Bodrost Karpat 1*– Atsauksmes

7
Novērtējums 3.110
№30 viesnīcas reitingā Slavska
3.4 Numurs
3.3 apkalpošana
3.6 Tīrība
3.7 Uzturs
2.7 Infrastruktūra
Divstāvu māja atrodas 500 metrus no ciemata centra liftu "Polytech" un "FMI" virzienā.Vairāk →
аватар Vikavikaa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribē jā m vienkā rš i atpū sties Karpatos, bet viesnī cas saimnieka (ja to tā var nosaukt) dē ļ mū su atpū ta bija brī niš ķ ī ga. Viņ a sā k ar tevi runā t par “tu” un tā dā tonī , it kā tu bū tu viņ ai kaut ko parā dā . … Tomēr ▾ Gribē jā m vienkā rš i atpū sties Karpatos, bet viesnī cas saimnieka (ja to tā var nosaukt) dē ļ mū su atpū ta bija brī niš ķ ī ga.

Viņ a sā k ar tevi runā t par “tu” un tā dā tonī , it kā tu bū tu viņ ai kaut ko parā dā . Ļ auj paš am izstaigā t ī rē tā s telpas, kur atrodas tavas personī gā s mantas, paš am nezinot, lai miskastē brī nī tos, ko tu ē d un ko elpo. Ļ oti nepatī kami!

Cena un kvalitā te nesakrī t. Viesnī cā viss paliek uz lī nijas. Viņ i gribē ja atvē rt logu, tad aizķ ē ra karnī zi ar aizkariem, un tad mū s gandrī z nogalinā ja bilde, kas karā jā s pie sienas tik tikko nostiprinā ta un tā s izskats liecinā ja, ka tā nokrita vairā k nekā vienu reizi. Labi, ka viņ i atdzī vojā s.

Katrs tavs solis tiek kontrolē ts, saimnieks neveica ceremoniju, stā vē ja zem kokiem un pat klausī jā s mū su personī gā s sarunas, vienmē r iejaucā s un draudē ja ar izlikš anu.

Arī noteikt tā saucamā s soda naudas, kas ņ emtas no debesī m, kas notika ar viesnī cu nezinā ja kā iet, lai netiktu uz naudu (izņ emot dzī ves dā rdzī bu).
Uz lū gumu pavadī t mū su stundu mierā , saimniece nolē ma bū t nepieklā jī ga un pie viena no jū su vā rdiem kliedza viņ ai desmit, daž reiz ne par tē mu.

Knapi iedeva savus dokumentus, kurus atstā jā m kā ķ ī lu. Mā jā s atgriezā s pā rguris no tā diem svē tkiem un ar negatī vu zī lē š anas kalnu.
аватар sergmatyazh1979
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Apmetā mies 10 cilvē ku lielā ģ imenē . Viss ir ļ oti cienī gs. Svetlana mū s personī gi sagaidī ja dzelzceļ a stacijā . Pē c š ī m atsauksmē m gaidī jā m sliktā ko, tač u reģ istrē joties bijā m ļ oti pā rsteigti. … Tomēr ▾ Apmetā mies 10 cilvē ku lielā ģ imenē . Viss ir ļ oti cienī gs. Svetlana mū s personī gi sagaidī ja dzelzceļ a stacijā . Pē c š ī m atsauksmē m gaidī jā m sliktā ko, tač u reģ istrē joties bijā m ļ oti pā rsteigti. Es nezinu, kas, kad un kā š eit palika, bet negatī vā s atsauksmes nav patiesas. Mā jā bija silti, pat karsti, lai gan ā rā bija -20. Numuri ir tī ri un ē rti. Trauki virtuvē labā stā voklī . Ē diens, vispā r "bumbas", Saimniece nemitī gi interesē jas par mū su brī vo laiku un vajadzī bā m pē c kaut kā . Nekā du problē mu nebija. Viss bija ļ oti pieklā jī gā lī menī (cenas un kvalitā tes ziņ ā ), par naudu, pieklā jī gs serviss. Liels paldies Svetlanai par patī kamo uzturē š anos. Novē lu veselī bu un veiksmi, vairā k labu atpū tnieku. Un mē s, ja veselī ba un iespē jas atļ aus, nā kamgad nā ksim š urp atkal, vieta jau pā rbaudī ta un laba. Mums visiem ļ oti patika!
аватар NAFUNYA
"Karpatu jautrī ba" izklausā s skaisti, vai ne? Ieejot mā jā , jū s nokļ ū stat "pasaciņ ā ": nav apkures, tualetes papī rs, dvieļ i, fē ns, un 10 grā di istabā - tas ir ļ oti ATSVĒ RŠ I! Un pa dienu "viesmī lī gie" saimnieki š o atzī mi nolaida lī dz gandrī z 5 grā diem, lai ietaupī tu katru santī mu. … Tomēr ▾ "Karpatu jautrī ba" izklausā s skaisti, vai ne?
Ieejot mā jā , jū s nokļ ū stat "pasaciņ ā ": nav apkures, tualetes papī rs, dvieļ i, fē ns, un 10 grā di istabā - tas ir ļ oti ATSVĒ RŠ I! Un pa dienu "viesmī lī gie" saimnieki š o atzī mi nolaida lī dz gandrī z 5 grā diem, lai ietaupī tu katru santī mu. 2. stā va tualetē ū dens sasala, un no mutes nā ca tvaiki. : ( Pat bail teikt par gultas veļ as tī rī bu. Viss no daž ā diem komplektiem, baigā sintē tika un netī rs. Saimnieki dzī vo vienā mā jā , veļ asmaš ī nas nav, braucā m ar bē rnu. Kad prasī jā m Svetlanai lai mazgā tos ar viņ u, viņ a ar vilka seju teica: "Es tevi nemazgā š u pa vienai lietai, " un otrreiz viņ as vī rs - tik dusmī gs tē viņ š , ka bail domā t! - mums atbildē ja, ka bija nav sievas un nebū s arī tuvā ko divu dienu laikā .
Mā jā nav ieejas. Wi-Fi darbojā s, bet ar traucē jumiem.
Rezultā tā nolē mā m ā trā k aizbraukt, un, protams, ī paš nieki naudu neatdeva! Tā dus svē tkus neviens nebija gaidī jis. Pirmo reizi Karpatos sastopamies ar š ā du attieksmi. Iepriekš ē jie saimnieki vienmē r bija draudzī gi, izdalī ja dvieļ us, tualetes papī ru; reiz viņ i pat iekā rtojā s un garš ī gi pabaroja!
Nevienam neiesakā m š o briesmī go vietu, ar š ausmī gu enerģ iju un saimniekiem!
P. S "Cieņ a un paldies" krustmā tei par izvē lē to istabu bez ē rtī bā m un ar atseviš ķ ā m gultā m
аватар nastya77711
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Nevienam neiesakā m apmesties uz dzī vi Bodrost Karpat! Mā jā ir š ausmī gi auksts! otrajā stā vā pirmajā dienā sē dē jā m savā s segā s un ietinā mies segā . pirmajā stā vā viss tā pat, bet + virtuvē viss baigi netī rs. … Tomēr ▾ Tas ir vienkā rš i š ausmī gi! Nevienam neiesakā m apmesties uz dzī vi Bodrost Karpat! Mā jā ir š ausmī gi auksts! otrajā stā vā pirmajā dienā sē dē jā m savā s segā s un ietinā mies segā . pirmajā stā vā viss tā pat, bet + virtuvē viss baigi netī rs. visi trauki lipī gi, Saldepa krū zes sarū sē juš as! tē jkanna, dostoč ki, pannas tā dā stā voklī , ka bija bail ņ emt rokā s! Bija jā lū dz dvieļ i un mazgā š anas lī dzeklis virtuvei, kā arī tualetes papī rs! Pē c iepriekš ē jiem iemī tniekiem mā ja netika tī rī ta! Atkritumus no tualetē m neiznesa! otrā stā va zā lē jā sē ž ar vaļ ā durvī m uz tualeti! Tā kā saimnieki baidī jā s, ka tur caurules neaizsals! Gultas veļ a š ausmī ga, nolietota (dvieļ i ir vienā di! Un vē l pie visā m š ī m š ausmā m mā jā ir problē mas ar gaismu! Vai arī saimnieku gaismas taupī š ana. Guļ amistabā s, hallē , virtuvē un ē damistabā viens spuldzī te deg. Nekas nav redzams. Nā cā s izskrū vē t spuldzī ti no tualetes, lai nedaudz paspilgtinā tu zā li! Enerģ ija š ausmī ga! No virtuves vienmē r nā ca dī vains troksnis. Svetlanas vī rs ir dzē rā js! Nekad neizmanto viņ a kā instruktora pakalpojumi! Viņ š tev neko neiemā cī s! Wi-Fi darbojā s labi divā s istabā s.
Galu galā mē s nolē mā m izvā kties no š ī s briesmī gā s vietas! Paldies Dievam, viņ i mums atdeva naudu par atlikuš ajā m dienā m! Pā rē jais protams netika sabojā ts, bet nepatī kamā pē cgarš a palika!
аватар kushnr3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pat nedomā jiet zvanī t š ai viesnī cai! !! Mums bija viss kā iepriekš ē jā apskatā , dienu pirms ieraš anā s mums zvanī ja un teica, ka dzī vosim citā viesnī cā , sabojā ja garastā vokli visam ceļ ojumam! ! ! ! … Tomēr ▾ Pat nedomā jiet zvanī t š ai viesnī cai! !!
Mums bija viss kā iepriekš ē jā apskatā , dienu pirms ieraš anā s mums zvanī ja un teica, ka dzī vosim citā viesnī cā , sabojā ja garastā vokli visam ceļ ojumam! ! ! ! !
аватар Sergey.Beluh
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ierodoties, mū s personī gi sagaidī ja saimniece. Pavadī ts mā jā s, ievietots ē rtā istabā . Tī ri dvieļ i tika nodroš inā ti nekavē joties, gultas veļ a bija tī ra, un nebija nekā du sū dzī bu. Istabas ir tī ras, es raksturotu kā "laizī tas", jauki. … Tomēr ▾ Ierodoties, mū s personī gi sagaidī ja saimniece. Pavadī ts mā jā s, ievietots ē rtā istabā . Tī ri dvieļ i tika nodroš inā ti nekavē joties, gultas veļ a bija tī ra, un nebija nekā du sū dzī bu. Istabas ir tī ras, es raksturotu kā "laizī tas", jauki. Temperatū ra nerada sū dzī bas, komfortabli, tikai. Saimniecei ir jauka virtuve, mā jā s gatavota, ē stgribu un sā tī gi var ē st - iesaku visiem. Pacē lā jos var ē rti nokļ ū t ar jebkuru transportu, jautā juma cena atkarī ga no sarunā m). Slidoš ana, ī paš i kalnā "Trostjana", lai iepriecinā tu frī rideri, iesaku izmē ģ inā t š o brī niš ķ ī go kalnu ar interesantā m takā m tieš i š ā da veida izjā des veidu, bet iesā cē jiem ir kur pastaigā ties un iemā cī ties braukt. Kopumā ar braucienu apmierinā ts, vannas istabas labā stā voklī , viss uzturē ts tī rs.
Cilvē ki rietumos prot uzturē t tī rī bu, kā rtī bu un attieksmi pret visiem apmeklē tā jiem. Labprā tī gi un labā attieksmē viņ i ir augstā lī menī . Iesaku visiem apmeklē t brī niš ķ ī go rajona centru Slavske un jo ī paš i viesnī cu "Bodrist Karpat". Ticiet man, š ī vieta jū s neatstā s vienaldzī gus! ! ! ! ! Jauku atpū tu!
аватар kvito4ka_ya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Nedē ļ as nogalē devā mies atvaļ inā jumā . Nolē mā m apstā ties privā tajā sektorā "Karpatu jautrī ba". Telpas rezervē jā m iepriekš . Saimniece ļ oti pieklā jī gi runā ja pa telefonu, izvē lē jā s č ī bas un dvieļ us, teica neņ emt, jo visas š ī s lietas izsniedz. … Tomēr ▾ Nedē ļ as nogalē devā mies atvaļ inā jumā . Nolē mā m apstā ties privā tajā sektorā "Karpatu jautrī ba". Telpas rezervē jā m iepriekš . Saimniece ļ oti pieklā jī gi runā ja pa telefonu, izvē lē jā s č ī bas un dvieļ us, teica neņ emt, jo visas š ī s lietas izsniedz. Varē ja vienoties uz vietas divas ē dienreizes dienā . foto katrā istabā bija televizors. Vienojā mies, ka dienu iepriekš piezvanī sim un apstiprinā m savu ieraš anos (lai saimniece neciestu zaudē jumus, ja mū su plā ni mainī sies) Viss bija kā rtī bā , lī dz nonā cā m Slavskā .
Stacijā mū s sagaidī ja vī rietis, kurš pastā stī ja, ka Svetlanas kundzei ir atslē gta apkure un saistī bā ar to mums bū s jā dzī vo pie viņ a. Uz viņ a mā ju gā jā m 30 minū tes no stacijas (laiks ī paš i atzī mē ts). Tas ne tikai prasī ja ilgu laiku, puse ceļ a bija jā uzkā pj kalnā , jo tur atradā s viņ a mā ja. Beidzot viņ i atnā ca !! ! ! Mā ja nav siltinā ta, jo vē l nav pabeigta. Iegā jā m divvietī gā istabā.1. stā vā . Istabā ir 2 gultas un 2 ķ ebļ i. . . viss!! ! Par č ī bā m nebija runas un dvieļ us (par solī to TV pavisam aizmirsā m). Tikai pē c tam, kad sā kā m zvanī t radiem uz mā jā m un lū gt, lai viņ i atrod mums kaut kā du mā jokli, tikā m iekā rtoti normā lā istabā otrajā stā vā . Piekritā m, jo ​ ​ atbraucā m uz 2 dienā m un negribē jā m tē rē t laiku meklē jumiem, bet pats galvenais (par to uzzinā jā m vē lā k) ir tas, ka neviens taksis nevē las tur braukt. Daž i no stacijas ņ em vismaz 50 UAH (2 reizes dienā , no rī ta un vakarā ). Tas neietver transfē ru uz Trostjanas kalnu vai High Top. Kopumā mē s visu dienu pavadī jā m kalnā . protams, ripinā jā m no sirds. Bet es nevē los, lai kā ds iet tik tā lu. Un "viesmī lī gā " Svetlana pat nezvanī ja un neatvainojā s. Nezinu, vai viņ iem tā ds bizness ir, tiem, kas atbrauca uz pā ris dienā m izkā rtoties ar Juri, bez brī dinā juma.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Двухэтажный дом расположен в 500 м. от центра поселка в направлении подъемников "Политех" и "ФМИ".

Atrašanās vieta До подъемников: Политехник, ФМИ - 300 м.; Погар - 1,5 км..; Тростян - 4 км.
Viesnīcā

Комната отдыха, кухня-столовая, трансфер с вокзала и на вокзал ст. Славско (бесплатно), летняя беседка, мангал, качели, пользование утюгом (бесплатно), трансфер к подъемникам и услуги инструктора платно.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
Telpu apraksts

5 двухместных номеров. Возможно снять дом целиком. Уборка комнат, смена постельного белья и полотенец бесплатно.

Istabās

Диван, комод, стол, табуретки, TV (спутниковое), санузел на этаже.

Adrese пгт. Славско, ул. Франка, 41а.
Tālruņi: +38 (03251) 42749
+38 (067) 9298645
+38 (067) 4949653
FAQ