Gornaia Tisa 2*– Atsauksmes

27
Novērtējums 5.910
№1 viesnīcas reitingā Rakhova
6.2 Numurs
7.8 apkalpošana
6.3 Tīrība
7.7 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Sanatorija "Mountain Tisza" atrodas Kvasy ciemā, Aizkarpatu apgabalā, Rakhivas rajonā, Melnās Tisas starpkalnu ielejā. Viņš specializējas muskuļu un skeleta sistēmas un perifērās nervu sistēmas patoloģijās. Piemērots gan fiziskai, gan psiholoģiskai atveseļošanai pēc traumām, kā arī vispārējai veselības atpūtai.Vairāk →
аватар vad5035
 •  apceļots 4 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmkā rt: 1 stundu bija jā stā v rindā uz norē ķ inā š anos. Otrais: stā vē ja rindā , lai samaksā tu par pakalpojumiem 50 minū tes, + pats maksā jums aizņ ē ma vē l 40-50 minū tes Treš kā rt: kanalizā cijas smaka no vannas istabas izplatā s visā telpā . … Tomēr ▾ Pirmkā rt: 1 stundu bija jā stā v rindā uz norē ķ inā š anos.
Otrais: stā vē ja rindā , lai samaksā tu par pakalpojumiem 50 minū tes, + pats maksā jums aizņ ē ma vē l 40-50 minū tes
Treš kā rt: kanalizā cijas smaka no vannas istabas izplatā s visā telpā . Corp. G
Ceturtā un, iespē jams, pē dē jā lieta, kas man nepatika: dī vā ni ir pā rklā ti ar atkā rtoti lietojamiem palagiem (uz vienu dienu).
Tagad pozitī vais: pieklā jī gs personā ls, garš ī ga virtuve, visdaž ā dā kie ē dieni, patī kamas procedū ras
аватар sergrkiev
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Kopā ar ģ imeni atpū tos "Gornaja Tisa" (ī paš niece Raisa Bogatyreva! ) 2016. gada augustā . Mans padoms ir neizņ emt savu naudu ar kautiņ iem - maksā jiet par pā rtiku un procedū rā m ne vairā k kā.3 dienas iepriekš . Mē s paņ ē mā m trī svietī gu istabu Verbā numur 1 ar brokastī m un vakariņ ā m. … Tomēr ▾ Kopā ar ģ imeni atpū tos "Gornaja Tisa" (ī paš niece Raisa Bogatyreva! ) 2016. gada augustā .
Mans padoms ir neizņ emt savu naudu ar kautiņ iem - maksā jiet par pā rtiku un procedū rā m ne vairā k kā.3 dienas iepriekš .
Mē s paņ ē mā m trī svietī gu istabu Verbā numur 1 ar brokastī m un vakariņ ā m.
Werba pakalpojums ir lielisks. Tī rī š ana un gulta mainī ta katru dienu! Lieliski vadī tā ji.
Nekas nebija jā jautā , viss tika darī ts pē c noklusē juma!
Pusdienā s gribē jā m nogarš ot visas vietē jā s virtuves ē dienus daž ā dā s vietā s, jo š eit tie tika reklamē ti.
Tsipa izrā dī jā s apvienota ar Gagarinu (dā rgs un tik dā rgs), Forest Tale (dā rgs un ne garš ī gs, bet skaists),
kafejnī ca Dubok - š oferiem (garš ī gi, bet muš u daudz), bet kur ļ oti patika - Extreme Hut!
Iesaku, jo viss ir godī gi un garš ī gi! Pirms tikš anā s iesaku paņ emt lī dzi vietē jā moonshine 60 komplektu!
(luksofors, bet ne dzert pē c puķ ē m! ) Bograch ar kremzlikā m airē š anas mē rcē izraisī ja baudas vaidus. )
Visas 2 alus darī tavas ir atklā ta tū ristu š ķ irš anā s. 1 litrs vidē ji par 40 UAH ar viduvē ju kvalitā ti.
Pica un pastē tes izraisa smieklus. Kā pē c? Es saglabā š u intrigu. )
Daba ir lieliska, un gaiss ir nesalī dzinā ms. Pat tad, kad lī st, tas nemaz nepaceļ as un viegli elpo.
Viss kā rtī bā , kamē r CENTRĀ LĀ S administrā cijas cilvē ciskā lī dzdalī ba netraucē pā rē jo!
Gribu brī dinā t, ka dzī voš ana centrā lajā ē kā un citos punktos ir liela atš ķ irī ba!
Ja neiepē rkaties CK, tad esiet gatavs iet vismaz 1.5 km pa 0.5 m ceļ malu un viņ i metī sies jums garā m
un kravas automaš ī nas un tikai automaš ī nas. Kā pē c doties, ja jums tiek solī ts bezmaksas pā rskaitī jums?
Jo š oferiem nerū p grafiks. Viņ š var ierasties 20 minū tes agrā k un vienkā rš i doties prom!
Personī gi es atstā ju sū dzī bas 5 reizes - bez rezultā tiem. Tikai š oferis Jura - brauca bez pā rkā pumiem.
Nā cā s apsē sties, noraut durvis un gaidī t atvē lē to laiku. Garastā voklis - 0.
Kopumā man tas prasī ja tikai vienu nedē ļ u. Tad vismaz gaudot kā vilks un skaitī t dienas lī dz izbraukš anai.
No visā m izklaidē m - palikt vakara diskotē kā ar pensionā riem un iet 1.5 km pa š oseju. . . Hmm.
Tā pē c mē s nolē mā m izklaidē ties ar ekskursijā m uz procedū ru rē ķ ina. Un viņ i to nenož ē loja.
Gide Sņ ež anna zina savu biznesu un galvenais - viņ a mī l savu zemi! Katra ekskursija ir naudas vē rta!
Baroš ana. Jā tieš i tā ! Izrā dā s, ka par tā du paš u cenu! Centrā lajā komitejā un apdzī votā s vietā s (Verba, Viskul...) Diē tas mā sa ir pā rliecinā ta, ka mums vajadzē tu barot lē tā k, kas nozī mē , ka mū su pā rtika ir bezgalī gs graudaugi, salā ti no skā biem tomā tiem un gurķ i, kas palika no Centrā lā s komitejas (nevis fakts, mans minē jums) un uzmanī bu - noteikti ir piena putra!
Viņ as izpratnē gurķ us un piena putras lepni sauc par KOMPLEKSĀ M!
Piesakoties ā rstē ties, sievai iedeva lielu papildus naudu, kas tika samaksā ta un ar lielā m grū tī bā m atgriezta!
Pē c 4 vannā m manai sievai sā kā s smagas mē neš reizes. 13 dienu laikā viņ a izgā ja cauri 4 vannā m.
Nauda nav atmaksā jama. Tad viņ i var, bet tikai 50% nez kā pē c. Vai arī izmanto citreiz. . .
Tikā m apbalvoti ar prē mijā m! ! ! Bet, jo mana sieva ņ ē ma tikai 4 vannas, un par visu tika samaksā ts un neatdeva, viņ i nebija pā rā k slinki
un nā kamajā vizī tē viņ ai liedza 2 brī vas dienas! Kas par sē ru!
Naudu neatdeva, pat paspē ja sabojā t. Nolē mā m nospļ auties uz "Tī su" un vienkā rš i aizbraukt, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu pilnī bā .
Bet paš ā pē dē jā dienā , iespē jams, pateicoties citiem puiš iem, kuri sacē la traci par to, kā pē c viņ i mū s visus ar pilnā m mantu bagā ž niekiem neaizved tieš i uz staciju.
Tikai pē c kā rtē jā skandā la sarī koja mums normā lu transfē ru un iedeva sievai pilnas prē mijas.
Pā rē jais atstā ja dubultu sajū tu kontrastā starp Tisas pretī go vadī bu un vietē jo iedzī votā ju sirsnī go viesmī lī bu!
аватар groza495
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Gribē ju maija vidū doties atpū sties uz "Tisas kalnu". . . bet tas nesanā ca. Vienī gā "biroja" rezervā cija no vietnes http://tisa. uz. ua nedē ļ u neatbildē ja uz maniem pieprasī jumiem. Tad atzvanī ja, uzrakstī ja, kur dzī voju un kā uzzinā ju par sanatoriju. … Tomēr ▾ Gribē ju maija vidū doties atpū sties uz "Tisas kalnu". . . bet tas nesanā ca. Vienī gā "biroja" rezervā cija no vietnes http://tisa. uz. ua nedē ļ u neatbildē ja uz maniem pieprasī jumiem. Tad atzvanī ja, uzrakstī ja, kur dzī voju un kā uzzinā ju par sanatoriju. . . un tikai tad teica, ka man interesē još ajam laikam nav brī vu vietu. Š ķ iet, ka bez maniem pases datiem tas viņ iem nebija zinā ms. Varbū t sanatorija ir laba, bet viņ u vervē tā ji ir než ē lī gi
аватар Manya.Ok
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta ē rtai atpū tai un atveseļ oš anai. Istaba tī ra, ē rta, regulā ra uzkopš ana. Gardi barojas, ir iespē ja izvē lē ties ē dienus. Netā lu atrodas interesanta koncepta restorā ns "Gagarin and Bokorash". Daba ir vienkā rš i fantastiska, cilvē ki ir draudzī gi. … Tomēr ▾ Lieliska vieta ē rtai atpū tai un atveseļ oš anai. Istaba tī ra, ē rta, regulā ra uzkopš ana. Gardi barojas, ir iespē ja izvē lē ties ē dienus. Netā lu atrodas interesanta koncepta restorā ns "Gagarin and Bokorash". Daba ir vienkā rš i fantastiska, cilvē ki ir draudzī gi. Ā rstē š ana ir efektī va.
ES iesaku!
аватар kozakmyk
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar mammu viesnī cu izvē lē jā mies, izmantojot Facebook akcijas "Sociā lais pavasaris". Man patika ā rstniecī bas kursu formā ts, daba, brī niš ķ ī gais Karpatu gaiss ne ar ko nevar salī dzinā t! Sanatorijas teritorijā atrodas minerā lū dens avots ar ū deni. … Tomēr ▾ Mē s ar mammu viesnī cu izvē lē jā mies, izmantojot Facebook akcijas "Sociā lais pavasaris".
Man patika ā rstniecī bas kursu formā ts, daba, brī niš ķ ī gais Karpatu gaiss ne ar ko nevar salī dzinā t! Sanatorijas teritorijā atrodas minerā lū dens avots ar ū deni.
Ir patī kami pastaigā ties skaistā apkā rtnē , baudī t dabu un iziet nostiprinoš ā s procedū ras. Starp citu, sanatorija specializē jas muskuļ u un skeleta sistē mas uzlaboš anā .
Atpū ties apmierinā ts. ieteiktu!
аватар sklyarovdima201
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super vieta! Pē c procedū rā m sanatorijā jū tos par 10 gadiem jaunā ka. Ī si aprakstī š u savu problē mu: muguras sā pes nemaz nedeva atpū tu, pat naktī nā cā s mosties no nemitī gā m muguras sā pē m. Es izmē ģ inā ju milzī gu skaitu ziež u, biju pie vairā kiem labā kajiem masieriem Kijevā un reģ ionā . … Tomēr ▾ Super vieta! Pē c procedū rā m sanatorijā jū tos par 10 gadiem jaunā ka.
Ī si aprakstī š u savu problē mu: muguras sā pes nemaz nedeva atpū tu, pat naktī nā cā s mosties no nemitī gā m muguras sā pē m. Es izmē ģ inā ju milzī gu skaitu ziež u, biju pie vairā kiem labā kajiem masieriem Kijevā un reģ ionā . Efekts - nulle!
Informā ciju par sanatoriju Gornaja Tisa uzzinā ju no draugiem, kuri tur atpū tā s janvā rī . Sapratu, ka ar muguru ir ļ oti slikti, paņ ē mu slimī bas lapu un devos uz turieni. Un es nekļ ū dī jos! Vairā kas procedū ras mani praktiski ir nostā dī juš as uz kā jā m. Muguras sā pes pilnī bā pazuda, parā dī jā s apetī te un vispā rē jais ķ ermenis uzlabojā s! Kā di uzlabojumi ir jū tami uzreiz!
Aprī lī sū tu uz turieni savus vecā kus un iesaku atveseļ oties sanatorijā visiem!
Labsajū ta 10+
Uzturs 10+
Daba 10+
Personā ls 10+
аватар LEGOTAN
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tie, kas vē las gū t pozitī vu, fantastisku gaisu, krā š ņ u dabu, uzmanī gu personā lu - laipni lū gti š eit!! ! Man patī k skriet no rī tiem. 10 dienu laikā palielinā ju distanci no 500 m uz 5 km un bez spriedzes! Ī paš u pretenziju nav, bet ir vē lē jumi par sanatorijas turpmā ku uzplaukumu: 1) ņ emot vē rā sanatorijas profilu, medicī nas ē kā ir nepiecieš ams lifts 2) Kosmē tikas un zobā rstniecī bas kabineti noderē tu atpū tniekiem un izdevī gi administrā cijai 3) Pasteidzies komplektē t piemā jas aprī kojumu! Domā ju, ka ā ra trenaž ieru komplekts te nenā ktu par ļ aunu 4) Bū tu jauki stā dī t kokus pagalmā , citā di izskatā s ļ oti kails 5) Bū tu jauki, ja istabā s bū tu WiFi. … Tomēr ▾ Tie, kas vē las gū t pozitī vu, fantastisku gaisu, krā š ņ u dabu, uzmanī gu personā lu - laipni lū gti š eit!! !
Man patī k skriet no rī tiem. 10 dienu laikā palielinā ju distanci no 500 m uz 5 km un bez spriedzes!
Ī paš u pretenziju nav, bet ir vē lē jumi par sanatorijas turpmā ku uzplaukumu:
1) ņ emot vē rā sanatorijas profilu, medicī nas ē kā ir nepiecieš ams lifts
2) Kosmē tikas un zobā rstniecī bas kabineti noderē tu atpū tniekiem un izdevī gi administrā cijai
3) Pasteidzies komplektē t piemā jas aprī kojumu! Domā ju, ka ā ra trenaž ieru komplekts te nenā ktu par ļ aunu
4) Bū tu jauki stā dī t kokus pagalmā , citā di izskatā s ļ oti kails
5) Bū tu jauki, ja istabā s bū tu WiFi.
6) Vakaros (no jū nija lī dz augustam) organizē jiet prī mulas zieda apmeklē jumu, kas aug no ē kas priekš puses. Tas var kļ ū t par sava veida izlozi: kura zieds uzziedē s pirmais! )
7) Organizē jiet Aizkarpatu ū dens pā rdoš anu, pretē jā gadī jumā ir kauns dzert Karpatu ū deni, dzī vojot Aizkarpatijā .
Nā c un aicini draugus!! !
Paldies par š ī m 10 pasakainajā m dienā m! ! !
аватар Sunset_ru
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gornaya Tisā man bija iespē ja atpū sties tikai trī s dienas - nebija vē lē š anā s pagarinā t atpū tu vairā ku iemeslu dē ļ , bet vispirms par labo, proti, sanatorijas atraš anā s vietu. Tisas kalns atrodas neparasti skaistā vietā . … Tomēr ▾ Gornaya Tisā man bija iespē ja atpū sties tikai trī s dienas - nebija vē lē š anā s pagarinā t atpū tu vairā ku iemeslu dē ļ , bet vispirms par labo, proti, sanatorijas atraš anā s vietu.
Tisas kalns atrodas neparasti skaistā vietā . Esmu bijusi vairā kā s sanatorijā s Aizkarpatijā un š ī vieta ir pati pasakainā kā . Fotogrā fijas neatspoguļ o visu š ī s vietas burvī bu. laiks rudenī mainā s vairā kas reizes dienā - pā rsvarā apmā cies, bet vieta neliek vilties, tieš i otrā di to piepilda kaut kā da maģ iska atmosfē ra! vienī gā vieta Aizsarpatu reģ ionā , kur var uzņ emt arsē na minerā lu vannas. Netā lu no kū rorta tek upe. netā lu no jaukā s Rakhivas pilsē tiņ as - kur var doties pastaigā , pavadī t vakaru bū dā - muzejā , pabū t kā dā kafejnī cā .
Tagad par kū rortu. Diemž ē l, ja esat jauns un jums ir daudz enerģ ijas, ko jums nav kur izmest, tad sanatorijā to nevarē sit izdarī t. Atpū tas gandrī z nav. ja vien neņ emat lī dzi savu klē pjdatoru un pavadā t laiku kafejnī cā , izmantojot bezmaksas Wi-Fi. Kū rortā nav peldbaseina. Istabas kopumā nav sliktas - bet nekas ī paš s - kā visur citur. Attiecī bā uz pā rtiku - kopumā nav slikti, porcijas nav mazas - produkti ir svaigi. bet atkal - tas viss attaisno 2 zvaigznes un izmaksas. kursā ir iekļ autas ļ oti maz procedū ru, bet nebraucā m ā rstē ties, bet gan atpū sties - un tas bija galvenais. tā pē c man bija jā pamet š ī vieta.
š eit viņ i rakstī ja par Uzņ emš anu - daļ ē ji pareizi. sanatorijā nebija parasta pagarinā tā ja, jo istabā rozetes un mū su amerikā ņ u adapteris neieslē dzā s....tā pē c nevarē jā m izmantot ne fē nus, ne kā du atnesto aprī kojumu. Reģ istratū ra mums pat necentā s palī dzē t – uzreiz atteicā s. Lai neteiktu, ka meitenes ir rupjas, bet ne pā rā k atsaucī gas. citviet Karpatos uzņ emš anas darbinieki vienkā rš i izlej laipnī bu un lī dzdalī bu problē mu risinā š anā . Sanatorija Gornaja Tisa noteiktam atpū tnieku lokam, vai tiem, kas patieš ā m ieradā s ā rstē ties, vai tiem, kas vienkā rš i vē las mieru un klusumu. Viņ š ir pelnī jis savas 2 zvaigznes.
аватар rjabtsun
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iespaidi par uzturē š anos ir vislabā kie. Sirsnī gs paldies administrā cijai par brī niš ķ ī go kolektī vu - no rezervā cijas un apsardzes vadī tā jas pie ieejas lī dz istabenē m kopmī tņ u stā vos. Ē rta, mierī ga, draudzī ga atmosfē ra, visu darbinieku draudzī ga attieksme pret atpū tniekiem - tas viss ir par labu atpū tai un ā rstē š anai. … Tomēr ▾ Iespaidi par uzturē š anos ir vislabā kie. Sirsnī gs paldies administrā cijai par brī niš ķ ī go kolektī vu - no rezervā cijas un apsardzes vadī tā jas pie ieejas lī dz istabenē m kopmī tņ u stā vos. Ē rta, mierī ga, draudzī ga atmosfē ra, visu darbinieku draudzī ga attieksme pret atpū tniekiem - tas viss ir par labu atpū tai un ā rstē š anai. Personī gs paldies Natā lijai Stenč ukai (reģ istratū ra), Natā lijai Kabalai (masā ž a +5 !!! ) Svetlanai Gluš manei (fizioterapija), ā rstei SV Gubal, virtuves un duš as darbiniekiem par profesionalitā ti, iejū tī gu attieksmi pret pacientiem. Ļ oti liels, labs PALDIES visai komandai! ! ! ! ! P. S. Atvainojos, bet TV istabā izmitinā š ana nav ē rta, ļ oti maz TV kanā lu, internets tikai bā rā un ar pā rtraukumiem. Tas viss kopē jo iespaidu nesabojā , bet bū tu jauki, ja tā nebū tu...Nā koš gad noteikti atbraukš u. Lai visiem laba veselī ba un radoš i panā kumi! ! ! ! ! Ryabtsun SO Nadvirna. 22.08. 2012. gads
аватар zde_chiv
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sanatorijā bijis 3 reizes: 2009. gada oktobrī ; 2010. gada marts un 2011. gada decembris. Braucam 2012. gada maijā . Ceļ ojuma galvenais mē rķ is ir rehabilitā cija sev pē c operā cijā m un dzī vesbiedram – atveseļ oš anā s (jo visiem ir problē mas ar mugurkaulu pē c 40). … Tomēr ▾ Sanatorijā bijis 3 reizes: 2009. gada oktobrī ; 2010. gada marts un 2011. gada decembris. Braucam 2012. gada maijā . Ceļ ojuma galvenais mē rķ is ir rehabilitā cija sev pē c operā cijā m un dzī vesbiedram – atveseļ oš anā s (jo visiem ir problē mas ar mugurkaulu pē c 40). Divas reizes biju es pati, nebiju traka no garlaicī bas. Nopirku "veselī go locī tavu" paku un gandrī z visu dienu biju aizņ emta ar procedū rā m. Ja bū si pietiekami sabiedrisks, vienmē r atradī si sev kompanjonus un vakarā bū s ko darī t. tā tas bija ar mani. Mē s joprojā m sazinā mies pē c sanatorijas.
Atsauksmes ir tik divdomī gas, ka pē c izlasī š anas - var pat nobī ties.
Galvenais: š ī nav viesnī ca atpū tai, bet gan sanatorija - ā rstē š anai, rehabilitā cijai un atveseļ oš anai.
Ir procedū ras dvē selei: kosmē tiskā . Laba kosmē tiķ e - Irina.
Pirms ceļ ojuma mē rķ a izvē les izlemiet, ko vē laties iegū t no ceļ ojuma. Iet uz sanatoriju, lai ā rstē tu muskuļ u un skeleta sistē mu un gaidī tu satriecoš u izklaidi, ir stulbi.
Tas ir mans viedoklis, un es negribē ju nevienu aizvainot.
Irina.
вид из окна санатория один из источников вот такие мостики для перехода через Горную Тиссу
Parādīt vairāk »


iemiesojums rc5lg3br
9 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums ilkovtch45
Sakiet, lūdzu, cik maksā divvietīgs numurs (standarta) uz 10 dienām no 28.11. līdz 08.12.11. un vai cenā ir iekļautas medicīniskās procedūras
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums IRENKAKIC
Labdien! Pastāstiet man, lūdzu, kā nokļūt sanatorijā "Gornaya Tisa" ciematā. Kvasy Rakhiv apgabals, vilciens ierodas Ivanofrankivskā apmēram pulksten 5:00 un cik km vēl jābrauc?
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums lady.shabelnik
un iekļauts vai nav iekļauts ārstēšanas procedūru izmaksās
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Санаторий "Горная Тиса" расположен в поселке Квасы Закарпатской области, Раховского района, в межгорной долине Черной Тисы. Специализируется на патологиях опорно-двигательного аппарата и периферической нервной системы. Подойдёт как для физического так и для психологического восстановления после травм, а также для обще-оздоровительного отдыха.

Atrašanās vieta 200 метрах от железнодорожной станции «Квасы». В 20 км от Квасов расположен горнолыжный комплекс «Драгобрат», а в 30 км – курорт «Буковель».
Viesnīcā

В комплекс санатория входят административное здание и столовая, спальный и лечебный корпуса. Из спального корпуса в столовую можно перейти по теплому крытому переходу. На территории есть небольшой храм, искусственное озеро и беседки.

  • autostāvvieta
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
Bērniem Дети до 5 лет в санаторий не принимаются.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Дискотека, библиотека с читальным залом, настольный теннис, пункт проката лыжного и туристического снаряжения, коньков, тренажерный зал.
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • disko klubs
Telpu apraksts

Категории номеров: Эконом, Стандарт, Семейный, Kvasy Deluxe.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, собственная ванная комната, ванна или душ, тумбочка, стол со стулом, шкаф, телевизор, балкон.

Adrese Украина, Закарпатская область, Раховский район, село Кваси, ул. Центральная 163.
Tālruņi: 044 364-35-55
Tīmekļa vietne: Gornaia Tisa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.