Drin-lux 2*– Atsauksmes

14
Novērtējums 4.610
№29 viesnīcas reitingā Slavska
5.2 Numurs
4.0 apkalpošana
4.6 Tīrība
4.5 Uzturs
6.5 Infrastruktūra
Privātīpašums "Drin-Lux" atrodas priežu mežā virs "Opir" upes netālu no slēpošanas trases "Polytech". Sastāv no divām savvaļas cirsmas mājiņām.Vairāk →
аватар the_patriot123
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasot daudz daž ā du atsauksmju, es izmantoju iespē ju un devos. Ja vē laties doties lejā tieš i no viesnī cā m uz pacē lā ju un slē pot visu dienu, minū tes attā lumā no kalna, un, sasniedzot viesnī cu, ē st labu mā jā s gatavotu ē dienu un pē c iespē jas vairā k mazgā t un mazgā t kā jas, tā kā ū dens smarž a vairā k neļ auj, un tvertne maksā. … Tomēr ▾ Izlasot daudz daž ā du atsauksmju, es izmantoju iespē ju un devos.
Ja vē laties doties lejā tieš i no viesnī cā m uz pacē lā ju un slē pot visu dienu, minū tes attā lumā no kalna, un, sasniedzot viesnī cu, ē st labu mā jā s gatavotu ē dienu un pē c iespē jas vairā k mazgā t un mazgā t kā jas, tā kā ū dens smarž a vairā k neļ auj, un tvertne maksā.1 stundu 800 UAH, tad jū s esat š eit.
Jā ņ em vē rā , ka dzerš anai ir uzstā dī ts dzesē tā js.
Ja vē laties pavadī t laiku savā numurā , ē st gardē ž u virtuvi un katru vakaru iet duš ā , š ī viesnī ca nav domā ta jums.
Par personā lu var teikt tikai labas lietas.
PS Es pat nepieminu dzirdamī bu, jo tā ir visu koka viesnī cu problē ma
аватар oksanaonisko1988
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s Drin-lux ar maziem bē rniem. Mē s vakar pagriezā mies. Izvē lieties, izmantojot rezervā ciju (saskaņ ā ar atsauksmē m). Mā ja ir lieliska, pilnī bā koka. Viss ir tī rs (tikai pamanī ju traipus uz aizkariem) un ē rti, ļ oti apmierinā ts ar istabu, viss tiek darī ts stilā ! Skats no balkona ir neparasts! Ū dens ir diezgan piemē rots mazgā š anai (bez smakas), istaba visu laiku bija silta. … Tomēr ▾ Atpū tā s Drin-lux ar maziem bē rniem. Mē s vakar pagriezā mies. Izvē lieties, izmantojot rezervā ciju (saskaņ ā ar atsauksmē m).
Mā ja ir lieliska, pilnī bā koka. Viss ir tī rs (tikai pamanī ju traipus uz aizkariem) un ē rti, ļ oti apmierinā ts ar istabu, viss tiek darī ts stilā ! Skats no balkona ir neparasts! Ū dens ir diezgan piemē rots mazgā š anai (bez smakas), istaba visu laiku bija silta. Ē diens – garš ī ga mā jas gatavoš ana. Kad Ruslana kungs pamanī ja, ka mū su bē rns neē d pildī tos kā postus, viņ š devā s uz virtuvi un palū dza pagatavot vē l kaut ko. Ī paš s paldies par Ziemassvē tku eglī ti, kas piepildī ja visu telpu ar aromā tu. Veselī bu un mieru saimniekiem un visam personā lam!
аватар Elena642272
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Labdien. Pirmā diena neveiksmī ga Ļ oti negarš ī gas vakariņ as !!!!!!! ! ! Bet jumta papes mū s sadzirdē ja, jumta papes paš i par sevi tad viss OK! - Ē diens bija normā ls (toreiz bija) un ļ oti garš ī gs, kā ciema kartupeļ i ar vistas kā ju : ), Brokastis pieauguš ajiem ir normā las, vienkā rš i ē diet kā hutsuļ u virtuvi amatierim. … Tomēr ▾ Labdien.
Pirmā diena neveiksmī ga Ļ oti negarš ī gas vakariņ as !!!!!!! ! ! Bet jumta papes mū s sadzirdē ja, jumta papes paš i par sevi tad viss OK!
- Ē diens bija normā ls (toreiz bija) un ļ oti garš ī gs, kā ciema kartupeļ i ar vistas kā ju : ), Brokastis pieauguš ajiem ir normā las, vienkā rš i ē diet kā hutsuļ u virtuvi amatierim. Arī porcijas. Bē rniem tika sarī kotas brokastis, ja viņ i kaut ko neē da, prasī jā m ko citu un viņ i mums sagatavoja PALDIES !!!!!! !
Garda Karpatu brū vē ta tē ja visam uzņ ē mumam. Paldies.
Bē rniem garš oja pī rā gs un siera kū kas. PALDIES.
- Skaistas koka istabas, uz kurā m mē s devā mies (Karpatu krā sā )
- Ledusskapis ir mī nuss, bet kaut kur tā vispā r nav.
- Ū dens mazgā š anai ar smarž u, (vē lams kaut ko darī t). Ruslanam ir mī nus slikta atsauksme. bet tā ir daudzu nedā rgu viesnī cu problē ma.
Mums paš iem ļ ā va ieiet virtuvē . Pagatavojā m tē ju, kafiju un sasildī jā m ē dienu. Tur tika atrisinā ts viss nepiecieš amais. Nav par ko sū dzē ties.
- Paradī ze bē rniem. Mē s neesam redzē juš i vai dzirdē juš i par viņ iem piecas dienas. (Es domā ju, viņ i vienmē r bija aizņ emti. )
– Ar viņ iem spē lē jā m pionieru futbolu un tenisu. Kas vē las labi pavadī t laiku, lū dzu. (Ž ē l, ka tur gandrī z nav biljarda, bet tas nav svarī gi. ) Mē s tur pastaigā jā mies gar upi, tas ir super. Bet rudenī gar upi staigā t nevar (tā dā ziņ ā biljards noderē tu)
-Visbeidzot Ruslans mū s visus kahal aizveda uz staciju. PALDIES.
-
аватар n.nastasenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Skaista vieta, daudz izklaides bē rniem, ē diens nav garš ī gs Pans Ruslans ir rupjš cilvē ks Krā na ū dens smird, nav iespē jams nomazgā t seju un iztī rī t zobus … Tomēr ▾ Skaista vieta, daudz izklaides bē rniem, ē diens nav garš ī gs
Pans Ruslans ir rupjš cilvē ks
Krā na ū dens smird, nav iespē jams nomazgā t seju un iztī rī t zobus
аватар luda.lviv1
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Jauku dienu š ajā viesnī cā ar draugiem. Viesnī ca ir skaista un interjers arī , bet ne ī paš i uz balkoniem pie stū riem daudz zirnekļ u tī klu un putekļ u, es vē lē tos, lai ī paš nieks pievē rstu tam uzmanī bu. Liels pluss ir tas, ka pagalmā pie skaistas kalnu upes atrodas bē rniem tarzā na baseins. … Tomēr ▾ Jauku dienu š ajā viesnī cā ar draugiem. Viesnī ca ir skaista un interjers arī , bet ne ī paš i uz balkoniem pie stū riem daudz zirnekļ u tī klu un putekļ u, es vē lē tos, lai ī paš nieks pievē rstu tam uzmanī bu. Liels pluss ir tas, ka pagalmā pie skaistas kalnu upes atrodas bē rniem tarzā na baseins.
Nu lielā kais mī nuss ir smirdī gais ū dens, kura dē ļ no rī tiem nav iespē jams pat nomazgā ties un iztī rī t zobus. LŪ DZU, LŪ DZU, RUSLANS IZDARĪ T KAUT KO AR Š O, JO DAUDZI CILVĒ KI PIE JUMS VIENREIZ NĀ RA, KAD NEGRIB ATGRIEZTIES, LAI JUMS IR LABI. UN MAINĪ T LEUSSKAPUS JO TAS, KAS BIJA PIE MUMS UZ 12 CILVĒ KIEM AR VIENU PLAUKTU IR ABSURDS. Un pē dē jā , rezervē jot, jū su pā rstā vis teica, ka jū s varat gatavot ē dienu pats par sevi ir virtuve un piederumi, bet mū s tur nekad neielaida, jo viņ i ļ oti sagatavoja saimnieku, ka viņ i ļ oti gatavoja Kungā , Kungs, Kungam vispā r radā s iespaids, ka viņ i ir no mež a. AR UZMANĪ BU LUDMILS
аватар olgagluschenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kopumā es ļ oti reti rakstu atsauksmes, bet no š ī s viesnī cas nolē ma brī dinā t atpū tniekus. Pirmkā rt, cenas tur ir uzpū stas. Piemē ram, mē s samaksā jā m 700 UAH par ekonomiskā s klases numuru. Istaba atradā s pirmajā stā vā , un durvis veda gandrī z uz ē damistabu (lai citā di nesauktu! Un tā ir atseviš ķ a tē ma!! ). … Tomēr ▾ Kopumā es ļ oti reti rakstu atsauksmes, bet no š ī s viesnī cas nolē ma brī dinā t atpū tniekus.
Pirmkā rt, cenas tur ir uzpū stas.
Piemē ram, mē s samaksā jā m 700 UAH par ekonomiskā s klases numuru.
Istaba atradā s pirmajā stā vā , un durvis veda gandrī z uz ē damistabu (lai citā di nesauktu! Un tā ir atseviš ķ a tē ma!! ).
Mū su istabā varē ja dzirdē t, par ko cilvē ki runā ē damistabā un kā blakus istabā vibro rež ī mā sazvanī t telefonu! iedomā jies!
Nebijā m gatavi arī tam, ka istabā nav vannasistabas, par ko mū s nebrī dinā ja.
Cenā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as, tā pē c 2 dienas tomē r ē dā m viesnī cā.
Ē diens ir brī niš ķ ī gs, nav garš ī gs, nav skaidrs, no kā tas ir izgatavots.
Viņ i gatavo ē damistabas pagrabā , tā pē c visas smarž as sasniedz viesus un pa ceļ am uz brokastī m rada apetī ti.
Nelasi atsauksmes par rezervā ciju, normā ls cilvē ks, vismaz š is ē diens nevar patikt.
Varbū t numuri tieš ā m ir labā ki, tač u tie maksā s vairā k nekā.700 UAH un neattaisno savu cenu.
Es to saku ar pā rliecī bu, jo atvaļ inā jumā mē s satikā m 2 daž ā dus uzņ ē mumus, kas ī rē ja kotedž as Slavske par 150 UAH vienai personai. Ceru, ka manas atsauksmes jums noderē s.
Labu atpū tu!
аватар Marishka.p.2017
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Janvā rī atpū tā s viesnī cā - pā ris ar bē rnu. Drī zā k mē s pavadī jā m savu laiku š ajā vietā , varbū t jū s to nevarat nosaukt par atvaļ inā jumu. It visā jū tama vē lme samazinā t naudu, savukā rt ē diena kvalitā tei nav nozī mes, ne arī telpu tī rī bai. … Tomēr ▾ Janvā rī atpū tā s viesnī cā - pā ris ar bē rnu. Drī zā k mē s pavadī jā m savu laiku š ajā vietā , varbū t jū s to nevarat nosaukt par atvaļ inā jumu. It visā jū tama vē lme samazinā t naudu, savukā rt ē diena kvalitā tei nav nozī mes, ne arī telpu tī rī bai. Iepriekš vienojā mies, ko gatavosim bē rnam periodiski. Tā saimniece tik dusmī gi paskatī jā s uz mani, it kā es prasī tu kaut ko neiedomā jamu. Istabā pilnī bā saplī susi duš a – ū dens nepā rtraukti plū da. Un saimnieks Ruslans ir absolū ti vienaldzī gs. Es runā ju par pā rtiku. Acī mredzot tas pavā rs, par kuru viņ i rakstī ja agrā k, jau sen bija aizbē gusi. Vai nu tiks atnests piededzis olu kultenis, tad sā ļ š borš č s, kurā vieni paš i peld daž i kā posti. . . Tie palika bez pē dā m, no kurienes nosaukumā cē lies vā rds Lux. Un ī paš i apvaino, ka tas viss ir pa ceļ am, brī vdienas labi!
аватар Ivan123rt
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ja jū su biļ etē ir iekļ auts ē diens, sagatavojieties sē dē t vairā k nekā stundu "ē damistabā " un gaidī t, kad kā ds nā ks pie jums un pajautā s, ko vē laties. Pē c tam viņ i nes ē dienu vē l stundu. Un tas ir brokastī s un pusdienā s. … Tomēr ▾ Ja jū su biļ etē ir iekļ auts ē diens, sagatavojieties sē dē t vairā k nekā stundu "ē damistabā " un gaidī t, kad kā ds nā ks pie jums un pajautā s, ko vē laties. Pē c tam viņ i nes ē dienu vē l stundu. Un tas ir brokastī s un pusdienā s. 4 stundas gaidu ē dienu. Vai tieš ā m saimnieki domā , ka tū risti nā k pasē dē t tavā ē dnī cā nevis atpū sties pie dabas ? ? ?
аватар seoptimist
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No plusiem: - skaists koka interjers, tī ras, mā jī gas un siltas telpas; - lielisks skats pa logu uz kalniem; - ē rta viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no dzelzceļ a stacijas, veikaliem, degvielas uzpildes stacijas; - diezgan atsaucī gs personā ls un saimnieki; - laba, lai arī vienkā rš a virtuve, iespē ja pielā got ē dienkarti pē c vē lē š anā s; - bezmaksas grila un lapenes izmantoš ana uz vietas; - iespē ja nepiecieš amī bas gadī jumā izmantot virtuvi; - neliels istabu skaits - nav viesu pū ļ a. … Tomēr ▾ No plusiem:
- skaists koka interjers, tī ras, mā jī gas un siltas telpas;
- lielisks skats pa logu uz kalniem;
- ē rta viesnī cas atraš anā s vieta - netā lu no dzelzceļ a stacijas, veikaliem, degvielas uzpildes stacijas;
- diezgan atsaucī gs personā ls un saimnieki;
- laba, lai arī vienkā rš a virtuve, iespē ja pielā got ē dienkarti pē c vē lē š anā s;
- bezmaksas grila un lapenes izmantoš ana uz vietas;
- iespē ja nepiecieš amī bas gadī jumā izmantot virtuvi;
- neliels istabu skaits - nav viesu pū ļ a.
No mī nusiem:
- Patieš ā m, daudzas durvis ir izž uvuš as un raduš ā s plaisas (pavasarī , vasarā tas nav kritiski);
- ļ oti savdabī ga pirts (nav naudas vē rta noteikti, par vienu zī mi - tieš ā m : )))
- neglī tas duš as, ū dens stagnē pannā , vannas istabā nepietiek plaukta tualetes piederumiem;
- Nav ieteicams izmantot dž akuzi.
Kopumā , ja dodaties atpū sties, nevis meklē jat, par ko sū dzē ties, tā ir diezgan ē rta viesnī ca atpū tai.
аватар alenka82_i.ua
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Sā kš u ar plusiem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka viņ u nav tik daudz. No plusiem vē los atzī mē t pavā ra tantes Svetas attieksmi pret viesiem. Ļ oti gaiš s, laipns cilvē ks. Pagatavo diezgan garš ī gi. Porcijas lielas. … Tomēr ▾ Sā kš u ar plusiem, jo ​ ​ ī paš i tā pē c, ka viņ u nav tik daudz.
No plusiem vē los atzī mē t pavā ra tantes Svetas attieksmi pret viesiem. Ļ oti gaiš s, laipns cilvē ks. Pagatavo diezgan garš ī gi. Porcijas lielas. Bet tad nevaru neatcerē ties mū su sejas izteiksmes, kad uz grila pasū tī jā m elementā rus salā tus - korejieš u burkā nus un kā postu salā tus. Par 2 š ķ ī vjiem tik brī niš ķ ī gu salā tu viņ i mums prasī ja 60 UAH! Puiš i, es, protams, atvainojos, bet jū s esat tā lu no restorā na, un par 3 burkā niem un 1/4 kā postu tas kaut kā ir par daudz. Vai tu nedomā? !
Un tagad par viesnī cas trū kumiem.
1. Viesu sagaidī š ana.
Mū su vilciens ieradā s agri no rī ta pulksten 7. Mē s (3 ģ imenes ar 2 bē rniem un meiteni stā voklī.7 mē neš us) ieradā mies viesnī cā ap 7-30. Saimnieka neapmierinā tī bu nekas slē pt nevarē ja. Viņ š teica, ka visas istabas ir aizņ emtas, reģ istrē š anā s pē c pusdienā m. Sā kā m prasī t, lai atstā j vismaz somas. Pā rliecinā ja. Somas tika atstā tas pirts telpā . Viņ i tik tikko lū dza, lai viņ š ielaiž mū s vismaz telpā , kur sasildī ties, jo ar bē rniem aukstumā pirms vakariņ ā m mē s vienkā rš i atvē sinā simies. Ne bez grū tī bā m, bet pierunā ts.
Vai tieš ā m nav iespē jams nodroš inā t ē rtu viesu izkā rtojumu agrā s reģ istrē š anā s laikā ? Vai arī mē s esam vienī gie, kas ieraduš ies rī ta vilcienā no Kijevas? !
2. Tā sauktais luksusa jeb ģ imenes numurs.
Pokupon mā jaslapā iegā dā jā mies atlaiž u kuponus. Š ā ds numurs ar atlaidi diviem maksā ja 2239 UAH uz 3 dienā m un 2 naktī m.
Istabu, izņ emot otro istabu (kura mums nemaz nebija vajadzī ga 2 personā m), NEVAR klasificē t kā Suite vai Family! Inspektors bū tu noš ā vies, ieraugot š o nekā rtī bu!
Visvairā k mani pā rsteidza vannas istaba!
Duš as paliktnis bija pilnī bā salū zis. Ejot duš ā , vannas istabā ū dens bija lī dz kaulam.
Mē s uzaicinā jā m Ruslanu (iestā des ī paš nieku) apskatī t š o skatu. Uz ko viņ š paraustī ja plecus un teica: "Mē s darī sim visu, bet pē c brī vdienā m. "
Tas man neiederas galvā - kā var pat izmitinā t viesus TĀ DĀ istabā un vienlaikus to saukt par LUX ? !
Mans vī rs prasī ja silikonu vai lī mi, lai pielī mē tu paliktni duš ā vismaz uz mū su uzturē š anā s laiku. Uz ko Ruslans mums svinī gi iedeva mopu vannasistabas uzkopš anai. Teikt, ka bijā m š okē ti, ir nepietiekami izteikts!
3. Durvis istabā s, ieejas durvis, iekš durvis – tas ir pavisam cits stā sts.
Tā kā viesnī cā visas durvis ir no koka, laika gaitā tā s acī mredzot veda. Lai aizvē rtu jebkuras durvis, bija jā pieliek daudz pū ļ u...
Kopumā daudzā s redzē tajā s lietā s ī paš nieks jutā s neķ ī trs pret komfortu un apkalpoš anu, bet ja nu vienī gi, lai sezonas laikā nogrieztu vairā k naudas.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI

Частная усадьба "Drin-Lux" размещена в сосновом лесу над рекой "Опир" возле горнолыжного спуска "Политех". Состоит из двух коттеджей изготовленных из дикого сруба.

Atrašanās vieta В 20 м от горнолыжного спуска "Политех", 1500 м от "Тростян", 1000м от "Погар", в 15-ти минут ходьбы до ж/д вокзала. Ближайшее кафе и продуктовый магазин - 50 м.
Viesnīcā

Большая беседка с каменным мангалом и батут, бесплатный Wi-Fi и парковка под видеонаблюдением, оборудованная кухня.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Бассейн, сауна на дровах, джакузи. В двух залах отдыха сауны и основного дома находятся камины.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
Telpu apraksts

Двухместный эконом с одной кроватью - 2 номера. Стандартный двухместный с одной кроватью - 3 номера. Четырехместный двухкомнатный стандарт - 2 номера. Стандартный семейный - 2 номера.

Istabās

Двухместный эконом с одной кроватью - 2шт. Большой и просторный номер площадью около 20 кв.м, оборудован мебелью из натурального дерева и подогревом пола. Удобства на этаже.

Стандартный двухместный с одной кроватью. В двух номерах есть большие балконы. Площадь каждого около 25 кв.м. Из каждого номера открывается вид на горы и горную природу. Мебель ручной работы из натурального дерева (экомебель). Удобства в номере.

Четырехместный двухкомнатный стандарт. Два номера, один из них - мансардный с панорамными окнами, другой - с большим балконом. Площадь каждого около 35 кв.м. Из каждого номера открывается вид на горы и горную природу. Мебель ручной работы из натурального дерева (экомебель). Удобства в номере.

Стандартный семейный - двухкомнатные номера площадью 50 кв.м каждый, с большими балконами, мебелью ручной работы из дерева, с видом на горы, речку и горную природу. Удобства в номере.

Adrese Львовская обл., Сколевский район, пгт.Славское, ул. Ивана-Франко, 6а
Tālruņi: +38 (096) 4306114
Tīmekļa vietne: Drin-lux
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes.