Ko darīt Poliānā.

21 Februāris 2021 Ceļošanas laiks: no 05 Jūlija 2020 ieslēgts 07 augusts 2020
Reputācija: +4049.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Jū nijā uz Turciju nebraukt - rumā ņ iem nelaiž , jū lijā jau drī kstē ja, bet mē s braucam uz Aizkarpati. Kā pē c? Bet, tā kā tā ir Ukraina, tā ir daļ a no tā s, ko, tā pat kā pā rē jos, lielā kā daļ a ukraiņ u nezina un tā pē c nevar novē rtē t. Jo, balsojot par atpū tas vietu, jaunā kā mazmeita kategoriski noteica: «Es esmu tikai Karpatos, un kur gribi! ». Viņ ai var uzticē ties, jo lī dz astoņ u gadu vecumam viņ a divas reizes bija Hoverlas virsotnē un vienreiz iekaroja Trostjanu. Š ogad viņ ai vairs nebū s jā redz jū ra, Turcija vai Bulgā rija. "Man bū s laiks, mū su Ukraina ir labā ka! "- Nā vē još s arguments.

Turklā t, ja es pielieku roku tai vietai, kas ir atbildī ga par patiesī bu un godī gumu, es arī neko nemainu pret nedē ļ as atvaļ inā jumu mazā ciematā Č erņ igovas apgabalā ar makš ķ eri Sorokina ezera krastā vai Desna vai tā s pietekas.


No rī ta dodieties uz mež u pē c sē nē m, aci pret aci ar aļ ņ iem, biedē jiet mež a cū kas vai zaķ us, nedaudz vē lā k saprotot, ka viņ am bija bail vairā k nekā viņ iem.

Bā zes vieta kaut kā radā s - 1. lpp. Poļ ana, Svaļ avas novads Ciemats ir vairā k nekā.900 gadus vecs, un tajā dzī vo aptuveni 3000 cilvē ku. Atrodas ielejā , kur praktiski nav vē ja. Mā ju meklē ju gan paš ā Polianā , gan apkā rtē jos ciemos, daž ā dā s vietā s, daž kā rt jau visiem aizmirstā s - atradu!

Прихожий

No / pirmajā stā vā

Dzī vojamā s istabas ar kamī nu

Dzī vojamā s istabas ar kamī nu

Кухня

Guļ amistaba, 1. stā vs.

Guļ amistaba, 1. stā vs.

Terase

Guļ amistabas, 2. stā vs.

No / otrajā stā vā

Divi stā vi, č etras guļ amistabas, kamī nzā le, virtuve 16 kvadrā tmetri. m ar pilnu aksesuā ru komplektu, terase, divi balkoni, divas milzī gas vannas istabas (dž akuzi un duš a, kabī ne), halle 20 kv. m. m, pagalmā vieta automaš ī nai. Tas izskatā s š ā di. Simt piecdesmit metri lī dz sanatorijai "Polyana" un sū kņ u telpai (ū dens ir bezmaksas, bet ierobež ots), lī dz prod. veikaliem (blakus bija pieci) maksimums divsimt metru. Lī dz sanatorijas-kū rorta kompleksam "Sunny Transcarpathia" divarpus kilometri - 30 minū š u gā jiens. Ejiet lī dz mež am, kur daudz sē ņ u - 20 minū tes. Mē s devā mies uz tirgu Svaļ avā , tikai 10 minū tes, tur un lielā lielveikalā . Poļ anā nepatika preč u klā sts un to kvalitā te - maz atpū tnieku, nav pieprasī juma, nav piegā des. Bet tas nekļ uva par problē mu, viss bija vajadzī gs, sagatavots un apē sts.

No 5. jū lija lī dz 8. augustam mums bija jā atpū š as no Kijevas, jā atgū st fiziskā forma, jā redz tas, ko vē l nebijā m redzē juš i, un to ļ oti veicinā ja Poļ anas atraš anā s vieta – vienā dā attā lumā no visa, ko plā nojā m redzē t. Un lī dz jebkurai no trim robež ā m (Ungā rijas, Slovā kijas un Polijas) tikai stunda ar automaš ī nu, un tad vismaz trī s stundas lī dz Budapeš tai, vismaz lī dz Vī nei seš as stundas vai lī dz paš ai Venē cijai pē c desmit. Neizdevā s, ž ē l.


Mē s esam es, mana sieva, mana meita un mani divi mazbē rni, tikai pieci. Lī dz jū lija beigā m ieradā s arī znots.

5. jū lijā pulksten piecos no rī ta visi pieci tū risti iekā pa maš ī nā un pa brī niš ķ ī go E40 devā s uz rietumiem uz Pidhirci ciemu, Ļ vovas apgabalā .

Pidhirci pils tā s č etrsimt gadu laikā vairā kas reizes tika nopostī ta un pā rbū vē ta, Otrā s pasaules eksponā tu kolekcijas sā kumā (pils tolaik bija muzejs) tika aizvesta uz Brazī liju, un tajā palikuš ais tika veiksmī gi izlaupī ts Padomju karavī ri 1945. Tajā atradā s arī tū biņ u aptieka. Tagad tā s apdare ir trū cī ga, eksponā tu tikpat kā nav, tač u pils arhitektū ra, panorā mas skati, sakoptais parks un Paaugstinā š anas un Sv. Jā zepa baznī ca padara š o vietu pievilcī gu.

Apmeklē tā ju bija daudz, bija tirgus ar suvenī ru-lupatu-pā rtikas produktiem.

Gā jā m gandrī z divas stundas, sā kā m justies kā tū risti, devā mies tā lā k.

Google Maps, navigatori piespiedī s jū s nogriezties pa labi aiz apakš ē jā stā va vā rtiem, lai nokļ ū tu Glade. Nedariet to, jums jā brauc vē l E40 trī sdesmit kilometrus un jā nogriež as uz Golubinu, no kuras Poljanas centrs atrodas 6 km attā lumā .

Poljanas ciems atrodas gar ceļ u, kas ved uz Uklinas ciemu, tad uz pā reju, vairā kkā rt lecot pā ri Pinjas upei, no kurā m divas - Lielo un Mazo. Vē l viena ciema daļ a stiepjas gar Luh upi (minerā lū dens "Luzhanska"), kas ir tuvā k "Saulainajai Transcarpathia", kas mani nedaudz apstulbinā ja - negaidī ju, izskatā s pē c mū sdienu Eiropas kū rorta.

Ceļ š , kas veda uz ciema centru, ved pa kreisi uz š o oā zi, tad caur tā da paš a nosaukuma pā reju uz Pereč inu, kur atrodas Vojvodina, Lumš ori ar tvertnē m un "Zaļ ais ī paš ums", kur viņ i pavadī ja nedē ļ u 2017. gada janvā rī . .

Atbraucu absolū ti jautrs lī dz pulksten 19 uz ielas.


104 gadus vecais Duhnovič s apmetā s uz dzī vi. Pieci televizori, no kuriem č etrus izslē dzu uz visu laiku, Wi-Fi ir ideā ls, Vodafone un Kyivstar ir pilna mē roga. Daž us paspē jā m veikalā nopirkt brokastī m. Pā rbaudiet produktu, ī paš i piena produktu, derī guma termiņ u! Lī dz jū lija vidum atvē rā s daž as kafejnī cas un restorā ni, kur reizē m uzkodas, cenas zemas, kvalitā te un daž ā dī ba 4. Minerā lū deni pamē ģ inā ju reiz (nepatika), bija iespē jams, par agru sā kt to dzert.

Tā tad, ja jū s aizvedī s uz š ī m vietā m un jums ir jā atved uz š ejieni, jums nebū s garlaicī gi, un manam foto stā stam ar maziem komentā riem vajadzē tu palī dzē t virzī t jū su kā jas pā rgā jienu takā s.

Mē s gā jā m cauri ciematam no Chalet Vedmezhe uz Solochyn gar upi.

Маленький Пиня

Skats no mū su balkona

Man patika mā ja

" Квелле Поляна "

" Draugi ", visi draugi Poliā nā !

Š opavasar parasts "ū dens

Droš i varat doties š eit ziemā un vasarā . Ir slē poš anas trase

Краса

Maza straume pē c lietus

Lielā s priedes krastā

Viesnī cā " Katerina "ir arī slē poš anas trase

>

Tur peld foreles, jū s varat noķ ert un pagatavot ē dienu restorā nā - < mazs> 400 UAH/kg

Poļ anas centrā lā daļ a, skats no slē poš anas trases

Uz vistas kā jiņ ā m

Uz "Saulaino Transcarpathia" viņ i stutē ja vakarā pē c lietus.

Tā du vā rtu izgatavoš ana ir laba tradī cija. Daž reiz jū s vē l neesat mā jā s, un vā rti jau stā v

Balsta augstums ir aptuveni č etrdesmit metri. Kurš redzē ja stā rķ a ligzdu augš ā ? Tas ir arī vietē jais orientieris.

Pievē rsiet uzmanī bu š im solam:

Pati Olja viņ u padarī ja cildenu ar savu klā tbū tni un pieskā rienu ( olajan ) . Kā redzams, soliņ š ir kļ uvis par orientieri un tas ir izjaukts suvenī ros, vismaz man tā gribas domā t.

Izdots pā rdoš anā pagā juš ajā gadā

" Reikkarts ", tā pat kā bez viņ a.

Izglī tī bas programma sā kā s ar Chinadiyevo, St Miklos pili.


Zirgs atļ aujas paglaudī t, bet ne par velti - ā bols, maize ...

Viens no iepriekš ē jiem ī paš niekiem

Š o brī numu paveic pils saimniece Tatjanas kundze uz gliemež vā ka vistas olas

Dž ozefs Bartoš s un viņ a sieva Tatjana - cilvē ki, kuriem tiks uzcelts piemineklis, un es to jau bū tu uzcē lis kā ž etonu pateicī ba par pils glā bš anu un atjaunoš anu.

Mukač evo. Palanokas pils. Bondarenko konditorejas izstrā dā jumi. Ir jauki un interesanti vienkā rš i pastaigā ties pa pilsē tu, aplū kot mā jas, cilvē kus un bronzas skulptū ras.

Sv. Nikolaja klosteris

>

Паланок

Bondarenko vienmē r ir labs. Mē s apmeklē jā m visas Mukač evas un Už gorodas kafejnī cas, un mē s nā ksim

Тож у Бондаренка

Diž skā barž u, ozolu un skā bardž u mež i - tajos ir sē nes, ogas un visā di dzī vnieki.

Š ī ir pirmā reize:

Trī s reizes gā ja sē ņ ot un pieņ ē mā s svarā par 4-5 kg.

Sē ņ u ir daudz, cilvē ku nav, vietē jie labprā t sū ta uz sē ņ u vietā m.

Aizkarpatu galvaspilsē ta ir Už horoda. Už horodas pils. Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs. Krusta paaugstinā š anas katedrā le.

Svē tā Krusta paaugstinā š ana

Krusta paaugstinā š anas katedrā le

Svē tā Krusta paaugstinā š ana grieķ u katoļ u katedrā le

Už horodas pils

Už horodas pils

Už horodas pils

Už horodas pils

Ужгородський замок

Už horodas pils

Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs

Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs

Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs


turpravda. ua/newimg/3/1200x800/00/02/64/80/2648058.jpg "target =" _ blank " rel="nofollow"> Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs

Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs

Tautas arhitektū ras un dzī ves muzejs

Filharmonija, bijusī . Sinagoga

Pils tika slē gta, botā niskais dā rzs tika slē gts, lielā kā daļ a kafejnī cu tika slē gtas - mē s staigā jā m pa ielā m un ļ oti priecā jā mies par to, pilsē ta piesaista, sauc pie sevis. Un tieš i tur, Arhitektū ras muzejā , mums ar sievu reizē radā s doma - pā rvā kties dzī vot uz š ī m zemē m, mana dzimtā Kijeva kļ uva nepanesama uz mū ž u.

Ir peldbaseini "Saulainajā Transcarpathia" un Solochyn, ir ezeri pie Mukachevo, bet mē s izvē lē jā mies upi Latorytsia, kā arī pie Pidpolozzia ciema. Tur viņ i pastā vī gi mazgā jā s tī rā tekoš ā ū denī , kas nepā rsniedz 20 grā dus pē c Celsija, vairā kas stundas gandrī z katru nakti, ko cilvē ki prasī ja!

Un Aizkarpatijā viņ i raž o vī nu, sulas un konjaku.

Coastal, Chizai Wine Company.

Olehs Skrypka nomā vairā kus hektā rus vī na dā rzu, gatavo vī nu pē c savas tehnoloģ ijas - ne slikti!

Degustā cijas zā le

Es noskatī jos un ieš ņ aucu

Salī dzinā t vī nus ir nepateicī gi un lieki, bet es teikš u ar pā rliecī bu, ka vī ni no Chizai trakta nav zemā ki un sortiments ir pā rā ks par Kjanti ielejas vī niem. Aizkarpatu konjaks ir otrajā vietā aiz armē ņ u.

Š ie secinā jumi ir tikai mani, bet tie ir daudzu gadu darba un dabiskā s atlases rezultā ts.

Nekas nav salī dzinā ms ar dabas darbiem, no kuriem viens ir ū denskritums.

Dosimies uz Shipot.

No TO718 ceļ a Podobovecas ciemā lī dz ū denskritumam ir tikai 3 km, tač u tur nebija iespē jams nokļ ū t, jo pilnī bā trū ka tā , kas braucē jiem visvairā k patī k - labs ceļ š , ceļ a kā tā da nav. . Bija jā iet cauri Pylypets, bet nav "strū klakas".


Водоспад

Водоспад

Mē s staigā jā m gandrī z piecas stundas, un, atgriež oties mā jā s, mē s nevarē jā m apstā ties pie š ī restorā na, bads nav tante.

Atcerieties š os nosaukumus un noteikti pasū tiet un ē diet š os ē dienus, kad tiksiet aizvesti uz Aizkarpatu.

Š ē nbornas grā fu pils Karpati ciemā apmeklē tā jiem bija slē gta lī dz 22. jū lijam, bet mē s nogaidī jā m lī dz pusdienlaikam un izstaigā jā m apkā rtni un iekš ā , un jo ī paš i skaisto parku. Ir minerā lū dens avots, kuru mē s nezinā m, nedzē rā m.

Atceļ ā uz Kijevu viņ i beidzot pagriezā s uz Olesko uz pili, kas daudzkā rt bija redzama no automaš ī nas loga pa kreisi un pa labi. Tur viss ir pieaudzis, viss ir ī sti Leonardo vienaudž u eksponā ti.

Š ajā pilī bē rnī bu pavadī ja Bohdans Hmeļ ņ ickis. Ienā c, apskaties un izbaudi!

Ir kafejnī ca, garš ī gi, man vairā k patika atmosfē ra.

Tieš i tā , daž os vā rdos. Vai jums bū s garlaicī gi Poļ anā ?

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Спальня, 1 эт.
Гостиная с камином
С/у второго этажа
Спальни, 2 эт.
С/у первого этажа
Спальня, 1 эт.
Гостиная с камином
Кухня
Прихожая
Терраса
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Вид с нашего балкона
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Понравился домик
Это родник, вода
Array
Array
Красота
Array
Маленький Пыня
Можете смело ехать сюда и зимой и летом. Горнолыжная трасса есть
Array
На берегу Большого Пыни
Array
Array
Array
Центральная часть Поляны, вид с горнолыжной трассы
Там плавает форель, можно поймать и приготовить в ресторане - 400 грн/кг
На курьих ножках
Маленький ручеек после дождя
У отеля
Array
Array
Высота опоры около сорока метров. Кто видел гнездо аиста выше ? Это еще и местный ориентир.
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Выставили на продажу в прошлом году
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Хорошая традиция делать такие ворота. Бывает, что дома еще нет, а ворота уже стоят.
Array
Array
Array
Array
Array
Конь дает себя погладить, но не бесплатно - яблоко, хлеб...
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Один из прошлых владельцев
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Это чудо делает хозяйка замка пани Татьяна на скорлупе куриного яйца.
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
У Бондаренко всегда хорошо. Посетили все кафе в Мукачево и Ужгороде, и еще приедем.
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Свято-Николаевский женский монастырь
Паланок
Array
Array
Array
Тоже у Бондаренко.
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Array
Ужгородский замок
Array
Array
Array
Array
Array
Array
музей народной архитектуры и быта
Крестовоздвиженский собор
Array
Array
Крестовоздвиженский грекокатолический кафедральный собор
Ужгородский замок
Крестовоздвиженский собор
Ужгородский замок
Array
Array
Array
Array
музей народной архитектуры и быта
музей народной архитектуры и быта
Ужгородский замок
Līdzīgi stāsti
komentāri (20) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums