Atpūta un ārstēšana Kvasī

10 Oktobris 2017 Ceļošanas laiks: no 17 Septembris 2017 ieslēgts 07 Oktobris 2017
Reputācija: +38.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Laba diena visiem!

Atpū tos Kvasos no 17.09. -07.10. 2017. Dzī voju pie divā m saimniecē m, sagadī jā s, ka vienvietī gā istabiņ a bija aizņ emta un negribē jā s zaudē t nedē ļ u atvaļ inā juma. Tā tad.

Es biju no 17.09. -22.09. 17. Centrā lais 260, Diā na Vasiļ jevna, tel.... 8502786,...1326787. Mā ja atrodas starp sanatoriju un sū kņ u telpu. Viss atbilst aprakstam internetā . Ļ oti tī rs – saimniece uzkopj ik pē c divā m dienā m.

MINUSI: istaba neaizveras (bet varbū t labi, atnā cu jau apsildā ms), tikai mā ja aizveras. Sildies tikai istabā , tu izej koridorā , virtuvē – ir auksti. Virtuvē nav mikroviļ ņ u krā sns. Izejot no mā jas, uz ielu ved š aura "kazu" taciņ a, lejā stā va nogā ze. Gados vecā kiem cilvē kiem ar sā poš ā m pē dā m staigā t ir neē rti un pē c lietus ir slideni.


PLUS: ļ oti tī rs, istabā ir grā matas (var palū gt saimniecei kaut ko izlasī t). Dzī voju istabā , no kuras paveras skats uz saimnieka mā ju, tas ir normā li - uz š osejas nedzird garā m braucoš as maš ī nas. Vasarā vispā r vajadzē tu bū t labi - mā ju ieskauj koki.

           Pē c tam viņ a pā rcē lā s pie citas saimnieces, kur rezervē ja vienvietī gu istabu.

Es biju no 22.09. -07.10. 17. Sadiba "Zlagoda" Central 191, pretī stacijai un degvielas uzpildes stacijai, Anna Mihailovna, tā lr.... 2480931,...6863508.

Ī paš niekiem ir divas mā jas – lielā un mazā . Dzī voja mazā Otrajā stā vā atrodas 3 istabas, pirmajā stā vā ir virtuve un istaba, kurā dzī vo saimnieki.

MINUSI: Kad es iekā rtojos, saimniece nekavē joties sā ka paaugstinā t maksu par 10 UAH. pamatojot to, ka vienvietī ga istaba ir dā rgā ka. Tualete atradā s otrajā stā vā pie istabā m. Smirdē ja pē c necieš ami sastinguš iem notekū deņ iem - nav skaidrs, kad tas viss iztī rī ts (saimnieki taupa! ). Telpā , kas robež ojas ar tualetes sienu, no griestiem nokrita koka utis. Divi kaķ i nakš ņ oja virtuvē , viņ i vē l paspē ja aiziet uz otro stā vu gulē t uz paklā ja. Pē c nedē ļ as saimniece jautā ja: vai tu vari tī rī t? Sega ir plā na, sega ir putekļ aina. Lietus jau bija lijis nedē ļ u, mā ja acī mredzot bija vasara - neticami dubar. Atbrauca atpū tnieki no lielā s mā jas zvē rē t - kad sildī si? Atbilde ir tā da, ka apkures sezona vē l nav sā kusies. Viņ a noslī ka tā - pē c dienas vai divā m dienā m, vakarā , no rī ta viņ i piecē lā s - bija auksti. Stingra kontrole virtuvē – saimnieki taupa gā zi.

PROS: daba, gaiss, daudz minerā lū dens, sē ņ u medī bas (kurpes, lietusmē teli var palū gt no saimniekiem), var ē st istabā , var palī dzē t aiznest somu uz staciju .

MĀ JOKLIS. Norā diet attā lumu no sanatorijas, ja vietē jiem ir aizņ emta istaba, viņ i var jū s pā rcelt uz saviem radiem vai draugiem, kas atrodas daudz tā lā k. Rezervē jot telpas, jautā jiet saimniekiem, kura plī ts ir elektriskā vai gā zes. Kvasī biež i vien nav elektrī bas, kad atpū tos bija 2 dienas atvaļ inā juma sā kumā un 2 dienas beigā s. Piemē ram, "Vitā lijam" virtuvē ir elektriskā plī ts, un, kad nav gaismas, jū s pat nevarat uzsildī t savu tē ju.


PĀ RTIKA. Jū s varat noorganizē t pusdienas sanatorijā , tā s tiek izsniegtas no piektdienas nā kamajai nedē ļ ai, 90-95 UAH. Viņ i baro, kad viņ iem patī k, atpū tnieki saka, kad ir labi (tā pē c viņ i paņ ē ma lī dzi pusi ē diena), kad ir slikti.

Gagarins un Bokaraš s. Mazas porcijas un dā rgi. Picē rija. Normā la, skopu ē dienkarte, skā bs alus, jē ra gaļ as ē dieni (zupa, pastē tes - bezgarš ī gi) specifiski - amatierim cenas normā las. Ozols. Ilgi gaidu pasū tī jumu - 20 - 30 min. , lido. Ir divi š efpavā ri, kuri strā dā katru otro dienu. Viens pavā rs garš ī gi gatavo, otrs kā dabū t. Š ķ iet, ka var paņ emt pusporciju (viens viesmī lis saka – var, otrs – nē ). Ekstrē ma bū da. Neesiet slinki, dodieties uz š o kafejnī cu, pastaigā jieties pa š oseju 3 km. Viņ i gatavo ļ oti garš ī gi, cenas ir zemā kas nekā Kvasy. Atpakaļ - jebkurš brauciens (10 UAH) vai sanatorijas autobuss (bez maksas).

MINERĀ LŪ DENS. Paš os Kvasos saskaitī ju 6 avotus, kur tie ir, jautā jiet saimniekiem. Caur salmiņ u dzer ū deni ar augstu dzelzs saturu un 50 gr. Vispā r jebkuru minerā lū deni dzer caur salmiņ u. Starp citu, zem Savienī bas sanatorijā viņ i iedeva dzert 40 g arsē na ū dens. kuņ ģ a-zarnu traktam. Aukstajā sezonā nedzeriet ū deni no avota – varat saslimt, labā k nest mā jā s, lai sasilst lī dz istabas temperatū rai.

ARSĒ NA VANNAS: Arsē na vannas ir pieejamas tikai sanatorijā . Pat Savienī bas laikā š ī s vannas tika ņ emtas katru otro dienu - peldes ilgums ir 36 stundas. Nu skaidrs, ka sanatorijā viss ir nolikts uz konveijera. Vannas privā tajā sektorā ir tikai minerā lu vannas, paš i atpū tnieki veica analī zi - š ajā s vannā s nav arsē na. Sanatorijā vannas istabas nodaļ ā (kur ir arsē na vannas) ir liela medicī niskā personā la mainī ba, tā pē c mā siņ as taisa vannas : ( Starp citu, ierodoties mā jā s, slimī bas var saasinā ties, piemē ram, manai istabas biedrenei sā kā s ceļ i. lai sā p mā jā s.


CO2 INJJEKCIJAS. Š ī s injekcijas veic Francijā , Vā cijā , Austrijā (Bā denbā denē ), Krievijā (Sahalī nā ) un Ukrainā (Kvasy). Visi, kas pirmo reizi ieradā s Kvasī un pē rk kursovku sanatorijai, tiek nosū tī ti pie galvenā ā rsta Biļ aka Ivana Pavlovič a. Viņ am ir 20-30% no š ī m injekcijā m. Atpū tnieki teica, ka katrs veic daž ā du punktu injekciju skaitu.

IZKLAIDE. Sē ņ u medī bas, garš augu un ogu lasī š ana (vasara). Kū rortā sestdienā s - karaoke, svē tdien - diskotē ka. Ekskursijas: Bukovel, klosteris, ū denskritumi. Varat doties uz Rahivu: Kalnu ekoloģ ijas muzejs, Eiropas ģ eogrā fiskais centrs (netā lu no Kolyba - ļ oti garš ī gi gatavo, porcijas lielas! ), Karpatu biosfē ras rezervā ts.

Kopumā man patika mana uzturē š anā s Kvasī , es nā kš u vē lreiz J! IESAKI!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums