Sofiia 4*– Atsauksmes

13
Novērtējums 4.910
№17 viesnīcas reitingā Lauces
6.4 Numurs
6.0 apkalpošana
6.9 Tīrība
4.3 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Sofia" atrodas sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā, Poljanas ciemā, 10 km no Svaļavas pilsētas. Piemērots gan atpūtai, gan apskates brīvdienām.Vairāk →
аватар lenusyam72
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Izskatā s pē c labas viesnī cas. Istaba man patika (izņ emot kā rtis par istabas durvju atvē rš anu! ) un tas arī VISS!! ! Trī s cilvē ku ģ imenei viņ i iedod vienu karti, lai atvē rtu durvis. Kā tā ? Viens aizbrauca uz procedū rā m, otrs atnā ca un gaida pie pirmā s durvī m!! ! Kalpones labi uzkopj. … Tomēr ▾ Izskatā s pē c labas viesnī cas. Istaba man patika (izņ emot kā rtis par istabas durvju atvē rš anu! ) un tas arī VISS!! !

Trī s cilvē ku ģ imenei viņ i iedod vienu karti, lai atvē rtu durvis. Kā tā ? Viens aizbrauca uz procedū rā m, otrs atnā ca un gaida pie pirmā s durvī m!! !
Kalpones labi uzkopj. Istabu uzkopš ana katru dienu. Bet visā s viesnī cā s ir jē dziens - ja uz grī das ir dvielis, tad atpū tnieki tiek lū gti to nomainī t.
Gultas un dvieļ u maiņ a 1 reizi trī s dienā s? ! ? Es tā neteiktu! ! ! Pirmdien reģ istrē jā mies, sestdien mainī jā m dvieļ us un palagus. Pē c viesnī cas aprakstiem svē tdien nā cā s to mainī t otrreiz. Nā kamajā reizē viņ i to mainī ja ceturtajā dienā un nepievienoja vienu dvieli. Gā ju lū gt pazuduš o. Jo izrakstoties viņ i stingri aprē ķ ina dvieļ u skaitu istabā . Un nedod Dievs, atpū tnieki atņ ems izmazgā tus, sarkanus dvieļ us! Ja izdosies ievietot fotogrā fiju, redzē si tikko izdoto dvieli. Acī mredzot tas vai nu nebija nomazgā ts un salikts tī ru kaudzē , VAI VIESNĪ CAI JĀ MAINA PULVERI. VISI JŪ SU DEVIĻ I MAZGOTI! ! ! Interesantā kā lieta ir dvieļ u pā rskatī š ana. Es to neesmu redzē jis nevienā sanatorijā un viesnī cā , kur viņ i atpū tā s ! ! ! Sieviete (nevis kalpone) iebrū k ar vā rdiem "Dvieļ u pā rskatī š ana" un sā k skaitī t visus dvieļ us. Nomierinā jies, ka mums visi dvieļ i ir savā s vietā s, viņ š dodas uz citu istabu pā rskatī t.
Ē diens ir KAUNS 4 zvaigž ņ u viesnī cai! ! ! 12 dienas ē dā m 2 reizes griķ us, 4 reizes makaronus, pā rē jā laikā - vā rī tus rī sus, miež u putru, kvieš u putru, auzu pā rslas! Lai nopirktu 3 kg auzu pā rslu par 80 UAH, uzvā rī tu 5 minū tes un uz š ķ ī vja uzklā tu trī s ē damkarotes auzu pā rslu, nevajag daudz strā dā t. . . Par gaļ as ē dieniem es vispā r neko neteikš u. VAR TEIKT, GAĻ AS NAV.

4 zvaigž ņ u viesnī cas saimniekam acī mredzot neinteresē , ko viņ i ē d, kā mazgā atpū tnieku viedokļ us. Sofijā bijā m pirmo reizi un PĒ DĒ JO!
аватар Sergey1967
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū š os jau otro sezonu Sofijā . Esmu ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu un mā jī go atmosfē ru viesnī cā . Virtuve atstā j ļ oti labu iespaidu. Garš a un daudzveidī ba iepriecina Peldbaseins, sauna un tā das procedū ras kā vanna ar hidromasā ž u, masā ž as telpa, sā ls istaba ļ auj apvienot atpū tu ar atveseļ oš anos. … Tomēr ▾ Atpū š os jau otro sezonu Sofijā . Esmu ļ oti apmierinā ta ar apkalpoš anu un mā jī go atmosfē ru viesnī cā . Virtuve atstā j ļ oti labu iespaidu. Garš a un daudzveidī ba iepriecina Peldbaseins, sauna un tā das procedū ras kā vanna ar hidromasā ž u, masā ž as telpa, sā ls istaba ļ auj apvienot atpū tu ar atveseļ oš anos. Ezera un mež a tuvums ļ auj iegū t emocionā lu lā diņ u. Kopumā atpū sties un uzlabot veselī bu viesnī cā "Sofija" var un vajag darī t.
аватар megamikrob
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes. Braucā m ar vieglu sirdi, jo domā jā m, ka viss bū s labi, bet viss mainā s un ne vienmē r uz labo pusi. Vienī gā labā lieta viesnī cā ir numuriņ i. Mums bija iespē ja dzī vot jaunā ē kā , un es to salī dzinu ar veco. … Tomēr ▾ Bijis š ajā viesnī cā vairā kas reizes. Braucā m ar vieglu sirdi, jo domā jā m, ka viss bū s labi, bet viss mainā s un ne vienmē r uz labo pusi. Vienī gā labā lieta viesnī cā ir numuriņ i. Mums bija iespē ja dzī vot jaunā ē kā , un es to salī dzinu ar veco. Jaunajam ir jaunas slē dzenes, kas atveras ar kartē m un jauniem televizoriem. Š ī s slē dzenes dā rd pa visu koridoru, dzirdi kā visas durvis atveras/aizveras. Koridorā var dzirdē t visu, ko runā istabā , istabā - kas ir koridorā . Nav trauku (š ķ ī vju, krū zes, karotes, dakš iņ as), ir karafe un divas glā zes, nav tē jkannas, nav mapes ar cenrā di par pakalpojumiem (neviens mums par tiem nestā sta, neko nepiedā vā , vajag paš am visu noskaidrot), nebija dvieļ u procedū rā m, ledusskapis istabā - tā skaļ i teikts. Š is ir naktsskapī tis, kurā dzē rienus var uzglabā t aukstumā . Es to drī zā k sauktu par minibā ru (tur ir sulas, alus, š okolā de utt. ).
Problē mas sā kā s ar karstā ū dens padevi - vai nu pusi dienas knapi silts, tad spiediena nav, bet tas ir reti; ir peldbaseins, ir sū kņ u telpa. Apbū ve pie viesnī cas padara atpū tu vē l iespaidī gā ku (ē ka neskar Sofiju, tur tiek celta dzī vojamā ē ka), skurstenis no tuvē jā s sanatorijas katlu telpas aizsprosto gaisu ar apskauž amu noturī bu ar kodī giem dū miem. Bet Sofijā ir tā da pī pe un arī dū mi no tā s ir melni un netī k aci, tā pē c biež i visur smird pē c dū miem un visa Glade ir š ajā kodī gajā miglā . Stā vlaukums niecī gs, visas maš ī nas neiederas. Kur atrodas autostā vvietas videonovē roš ana? Nezinu. Ja vien pirmā s 6 maš ī nas, pā rē jā m nepaveicā s, lai viņ i priecā jas, ka vismaz kaut kā noparkojā s pie viesnī cas.
Paš ā viesnī cā viss it kā ir kā rtī bā un visi ir gatavi doties uz tikš anos. Bet tā ir ilū zija. Mums ir problē mas ar pā rtiku. Viņ i teica: "Tikai pasaki man, ko jums vajag - viņ i to pagatavos virtuvē . " Es noticē ju un teicu to abiem pavā riem, bā rmenim un viesmī ļ iem. 5. dienā ar bē dā m uz pusē m bija kā viņ a lū gusi - gatavot dā rzeņ us un gaļ u, nepiparē t, nesā lī t. Š ķ iet, ka nekas sarež ģ ī ts, bet daž reiz gaļ u neliek, tad sā lī , tad iemet garš vielas. Š ķ iet, ka tas nav nekas briesmī gs, bet, kad tu katru dienu prasi vienu un to paš u, bet viņ i nevē las tevi saprast, ir skumji. Tā pē c, ja jums ir bē rns vai jū s ievē rojat diē tu, labā k ir meklē t citu viesnī cu. Ē dienam trū kst daudzveidī bas. Jautā jiet par uztura diē tā m, viņ i saka, ka bū s labi, bet neviens nezina, kur un kad. Diē tiskie ē dieni jā izdomā paš am. Uz jautā jumu, ko jū s varat piedā vā t? Mums teica: nu, vā rī ta teļ a gaļ a vai vista. Tas ir, nav labi pā rdomā tu ē dienu, un neviens to nevē las darī t. Kā du dienu viņ iem izdevā s pasniegt trī s ceptus ē dienus – brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Tas bija sava veida rekords. Viss ir ar garš vielā m, pipariem. Jū s nevarat pateikt vā rdus, atbilde ir tā da, ka visi ē d, jums nepatī k viens, tad viņ i piedā vā ja to pagatavot pats. Viesmī les atvainojas, bet kā da jē ga, ja nav nekā du izmaiņ u atbildē uz sū dzī bu. Redzē jā m, kā kaimiņ i no š ķ ī vja izmakš ķ erē ja gumijas bumbiņ as paliekas, dzirdē jā m atpū tnieku pretenzijas viens otram par nelabumu pē c zivs, vienmē r kaut ko aizmirst atnest, nereti kaut kas beidzas. Virtuves pieredze ir š ausmī ga. Bet no pirmā acu uzmetiena viss ir kā rtī bā , visi it kā tevī klausā s. Patiesī bā izrā dā s, ka visas sū dzī bas ir tukš as, ka tu runā si ar sevi.
Man nav vē lē š anā s atgriezties š ajā viesnī cā . Iepriekš tas uz citu fona izcē lā s ne tikai ar novitā ti, bet arī ar savu virtuvi. Garš ī gi, veselī gi, daudzveidī gi. . . TĀ BIJA. Es nevaru teikt neko labu par Sofijas 2016. gada virtuvi.
Nevienam nenovē lu tā das brī vdienas, kā tas notika ar mums, bet viss notiek. Ņ emš u vē rā kļ ū das un nā kamreiz doš os uz citu vietu, par ko arī uzrakstī š u atsauksmi, lai kā dam bū tu vieglā k izdarī t izvē li : )
аватар margaritka251289
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tai ir iekš telpu baseins. Atpū ta ar bē rniem. Viņ i mū s sagaidī ja tieš i pie maš ī nas, tū lī t pē c ieraš anā s mū s apmetinā ja (lai gan mē s ieradā mies 1030 no rī ta. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tai ir iekš telpu baseins.
Atpū ta ar bē rniem.
Viņ i mū s sagaidī ja tieš i pie maš ī nas, tū lī t pē c ieraš anā s mū s apmetinā ja (lai gan mē s ieradā mies 1030 no rī ta.
Apkalpoš ana: Atsaucī gs un draudzī gs personā ls, vienmē r palī dz un operatī vi.
Ē diens: visaugstā kajā lī menī un porcijas labas un ļ oti garš ī gas, cieņ a pret š efpavā riem un daudzveidī ga virtuve.
Tī rī ba: viss spī d no istabas, kurā dzī vojā m, lī dz baseinam, perfekta tī rī ba visur.
Istabas: bija viss nepiecieš amais, paņ ē mu luksusa numuru. Un mini ledusskapis, un elektriskā tē jkanna, un TV 2 istabā s un drē bju skapis ir vairā k nekā pietiekami, un pat bidē vannas istabā , un peldmē teļ i, balti dvieļ i.
Infrastruktū ra: visā viesnī cā ir peldbaseins, un pat bē rnu baseins, spa, procedū ras, sauna un vanna, dž akuzi. Ja jums ar to nepietiek, tuvumā ir viesnī cas, kur varat arī izmantot pakalpojumus, netā lu ir tirgus, tuvumā ir veikali un, protams, ir internets)))
Viss ir augstā kā lī menī , ļ oti iesaku!
аватар Amirova3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā ksim ar to, ka mums ir klusā sezona, Lieldienas. Ieradā mies pē c pusdienā m, bet pirms vakariņ ā m. Mū s laipni sagaidī ja un paē dinā ja. Ē dienkarte atpū tas laikā bija vairā k nekā daudzveidī ga: bija zivis, teļ a gaļ a, trusis, pī le un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Sā ksim ar to, ka mums ir klusā sezona, Lieldienas.
Ieradā mies pē c pusdienā m, bet pirms vakariņ ā m. Mū s laipni sagaidī ja un paē dinā ja. Ē dienkarte atpū tas laikā bija vairā k nekā daudzveidī ga: bija zivis, teļ a gaļ a, trusis, pī le un daudz kas cits.
Uz paš ā m Lieldienā m bija patī kams pā rsteigums - mums savā ca ī stu "Lieldienu kaķ i" un mē s devā mies uz baznī cu to iesvē tī t, un tad brokastī jā m ar tiem paš iem produktiem - ļ oti dvē seliski un garš ī gi. Bē rnam ir 1 gads, viņ ai viņ i gatavojā s atseviš ķ i. Tiesa, blendera nebija - labā k ņ emt lī dzi.
Teritorija ir ļ oti tī ra un sakopta, un pats galvenais, ir peldbaseins un rotaļ u laukums - vienī gais visā Poļ anā ! (Speciā li gā jā m apskatī ties, vai nav vairā k, bet neko citu kā parastā s koka š ū poles neatradā m, kas ir ļ oti ē rtas - bē rns ir rotaļ u laukumā , un mē s ar vī ru varē jā m sē dē t vasaras terasē - arī , tas nebū t nav visur.
par. Nepiecieš ama zinā ma stingrī ba saskarsmē ar personā lu - tad viņ i saprot reģ iona specifiku : ) Visi spē lē jā s ar bē rnu, dodot mammai mirkli miera)
Kopumā viesnī ca pati par sevi izceļ as, viss tiek darī ts kvalitatī vi. Istabas ir dā rgas mē beles, plaš as. Tī rī š ana katru dienu. Sū kņ u telpa atrodas tieš i viesnī cā .
Es ļ oti gribu atgriezties - un tas ir galvenais rā dī tā js viesnī cai! Paldies!
аватар burlyay
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rakstu saimniekam, jo ​ ​ ļ oti atvainojos par viņ a pū lē m, kuras pilnī bā atsver ē dinā š ana viesnī cā . Es vienmē r domā ju, kā var sabojā t š ā dus produktus, daž reiz pat ne lē tus. Kā jū s varat pagatavot ē dienu? Vakariņ as tiek gatavotas no rī ta neē damajiem salā tiem utt. … Tomēr ▾ Rakstu saimniekam, jo ​ ​ ļ oti atvainojos par viņ a pū lē m, kuras pilnī bā atsver ē dinā š ana viesnī cā . Es vienmē r domā ju, kā var sabojā t š ā dus produktus, daž reiz pat ne lē tus. Kā jū s varat pagatavot ē dienu? Vakariņ as tiek gatavotas no rī ta neē damajiem salā tiem utt. (25.02). Ž ē l, ka visus tavus pū liņ us iznieko "pavā ri", kuri lielā ko daļ u laika pavada ar cigareti rokā uz ielas. Meklē sim ko citu
аватар Tanay-35
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un nekļ ū dī jā mies, vieta tieš ā m ir mā jī gas uzturē š anā s cienī ga! Telpas skaistas ar jaunā m mē belē m un nevainojamu tī rī bu, personā ls pretimnā k ar mī ļ u smaidu, un visvairā k mani pā rsteidza administrā cijas apsveikumi 8. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies pē c draugu ieteikuma un nekļ ū dī jā mies, vieta tieš ā m ir mā jī gas uzturē š anā s cienī ga!
Telpas skaistas ar jaunā m mē belē m un nevainojamu tī rī bu, personā ls pretimnā k ar mī ļ u smaidu, un visvairā k mani pā rsteidza administrā cijas apsveikumi 8. martā , jaunais puisis no rī ta apsveica katru meiteni ar ziediem un atstā ja neaizmirstamu iespaidu uz visu atvaļ inā jumu)))
Ē diens man patika, bija gan Aizkarpatu, gan Eiropas virtuves ē dieni, garš ī gi un veselī gi, pat nobaudī ja dā rgus produktus, piemē ram, sarkanā s zivis, ikri, garneles utt.
Mums patika viss! Iesakā m visiem!
Ar cieņ u, Tatjana.
Hmeļ ņ ickis
аватар m.bondar76
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Cienī jamie Sofijas viesnī cas viesi! Netā lu no jū su viesnī cas (metā la garā ž ā ) kā ds Vasī lijs ī rē slē pes - 050-732-55-35. Es gribu jū s visus brī dinā t - viņ š piedā vā ī rē t slē pes un instruktoru (150 UAH stundā ). … Tomēr ▾ Cienī jamie Sofijas viesnī cas viesi! Netā lu no jū su viesnī cas (metā la garā ž ā ) kā ds Vasī lijs ī rē slē pes - 050-732-55-35. Es gribu jū s visus brī dinā t - viņ š piedā vā ī rē t slē pes un instruktoru (150 UAH stundā ). Bijā m 2 pieauguš ie un 2 bē rni un paņ ē mā m VIŅ A instruktoru. Instruktors izrā dī jā s taksists Oleksandrs Skoda AO0532AK (tel-0990326143.0673913708) ar nobraukumu 320 tū kst. km. , kas no mums paņ ē ma 600 UAH 1 stundas laikā , kamē r bē rni vienreiz nokrita. Es nevaru izskaidrot, kā pē c mē s galu galā iedevā m š o naudu, iespē jams, no š oka. Esiet uzmanī gi un uzmanieties no š ā da "Vasilija", lai jū s pats neizrā dī tos "Vasja", kā mē s. Lai visiem laba atpū ta.
аватар m-n-v
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Maza skaista viesnī ca, kurā patī kami ieiet, labi numuriņ i, skaistas ķ ī nieš u tumš ā koka mē beles, reprezentabli halles un kā pnes. Tajā paš ā laikā tam visam absolū ti nepiemē rots ir neveikls un kū trais personā ls no tuvē jiem ciemiem. … Tomēr ▾ Maza skaista viesnī ca, kurā patī kami ieiet, labi numuriņ i, skaistas ķ ī nieš u tumš ā koka mē beles, reprezentabli halles un kā pnes. Tajā paš ā laikā tam visam absolū ti nepiemē rots ir neveikls un kū trais personā ls no tuvē jiem ciemiem. Atseviš ķ i par ē dienu: ē diens it kā ir pasū tī ts un pat visi ir gatavi doties uz sapulci un kaut ko papildus pagatavot, bet no visa. papī ra š ķ irne, var bū t pat viena veida zupa (ja viss iet kopā un bū s tieš i tas pavā rs, kurš prot gatavot) un divu veidu gaļ a - kotletes Kijevā un beevstroganovs. Ja biezpiens, tad skā bs, ja putra, tad neē dams. Vairā ki cilvē ki, tostarp bē rni, saindē jā s pirmajā mū su uzturē š anā s nedē ļ ā . Mans bē rns nav ī paš i spē cī gs, es uzreiz sā ku dot enteros ž eleju, un zē nu pie blakus galdiņ a aizveda uz Svaļ avu pē c pilinā tā jā m. Viņ i mums atnesa kū ku, par kuru mē s ieinteresē jā mies ieraš anā s dienā , bet meitenes bā rā mums ieteica ne svaigu. Izņ ē ma brokastī s pē c 4 dienā m. Meita nokā pa pirmā un paspē ja apē st gabaliņ u(ne visu porciju)!
Tad vē dera problē mas kļ uva par normu visiem, ar kuriem runā jā m no atpū tniekiem, lū dzu, ņ emiet vē rā ceļ ojuma mē rķ i - kuņ ģ a-zarnu trakta ā rstē š anu ! ! !
аватар 93238
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Manuprā t, "Sofija" ir pretenzija uz viesnī cu, kā viņ i sevi pozicionē , ​ ​ uz 4 zvaigznē m, bet patiesī bā - visa tā pati padomju laika sanatorija, bet augstā kas klases. Sā ksim ar rezervā ciju - viena summa sazvanī ta pa telefonu, ierodoties jau pieaugusi par 80 UAH. … Tomēr ▾ Manuprā t, "Sofija" ir pretenzija uz viesnī cu, kā viņ i sevi pozicionē , ​ ​ uz 4 zvaigznē m, bet patiesī bā - visa tā pati padomju laika sanatorija, bet augstā kas klases. Sā ksim ar rezervā ciju - viena summa sazvanī ta pa telefonu, ierodoties jau pieaugusi par 80 UAH. Tā lā k vakariņ ot uz ceļ a nebija iespē jams (pasū tī ja tikai ar brokastī m) - atteicā s, jo virtuvē apkalpo viesus, kuri vakariņ as pasū tī ju iepriekš izmantojot sanatorijas sistē mu . "Super deluxe" numurā , kas maksā.970 UAH dienā , nav gaisa kondicionē š anas, viesnī cā nav peldbaseina. Brokastī s - nevis bufete, bet parasts ē diens: kā postu salā ti ar 2 š ķ ē lē m š ķ iņ ķ a un mannas kastroli! Tas ir paredzē ts vī rietim, kuram vē l visu dienu jā brauc. Paprasī ju kafiju bufetē (neuzdroš inos to saukt par bā ru), gaidī ju 15 minū tes, negaidī ju. Tā pē c, kuru moka nostalģ ija pē c padomju svē tkiem - tas ir "Sofijā ". Mū sdienī gai komfortablai atpū tai Poļ anā iesaku meklē t ko labā ku.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums otel-sofia
‹ Viesnīca Sofiia 4*

Отель "София" расположен на территории санатория «Солнечное Закарпатье», в поселке Поляна в 10 км от города Свалява. Подойдёт как для оздоровительного, так и для экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Отель "София" находится в 65 км от города Ужгород и в 75 км от Международного аэропорта Ужгород.
Viesnīcā

Крытый бассейн с подогревом (работает круглый год), ресторан (украинская и европейская кухни), минеральный источник, круглосуточная стойка регистрации, мини-маркет, многоязычный персонал (английский, итальянский, русский, словацкий, украинский).

  • restorāns
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
Bērniem Детские книги, музыка или фильмы, настольные игры и/или пазлы.
Izklaide un sports Общий лаундж/гостиная с телевизором, прямая трансляция спортивных мероприятий, живая музыка/выступление, тематический ужин, массажный кабинет, солевая комната.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Категории номеров: Однокомнатный номер, Полулюкс, Люкс двухкомнатный, Люкс однокомнатный, Люкс Плюс.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, кондиционер, телефон, телевизор, электрический чайник.

Adrese Закарпатская область, Свалявский район, с. Поляна, санаторий "Солнечное Закарпатье", ул. Курортная, 6.
Tālruņi: +38 (098) 8442200
Tīmekļa vietne: Sofiia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.