Lesnaia skazka 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 3.510
4.3 Numurs
3.3 apkalpošana
3.7 Tīrība
3.7 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Viesnīca "Lisova Kazka" atrodas ciematā. Kvasy no Rakhovskas rajona Aizkarpatu reģionā. Viesnīca ir sertificēta, tai ir *** klase. Restorāns ir sertificēts – augstākā klase.Vairāk →
аватар natalisagaydak
Š ķ iet, ka jū s š eit nebijā t gaidī ts. Aņ eč ka, kura ir bā rmenis un nepilnas slodzes administratore, nekā du informā ciju sniegt nevar. Viņ a pinā s tikai aizmugurē jā istabā ar savu draudzeni. Ē diens nebija slikts, bet ļ oti ilgi bija jā gaida (viesnī cā s pā rsvarā dzī voju viena), internets labs. … Tomēr ▾ Š ķ iet, ka jū s š eit nebijā t gaidī ts. Aņ eč ka, kura ir bā rmenis un nepilnas slodzes administratore, nekā du informā ciju sniegt nevar. Viņ a pinā s tikai aizmugurē jā istabā ar savu draudzeni. Ē diens nebija slikts, bet ļ oti ilgi bija jā gaida (viesnī cā s pā rsvarā dzī voju viena), internets labs. Duš ā nebija karstā ū dens. Es pati pā rcē lu ledusskapi savā istabā . Paš u apkopē ju neredzē ju, bet viņ as darba rī ks atradā s koridorā , un, tā kā miskaste bija pilna, viņ a aiznesa tur atkritumu maisu un mainī ja. Vispā r, ja jū s nemulsina pilnī ga paš apkalpoš anā s, tad jū s esat š eit.
аватар m_maslov
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī cā nenakš ņ ojā m, izmantojā m tikai pirti. Par vannu palika ļ oti slikti iespaidi. Galvenā s piezī mes: - tvaika istaba ir iekā rtota nepā rdomā ti - tieš i tvaika istabas vidū ir plī ts ar karstu metā la korpusu. Jums jā bū t ī paš i uzmanī giem, jo. … Tomēr ▾ Viesnī cā nenakš ņ ojā m, izmantojā m tikai pirti. Par vannu palika ļ oti slikti iespaidi. Galvenā s piezī mes:
- tvaika istaba ir iekā rtota nepā rdomā ti - tieš i tvaika istabas vidū ir plī ts ar karstu metā la korpusu. Jums jā bū t ī paš i uzmanī giem, jo. starp plī ti un solu ir 50 centimetru attā lums.
- tiek piedā vā tas slotas, tomē r tvaika istabas stingrā dizaina dē ļ tā s nav iespē jams izmantot
- Tē jkanna un krū zes netiek nodroš inā tas. Pē c lū guma solī ja atvest, bet neatnesa
- Uz grī das ir ū dens. Pastaiga lielā peļ ķ ē
- viena slota bija ozols, otrā - no koka, ko nepazī st pat administrators.
Par paš u kompleksu nestā stī š u, bet pirti izmantot neiesaku!
аватар shaggywizard
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Plusi - NĒ Mī nusi: viss sā kā s ar to, ka ierodoties gaidī jā m 10 minū tes, lai administratore iereģ istrē tos, jo viņ a mazgā ja grī das. Viņ a mums parā dī ja istabu, kurā bija atvē rts logs, un tikai tad mē s sapratā m, kā pē c. … Tomēr ▾ Plusi - NĒ
Mī nusi: viss sā kā s ar to, ka ierodoties gaidī jā m 10 minū tes, lai administratore iereģ istrē tos, jo viņ a mazgā ja grī das. Viņ a mums parā dī ja istabu, kurā bija atvē rts logs, un tikai tad mē s sapratā m, kā pē c. Vannasistaba š ausmī gi smird pē c vecā s kanalizā cijas, istabā acī mredzot kā ds gā ja bojā.90. gadu sā kumā , jo. Uz dī vā na ir asins traipi. Duš ā nav tā da silta ū dens, tas ir vai nu verdoš s ū dens vai auksts, boileris vai nu strā dā vai ne.
Restorā ns (patiesī bā tas nav restorā ns): viņ i pasū tī ja vienu ē dienu, atnesa citu, bet tam lī dzī gu, par to paš u naudu, savukā rt viesmī ļ i nekaunī gi prasī ja samaksu par pakalpojumu, lai gan ē dienkartē tas nav teikts, un mē s arī nekaunī gi atteicā s par viņ u maksā t. Nodzisa gaisma, uz ko viesmī le atbildē ja "ir labi, sē diet tumsā . "
Telpā s NAV skaņ as izolā cijas, dzirdama mū zika no "bā ra" un viesu soļ iem. No rī ta (plkst. 7-8) jū s pamodinā s brī niš ķ ī ga putekļ sū cē ja skaņ a.
Tajā paš ā laikā cena par istabu ir augstā ka nekā citā s viesnī cā s. Baseins ir apmaksā ts, pat ja dzī vojat viesnī cā . Naudu grib no zila gaisa, maksā pilnī gi visu, izņ emot stā vvietu
Vispā r es nekad, nekā dos apstā kļ os nevienam neieteiktu š eit doties, labā k gulē t teltī .
аватар tatyana-87
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es paliku tur ar savu vī ru 2009. gada jū nijā . Mums patika viesnī ca! Jauki numuriņ i, ļ oti jauka teritorija! Daudz apstā dī jumu, ainavu dizaina elementi....Tuvumā neviena nav, klusums un miers. Ē diens labs, bet nedaudz dā rgs, kaut kur 1km gar š oseju ir kafejnī ca ar izcilu š aš liku un izlejamo alu : ) Bijā m tur vakariņ ā s : ) Iesaku tiem, kas vē las baudī t dabu un atpū sties mierā !. … Tomēr ▾ Es paliku tur ar savu vī ru 2009. gada jū nijā . Mums patika viesnī ca! Jauki numuriņ i, ļ oti jauka teritorija! Daudz apstā dī jumu, ainavu dizaina elementi....Tuvumā neviena nav, klusums un miers. Ē diens labs, bet nedaudz dā rgs, kaut kur 1km gar š oseju ir kafejnī ca ar izcilu š aš liku un izlejamo alu : ) Bijā m tur vakariņ ā s : ) Iesaku tiem, kas vē las baudī t dabu un atpū sties mierā !


iemiesojums karolsnar
Tas ir brīnišķīgi, nekad nevienam neiesaku!!!! Briesmīgs!! Personāls nav izglītots, viņi no manis paņēma 150 UAH par basu, bet no citiem - 100 UAH.
6 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Лісова казка» находится в с. Квасы Раховского района Закарпатской области. Отель сертифицирован, имеет класс ***. Ресторан сертифицирован – высшего класса.

Viesnīcā

Ресторан на 120 мест, егерь-бар на 44 места (ТВ, караоке, светомузыка). Территория озелененная, ухоженная - ландшафтный дизайн, альпийская горка, газоны, фруктовые деревья. На территории несколько больших беседок, которые используются в качестве летней площадки для ресторана. Одна - над искусственным водоемом. Стоянка для машин, в т.ч. для автобусов. Собственный автотранспорт – ГАЗ-66 (для поездок в горы). Горнолыжное снаряжение для проката. Смотровая площадка.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • slēpju noma
Izklaide un sports Бильярдная, сауна на 6 мест.
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
Telpu apraksts

16 номеров.

Istabās

холодная, горяча вода, санузел, кабельное телевидение.

Adrese Закарпатская область, Раховский р-н, с.Квасы, 254
Tālruņi: +38 (03132) 32495
+38 (067) 7002129
+38 (067) 3124402
Tīmekļa vietne: Lesnaia skazka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.