Shafran 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.310
№8 viesnīcas reitingā Lauces
8.8 Numurs
8.7 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.4 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīcas komplekss Saffron atrodas Sanatorijas Sunny Transcarpathia teritorijā, Poļanas kūrortā. Tā ir 3 stāvu ēka, tajā ir 6 divvietīgas istabas, no kurām 3 ir vienistabas, 3 ir divistabas.Vairāk →
аватар _768324
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti laba viesnī ca, istabiņ a tī ra, guvernante uzkopj katru dienu. Silts, mā jī gs kā mā jā s. Ē diens "Bufete pie Marianas" ir ļ oti garš ī gs un lē ts, porcijas lielas. Labā ziņ a ir tā , ka viss ir tuvumā un par pieņ emamā m cenā m. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, istabiņ a tī ra, guvernante uzkopj katru dienu. Silts, mā jī gs kā mā jā s. Ē diens "Bufete pie Marianas" ir ļ oti garš ī gs un lē ts, porcijas lielas. Labā ziņ a ir tā , ka viss ir tuvumā un par pieņ emamā m cenā m.
аватар yliza
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Divistabu "suite" numurs (Nr. 44.2. stā vā Ir nepatī kami atrasties C / C lē tā dizaina un santehnikas aprī kojuma stā vokļ a dē ļ (c / c ir apvienots). Serviss: 1) gulta/dvieļ i tiks mainī ti, ja piezvanī siet un izturē sities pret "saimnieku"; 2) istabu uzkopš ana - tikai atkritumi no vannas istabas. … Tomēr ▾ Divistabu "suite" numurs (Nr. 44.2. stā vā
Ir nepatī kami atrasties C / C lē tā dizaina un santehnikas aprī kojuma stā vokļ a dē ļ (c / c ir apvienots).
Serviss: 1) gulta/dvieļ i tiks mainī ti, ja piezvanī siet un izturē sities pret "saimnieku"; 2) istabu uzkopš ana - tikai atkritumi no vannas istabas.
аватар ir_ksenzova
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā mies 2016. gada jū lijā pie 2. ieejas. Š ī bija ceturtā vizī te š ajā viesnī cā . Ar katru gadu paliek sliktā k un sliktā k! Pirmā lieta, kas pilnī bā nogalinā ja, ka dvieļ u maiņ a 1 reizi 5 dienā s. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 2016. gada jū lijā pie 2. ieejas. Š ī bija ceturtā vizī te š ajā viesnī cā . Ar katru gadu paliek sliktā k un sliktā k!
Pirmā lieta, kas pilnī bā nogalinā ja, ka dvieļ u maiņ a 1 reizi 5 dienā s.
Nā c uz ā rstē š anu, kur ir 3 ū dens procedū ras dienā , dvielis nepaspē j nož ū t lī dz rī tam, bet tas vē l nav viss.
Dvieļ i tiek mazgā ti ar lē tā ko Gala, kā teica istabenes un ka viņ as 100 reizes prasī juš as saimniecei nopirkt labā kas kvalitā tes pulveri. Pagā juš ajā gadā es nopirku tirgū litru vā cu pulvera un lū dzu, lai es mazgā ju dvieļ us tikai tiem. Š ogad paņ ē mu paš taisī tus dvieļ us un mazgā ju katru otro dienu. Veļ as maiņ a 1 reizi 10 dienā s. Tie, kas atnā k uz 1 nedē ļ u, gultas veļ u nemaina, un tiem, kas nā k uz 14, ir jā pierunā istabenes nomainī t, jo saka, tev vē l 3 dienas lī dz, kā pē c mainī t gultu. Kad jautā ju, kā pē c pē c 7 dienā m nevar nomainī t gultasveļ u, teica, ka saimniece neļ auj, taupa jau tā lē to Gala !! !
NAV KLUSUMA DIENA! ! ! No pulksten 8 lī dz 20 Saffron priekš ā notiek liela mē roga celtniecī ba. Vienvietī gie numuri atrodas š ajā pusē . No divistabu apartamentiem paveras skats uz kafejnī cu Panorama, kas neļ ā va dzī vot ne naktī , ne no rī ta. No rī ta 6.30 sā kā m remontdarbus pie kafejnī cas labiekā rtoš anas un staigā jā m lī dz pulksten 1 katru dienu. Uz lū gumiem netrokš ņ ot saimnieks sū tī ja ļ oti tā lu, sakot, ka par atpū tniekiem neuztraucas un vajag nopelnī t. . . Policijas izsaukš ana neko neatrisinā ja, zvanot arī ieejas saimniekam. Vispā r cietā m 2 nedē ļ as un nekad vairs tur nebrauksim. Turklā t vannas istabas interjeru ļ oti, ļ oti vē las nomainī t. Nolobī ti plastmasas ziepju turē tā ji, aizsargslā nis jau sen noplucis, lampa galī gi sarū sē jusi, poda vā ks mazā ks par poda. . . Gludeklis sasists, uzliets ū dens tvaikam, viss ū dens iztecē ja no apakš as , ž ā vē ja gludekli 2 dienas, lai nekas nav ī ssavienojums. Gludinā mais dē lis melns, netī rs, karnī ze balstā s uz papī ra, kā ds laipns cilvē ks uzlika uz galvas, lai nekrī t uz galvas, 2 plastmasas krē sli uz balkona ir salauzti...vispā r tumsa, tā pē c telpu vadī š ana 4 gados ir tikai noziegums! ! ! Telpā m nepiecieš ams pamatī gs atjauninā jums! ! !
аватар veleslava79
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Apmetā s safrā nā.2016. gada 24. februā rī ar meiteni (neirodermī ts) nepiecieš amas minerā lvannas. Maksā jot norā dī ju kalnrač a piegā des veidu. ū dens vannas istabā (no 15-17). Š ķ iet, ka viss: samaksā ts. . . Nā kamajā dienā ū dens, protams, netika pasniegts, un apkure tika atslē gta (katru dienu no 7 lī dz 18). … Tomēr ▾ Apmetā s safrā nā.2016. gada 24. februā rī ar meiteni (neirodermī ts) nepiecieš amas minerā lvannas. Maksā jot norā dī ju kalnrač a piegā des veidu. ū dens vannas istabā (no 15-17). Š ķ iet, ka viss: samaksā ts. . . Nā kamajā dienā ū dens, protams, netika pasniegts, un apkure tika atslē gta (katru dienu no 7 lī dz 18). Es piezvanī ju Marijai Prokofjevnai, kura, š ķ iet, ir Š afran ī paš niece, viņ a atbild: ka viesnī ca ir viņ as ī paš ums un viņ ai ir tiesī bas izslē gt, izlikt, pā rvā kties....Viņ a pajautā ja manu uzvā rdu (acī mredzot neesmu iekļ auts viņ as paziņ u SBU virsnieku sarakstā un sā ka mani pazemot kā Liellopu! Tagad rakstu atsauksmi treš o reizi, negrib drukā t))) telpa bez apkures un bez ū dens. . Marija Prokofjevna maksā jumus pieņ em gudri: bez č ekiem, bez č ekiem un tikai draud izlikš ana (labi, ja jū s esat liellops un jums ir tikai 250 UAH par numuru izmitinā š anai bez ē š anas ! ! ! Bet, pats galvenais: es esmu procesā masā ž as procedū ru, sū dzē jā s par apkaunojoš o masieri Miroslavu (ē kā ne tik tā lu), kā viņ am nav izdevies piezvanī t Marijai Prokofjevnai un nodot viņ ai visu. . Un galvenais, kas ir Marija Prokofjevna-Janukovič a? Kā pē c viņ a pā rvalda Ukrainas resursus kā savus?
аватар aholodulkina
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Minerā lū dens tieš ā m caur atseviš ķ u krā nu ieplū st tieš i vannas istabā , lai minerā lvannas varē tu uzņ emt jebkurā diennakts laikā . Mē s bijā m pirmajā ieejā , tas ir "Shafran-1", pie Annas Dmitrijevnas. … Tomēr ▾ Minerā lū dens tieš ā m caur atseviš ķ u krā nu ieplū st tieš i vannas istabā , lai minerā lvannas varē tu uzņ emt jebkurā diennakts laikā .
Mē s bijā m pirmajā ieejā , tas ir "Shafran-1", pie Annas Dmitrijevnas. Rezervē jā m iepriekš , ierodoties mū s gaidī ja vietē jā saimniece Marič ka, kura uzreiz mū s iekā rtoja un saudzī gi aplenca
.
Pati viesnī ca Saffron atrodas minū tes gā jiena attā lumā no tirgus, sū kņ u telpas un Solnechny Transcarpathia tū risma centra, tajā paš ā laikā ir ļ oti kluss.
Viesnī ca ir tī ra, uzkopta katru dienu, ir Wi-Fi, jauna tehnika, liela lodž ija ar mē belē m atpū tai.
Poļ anas teritorijā nav problē mu ar pā rtiku, mē s atteicā mies no kompleksajā m ē dienreizē m un nenož ē lojā m - tirgū un veikalos ir daudz produktu + lē ti restorā ni, un istabā ir tē jkanna, ar to mums pietika .
Atpū ta ir tas, kas jums nepiecieš ams!
аватар sorochinskiy
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopā ar sievu atpū tā s vienistabas apartamentā pirmā s ieejas pirmajā stā vā . Atpū ties apmierinā ts. Istaba tika iztī rī ta katru dienu. Pē c pirmā brī dinā juma nekavē joties tika veikti pasā kumi. Liels paldies. Mē s atkal ē dī sim 2013. … Tomēr ▾ Kopā ar sievu atpū tā s vienistabas apartamentā pirmā s ieejas pirmajā stā vā .
Atpū ties apmierinā ts.
Istaba tika iztī rī ta katru dienu.
Pē c pirmā brī dinā juma nekavē joties tika veikti pasā kumi.
Liels paldies.
Mē s atkal ē dī sim 2013. gadā .
аватар hohlushka
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Š eit ir cilvē ki, kuri mudinā ja mani uzrakstī t atsauksmi. ak un es esmu slinks! Bet rī t, 1. septembrī , es sā ku iet skolā (esmu galvenā skolotā ja, laipna un izskatī ga). Nu es rakstu, ko vairā k..... visa ģ imene ne reizi vien brauca uz saulaino Aizkarpatu. … Tomēr ▾ Š eit ir cilvē ki, kuri mudinā ja mani uzrakstī t atsauksmi. ak un es esmu slinks! Bet rī t, 1. septembrī , es sā ku iet skolā (esmu galvenā skolotā ja, laipna un izskatī ga).
Nu es rakstu, ko vairā k.....
visa ģ imene ne reizi vien brauca uz saulaino Aizkarpatu. uz paš u kū rortu. un rezultā tā viņ i bija pakļ auti padomju rež ī mam, bē rni skraidī ja pa gaiteni, kamē r viņ u vecā ki risinā ja iedzī votā ju atraž oš anas problē mu utt.
ieraugot sanatorijas vietā iespē ju apmesties mā jiņ ā s, uzbudinā jā mies.
Tā tad, ir nolemts, mē s dodamies uz SAFRAN kotedž u.
kā viņ š mū s uzpirka? pirmkā rt, istabā ir krā ns ar minerā lū deni, kas nozī mē , ka varat iedzert nedaudz ū dens, nespiež ot sū kņ u telpā un uzņ emt minerā lvannas, neizejot no mā jā m. otrkā rt, ē kā ir tikai 6 (! ) istabas. mē s mī lam mieru un klusumu.
agri no rī ta izgā jā m uz perona svalyava. Taksisti bija izpalī dzī gi, un pē c 20min jau maksā jā m reģ istratū rā ! . Mū su galvenā vē lme bija KLUSUMS, tā pē c izvē lē jā mies 3 (augš ē jais stā vs). un garā m!!!!! ! ! kurš to bū tu domā jis, ka virsū ir bē niņ i?! ?
tā tad bē niņ os un uz grī das nav skaņ as izolā cijas vispā r! ! ! Par laimi virs mums apmetā s inteliģ enti cilvē ki, bē rns mē ģ inā ja iet pa ielu, braukt nedrī kstē ja, BET! mē s dzirdē jā m pilnī gi VISU!! ! š ī ir elle! kas attiecas uz sludinā jumā deklarē to fē nu, tad nebija (bet mums tā ds bija! ), Tualetes piederumu arī nebija. Starp citu, mē s dzī vojā m divistabu apartamentos. vienī gais kas viņ u iepriecinā ja bija milzī gs balkons(vē rsts uz mež u) ar mē beļ u komplektu un ž ā vē jamo plauktu. Ē dā m kafejnī cā s, mani ļ oti iepriecinā ja Marijas BUFEĒ TĀ sortiments un cenas. Pildī ti kā posti, pankū kas-jum- nam. divi. cenas nenormā las. Iesaku paņ emt lī dzi konjaku vai martini. ejot pa aizauguš o teritoriju, noteicā m sev nā kamo vizī ti-tas ir pansionā ts PARADĪ ZE (neņ emt par reklā mu, tā tikko paskatī jos uz mums, labā kie vidos un arī minerā lū dens istabiņ ā . sveiki visiem iemī lē juš ies mū ž zaļ ajos Karpatos un Smerekā! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиничный комплекс Шафран находиться на территории санатория Солнечное Закарпатье в курорте Поляна. Представляет собой 3-этажный корпус, имеет 6 двухместных номеров, из которых 3 — однокомнатные, 3 — двухкомнатные.

Atrašanās vieta Расстояние до ж/д станции в Сваляве - 15 км.
Viesnīcā

Рядом находиться санаторий Солнечное Закарпатье, где можно заказать диетическое питание и лечение, а также вся инфраструктура курорта: сауны, рестораны и бары, бассейн, теннисные корты, спортивные площадки, бильярд, настольный теннис, Интернет кафе и другие места отдыха. Отдыхающим на курорте предлагается широкий выбор экскурсий по интересным местам и исторических памятках Закарпатья. Зимой все желающие могут покататься на горных лыжах на подъемниках возле санаториев Солнечное Закарпатье, Поляна или Квитка Полонины. Отопление: автономное водяное (собственная котельня). Водоснабжение: холодная и горячая постоянно.

  • atklāts baseins
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
Telpu apraksts

Гости могут разместиться в одном из номеров категорий Люкс и Полулюкс со всеми удобствами, телевизором, холодильником, електро чайником, посудой, утюгом, гладильной доской, сушкой, балконом. В номера подается минеральная вода для питья Здесь есть действительно все необходимое для комфортабельного отдыха.

Istabās

В каждом номере есть телевизор, холодильник, электрочайник, фен, утюг и доска для глажки. Ежедневная уборка комнат, смена постельного белья — 1 раз в 7 дней или по потребности, полотенец (3 на человека) — по потребности.

Adrese Закарпатская область Свалявский р-н, пгт.Поляна Санаторий "Солнечное Закарпатье", 1/7
Tālruņi: +38 (03133) 3-55-05, 3-54-29
+38 (050) 663-47-24
+38 (099) 053-78-20
FAQ
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.