12 mesiatsev 1*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Trīsstāvu kotedža atrodas ar. Volosjanka. Pie mājas liels pagalms, tek upe, ir grils.Vairāk →
аватар goncharova13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ziemassvē tku brī vdienā s atpū tā mies brī niš ķ ī gā kompā nijā ! Mā jiņ a skaista - mā jī gas un mū sdienī gas istabas, garš ī gi ē dieni! Lieliska vanna! Pā rē jais bija izdevies – liels … Tomēr ▾ Ziemassvē tku brī vdienā s atpū tā mies brī niš ķ ī gā kompā nijā !
Mā jiņ a skaista - mā jī gas un mū sdienī gas istabas, garš ī gi ē dieni! Lieliska vanna!
Pā rē jais bija izdevies – liels paldies saimniekam un š efpavā ram Zarjanai – par sirsnī go uzņ emš anu! Visu to labā ko!
аватар Tsp74Rsn
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā mies Slavske kotedž ā "12 mē neš i - maijs" ar bē rniem 4 un 7 gadi. Man ļ oti patika apkalpoš ana, telpas, zona. Ž ē l, ka bija forš i un baseinā nesanā ca nopeldē ties. Esam pā rliecinā ti, ka tā nebija pē dē jā reize, kad tur atpū tā mies. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Slavske kotedž ā "12 mē neš i - maijs" ar bē rniem 4 un 7 gadi. Man ļ oti patika apkalpoš ana, telpas, zona. Ž ē l, ka bija forš i un baseinā nesanā ca nopeldē ties. Esam pā rliecinā ti, ka tā nebija pē dē jā reize, kad tur atpū tā mies. Labklā jī ba un labi tū ristu saimnieki.
аватар irysaf
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tā mies Slavskes ciemā , palikā m mā jiņ ā "12 mē neš i", kas mums ļ oti patika. Vē lamies ī si dalī ties iespaidos: kotedž as galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas kalnā , netā lu no ā trgaitas vilcē ja (Mount Trostyan), kas ir ļ oti ē rti sniega sezonā , jo mē s to darī jā m. … Tomēr ▾ Pagā juš ajā nedē ļ ā atpū tā mies Slavskes ciemā , palikā m mā jiņ ā "12 mē neš i", kas mums ļ oti patika. Vē lamies ī si dalī ties iespaidos: kotedž as galvenā priekš rocī ba ir tā , ka tā atrodas kalnā , netā lu no ā trgaitas vilcē ja (Mount Trostyan), kas ir ļ oti ē rti sniega sezonā , jo mē s to darī jā m. Neatradā m sniegu Karpatos, mums patika doties pā rgā jienos pa mež u, sē ņ ot, braukt ar kvadracikliem un daudz ko citu. Ē diens ļ oti daudzveidī gs un bagā tī gs, viesmī lī gā saimniece mū s lutinā ja ar daž ā diem vietē jiem gardumiem, lai nebū tu jā ceļ o izsalkuš iem. Iesakā m visiem, laba virtuve, omulī gi numuriņ i ar elpu aizraujoš iem skatiem uz kalniem....viesmī lī gi saimnieki. . . , autostā vvieta tieš i pie kotedž as, pirts un saprā tī ga cena, kopumā viss, kas nepiecieš ams kā rtī gai atpū tai kalni!


iemiesojums olgitsa
Lūdzu! Ievadi savu kontaktinformāciju! Mēs vēlamies nākt pie jums!!! kā sazināties?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums 7390288
‹ Viesnīca 12 mesiatsev 1*

Трехэтажный коттедж находится в с. Волосянка. Возле дома большой двор, протекает река, есть шашлычная.

Atrašanās vieta 3 км от горнолыжного подъемника Захар Беркут.
Viesnīcā

На втором этаже - холл с диваном. На первом этаже - столовая с телевизором. Кухня с необходимой посудой. Прокат лыж и санок, сноубордов и горнолыжного инструктора.

Telpu apraksts

Три двухместных, три трехместных и два четырехместных номера.

Istabās

Телевизор со спутниковым ТВ. Удобства на этаже. В двух комнатах есть выход на балкон. В одной из комнат есть компьютер.

Adrese Львовская обл., Сколевский р-н, с. Волосянка, ул. И.франка 18-а
Tālruņi: +38 (096) 431-57-79
+38 (097) 739-02-88
FAQ