Skaists apraksts, laba reklāma, bet patiesībā tas nepavisam nav tas, ko viņi gaidīja.

Rakstīts: 21 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 17 — 19 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 3.0
Infrastruktūra: 3.0
Paņ ē mā m kuponu, par š o ī paš i nesū dzos, bet, ja bū tu gā jusi par pilnu cenu, bū tu š ausmī gi vī lusies.
1. Uzturs. Pirmajā dienā ar vakariņ ā m ī paš i nepaveicā s, pē c slē poš anas ieradā mies nenormā li izsalkuš i, un vakariņ ā s bija viena neliela borš č a porcija ar kā postu salā tiem (tas ir norā dī tajos 4 ē dienos). Citā s dienā s ē diens bija sā tī gs. Bet š is nelaimī gais borš č s tikko nogalinā ja. Cilvē ks no š ī s porcijas ir kā tē jas dzerš ana. Tā pē c, ja dodaties uz š o viesnī cu, tad padomā jiet par papildus ē dinā š anu! Vē l viens fakts: NEVIENS LESDSPĒ JA! Nav pā rtikas un ledusskapja. Ja nevē lies mirt no bada, maksā . Tas ir tad, ja ņ em vē rā , ka kafejnī cu bezpajumtnieku vidū vispā r nav, izņ emot varbū t citus viesu kompleksus.
2. Mē s dzirdam istabā s elliš ķ ī gu. Ir dzirdama jebkura š ķ audī š ana.

3. Neredzē t viens otru pie "dž akuzi", tas ir parasts baseina gabals ar strū klaku, kas š ļ akstā s acī s, ū dens tur ir auksts. Arī baseinā ū dens ir ļ oti auksts, paredzē ts tikai vannai.
4. Junior suite numuri atš ķ iras no standarta tikai ar balkona un lielas vannas istabas klā tbū tni. Ī paš as atš ķ irī bas nav.
5. Ar TV vispā r nerē ķ inā s. Mē s neesam atraduš i nevienu normā lu kanā lu. Pts daudz kanā lu, bet tie visi ir atspē joti. Nezinu, kā da kabeļ televī zija bija minē ta aprakstā .
Viesnī cā neatgriezī simies, bet ī paš s paldies administratorei Ļ ubai, ļ oti jaukai meitenei, viņ a ā tri atrisinā ja visas mū su problē mas, bija uzmanī ga.
Ir arī daudz plusu, ja viesnī ca š ā das cenas nelocī tu, jautā jumu vispā r nebū tu. Mē s atpū tā mies tik daudzā s daž ā du kategoriju viesnī cā s, tā pē c uzskatu, ka mans vē rtē jums ir mē rķ is.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu