Jautājums o Karpati

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
4637 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Truskaveca vai Skidnica?
Bērnam ir 2 gadi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-11-075 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар Ruba_bez_trusov
Esam jauna ģimene, pirmo reizi nolēmām doties atvaļinājumā ar mazu bērnu. Lai viņu nenogurdinātu uz ceļa, mēs apsveram šīs 2 iespējas. No prasībām: 3 ēdienreizes dienā un baseins ar bērnu istabu. Es saprotu, ka vietnēs ir daudz iespēju, taču es vēlētos dzirdēt no pieredzējušiem ceļotājiem. Piemēram , vai ir gultiņas , garšīgs ēdiens . Visu daru pati, priecāšos par visiem ieteikumiem! Pirms laulībām es atpūtos ar ritentiņiem Mirotelā, tagad mēs to nevaram atļauties ... Priecāšos par atsauksmēm, paldies visiem.
аватар Pachok
Kāds ir ceļojuma mērķis?
Ja kāds no jums vēlas ārstēties, Truskavecā ir liela viesnīcu izvēle ar ārstēšanu un sanatorijām jebkurā cenu kategorijā. Skhidnicā tikai dārgām viesnīcām ir sava medicīniskā bāze un minerālūdens tieši ēkā. Visas budžeta iespējas ietver braucienus uz dažāda ilguma avotiem (ir rinda, ūdens sildīšana uz spirta lampām) un procedūras, kur tie atrodas.
Truskavecā ir vairāk vietu, kur var ēst nevis sanatorijā, Skhodnicā - Kolyba, Foreļņika un kaut kāda telts mežā ar netīriem traukiem. Pirmajās divās cenas Kijevā.
Ja, pirmkārt, ir vajadzīga daba, gaiss, skaistums un klusums, tā ir Skhidnica.
аватар Pachok
Peldbaseins, bērnu istaba un kompleksās maltītes Skhidnitsā - tā ir Santa Maria. Mēs tur palikām, kad mūsu meitai bija apmēram divi gadi. Kas tur labs ar baseinu - rezervēts tikai tev, svešinieki tur nebūs. Tāpēc ir nepieciešams uzreiz pēc ierašanās rezervēt laiku visam periodam. Pārtikas diētas sanatorija (padomju)
Cieņa joprojām ir forša, taču tā ir dārgāka un cenā ir iekļautas tikai brokastis, un pusdienas un vakariņas ir kompleksas par papildu samaksu - attiecīgi 170 un 150 UAH. Vai ēdienkarte, kas jums patīk. Ir labs baseins, ir medicīniskā daļa, sūkņu telpa, skābekļa putas, masāža, sāls istaba, parafīns, dubļi, vannas. Bērnu istaba viņus neinteresēja, bet raksta, ka ir. Ēdiens skaists un garšīgs, nav sanatorisks, bet nav kaitīgs.
аватар ira.t
Viņi atradās Skhidnicā, kad viņu dēlam bija 1,4 gadi, villā Asteri. Man ļoti viss patika (īpaši ēdiens, kas bija piemērots bērnam, viss bija ļoti garšīgs). Blakus ir rotaļu laukums. Ļoti kluss, mājīgs un nav dārgs. Mani ļoti iepriecināja tīrība (katru dienu slaucīju alu no kāpņu margām, tam pievērsu uzmanību, jo dēls visu laiku rūpējās, lai viņi pieceltos.) Nezinu, vai ir gultiņa , mums bija parasta vienvietīga istaba.
аватар
Mēs piedāvājam labas cenas individuāliem transfēriem uz Jaremče, Vorohtu, Bukovelu, Ivanofrankivsku un citiem Karpatu reģioniem.
Salons silts un ērts, auto šasija mīksta.
Vasarā visās automašīnās ir kondicionieri.
Krāsnis labi silda ziemā!!
Varam satikties stacijā, autoostā, Ivanofrankivskas lidostā, Ternopiļā, Ļvovā un citās pilsētās.
Atrašanās vieta Ivano-Frankivsk
Automašīna Renault Logan. Sēdvietu skaits 7
Daewoo-Lanos automašīna. Sēdvietu skaits 4.
Automašīna Renault Trafic. Sēdvietu skaits 7
Ir bagāžnieks slēpēm un snovbordiem.
Pieredzējuši autovadītāji ar lielu pieredzi!
Cena 8 UAH / km
tel.O95-528-77OI un O9Z-796-7OO8 viber
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Karpati
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl