Gostinnii dvir na Sanatornii 320 2*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.610
№1 viesnīcas reitingā Ievainojums
8.9 Numurs
8.2 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Gostiny Dvor atrodas Chinadievo, netālu no Sinyak sanatorijas.Vairāk →
аватар khanina
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba diena visiem! Pateikt paldies nozī mē neteikt neko! Ziemassvē tku brī vdienas pavadī jā m š ajā viesnī cā . Tī rī ba, komforts, ī paš s paldies Alekseja kungam par gardo ē dienu, Alenai par atmosfē ru un komfortu. Ja paveiksies noteikti atbrauksim vē l!. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Pateikt paldies nozī mē neteikt neko! Ziemassvē tku brī vdienas pavadī jā m š ajā viesnī cā . Tī rī ba, komforts, ī paš s paldies Alekseja kungam par gardo ē dienu, Alenai par atmosfē ru un komfortu. Ja paveiksies noteikti atbrauksim vē l!
аватар vik_tkach
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Liels paldies par laipnī bu un viesmī lī bu, mā jas komfortu un draudzī go atmosfē ru! ! ! Es gribu š eit atgriezties vē l un vē l! … Tomēr ▾ Liels paldies par laipnī bu un viesmī lī bu, mā jas komfortu un draudzī go atmosfē ru! ! ! Es gribu š eit atgriezties vē l un vē l!
аватар mega.grabovaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tā s bija forš ā kā s brī vdienas! Un virtuve, saldumi un milzu porcijas, katru dienu viss jauns un loti gardi! omuliga, tī ra telpa, forš a pirts!!! ! aizbraucot raudā jā m, ka aizbraucam no tik brī niš ķ ī gas vietas! Daudz iespaidu! ! ! ! … Tomēr ▾ Tā s bija forš ā kā s brī vdienas! Un virtuve, saldumi un milzu porcijas, katru dienu viss jauns un loti gardi! omuliga, tī ra telpa, forš a pirts!!! ! aizbraucot raudā jā m, ka aizbraucam no tik brī niš ķ ī gas vietas! Daudz iespaidu! ! ! ! paldies Aleksejam par saldumiem, ī paš i par kafiju un piena putru mazulim! Mums pietrū kst!! ! !
Замок Шенборнов Св.Троицкий Кирило-Мефодиевский монастырь-маленький рай на земле!
аватар Borysenko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s esam jū ras cilvē ki, kuriem patī k sē rfoš anas skaņ as un sā ls aerosols, kuri nevar iedomā ties atvaļ inā jumu bez jū ras. ) Bet š ogad izrā dī jā s, ka atvaļ inā jums bija ī ss, tikai 6 dienas, tā tika nolemts pirmo reizi! apmeklē t Karpatus Pā ris dienas sē ž ot internetā , esmu uz sabrukuma robež as (viss ir rezervē ts). … Tomēr ▾ Mē s esam jū ras cilvē ki, kuriem patī k sē rfoš anas skaņ as un sā ls aerosols, kuri nevar iedomā ties atvaļ inā jumu bez jū ras. )
Bet š ogad izrā dī jā s, ka atvaļ inā jums bija ī ss, tikai 6 dienas, tā tika nolemts pirmo reizi! apmeklē t Karpatus
Pā ris dienas sē ž ot internetā , esmu uz sabrukuma robež as (viss ir rezervē ts)...un atrodu Olenkas telefonu, un viņ a saka, ka viņ u Gostiny Dvor labprā t pieņ ems mū su ģ imeni ar 2 bē rniem.
Mē s pirmo reizi devā mies uz Karpatiem, un mē s esam ļ oti priecī gi, ka Gostiny Dvor uz Sanatornaya 320 mū s pieņ ē ma.
Paldies Olenkai par laipnī bu, ļ oti jauka meitene, viņ a un viņ as vī rieš i bija mū su ceļ vež i uz Skakalo ū denskritumu.
Paldies Aleksejam par iegū to kilogramu : )))), viņ š mū s pabaroja ar tik garš ī giem un daudzveidī giem Aizkarpatu virtuves ē dieniem. Un porcijas....! Mē s č etri knapi apē dā m 2 porcijas. Un vakariņ ā s deserti! Bē rni priecā jā s par jū su suflē un ž eleju ar ogā m
Jā , un Gostiny Domā tiek pagatavota garda kafija, jums noteikti vajadzē tu to izmē ģ inā t!
Kas vē l. . .
Numuri tiek uzkopti katru dienu
Pagalmā ir kur pavadī t laiku, ja bū siet ar bē rniem, viņ iem bū s plaš ums un bū s brī niš ķ ī ga draudzene - sunī te Lū cija)
Bezmaksas un liela autostā vvieta.
Kaimiņ i netika dzirdē ti.
Balkons ar skatu uz mež u un kalniem
аватар u.lora1966
Nepagā ja daudz stundu pē c mū su vasaras atvaļ inā juma š ajā reģ ionā , un mū s visus aizvilka atpakaļ uz Sanatoriju 320. Tagad es saprotu, kā pē c...Rudens š eit ir patiesi pasakains: saulains, silts, un š ī s krā sas ir patī kamas acī m un silda dvē sele. … Tomēr ▾ Nepagā ja daudz stundu pē c mū su vasaras atvaļ inā juma š ajā reģ ionā , un mū s visus aizvilka atpakaļ uz Sanatoriju 320. Tagad es saprotu, kā pē c...Rudens š eit ir patiesi pasakains: saulains, silts, un š ī s krā sas ir patī kamas acī m un silda dvē sele.
Sanatorijas "Bruise" lasī jumi manam vī ram par veselī bas stā vokli. Terapeitiskais efekts ir patieš ā m iespaidī gs, tā pē c atgriezā mies otro reizi. Lai gan paš as sanatorijas apstā kļ i nav ļ oti tuvu tiem, ko mē s vē lē tos, tač u personā ls ir ā rkā rtī gi draudzī gs. Par ko viņ i ir ļ oti "PALDIES! "
Mū su pirmā iepazī š anā s ar Aizkarpati aizsā kā s, pateicoties jums, Oleksija kungs. Jū su viesmī lī ba, garš ī gie ē dieni un interesanti organizē tā atpū ta ir likuš i mums iemī lē ties š ajā apbrī nojamajā zemē . Pateicoties jums, š oreiz jau esam paspē juš i apmeklē t Austrijas vī nu degustā ciju tuvē jā ī paš umā un vakara tū ri ar lā pā m Chinadiyivsky pilī . Veselī bu jums un daudziem pateicī giem tū ristiem.
Гостинний двір на Санаторній 320 _ 26.10.2013
аватар u.lora1966
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ru š eit atpū tā mies jū lijā un nemainī tu to pret izmitinā š anu Sinjakā. Mā jas atmosfē ra š eit patieš ā m valda, un Aleksa kunga gatavotie ē dieni ir kaut kas neticams. Vī rietis pat jokoja: "Es ieš u uz procedū rā m, bet jū s uz Alekseja kunga virtuvi uz kursiem : )". … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru š eit atpū tā mies jū lijā un nemainī tu to pret izmitinā š anu Sinjakā.
Mā jas atmosfē ra š eit patieš ā m valda, un Aleksa kunga gatavotie ē dieni ir kaut kas neticams. Vī rietis pat jokoja: "Es ieš u uz procedū rā m, bet jū s uz Alekseja kunga virtuvi uz kursiem : )". Tī rī ba, klusums, tū lī tē ja atbilde uz jebkuru pieprasī jumu ("saprā ta robež ā s", kā saka pats Aleksejs).
Tā tad lielā kā daļ a klientu š eit savā automaš ī nā , bet tie, kas daudz brauc ar autobusu. Uz sanatoriju 3 ar asti km. Ar autobusu tas ir 4-6 minū tes. ar auto vē l ā trā k. Autobuss atiet uz Sinjaku pulksten 7:40.9:40.12:40.15:40 un 17:40 un atgriež as pulksten 8:00.10:00.14:00.16:00 un 18:00. Ī paš i mē s tur devā mies 9:40 un atgriezā mies 14:00. Un viss ir kā rtī bā.
18 dienu laikā , ko š eit pavadī jā m, ne no pirmā s, ne no otrā s nedzirdē ju nekā das pretenzijas. Kurā ē damistabā uzklā siet galdu tai stundai, kuru palū gsiet! ?
Mē s noteikti š eit ieradī simies oktobra beigā s. Mē s vē lamies redzē t ī stu zelta rudeni. Tā tad tiekamies! Un vē lreiz LIELS PALDIES!
Š eit ir Aleksija kunga kontakti: +380508568044 vai Ļ enoč ka: +380953461660. Varbū t kā dam, piemē ram, mums tas palī dzē s labi atpū sties.
аватар alisacukalo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Tā kā paš ā Sinjakā iekļ ū t bija nereā li, mū su paziņ as mums ieteica brī numtā lruni 050-540-20-47, pa kuru mums piedā vā ja apmesties Sinjač kā (to sauc arī par Sinyavku, jo netā lu ir kalnu upe Sinjavka) . … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m viesnī cā.2012. gada augustā . Tā kā paš ā Sinjakā iekļ ū t bija nereā li, mū su paziņ as mums ieteica brī numtā lruni 050-540-20-47, pa kuru mums piedā vā ja apmesties Sinjač kā (to sauc arī par Sinyavku, jo netā lu ir kalnu upe Sinjavka) . Bija š aubas par š ā das naktsmī tnes ē rtī bā m, jo ​ ​ sanatorija atrodas 3 km attā lumā . Mē s domā jā m, ka atnā ksim un paskatī simies. Bet, kad viņ i iekā rtojā s, pusdienoja - mazā kā s š aubas pazuda. Pē c 5 minū tē m tikā m ē rti aizvesti uz medicī nas ē ku, un pē c tam mū s aizveda uzreiz uz vakariņ ā m. Ar š ā dā m pusdienā m un brokastī m, patī kamu un draudzī gu personā lu nemainī jā m savu mā jī gi mā jī go atmosfē ru pret vē l padomju laika sanatoriju, lai gan mums piedā vā ja vē lā k. Komforts, ē rtī bas un aprū pe Sinjač kā ir daudz augstā ka par izmitinā š anas un ē dinā š anas cenu. Paldies Lenochka par dievu! ! ! Un par nevainojamu tī rī bu!
Здесь мы трапезничали
аватар datskooks
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Vispā r nezinu, kā nosaukt š o iestā di, bet, spriež ot pē c saites "Sinyachok - Sinyavka (asociā cija Sinyatska Valley)" - nekas vairā k kā krā pnieku un noziedznieku bars, kas ievada dokumentos apzinā ti nepatiesu informā ciju, draudot un lieloties. … Tomēr ▾ Vispā r nezinu, kā nosaukt š o iestā di, bet, spriež ot pē c saites "Sinyachok - Sinyavka (asociā cija Sinyatska Valley)" - nekas vairā k kā krā pnieku un noziedznieku bars, kas ievada dokumentos apzinā ti nepatiesu informā ciju, draudot un lieloties. Turklā t apkalpoš ana š ajā iestā dē ir pā rā k zema, ē dinā š ana neatbilst cenu politikai, papildus elementā rā m sanitā rajā m normā m klientu sagatavoš anas un apkalpoš anas laikā. cilvē ks, kurš nespē j pat iepazī stinā t ar sevi, bet diezgan prasmī gi apvaino, lamā jas, draud sievietes!
аватар yaruna27
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Apmierinā ts ar visiem pakalpojumiem un viesnī cu)) … Tomēr ▾ Apmierinā ts ar visiem pakalpojumiem un viesnī cu))
природа
аватар roma122627
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
brī niš ķ ī ga atpū ta-brī niš ķ ī ga virtuve … Tomēr ▾ brī niš ķ ī ga atpū ta-brī niš ķ ī ga virtuve
наш готель


iemiesojums AKlin
8 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums irina10061963
Man ir artrīts. Ieteicamais kūrorts Sinyak. Vai pie jums ir iespējams apvienot ārstēšanu un atpūtu? Vai šajā jomā ir medicīnas speciālisti? Cik maksā viss iekļauts?
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums faraon67
rubļos Esam kopā ar bērnu
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums pauluholja
Mēs esam pastāvīgie Sinyak klienti. bet vienmēr ir problēmas ar izlīgumu. Pastāstiet man, lūdzu, kāda ir atšķirība starp ārstēšanu jūsu Sinyatskaya ielejā un STK Sinyak? Kā "SD" garantē vietas rezervāciju, un vai viņi mums pateiks (kā saka STK Synyak, ka viņi saka "atvainojiet - jūsu vieta ir pārdota", vai "diemžēl vieta nav atbrīvota ..."?
13 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums zh_leno4ka
‹ Viesnīca Gostinnii dvir na Sanatornii 320 2*
Atrakcijas

Гостиный двор находится в Чинадиево, недалеко от санатория Синяк.

Pludmalē
Viesnīcā

Бесплатная автостоянка.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Лечение в санатории Синяк, организация экскурсий, баня на дровах.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

8 однокомнатных двухместных номеров.

Istabās

Вид на горы и лес, антимоскитные сетки на окнах, мебель из натурального дерева, телевизор, мини-холодильник, отдельный санузел с автономным водонагревателем.

Adrese Мукачевский район, с. Чинадиево, ул. Санаторная, 320
Tālruņi: +38 (095) 3461660
+38 (050) 8568044
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.