Soniachna Kvitka 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.810
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.9 Tīrība
9.9 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Poļanas ciemā, sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā. Atvērts 2017. gadā. Viena 3 stāvu ēka. Piemērots mierīgai un izsvērtai atpūtai.Vairāk →
аватар 665433
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es noteikti š im spa dotu 10 no 10. Viņ š ir vienkā rš i bombastisks. Arī cilvē ki, kas tur atpū tā s, stā stī ja, ka tas ir labā kais Svaļ avas novadā . Noteikti š eit iegriezī š os vē l un ieteikš u saviem draugiem. … Tomēr ▾ Es noteikti š im spa dotu 10 no 10.
Viņ š ir vienkā rš i bombastisks. Arī cilvē ki, kas tur atpū tā s, stā stī ja, ka tas ir labā kais Svaļ avas novadā . Noteikti š eit iegriezī š os vē l un ieteikš u saviem draugiem.

Istabas ir pilnī bā aprī kotas (pat fē ns bija pilnī gi jauns, kas man ir svarī gi).
Ē diens vienkā rš i brī niš ķ ī gs, var izvē lē ties gan diē tisku, gan treknu, izvē le liela. Ē damzā lei ir ļ oti labs nosū cē js, izejot ā rā , lietas ne pā rā k smarž o pē c ē diena.
Personā ls ļ oti, ļ oti draudzī gs, tikai prieks. Turklā t darbinieki ir ļ oti zinoš i savā jomā . Es gā ju uz masā ž u uz 10 dienā m un tā ir tikai bumba : ) Diemž ē l nezinu kā sauc savu masā ž as terapeitu, bet sveicu 28. kabinetu : )
Sanatorijas teritorija ir tikai botā niskais dā rzs: visapkā rt ir palmas, ķ irš i un visā di reti augi. Es domā ju, ka daž us no tiem neredzē siet, ja atnā ksiet ziemā , bet aprī lī tos sā ka izņ emt no ziemas patversmes un novietot teritorijā.
Baseins ir ļ oti liels un plaš s. Ja atnā ksiet no rī ta vai no 14:00 lī dz 16:00, cilvē ku skaits tur bū s minimā ls, tas bū s gandrī z bez maksas.
Tieš i daž us metrus no sanatorijas tek upe, gar to ir pastaigu taka, rotaļ u laukums, trenaž ieri, vienkā rš i lielisks restorā ns "Veranda".

Nu ko lai saka. Ļ oti iesaku š o atpū tas vietu!
аватар Sv-kramarenko
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jauna viesnī ca ar labā m istabā m - sniegbalta gulta, tē jkanna, ledusskapis istabā . Cenā iekļ autas gardas brokastis un vakariņ as, nesalī dzinā ms banosh, pavā re Maryana ir gudra meitene. Muguras un kā ju aparatū ras masā ž a katru dienu cenā . … Tomēr ▾ Jauna viesnī ca ar labā m istabā m - sniegbalta gulta, tē jkanna, ledusskapis istabā . Cenā iekļ autas gardas brokastis un vakariņ as, nesalī dzinā ms banosh, pavā re Maryana ir gudra meitene. Muguras un kā ju aparatū ras masā ž a katru dienu cenā . Water Glade reģ istratū rā . Draudzī gs personā ls. Otrpus ceļ am viesnī cā Lileya viņ i no Maryan veica dzemdes kakla apkakles zonas masā ž u par 60 UAH 20 minū tē m (09.565-04-63).
No mī nusiem - tas ir neliels iekš telpu baseins ar ļ oti hlorē tu ū deni Kvitkas Aizkarpatijā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

В селе Поляна, на территории санатория «Солнечное Закарпатье». Открыт в 2017 году. Один 3-этажный корпус. Подойдет для спокойного и размеренного отдыха.

Atrašanās vieta курорт «Солнечное Закарпатье», 50 м. рынка «Сонячный», 200 м. до отеля «Квитка Закарпатья», 300 м. до водолечебницы. Ближайший аэропорт в 200 км от отеля.
Viesnīcā

На территории есть беседки и мангал. Украинская кухня, закарпатские и венгерские блюда.

Из отеля есть выход в лес.

  • restorāns
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports В 1 км от отеля, находится гора Стрижилиц с горнолыжной трассой длиной 800 м для начинающих лыжников, а на расстоянии 1.5 км расположена турбаза»Ведмежа», с горнолыжной трассой длиной 1200 м для более опытных любителей горнолыжного спорта. Есть собственный бювет с минеральной водой «Поляна Квасова».
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 28 номеров.

Istabās

кабельное ТВ, холодильник, электрочайник, минимальный набор посуды, санузел, фен, балкон.

Adrese ул. Курортно-боковая, 9, Поляна, Украина
Tālruņi: +380973026757 +380992707773
Tīmekļa vietne: Soniachna Kvitka
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.