Solva Resort & SPA 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.910
№4 viesnīcas reitingā Lauces
9.1 Numurs
7.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
5.7 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca un atpūtas komplekss Solva Resort & SPA atrodas noslēpumaina meža dziļumos 10 hektāru platībā, ko ieskauj majestātiskie Karpatu kalni. Ieeja teritorijā pieejama tikai rezidentiem viesiem. Komplekss atrodas netālu no sanatorijas "Sunny Transcarpathia". Kompleksa labi attīstītā infrastruktūra ļauj atrast nodarbības katrai gaumei, jebkurā gadalaikā, neatkarīgi no laikapstākļiem.Vairāk →
аватар khnumik4
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska apkalpoš ana reģ istratū rā , grezns iekš telpu hidromasā ž as baseins, kā rtī gas brokastis, skaista slē gta teritorija mež ā , bez odiem! … Tomēr ▾ Lieliska apkalpoš ana reģ istratū rā , grezns iekš telpu hidromasā ž as baseins, kā rtī gas brokastis, skaista slē gta teritorija mež ā , bez odiem!
аватар sobol3011
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Dzī voja kopā ar sievu. Pirmkā rt, ko es vē lē tos uzrakstī t: kā jū s varat runā t sliktu par š o viesnī cu? Izlasī jā m negatī vā s atsauksmes un devā mies uz š ejieni, maigi izsakoties, ar baž ā m. Pē c ieraš anā s uzreiz kļ uva skaidrs: viss, kas rakstī ts negatī vajā s atsauksmē s, ir meli !! ! 1) Personā ls pieklā jī gs, smaidī gs, draudzī gs, reģ istratū rā , restorā nā , medicī nas centrā . … Tomēr ▾ Dzī voja kopā ar sievu. Pirmkā rt, ko es vē lē tos uzrakstī t: kā jū s varat runā t sliktu par š o viesnī cu? Izlasī jā m negatī vā s atsauksmes un devā mies uz š ejieni, maigi izsakoties, ar baž ā m. Pē c ieraš anā s uzreiz kļ uva skaidrs: viss, kas rakstī ts negatī vajā s atsauksmē s, ir meli !! !
1) Personā ls pieklā jī gs, smaidī gs, draudzī gs, reģ istratū rā , restorā nā , medicī nas centrā . Vienmē r sveicina, jautā , kā jū ties, vai mums viss patī k utt. Vā rdu sakot, labi darī ts.
2) Procedū ras viss, kas atrodas š ajā vietā , atbilst viesnī cas lī menim. Nekas lieks, bet viņ i to dara kvalitatī vi: masā ž a, vannas, duš as un inhalā cijas. Atkal personā ls apmā cī ts, pieklā jī gs. Viss ir tī rs, kā rtī gs, sterils, pē c katras procedū ras tiek doti tī ri dvieļ i, tie nav jā nē sā no istabā m. Baseins viesnī cas iekš ienē lielisks, silts, ū dens tī rs.
3) Istabas ir tī ras, ē rtas, mā jī gas, klusas. Viņ i tī ra katru dienu, pat nedē ļ as nogalē s, maina gultu. Ū dens visu laiku karsts, istabā tiek atjauninā ts ledusskapis. Viesnī cā ir kamī ns. Vakarā ir ļ oti forš i pasē dē t pie kamī na un palasī t grā matu (kuru uzreiz var paņ emt). Ir arī bā rs, kurā tiek pagatavota laba kafija.
4) Teritorija - MILZĪ GA! ! ! Tiem, kam patī k staigā t kā jā m, š eit ir daudz vietas, var pat braukt ar velosipē diem, ir noma. Teritorija skaista, apkā rt kalnam tek neliela upī te. Teritorijā ir stā vvieta automaš ī nā m, tenisa korts, ā ra baseins. Tam ir arī savs mini zoodā rzs, kas ir ļ oti neparasts (kā man).
5) Ē dinā š ana restorā nā.3 reizes dienā , tiek piedā vā ta ē dienkarte. Ē diens garš ī gs un ar mē ru. Bet tas, kā man, nav diē tisks! Pareizi, bet ne diē tiski. Un, ja jū s ievē rojat diē tu (gastrī ts, č ū las, cukura diabē ts u. c. ), tad iepriekš jā brī dina pavā ri, jo gatavotajos ē dienos ir etiķ is, mē rce, sī poli utt. Bet vē lreiz - ē diens ir labs!
6) Ir viens mī nuss!! ! ! Viesnī cai nav savas sū kņ u telpas. Viņ š ir, bet nestrā dā , minerā lū dens nav, saka, spiediens nesasniedz. Karafē s ir ū dens (š ķ iet, ka tas ir ņ emts kaut kur viesnī cas lejā ), bet tas kaut kā atš ķ iras no tā , kas atrodas Poļ anas centrā lajā sū kņ u telpā . Tas ir pluss! Tiem, kam patī k staigā t ar kā jā m, atkal ir ļ oti labi un noderī gi aiziet lī dz centrā lajai sū kņ u telpai)))).
Kopumā viesnī ca ir laba un mums š eit ļ oti patika. Mē s noteikti atgriezī simies!
аватар korex
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sanatorijas ā rstniecisko atpū tu (minerā lū dens, hidromasā ž as procedū ras, vannas u. c. ) sā ka nodarboties pirms č etriem gadiem. Acī mredzot vecums ir pienā cis...) Mē s izvē lē jā mies Transcarpathia, ilgi novē rojā m un nolē mā m sā kt ar Solva SPA kompleksu. … Tomēr ▾ Sanatorijas ā rstniecisko atpū tu (minerā lū dens, hidromasā ž as procedū ras, vannas u. c. ) sā ka nodarboties pirms č etriem gadiem.
Acī mredzot vecums ir pienā cis...)
Mē s izvē lē jā mies Transcarpathia, ilgi novē rojā m un nolē mā m sā kt ar Solva SPA kompleksu.
Vieta relaksā cijai, atpū tai un atveseļ oš anai - super!
Pē dē jo divu gadu laikā mē s š eit esam bijuš i jau piecas reizes (reizē m nedē ļ u, daž reiz pā ris dienas...).
Ja braucam uz Eiropu, marš ruts ved cauri Solvai vismaz 2-3 dienas, atpakaļ arī...
Milzī ga teritorija, apstā dī jumi, ziedi, ā ra un iekš telpu peldbaseins.
Ī paš i iepriecina gulbis dī ķ ī ! Ļ oti komunikabls!
Var staigā t ar jums pa visu teritoriju...
Un zaķ i ir mī ļ i. . .
Pa teritoriju skraida arī briež i (pat izrā dā s ar roku baroti).
Istabas izcilas, lielas, labas gultas, mī ksti matrač i.
Televizori gan ir mazi un modeļ i veci – zibatmiņ as ar filmā m neuztver.
Laba medicī nas vienī ba (uzstā dī tā iekā rta labā ka nekā citā s sanatorijā s, kur atpū tā mies).
Personā ls ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs (ī paš i medicī nas nodaļ as meitenes), visos jautā jumos cenš as izpatikt.
Vienmē r izcils restorā na ē diens (ar uztura aizspriedumiem). Ī paš a cieņ a š efpavā ram, kurš strā dā ja 2019. gada decembrī ! Gan ē dieni, gan deserti ir tikai bumba! Ne katrs restorā ns to dara. . .
Jauka liela trenaž ieru zā le, jauks iekš telpu baseins.
Vienī gā lieta ir tā da, ka somu pirts un hammam pastā vī gi nedarbojas.
Iespē jams, viņ i nevē las to ieslē gt, kad ir maz cilvē ku - cik reizes viņ i bija, viņ i nekad nestrā dā ja.
Tā pat mani sarū gtinā ja tas, ka noņ ē ma zemā s un vidē jā s sezonas cenas - viss ir maksimā lajā ā trumā .
Bet, vienalga, neatkarī gi no tā , kur viņ i atpū š as, mē s to salī dzinā m ar Solvu. Puiš i atstrā dā savas piecas zvaigznes lī dz galam!
Pā rsteidza š eit atstā tā s negatī vā s atsauksmes.. .
аватар liliakalita
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Nezinu kā ir iekš ā , bet pē c telefona zvana uz reģ istratū ru, vē lme apmeklē t š o viesnī cu pazuda pavisam!!!!! ! ! Mē s ar sievu pirmo reizi atpū tā mies š ajā reģ ionā , piestā jā m citā vietā , bet nolē mā m izstaigā t apkā rtni un skaidri redzē t, kur varam palikt nā kamreiz. … Tomēr ▾ Nezinu kā ir iekš ā , bet pē c telefona zvana uz reģ istratū ru, vē lme apmeklē t š o viesnī cu pazuda pavisam!!!!! ! ! Mē s ar sievu pirmo reizi atpū tā mies š ajā reģ ionā , piestā jā m citā vietā , bet nolē mā m izstaigā t apkā rtni un skaidri redzē t, kur varam palikt nā kamreiz. Apskatī jā m vairā kas viesnī cas, runā jā m ar personā lu, ierakstī jā m sludinā jumus un cenrā ž us, visur draudzī gi cilvē ki, IZŅ EMOT SOLVA HOTEL PERSONĀ LU. Tū lī t pie vā rtiem mū s sagaidī ja nobijies vectē va sargs, teica, ka bez reģ istratū ras atļ aujas lai ne, zvaniet paš i uz reģ istratū ru, lai atzvana un jā dod. Tikko zvanī ja. Laipni paskaidroju situā ciju, ka netā lu atpū š amies, bet vē los pakonsultē ties par š o viesnī cu un apskatī t teritoriju. Atbildot ļ oti nepatī kamā saaukstē š anā s formā dzirdē ju, ka tu ieej internetā un tur pats visu redzi !! ! ! Uzreiz pazuda vē lme apmeklē t š o viesnī cu. Jā , un citu cilvē ku atsauksmes to apstiprina. Rupja klientu apkalpoš ana ir š ī s iestā des iezī me!! ! !
аватар truskavetsresort
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Briesmī gs viesnī cas vadī tā js. Augstprā tī gais rū ķ is nemaz nav orientē ts uz klientu. Ja viņ a ir nepieklā jī ga pret viesnī cas viesiem, es iedomā jos, kā viņ a uzvedas ar personā lu. Varbū t tā pē c viņ i sū dzas par darbinieku trū kumu. … Tomēr ▾ Briesmī gs viesnī cas vadī tā js. Augstprā tī gais rū ķ is nemaz nav orientē ts uz klientu. Ja viņ a ir nepieklā jī ga pret viesnī cas viesiem, es iedomā jos, kā viņ a uzvedas ar personā lu. Varbū t tā pē c viņ i sū dzas par darbinieku trū kumu.
Viņ a rupjā formā man izteica piezī mi, ka mans dē ls (4 gadi) ar bē rnu velosipē du izbraucis pa pilnī gi tukš u zā li.
Uz savu komentā ru - “piebilde tika pieņ emta, bet tu teici tā , ka es vairs negribu pie tevis iet”, dzirdē ju atbildi – “Jū su izvē le. Dari ko vē lies! "
Viņ a turpinā ja strī dē ties ar mani paaugstinā tos toņ os, bija rupja, uzvedā s augstprā tī gi un niķ ī gi.
Bū da nedarbojas. Viesnī cas restorā nā iespē jams pasū tī t tikai kompleksā s maltī tes! Nav ē dienkartes. Ja nepiekrī tat pavā ra izvē lei - ejiet paš i meklē t, kur paē st.
No viesnī cas aizmugures ir nepā rtraukts troksnis un troksnis (ventilatoru vai transformatora) no tehniskā s telpas. Naktī s gulē t ar atvē rtu logu nav patī kami.
Secinā jums - laba viesnī ca ar š ausmī gu vadī tā ju.
lpp. s. Kā uzņ ē muma ī paš nieks es daudz komunicē ju ar uzņ ē mē jiem un direktoriem, daudz ceļ oju pa pasauli un Ukrainu, kā arī biež i apstā jos Aizkarpatijā . Tik nekorektu uzvedī bu pat vienkā rš ā kā s vietā s neesmu dzirdē jis.
Ja š ī s viesnī cas ī paš nieks izlasa š ī s atsauksmes, ļ oti iesaku veikt auditu un nomainī t rupjo vadī tā ju.
Холл, в котоом разгарелся скандал. Все в отеле в такой стилистике. За все штрафы
аватар r0pa3pz3
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s palikā m junior suite numurā . Telpai nepiecieš ams remonts. Televizors mazs, ledusskapis vā jš . Nav tualetes galdiņ a ar apgaismojumu. Istabā nav trauku. Sovdepovska karafe un 2 glā zes. Bez kafijas, bez tē jas. Tē jkannas, protams, nav. Istabā bija ļ oti auksts. … Tomēr ▾ Mē s palikā m junior suite numurā . Telpai nepiecieš ams remonts. Televizors mazs, ledusskapis vā jš . Nav tualetes galdiņ a ar apgaismojumu. Istabā nav trauku. Sovdepovska karafe un 2 glā zes. Bez kafijas, bez tē jas. Tē jkannas, protams, nav. Istabā bija ļ oti auksts. Pē c vairā kiem aicinā jumiem pā rvaldē apkure tika iedarbinā ta. Kalpones cenš as. Periodiski tika pievienota kosmē tika. Palagā bija caurums, putekļ u sū cē ji bija novecojuš i. Diegi un visa veida daļ iņ as uz paklā ja pē c tī rī š anas tajā paš ā vietā . Plankumi uz balta tilla. Duš ā aizkaru stanga turpina krist nost. Sū kņ u telpā ū dens kvalitā te ir slikta. Centrā ir jā ņ em ū dens. Administrā cija apliecina, ka ar ū deni viss kā rtī bā . Dzer, salī dziniet, saproti. Bufete, ja viesnī ca ir aizņ emta. Atpū tā mies nesezonā , bufeti vairā kas reizes nomainī ja viesnī cas administrā cija pē c saviem ieskatiem, nebrī dinot viesus. Pā rē jā laikā pasū tiet no izvē lnes. Pasniedz ar pretenziju, bet reizē m gribas palī dzē t pavā ram un viesmī ļ iem ā trā k kustē ties. Ē dienkarte ir slikta. Viņ i ietaupa uz visu. Nav kafijas automā ta. Vakariņ ojā m kolibā - borš č s bija skā bs, gaļ a uzsildī ta. Baseini ir labi. Bet iekš ē jā baseinā vairā kas sprauslas nestrā dā ja, 3 nedē ļ as neviens ar š o jautā jumu neuztraucā s. No rī ta reģ istratū rā direktora un administratora pulcē š anā s. Tu š oreiz tevi neviens nesveicina un neceļ as. Viesnī cai, kas pozicionē sevi kā.5 zvaigznes, tas ir nepieņ emami. Personā lam jā bū t draudzī gā kam un izpalī dzī gā kam. Smaidi nav naudas vē rti. Strauta gultnes tī rī š ana notika lī dz pulksten 22 tieš i mū su logu priekš ā . Ne tas patī kamā kais beigu akords. Viesnī cai un vadī bai ir jā strā dā . Viesnī cai ir liels potenciā ls. Lieliska teritorija. . . un viss. Bet, pateicoties nepilnī bā m, mē s daudz staigā jā m, devā mies ekskursijā s. Bijā m apņ ē mī bas pilni saņ emt pozitī vas emocijas, ž ē l, ka "Solva" tā s neattaisnoja. Rezumē jot, es atzī mē ju, ka stabila cenu zī me neatbilst sniegto pakalpojumu atmosfē rai un kvalitā tei.
аватар nainessa2209
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es neaprakstī š u visus trū kumus...viss jau ir teikts iepriekš un tā ir taisnī ba. Tas ir par mež u. Vai Tu zini. Ka tur ir daudz lapsu? Un lapsas var bū t bī stamu slimī bu pā rnē sā tā ji, es domā ju, ka visi zina par ko. Un, iespē jams, viņ i pie viesnī cā m un teritorijas redzē juš i suņ us, kuri paš i par sevi ir laipni un pieradinā ti, ierodas viesnī cā s, cerot, ka laipni cilvē ki tos pabaros. … Tomēr ▾ Es neaprakstī š u visus trū kumus...viss jau ir teikts iepriekš un tā ir taisnī ba. Tas ir par mež u. Vai Tu zini. Ka tur ir daudz lapsu? Un lapsas var bū t bī stamu slimī bu pā rnē sā tā ji, es domā ju, ka visi zina par ko. Un, iespē jams, viņ i pie viesnī cā m un teritorijas redzē juš i suņ us, kuri paš i par sevi ir laipni un pieradinā ti, ierodas viesnī cā s, cerot, ka laipni cilvē ki tos pabaros. Es domā ju, ka gan suņ i, gan lapsas var kontaktē ties vienā mež ā . Viesnī cas saimniekam ir jā dara kaut kas, lai visi justos labi un droš i - vakcinē t š os suņ us, sterilizē t un ar visiem mierī gi un draudzī gi sadzī vot. Poļ anā visas sanatorijas sū dzas, ka trū kst naudas, lai iegā dā tos potes, miegazā les, tač u esmu pā rliecinā ts, ka Solva var iztē rē t nelielu naudas summu š im pasā kumam, tā dē jā di izrā dot rū pes par viesnī cas viesiem un cilvē cī go attieksmi pret mū su mazā ko. brā ļ i. Viņ i traucē visam. Kā pastā stī ja vietē jie sanatoriju direktori, viņ i labprā tā k ved suņ us prom uz mež u un kalniem, cerot, ka viņ i neatgriezī sies.
аватар svbox
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Dosimies uz jauno gadu, iegā dā joties skaistas fotogrā fijas. Kopē jais iespaids baigi dā rgs, turklā t visur. Sā kot ar nodoš anu. Pa telefonu solī ja 40 UAH, kā rezultā tā noplē sa 120. Medicī niskā bā ze ir kaut kur pagrabā un pakalpojumu praktiski nav. … Tomēr ▾ Dosimies uz jauno gadu, iegā dā joties skaistas fotogrā fijas. Kopē jais iespaids baigi dā rgs, turklā t visur. Sā kot ar nodoš anu. Pa telefonu solī ja 40 UAH, kā rezultā tā noplē sa 120. Medicī niskā bā ze ir kaut kur pagrabā un pakalpojumu praktiski nav. Tie, kas pastā v, ir ļ oti dā rgi. Ē diens restorā nā ir ļ oti dā rgs. Pie mums ģ imene pie blakus galda lamā jā s par zivī m, ko viņ i ē da. Viņ i atnesa rē ķ inu, kur tikai zivs maksā ja 500 UAH, un cenrā dī ir rakstī ts 100 UAH, viņ i iebilda, ka tas ir par 100 gramiem, bet neviens nepā rbaudī s, cik daudz bija gatavajā zivī , jo tā jau ir apē sta.
Mums atnesa rē ķ inu reizinā tu ar 2, jo pasū tī ju 1 porciju, bet ē du kopā ar diviem cilvē kiem ar mazu bē rnu.
Viņ i nā k uzkopt tieš i tad, kad jū s guļ at vai atpū š aties. Kad esat procedū rā s vai staigā jat un piekarat zī mi "var noņ emt", tā tiek ignorē ta. Kad bē rns pusdienlaikā guļ un karā jas zī me "Netraucē t", viņ š sit pa durvī m un stikls trī c. Vienkā rš i cū kas, man bija jā sastrī das, tā pē c viņ i vispā r pā rstā ja nā kt uz mū su istabu. Man bija jā iet uz reģ istratū ru pē c tualetes papī ra.
Ar bē rniem neviens nespē lē jas, nav rotaļ u istabas. Kamī nzā lē pulksten 10 kurinā ts kamī ns, dū mi pa visu istabu, bē rni sē ž smakuš i un skatā s multenes, kuras animators uzliek portatī vajā datorā .
Rež isore Viktorija vairā k izrā da un tiesā saimnieka bē rnus.
Baseinā tieš i bē rnu acu priekš ā kaut kā das policijas vadī tā js drā ž ā s ar savu saimnieci, kura derē ja viņ a meitai.
Briesmī ga viesnī ca. Neiegā dā jieties fotoattē lā . Pilnī ga krā pniecī ba un naidī ga atmosfē ra.
аватар personal5a85
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ties "Solva" ģ imenē ar 2 bē rniem no 01. lī dz 14. augustam 2015. g. Kopumā - vieta ir lieliska, bet nevajadzē tu cerē t uz augstu apkalpoš anas lī meni, jū s to tur neatradī sit. Lai gan viesnī ca bija pilnī bā noslogota! No plusiem: - laba viesnī cas infrastruktū ra: plaš a labiekā rtota teritorija ciemata nomalē ar puķ u dobē m un skaistiem kokiem, ko ieskauj mež s, ar mini zoodā rzu ar stirnā m un truš iem, plaš as un labiekā rtotas telpas (tajā paš ā laikam mums š ķ ita, ka standarta un dvī ņ u istabā s, kurā s mē s atpū tā mies, vannas istabu plā nojums nav pabeigts (nav plauktu mazgā š anas lī dzekļ iem un kosmē tikai, ā ķ i drē bē m un niķ elē tais plaukts duš ā ir sarū sē jis), masī va ē kas apdare (daudz marmora, kvalitatī vi materiā li, kristā la lustras u. … Tomēr ▾ Atpū ties "Solva" ģ imenē ar 2 bē rniem no 01. lī dz 14. augustam 2015. g. Kopumā - vieta ir lieliska, bet nevajadzē tu cerē t uz augstu apkalpoš anas lī meni, jū s to tur neatradī sit. Lai gan viesnī ca bija pilnī bā noslogota!
No plusiem:
- laba viesnī cas infrastruktū ra: plaš a labiekā rtota teritorija ciemata nomalē ar puķ u dobē m un skaistiem kokiem, ko ieskauj mež s, ar mini zoodā rzu ar stirnā m un truš iem, plaš as un labiekā rtotas telpas (tajā paš ā laikam mums š ķ ita, ka standarta un dvī ņ u istabā s, kurā s mē s atpū tā mies, vannas istabu plā nojums nav pabeigts (nav plauktu mazgā š anas lī dzekļ iem un kosmē tikai, ā ķ i drē bē m un niķ elē tais plaukts duš ā ir sarū sē jis), masī va ē kas apdare (daudz marmora, kvalitatī vi materiā li, kristā la lustras u. c. ), labiekā rtota trenaž ieru zā le, baseini (ā ra un iekš telpu ar daž ā dā m hidromasā ž as funkcijā m), tenisa korti;
- pakalpojuma dizains ir diezgan elastī gs: iespē ja izvē lē ties izmitinā š anas un ā rstē š anas formā tu (pirmo reizi tiekos, lai noteiktā s dienā s varē tu mainī t formā tu no pamata "gultas brokastis" uz "pilna pansija" ), nav cikliskuma kā sanatorijā s (t. i. var patvaļ ī gi plā not ieraš anā s un izbraukš anas datumu), administratori reģ istratū rā ir diezgan orientē ti uz klientu (mums nā cā s izbraukt dienu agrā k - bez problē mā m un soda), visa viesnī ca pakalpojumus var saņ emt istabā ar sekojoš u samaksu.
- laba daba: mež s un tī rs gaiss;
- minerā lū dens sū kņ u telpa "Polyana Kvasova" viesnī cā ;
- bezmaksas autostā vvieta uz vietas.
Mī nusi:
- apkalpoš ana - atstā j ko vē lē ties: telpas tiek iztī rī tas neregulā ri, mazgā š anas lī dzekļ i netiek mainī ti, kad tie beidzas, netī rus galdautus pē c apmeklē tā jiem restorā nā nevar mainī t, brokastu bufete ir nestabila (traucē jumi, lai gan viss ir garš ī gs un variē ja pē c idejas, kā arī ar ē dieniem), pusdienā s un vakariņ ā s komplekss jā gaida 20 minū tes (kā pē c par tā du naudu netaisa bufeti), un vē l vairā k ē dienkartē , ē diens ir viduvē js un dā rgs, bū dā viesnī cas teritorijā , ē diens arī viduvē js, vispā r, brokastojā m tikai viesnī cā (atradā m pie ieejas Poļ anas ciemā no Svaļ avas puses pretī tilts restorā na Jekaterina viesnī cā ar tā du paš u nosaukumu: interjers ir neizskatī gs, bet ē diens ir lielisks, mē s tur devā mies katru dienu pusdienot: ē dienkartē ir ducis ē dienu, bet viss ir izcilā kvalitā tē , paldies labam pavā ram un svaigiem produktiem, viņ iem tur ir sava foreļ u audzē tava);
- medicī nas nodaļ as kapacitā tes trū kums: masā ž a neizdevā s pirmo nedē ļ u (pieredzē juš i cilvē ki pasū ta pakalpojumus pirms ieraš anā s), kopumā darbs ir tikai lī dz 2 stundā m, ā rsta kabinets ir audzē tava bez logiem 6 kvadrā tmetri;
- deklarē tais wi-fi visā viesnī cā darbojā s lī dz 70%, bet numuros - mazā k nekā pusi laika;
- sū kņ u telpa ar minerā lū deni biež i nestrā dā ja, jo citā s lietā s ideja ir laba, bet izpildī jums ir idiotisks: ir 6 krā ni (katram ar atseviš ķ u devu un temperatū ru), kurus ieslē dz ar magnē tisko karti, bet ir 3 kartes un tikai uz reģ istratū ras, tas, kas rakstī ts uz indikatora pie krā na, neatbilst patiesī bai, ū dens vai nu neatslē dzas un tek pa straumi, tad tā nav;
- istabas ir diezgan trokš ņ ainas un ir neē rti atrasties (ī paš i gulē t) ar atvē rtiem logiem: sā kumā mē s tur dzī vojā m istabā , kas atrodas ē kas aizmugurē visu diennakti (izņ emot pā ris stundas naktī ) un kompresoru stacija, kas nepā rtraukti dū ko; pē c nedē ļ as pē c mū su lū guma mū s pā rcē la uz istabu ar logiem no fasā des, tur vispā r ir klusā ks, bet katru dienu 6.30. no rī ta un 22.30. vakaros ietilpa trokš ņ ainas instalā cijas puķ u dobju laistī š anai, turklā t katru dienu lī dz 7 no rī ta veda personā lu uz paš u lieveni maš ī nā s, kas arī ļ oti trokš ņ o braucot pa asfaltē to laukumu, tad nakts vidū atpū tnieki trokš ņ o un neviens uz tiem nereaģ ē , vispā r nevar pietiekami izgulē ties izdevies;
- maksā jums viesnī cā tikai skaidrā naudā! ?
- pie ā ra baseina nav pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un liekas, ka tie pirkti izpā rdoš anā (vairā k nekā duci veidu) utt.
Domā ju, ka viesnī cai ir milzī gs potenciā ls kļ ū t par 5 zvaigž ņ u viesnī cu, pateicoties atraš anā s vietai un esoš ajai infrastruktū rai, savukā rt ī paš niekam nepiecieš ams nolī gt kvalificē tu vadī tā ju ar pieredzi nevainojama servisa veidoš anā un nodroš inā š anā , papildinā t restorā nu un medicī nas centru ar personā lu, lai nav ilgi jā gaida, pieaicinā t izcilu pavā ru, lai cilvē ki nemeklē , kur paē st, un nodroš inā t, lai viss viesnī cas un atpū tas kompleksa personā ls strā dā tu efektī vi un bū tu vē rsts uz nevainojamu apkalpoš anu. Novē lu veiksmi Solvas saimniekam un darbiniekiem, un tiem, kuri plā no turp doties, nevajadzē tu gaidī t kaut ko izsmalcinā tu, bet gan izbaudī t brī niš ķ ī go dabu un infrastruktū ru, pieverot acis uz daudzā m nepilnī bā m, kas saistī tas ar pakalpojumu.
аватар abrykost
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Diezgan biež i devā s tur atpū sties kopā ar bē rnu. Mē s ļ oti mī lam š o viesnī cu. No mī nusiem es neuzķ ē ru WIFI istabā . … Tomēr ▾ Diezgan biež i devā s tur atpū sties kopā ar bē rnu. Mē s ļ oti mī lam š o viesnī cu.
No mī nusiem es neuzķ ē ru WIFI istabā .
Parādīt vairāk »


iemiesojums armenf
Man nepatīk garlaicīgas brīvdienas, gribējās visu apvienot
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отельно-рекреационный комплекс Solva Resort & SPA находится в глубине таинственного леса на площади 10 га в окружении величественных Карпатских гор. Вход на территорию доступен только для проживающих гостей. Комплекс расположен вблизи санатория «Солнечное Закарпатье». Хорошо развитая инфраструктура комплекса позволяет найти занятия на любой вкус, в любое время года, независимо от погоды.

Atrašanās vieta 12 км от железнодорожного вокзала.
Pludmalē
Viesnīcā

Ресторан Solva на 120 мест, есть диетическое меню.

Ресторан Колыба: закарпатская кухня, выполнен в традиционном гуцульском стиле с оригинальным дизайном.

Лобби-бар работает до 22:00.

Конференц-зал на 120-150 мест, площадь 350 кв. м.

Администрация круглосуточно, бювет с минеральной водой, конференц-сервис, служба Room Service, услуги консьержа, круглосуточная охрана, заказ и доставка билетов на все виды транспорта, трансферы и транспортные услуги.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Оздоровительный центр, предлагающий программы по очищению организма, улучшению обмена веществ и биорегуляции на уникальных свойствах лечебной минеральной воды «Поляна Квасова». Русская и турецкая бани, финская сауна. Тренажерный зал работает ежедневно с 08:00 до 22:00. Три открытых теннисных корта. Прокат спортивного инвентаря.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Современное 7-этажное здание, в котором расположено 65 номеров, рассчитанных на проживание 130 человек.

Istabās

Санузел, халаты, фен, рабочий стол, шкаф-купе, кабельное телевидение, кондиционер, мини-бар, балкон.

Adrese Украина, Закарпатская обл., Свалявский р-н, с. Поляна, санаторий "Солнечное Закарпатье", 7.
Tālruņi: +38 03133 353 88, +38 050 333 53 89,
+38 097 971 62 20 Viber, Whatsapp
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.