav problē mu) un ķ ert foreles privā tais dī ķ is. … Tomēr ▾ Atpū tieties ar vī rieti godī bā ! Patika viss, liela teritorija, baseins, aitas, lieliskā kā izklaide bē rniem, pirts, lapene ar grilu gardiem š aš likiem. Mū su ā da tika nokrā sota, vajadzē ja sacensties pie baseina ar garš ī gā kajiem piena un melleņ u kokteiļ iem un uzkā pt pa pacē lā jiem uz Vysokyi Verkh (10 km no viesnī cas, Slavskā ar taksometru nav problē mu) un ķ ert foreles privā tais dī ķ is. Viesnī cas numuriņ os var nebū t jaunā ko televizoru un labā kā wi-fi signā la, bet tie ir Karpati, vajag izbaudī t apkā rtē jo skaistumu, tur ir tik daudz interesantu lietu.
 розваги на території))))
аватар imagegrad
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
3 mē neš us pirms Jaunā gada radā s jautā jums, kur par adekvā tu cenu var nosvinē t Jauno gadu, atpū sties un pavadī t brī vdienas. Izlasot atsauksmes par patiesī bas tū ri, izvē le krita uz Karpatu pē rli "Slavske". Rezervē ts standarta divvietī gs numurs, 7 naktis, brokastis un vakariņ as, Jaungada bankets ar š ovprogrammu 8500 UAH (pā rdod tikai komplektos, 100% priekš apmaksa, nevar atteikties no ē diena, banketiem! ) Rezervē jot brī dinā jā m, ka dosimies atpū sties ar mazu suni, uz ko tika sniegta atbilde. … Tomēr ▾ 3 mē neš us pirms Jaunā gada radā s jautā jums, kur par adekvā tu cenu var nosvinē t Jauno gadu, atpū sties un pavadī t brī vdienas. Izlasot atsauksmes par patiesī bas tū ri, izvē le krita uz Karpatu pē rli "Slavske". Rezervē ts standarta divvietī gs numurs, 7 naktis, brokastis un vakariņ as, Jaungada bankets ar š ovprogrammu 8500 UAH (pā rdod tikai komplektos,
100% priekš apmaksa, nevar atteikties no ē diena, banketiem! ) Rezervē jot brī dinā jā m, ka dosimies atpū sties ar mazu suni, uz ko tika sniegta atbilde. . Priecā simies jū s redzē t ar suni Karpatu pē rlē.

Un tagad ir laiks svinē t, sniega nav un nav gaidā ms, temperatū ra + 15, zaļ a zā le, bet mē s neesam slē potā ji, tā pē c neesam sarū gtinā ti un dodamies pozitī vi marš rutā Kijeva - 2 dienas Ļ vova - 7 dienas Slavske + apmeklē jot Mukač evu un Už gorodu - Ļ vovu - Kijevu.
Lieliska atpū ta 2 dienas Ļ vovā (viss skaisti noformē ts, brī niš ķ ī gs gadatirgus ar gardiem karstvī nu un uzkodā m un protams reti restorā ni, katrs ar savu unikā lo interjeru un ē dienu daudzveidī bu),
Dodamies uz Slavsku, marš ruts vienkā rš i lielisks, bet pie izejas no tā s, 23 km lī dz viesnī cai kaut kā das š ausmas, asfalts ja tā var nosaukt, viss nomē tā ts ar milzī gā m bedrē m, š ajā posmā vairā kkā rt esam cī nī juš ies ar dibenu, tiltu, lai jū s varē tu iedomā ties. Š is ir Jeep Grand Cherokee.
(Ceļ š no ceļ a lī dz viesnī cai tik mazā attā lumā , aizņ em 1-1.5 stundas). Cienī jamie viesnī cu ī paš nieki, labi, viņ i bū tu pametuš i, vismaz, lai aizpildī tu ceļ u ar gruveš iem ...

Un š eit viņ š ir Karpatu pē rle!
Pirmais iespaids, izkā pjot no maš ī nas, uzreiz paslī dē ja uz apledojuš ā asfalta un egle atturē jā s nokrist, stā vlaukums ledū nav kaisī ts un nav iztī rī ts, lai tiktu uz taciņ u, kas ved uz viesnī cu, vajag veiciet smieklī gas kustī bas ar rokā m un kā jā m, lai nokristu.
Tā lā k divu ē ku teritorijā , kur reģ istratū ra nav skaidra, nav nekā du norā ž u, klaiņ o ar koferiem, lī dz administratore paskatī jā s un pamā ja.
Reģ istrā cija, un mums nevar bū t suņ i, jū s brī dinā jā t? (Visa pieklā jī ba, kas bija pirms apmaksas, rezervē jot viesnī cu, kaut kur pazuda). Atradā m tā s personas vā rdu, kura rezervē ja mū su istabiņ u, pē c kā apklusa administratore (kā izrā dī jā s, atļ auju deva ģ enerā lmenedž eris), un ar neapmierinā tu seju sejā – administrators. iedeva mums atslē gu ar vā rdiem, redz, ka viņ a neko nav sakodusi istabā , kad aizbraukš u pā rbaudī š u!
Godī gi sakot, š ā dā tikš anā s reizē man uzreiz gribē jā s sē sties maš ī nā un atgriezties viesmī lī gajā Ļ vovā . Ko jū s saprastu, suņ u š ķ irnes Jorkš ī ras terjers 2 kg. (Pievienots fotoattē ls),
Es pat nevaru iedomā ties, ka viņ a var grauzt š ajā nabaga istabā , kas tā lā k.

Mē s saņ ē mā m istabu 2 m vai 3 m stā vā (precī zi neatceros),
maza istaba ar š auru balkonu.
Pati istabiņ a: durvis un slē dzene ļ oti trī coš as, atgā dina poda rokturi, pietiekami labi pavilkt un ieiet, ņ em ko gribi, tas ir neskatoties uz to, ka ieeja ē kā nav neapsargā ta, nā ciet kas vē las,
+ turklā t vakarā kā pnes nebija apgaismotas, baisi.
Telpā nepietika vietas, virs gultas plaukts, pie kura nemitī gi dauzī ties, zem griestiem aizvē sturisks televizors 20*20 cm augsts (kas ļ oti apbē dina, Jaungada programmu vienkā rš i nav iespē jams noskatī ties) . Nepatī kamā kā ir vecā , pelē kā krā sa, ar caurumiem gultas veļ ā un istaba ļ oti slikti apsildā ma, tieš ā m auksta!
No plusiem, istaba ir tī ra, ir mazs. ledusskapis, skats no balkona.

Viesnī cas zona:
Plusi: ļ oti kopts, visur glī ti nopļ auts zā liens ar zā li (aizņ em gandrī z visu viesnī cas teritoriju), ir divas lapenes no koka ar bā rbekjū , neliels zoodā rzs.
Mī nusi: nav neviena bā ra, bū diņ as, nav veikalu, kur var sē dē t un baudī t dabu.
Lai dabā iedzertu vismaz karstvī nu, jā dodas uz administratī vo ē ku uz restorā nu.

Administratī vā ē ka: kamī ns (iedegas tikai vakarā ), gandrī z nav iespē jams pieiet, ir milzī gs biljarda galds, ap kuru nemitī gi skraida bē rni no nekā , ko darī t, pie kamī na krē slu rinda ar skatu uz biljarda galdu, atkal pasē dē t pie kamī na ar glā zi vī na, vienkā rš i atpū sties nav ī sti...Tajā paš ā stā vā restorā ns, nekas ī paš s interjerā , bez krā sas, balti galdauti, krē sli, viss ļ oti bezgaumī gs.
Kas attiecas uz paš u restorā nu, restorā na darbinieki, ē dienkarte, viss pirmajā pieciniekā , ļ oti uzmanī gas viesmī les, garš ī gi ē dieni, lielas porcijas. Es pat teiktu, ka restorā ns un tā darbinieki viesnī cu patur tikai par Karpatu pē rli. Vienī gā piebilde ir tā da, ka pietrū kst kaut kā das garš as, tradicionā lā s ukraiņ u virtuves.

Vecgada vakars un atpū ta Karpatu slā vu pē rlē:
31. decembrī vakariņ as tika atceltas, restorā ns bija atvē rts tikai lī dz 17.00, par ko netika brī dinā ts, patiesī bā nav kur citur iet paē st (nabadzī gā ciematā ar nolauztu ceļ u) un visi, kas paspē ja paē st lī dz 17.00 bet par savu naudu (brokastis un vakariņ as it kā jā iekļ auj komplektā ), un kas nezinā ja, palika izsalcis, vai aizgā ja pē c desas tuvā kajā veikalā . Negribē jā s strī dē ties un kaut ko noskaidrot, tač u tie tač u ir svē tki. 1dien ar brokastī m izdarī ja to paš u ne smuki, it kā paē duš i un vakarā vakariņ ā s atnesa rē ķ inu, izrā dā s nebija iekļ auts cenā , bet kur norā dī ts palika jautā jums . ..

22.00 sā kā s bankets un š ova programma, tā s bija vienkā rš i Š AUSMES! Viesnī ca nolē ma to visu pavadī t konferenč u zā lē , tā nav iekā rtota, varat iedomā ties Jaungada atmosfē ru,
Raidī jums: Snow Maiden lī dz 45, izskatā s pē c "sapņ a" (Marena Goddess Navi, tumš a nakts, murgi, spoki, slimī bas (jū ra), nā ve), bā la visa, spī dzinā ta sieviete, š ausmī gā kostī mā un ar neizsakā mi nepatī kamu balsi. Ziemassvē tku vecī tis, kostī mā no ķ ī nieš u Ziemassvē tku cepurē m, vienalga, piedzē ries vai slikts, cilvē ks ar pilnī gu humora un organizē tī bas trū kumu. Vienkā rš i negribas aprakstī t visu, kas notiek, jokus, organizā ciju un pā rē jo programmu, godī gi sakot, ž ē l, ka var svinē t jauno gadu...Bet bankets, atkal 5 punkti, restorā na kredī ts, viss ir garš ī gi un skaisti.

Viesnī ca pā rdeva paketi uz 7 m dienā m, uz Jaungada brī vdienā m, bet neinteresē ja ne grama atpū tas, izklaides, kā cilvē ki dzī vos š ī s 7 dienas! Kā jau rakstī ju, sniega nebija, un lielā kā daļ a cilvē ku nā ca slē pot, attiecī gi kļ uva par viesnī cas ķ ī lniekiem, jo ​ ​ infrastruktū ras rajonā vispā r nav!
Nu kalni 1-2 dienas tikai lai bū tu lī dzī gi un viss. Laiks bija lielisks, saulains, nav grū ti ielikt sauļ oš anā s krē slus (tie ir viesnī cā ), ielikt plauktu ar karstajiem dzē rieniem (karstvī ns, karstais alus), uzkodā m, š aš liku, mē s bū tu jautri. Un tā visi apļ i, pā ri pē c skaitļ iem, dzē ra un viss...Galvenais, kas mani pā rsteidza,
Pē c 1000 UAH izņ emš anas no cilvē ka par NG vakariņ ā m un "programmu", viesnī cas administrā cija pat nepaguva ievietot istabā pat egles zaru, neskatoties uz to, ka es nopirku 1.5 metru Ziemassvē tku eglī ti Slavskā tikai par UAH. 20! Acī mredzot viesnī cai tas ir ļ oti dā rgi.
Sarī koja brī vdienas, kā varē ja, bet neizturē ja garlaicī bu un nabadzī bu, aizbrauca 3 dienas agrā k...Atvainojos par pavadī to laiku.
Марфуша Йоркширский терьер. администратор отеля, сильно переживал, что она просто съест номер... Вид с номера
аватар fghfgh
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
"Viesnī cu" izvē lē jos pē c atsauksmē m - bet velti. . . Jaungada paka tika apmaksā ta no 28.12 lī dz 04.01. Iebraukuš i "viesnī cas" (atpū tas centra) teritorijā un izkrā vuš i koferus, devā mies meklē t ieeju. . . Viņ i ilgi meklē ja ieeju, (nekur nav zī mju, norā des). … Tomēr ▾ "Viesnī cu" izvē lē jos pē c atsauksmē m - bet velti. . .
Jaungada paka tika apmaksā ta no 28.12 lī dz 04.01.
Iebraukuš i "viesnī cas" (atpū tas centra) teritorijā un izkrā vuš i koferus, devā mies meklē t ieeju. . .
Viņ i ilgi meklē ja ieeju, (nekur nav zī mju, norā des)...
Vizuā li nosakiet, kur centrā lā ieeja nav iespē jama.
Mē s steidzā mies ar koferiem pa teritoriju, lī dz administratore mū s ieraudzī ja un parā dī ja
kur ir ieeja.
Uzņ emš anas zā le:
tas vairā k izskatā s pē c poliklī nikas foajē ar reģ istratū ras logu))
Nož ē lojami! !
Ē ka kurā bijā m apmetuš ies netiek apsargā ta!! ! Nā c iekš ā kas grib, istabas durvī s rokturi "tualete"(foto pievienots)
Naktī s koridorā izslē dz gaismu !! !
Visos bukletos izceļ as istabas ar balkoniem. Es arī prasī ju istabu ar balkonu.
Mē s to saņ ē mā m, tikai to ir grū ti nosaukt par balkonu.
Telpā m 10.11, 12.13 ir viens kopī gs "nedzirdī gais" balkons, uz kura var ietilpt tikai stā vus,
Nu, starp istabā m ir maza caurejoš a starpsiena.
Numurs 1 atrodas blakus elektrī bas panelim!! ! Ņ emiet vē rā !
Ā rā bija +13, istabā auksts! Kā tur var dzī vot pie -13, nevaru iedomā ties!
Gulta:
Segu nav!! ! Ir veca sega!! !
Virs gultas karā jas plaukts. Kas un kā pē c to tur piekā ra? Man pakausis ir apnicis sist pret to! !
Televizors karā jas pie griestiem.
Gultas veļ a - bez komentā riem, skatī t bildes! !
Dvieļ i - PELĒ KI!! !
Gribē ju aizbraukt jau pirmajā dienā...
Jaungada bankets, par kuru tika samaksā ts 2000 UAH (diviem):
zā le un Jaungada programma - Bailes!! ! Ziemassvē tku vecī tis lika mī klas bē rniem:
ieiet vienā caurumā , iziet no otra? Uzmini, kas tas ir? Tas ir dž emperis!
Bija iekļ autas dziesmas: Norauš u priedes adatu un sniegmeitu fonilu: katrs vē l simts gramu !! !
Uz viesmī ļ u sejā m bija "rakstī ts": nu, puiš i tevi "iemeta"))
Pirmajā janvā rī bija vē lā s brokastis, vakariņ ā s mums izrakstī ja rē ķ inu par brokastī m
(nez kā pē c izrā dī jā s maksā ts! ! ) lai gan mē s maksā jā m (tas bija obligā ts nosacī jums) brokastis un vakariņ as.
Izbraucā m 2. janvā rī , agri no rī ta (administrators vē l gulē ja savā logā , jo administrators ir noteicis darba laiku: no plkst. 8).
Es mē ģ inā ju rakstī t bez emocijā m, uz faktiem.. .
замок двери в номер коридор коридор коридор коридор подушка подушка плед
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Liela skaista teritorija, ir ā ra baseins (atvē rts vasarā ). Viesnī cu ieskauj brī niš ķ ī gas zaļ as ainavas. Tuvā kais pacē lā js ir aptuveni 100 metri, cena ir 8 UAH. Ir lapenes, kur var pasē dē t ar labu kompā niju zem grila (gaļ a tiek pasū tī ta un marinē ta, jebkura kaprī ze). … Tomēr ▾ Liela skaista teritorija, ir ā ra baseins (atvē rts vasarā ). Viesnī cu ieskauj brī niš ķ ī gas zaļ as ainavas. Tuvā kais pacē lā js ir aptuveni 100 metri, cena ir 8 UAH. Ir lapenes, kur var pasē dē t ar labu kompā niju zem grila (gaļ a tiek pasū tī ta un marinē ta, jebkura kaprī ze)
аватар MinamiG
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu ieskauj gleznaini mež i. Teritorijā atrodas divas ē kas. Telpas ē kā s ir mā jī gas, plaš as, ē rtas, visas izremontē tas. Telpā s, kas ir vē rstas pret dzelzceļ u, ir dzirdami vilcieni. Viesnī cas teritorija ir skaista un labi kopta. … Tomēr ▾ Viesnī cu ieskauj gleznaini mež i. Teritorijā atrodas divas ē kas. Telpas ē kā s ir mā jī gas, plaš as, ē rtas, visas izremontē tas. Telpā s, kas ir vē rstas pret dzelzceļ u, ir dzirdami vilcieni. Viesnī cas teritorija ir skaista un labi kopta. Viesnī cas teritorijā atrodas mā jī gas lapenes ar grila iekā rtā m, bē rnu rotaļ u laukums, apsildā ms ā ra baseins (vasarā ). Ir neliela aitu ferma, daž kā rt staigā pa visu teritoriju. Blakus viesnī cai ir pā rtikas veikals un bankomā ts. Ciemata infrastruktū ra nav attī stī ta. 130 metru attā lumā no viesnī cas atrodas pacē lā ji "FMI" (1000 m) un "Politehnikums" (600 m). Nogā zes ir vienkā rš as iesā cē jiem. Ir slē poš anas inventā ra noma. Viesnī ca organizē arī transfē ru uz Trostjanas kalnu, kas atrodas 4 km attā lumā no viesnī cas. 7 pacē lā ji ar daž ā das grū tī bas pakā pes nogā zē m, kas apmierinā s ikvienu – no iesā cē jiem lī dz slē poš anas meistariem.
Viesnī ca atbilst trī s zvaigznē m. Lieliska vieta relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
аватар vkukusya
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies Perlī nā uz kupona akciju, paņ ē mā m piecas dienas, bija ļ oti patī kami iespaidi! Tikā m iekā rtoti uzreiz ierodoties 6.30 no rī ta, mū s veda uz visā m ekskursijā m un pacē lā jiem tieš i no pagalma, restorā ns gatavo ļ oti garš ī gi, ē diens svaigs, sā tī gs; pē dē jā dienā nā cā s izbraukt agri no rī ta, uz ekskursiju - uz brokastu rē ķ ina izdalī ja glī ti un rū pī gi sapakotu sauso devu, jauki =); pirtī tī rī ba tomē r ir skaistums, tā pat kā pā rē jā teritorijā ; tī rī š ana tika veikta katru otro dienu, svaigi dvieļ i, visu izsniedz atseviš ķ i, ī paš i apdā vinā tajiem pat prasī ba administrā cijai prasī t atseviš ķ us dvieļ us baseinam! lai nav sū dzī bu, ka tā s nemainā s katru dienu. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies Perlī nā uz kupona akciju, paņ ē mā m piecas dienas, bija ļ oti patī kami iespaidi!
Tikā m iekā rtoti uzreiz ierodoties 6.30 no rī ta, mū s veda uz visā m ekskursijā m un pacē lā jiem tieš i no pagalma, restorā ns gatavo ļ oti garš ī gi, ē diens svaigs, sā tī gs;
pē dē jā dienā nā cā s izbraukt agri no rī ta, uz ekskursiju - uz brokastu rē ķ ina izdalī ja glī ti un rū pī gi sapakotu sauso devu, jauki =);
pirtī tī rī ba tomē r ir skaistums, tā pat kā pā rē jā teritorijā ;
tī rī š ana tika veikta katru otro dienu, svaigi dvieļ i, visu izsniedz atseviš ķ i, ī paš i apdā vinā tajiem pat prasī ba administrā cijai prasī t atseviš ķ us dvieļ us baseinam! lai nav sū dzī bu, ka tā s nemainā s katru dienu.
Vakaram ar kebabiem mums viss bija pilnī bā sagatavots, ē dieni, gaļ a marinē ta, savē rta, atlika tikai aizdedzinā t grilu un uzcept kebabu (tomē r piedā vā ja to darī t bez maksas).
Jebkuri jautā jumi - uzreiz administratorei, viņ i visu izskaidro, paskaidro, dara
Vienī gais mī nuss ir interneta trū kums, 3 dienas gā jā m ar portatī vo datoru, pē c tam ar planš eti, paklanī jā mies administratoram, un viņ š tikai paraustī ja plecus, tomē r izrā dī jā s, ka "tā ir tā da nelaime pa visu valsti" - aizbraucā m uz pā ris kafejnī cā m - Slavskā viss bez izņ ē muma salauza to rū teri un nodeva remontam =(
Tomē r galu galā interneta neesamī bu uzskatu par milzī gu plusu, jo darbs pā rē jo nesabojā ja, ieliku 10 no 10
Ar prieku daudzajiem pievienoju savu fotoreportā ž u
Моментально после дождя появилась шикарная двойная радуга на все небо Наш вид Официально прописанный житель Дождь стеной, вид из летнего бара Тучи уплывают и раскрывают горы, это нужно увидеть! Наш шашлычный вечер в альтанке
аватар andsan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas 30 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas virzienā uz Ļ vovu. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela. Ir galvenā ē ka un ē ka ar restorā nu un "atpū tas istabu" (kamī ns, biljards, sauna). Teritorijā ir arī peldbaseins - tas ir daudz mazā ks nekā viesnī cas oficiā lā s vietnes fotoattē lā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas 30 minū š u gā jiena attā lumā no dzelzceļ a stacijas virzienā uz Ļ vovu. Viesnī cas teritorija ir diezgan liela. Ir galvenā ē ka un ē ka ar restorā nu un "atpū tas istabu" (kamī ns, biljards, sauna). Teritorijā ir arī peldbaseins - tas ir daudz mazā ks nekā viesnī cas oficiā lā s vietnes fotoattē lā . Komplekss tika uzcelts pagā juš ā gadsimta 80. gadu beigā s. Jo ē ka uz remontu raud ilgi.
Mē s paņ ē mā m standarta divvietī gu numuru. Istabas izmē rs ir mazs, bet pietiekami ē rts. Turklā t Slavske nav vieta, kur daudz laika tiek pavadī ts istabā . Daudzas detaļ as telpā ir izgatavotas no koka. Neē rts ir televizora novietojums - tas ir tikai fonam, skatī ties tieš ā m nav iespē jams, kā arī nesaprotams plaukts tieš i virs gultas - ik pa brī dim pret to sit galvu. Gultas veļ a ir daudzkrā saina – tā pē c par tā s svaigumu grū ti spriest. Dvieļ i jau sen zaudē juš i savu balto krā su, neatradī siet č ī bas un peldmē teļ us. Bet ir neliels ledusskapis, skapis un naktsgaldiņ š . Un protams balkons, no kura vienkā rš i paveras visskaistā kais skats uz Karpatu dabu.
Bet kas patieš ā m kaitina, ir ū dens no krā na. Tas nav tikai smirdī gs – tas ir neprā tī gi smirdī gs! Pē c zobu tī rī š anas nesapratu - labā k tī rī t vai netī rī t vispā r. Administrā cija to skaidro ar sniega kuš anu. Bet kas attiecas uz mani, mē s dzī vojam 21. gadsimtā un, manuprā t, nav problē ma iegā dā ties daž ā dus filtrus. Tas ir ī sts mī nuss tiem atpū tniekiem, kuri jau ilgā ku laiku pulcē juš ies š ajā viesnī cā - ir ļ oti neē rti mazgā t - tad ļ oti ilgi smird.
Virtuve. Š eit viss ir ļ oti labi. Vakariņ as bija lieliskas, brokastis (ir iekļ autas cenā ) sā tī gas, garš ī gas un veselī gas. Liels paldies priekš niekam!
Kopumā ar nedē ļ as nogali biju apmierinā ts. Sniegs š ajā gadalaikā kalnos vē l bija vismaz pusmetrs, un temperatū ra kalnos bija zem nulles (Trostjana kalnā mē s lieliski pavadī jā m laiku). Gaiss, daba, ainavas, vietē jie cilvē ki - viss ir ļ oti, ļ oti pozitī vi.
Viesnī ca kopumā ir diezgan laba. Ja vadī ba izlabo situā ciju ar ū deni (pat neveicot remontu), tad tas ir ļ oti pieklā jī gs variants, lai apstā tu brī niš ķ ī gajā Slavskes pilsē tā .
Вид с балкона номера Очееень милый котик Зима 31.03.13 продолжается Сам отель Глинтвейн готов! Светлана готовит глинтвейн На территории отеля Я сказал бы - НАД ОБЛАКАМИ!
аватар Torika
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti apmierinā ts ar braucienu uz š o viesnī cu! Jauks, uzmanī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, lielas porcijas! Skaists skats pa logu! Paldies personā lam par labo apkalpoš anu un uzmanī go attieksmi pret tū ristiem! ! ! … Tomēr ▾ Ļ oti apmierinā ts ar braucienu uz š o viesnī cu! Jauks, uzmanī gs personā ls, garš ī gi ē dieni, lielas porcijas! Skaists skats pa logu! Paldies personā lam par labo apkalpoš anu un uzmanī go attieksmi pret tū ristiem! ! !
Вид с номера отеля Красота Катание на лыжах с г.Политех Чудо-пёс на охране отеля Вид с номера отеля Перлина Карпат
Parādīt vairāk »


iemiesojums siluet68
Vai pie viesnīcas ir iespējams iznomāt slēpošanas apģērbu sev un vīram?
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
iemiesojums mamzel
Vai reljefs ir pārāk nelīdzens normālai slēpošanai (protams, ne kalnos)? Kā nokļūt Playa un cik tas maksā? Kur vēl braukt ne pārāk progresīviem slēpotājiem? Vai viesnīca atrodas netālu no šosejas?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums oksana.usb.30
kur var redzēt cenas numuriņiem, vai cik maksā 2-vietīgs standarta, junior suite, suite un ēdināšana un vai ir nepieciešams rezervēt numurus iepriekš
14 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums inna_ponomarchu
Un, ja nav iekļauts, cik tas maksās?
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums roma12345
Man ļoti gribas Jauno gadu sagaidīt kalnos ar meiteni, kā arī lasīju, ka jums ir laba, jautra programma Jaunajam gadam...
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums perlyna_karpat
‹ Viesnīca Perlina Karpat 3*

Отель расположен в 300 метрах от горнолыжных подъемников курорта Славское, самом сердце Бойкивщины. Здесь можно прекрасно отдохнуть с семьёй, организовать себе романтический вечер или деловые переговоры. В 130 метрах от отеля находятся подъемники «ФМИ» (1100 м) и «Политехник» (600 м).

Atrašanās vieta Отель расположен в 135 км от г. Львов. В 20 минутах ходьбы от отеля "Жемчужина Карпат" находится железнодорожный вокзал поселка Славское с сообщением до Львова. Львовский международный аэропорт разместился в 2 часах езды
Viesnīcā

Камера хранения багажа, места для курения.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Adrese Славское, ул. Франка, 43-б
Tālruņi: +38 (050) 315-80-00
Tīmekļa vietne: Perlina Karpat
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.