Karpatskaia Skazka 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
7.0 Uzturs
3.0 Infrastruktūra
Privātais īpašums "Karpatu pasaka" atrodas gleznainajā Slavskes kūrortciemā Trostjanas kalnā. Gaiši un ērti numuri ar skatu uz brīnišķīgajām Karpatu ainavām pārsteigs ar savu interjeru un mājīgumu.Vairāk →
аватар Alroel
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Atnā cu ar vī ru uz "pirkumu". Nolē mā m ietaupī t uz taksometru un doties kā jā m. Apstulbā m pē c stundas, kad somas sā ka pā rvarē t stā vus pagriezienus uz augš u. Galvenais trū kums bija ceļ š , kas nepavisam nebija paredzē ts neapmā cī tiem cilvē kiem, un pā rskaitī jums labi ē da budž etu. … Tomēr ▾ Atnā cu ar vī ru uz "pirkumu". Nolē mā m ietaupī t uz taksometru un doties kā jā m. Apstulbā m pē c stundas, kad somas sā ka pā rvarē t stā vus pagriezienus uz augš u. Galvenais trū kums bija ceļ š , kas nepavisam nebija paredzē ts neapmā cī tiem cilvē kiem, un pā rskaitī jums labi ē da budž etu.
Vī lies par mā jiņ as "12 mē neš i" klā tbū tni tieš i blakus "KK". Turpinā jumā mums vienkā rš i tika ierā dī ta istabiņ a ar skatu uz to, no kuras sestdien bija dzirdamas atpū š as kompā nijas nakts skaņ as.
Natā lija mū s sagaidī ja pie durvī m. Uz manu jautā jumu par loka š auš anu, kas norā dī ts viņ u oficiā lajā mā jaslapā (citā ts "Ikvienam mē s organizē jam pā rgā jienus un izjā des ar zirgiem pa Karpatiem, ekskursijas pa Slavsku un tā s nomalē m, braucienus uz ū denskritumiem un makš ķ erē š anu, kalnu velosipē du braucienus. Š autuvē , kas atrodas blakus kompleksam, var nodarboties ar loka š auš anu. "), pā rsteigti sita acis un teica, ka viņ iem ir tikai š autriņ as pirtī - š autriņ as var mest. . . Bū dama dedzī ga loka š auš anas cienī tā ja un nopelnī jusi CCM savu laiku es lielā koties to nopirku, bet velti...
Arī ar mī nusiem: siš ana ar vī ra galvu pret griestu slī pumu istabā , tad kā pjot no gultas, tad tualetē . Acī mredzot tualete nav paredzē ta vī rieš iem (nu vai ā rkā rtī gi mē rķ tiecī gam no liela attā luma; ) Lai gan viņ a pati viņ u pā ris reizes noskū pstī ja ar pakausi. . .
Tas bija neliels "fe", un tagad par nopelniem:
-Skats no kalna tieš ā m labs, 1. kotedž ā to nedaudz aizsedz kaimiņ u jumts;
-Terase ir vienkā rš i apbrī nojama, uz tā s ir jū tama pati kalnu atmosfē ra, ī paš i lietus laikā ;
- Labestī gā Natā lija, kas mū s apgaismoja Karpatu virtuvē , ieteica daudz interesanta, un kopumā izrā dī jā s patī kama, pieklā jī ga sieviete;
-Tī ras istabas ar svaigiem dvieļ iem un tī ru veļ u (par numuriņ iem sū dzī bu vispā r nav);
- Garš ī gs ē diens, kas bija iekļ auts cenā - brokastis, vakariņ as, bet, diemž ē l, par maz.
Kopumā viss sanā ca diezgan labi, bet diez vai otrreiz to izvē lē jā mies (lielā koties ceļ a dē ļ , bet mazā kā mē rā daž u personisku nianš u dē ļ ).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частная усадьба «Карпатская сказка» расположена в живописном курортном поселке Славское на горе Тростян. Светлые и комфортные номера с видом на замечательные краевиды Карпат удивят своим интерьером и домашним уютом.

Atrašanās vieta 200 м от центрального подъемника горы Тростян.
Viesnīcā

Гостиная с камином, оборудованная кухня.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Izklaide un sports Солярий. Шахматы, нарды, покер, корабельный бильярд.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

Номера Люкс и Супер-люкс.

Istabās

Телевизор, комод.

Adrese Львовская область, пгт. Славское, гора Тростян
Tālruņi: 0 (97) 289-29-65
Tīmekļa vietne: Karpatskaia Skazka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .