Serebrianyi Vodograi 3*– Atsauksmes

45
Novērtējums 4.910
№16 viesnīcas reitingā Lauces
5.1 Numurs
4.8 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.6 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Dzīvojamais komplekss "Silver Vodogray" atrodas kalnu upes krastā slavenajā kūrortā "Sunny Transcarpathia" ciematā. Poļana, Svaļavskas rajons, Aizkarpatu reģions. Šēnbornas pils atrodas 25 km attālumā no naktsmītnes Sribny Vodohray, savukārt Palanokas pils atrodas aptuveni 40 km attālumā. Šis komplekss ir piemērots ārstnieciskai un atpūtas atpūtai.Vairāk →
аватар g.geka83
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m, tač u ļ oti kļ ū dī jā mies. Ļ oti netī ras istabas (neskatoties uz to, ka viņ i pasū tī ja suite un brī dinā ja, ka bū sim ar mazu bē rnu), tā s ir pilnas ar dū miem un var aizmirst nomainī t veļ u, skaļ as un ne pā rā k garš ī gas. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu pē c fotogrā fijā m un atsauksmē m, tač u ļ oti kļ ū dī jā mies. Ļ oti netī ras istabas (neskatoties uz to, ka viņ i pasū tī ja suite un brī dinā ja, ka bū sim ar mazu bē rnu), tā s ir pilnas ar dū miem un var aizmirst nomainī t veļ u, skaļ as un ne pā rā k garš ī gas. Starp citu, aiz ž oga notiek bū vniecī ba, par ko neviens nebrī dina. Un esiet gatavi tam, ka pasū tī siet vienu istabu, bet pē c ieraš anā s bū s cita vienkā rš i tā pē c, ka jū su pasū tī tā ir aizņ emta...
Izbraucā m pē c pirmā s nakts otrajā viesnī cā.
Pozitī vi, ka avansa maksā jums tika atgriezts.
аватар 88.08.10k
Pirmkā rt, ne reizi bū dami š ajā restorā nā , un vadoties tikai pē c informā cijas un atsauksmē m no interneta, mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o restorā nu vai kafejnī cu, lai sagaidī tu Jauno 2021. gadu, es pat nezinu, kas ir pareizā k, jo iestā de tieš ā m ir maza! Administratorei Ludmilai Nikolajevnai tieš saistē tika atteikts avansa maksā jums 1000 UAH, un kopumā par diviem par Jaungada banketu prasī ja 3400. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, ne reizi bū dami š ajā restorā nā , un vadoties tikai pē c informā cijas un atsauksmē m no interneta, mē s ar vī ru izvē lē jā mies š o restorā nu vai kafejnī cu, lai sagaidī tu Jauno 2021. gadu, es pat nezinu, kas ir pareizā k, jo iestā de tieš ā m ir maza! Administratorei Ludmilai Nikolajevnai tieš saistē tika atteikts avansa maksā jums 1000 UAH, un kopumā par diviem par Jaungada banketu prasī ja 3400. Mē s vienojā mies. Ierodoties agrā k, nolē mā m paskatī ties tieš raidē , kas un kā...Administrators viltī gi izvairī jā s sapulcē apspriest Jaungada ē dienkarti, pā rliecinot, ka "visa bū s daudz, neuztraucieties, " par alkoholu, tajā paš ā laikā . laikam mums viss derē ja – viņ a paziņ oja alkohola sastā vu.
Uzticoties organizatoram, tikā m uz svē tkiem. Viss sā kā s labi - mū ziķ i, protams, ir superī gi, dzī vā mū zika. . . mums ļ oti patika, bet, kad bijā m pie galda, bijā m vienkā rš i apstulbuš i! Par 2 mums bija 2 mazas porcijas kautkā da Olivier, par pusmaizi lē tā ko sarkano ikru ar sviestu, salā ti ar ķ ekaru sī poliem, majonē zi un olā m, 3 marinē ti gurķ i un par dakš iņ u skā bē tu kā postu ar tomā tiem, maizi. , neliela siera porcija - daž i gabaliņ i, persiku sulas karafe, iespē jams, 700 ml, 2 x 05 pudeles minerā lū dens, 05 lē ts citronu degvī ns, 05 konjaks, 1 pudele š ampanieš a. Ap 23-23 mums atnesa 2 pankū kas ar sē nē m un mē s nesapratā m, kā di 2 sī ki daž ā di kū kas gabaliņ i, piemē ram, 1 personai, viņ i to ielika apmē ram 11-12...mē s bijā m š okā . Vai tas jau ir deserts?
1:00 viņ i atnesa 2 mazas porcijas kartupeļ u biezeni un gaļ as gabalu...VISU! IZVĒ LNE par 3400 UAH! ! ! Administrators tajā paš ā laikā pē kš ņ i pazuda ap 22:00 ! ! ! BTW, Santa Klauss, Sņ eguroč ka, it kā tradicionā li, programmā NEBIJA. Tikai mū zika. Kopumā var š ķ ist, ka es krā soju pā rā k daudz pā rtikas, bet ticiet man, tas tā nav ! ! ! Ē dienu bija ļ oti maz! Ļ oti! Nopirkā m arī savu konjaku. Saistī bā ar augstā kminē to, š ī iestā de NAV IETEICAMA svē tku svinē š anai! ! ! TAS IR BRIESMĪ GI! ! ! Tikai daž as muļ ķ ī bas!
DARĪ GIE IESTĀ DES SAIMNIEKI! VAI PĒ C Š Ī GRIB ATGRIEZTIES? ? ? NE VAIRĀ K KĀ ! ES TEIKU, KA PAR 450 UAH NĀ KAMAJĀ DIENĀ MĒ S PANORĀ MAS KAFEJNĪ NĀ , tajā paš ā vietā , netā lu no tirgus, IZDARĪ JĀ M KRĀ Š Ī GI PAR 2! Apmē ram 400 grami smalkā ko karsto cū kgaļ as iesmu, kas garš oti ar sī poliem, megagarš ī gi, 2 milzī gas porcijas kartupeļ u cepti ar speķ i, sī poliem un atseviš ķ i uz porciju bļ odas ar sieru! Tajā paš ā cenā bija ļ oti garš ī gs viņ u raž otais melleņ u liķ ieris, paņ ē ma 200 gramus, maizi, milzī gus salā tus ar dā rzeņ iem un Aizkarpatu sieru, salā tus ar kā postiem mega garš ī gi un lieliski garš ī gi. Par to visu, biedri, mē s nenož ē lojā m ne santī ma un normā li atstā jā m dzeramnaudu!
Š AJĀ VIETĀ ES ATGRIEŠ OS, NOTEIKTI! NEticami GARŠ DI UN Ļ OTI LĒ TI! Starp citu, iestā des ī paš nieks, kurš , kā izrā dī jā s, saimnieko jau 28 gadus, pats uzturē ja kā rtī bu š ajā nelielajā iestā dē , pats tī rī ja š ķ ī vjus un nesa traukus. Tas maksā daudz! Ļ oti jauks puisis un lieliska apkalpoš ana! IESAKU!!!!! ! ! Un Kolyba...vienī gais, kas bija normā li, bija Bograch, kuru mē s tur izmē ģ inā jā m pirms Jaunā gada svinī bā m. Viss. Secinā jumus izdariet paš i! ! ! Š eit ir mans apskats!
НГ 2021 Стол 2021
аватар Ollenyatko
No ā rpuses ir jauki, personā ls draudzī gs, bet braukt ar maziem bē rniem nav ē rti. Bē rnu ē dienkartes nav, kompleksiem nav ko barot bē rnu 2 gadus. Pē c iepriekš ē jas vā rī š anas un samalš anas pieprasī juma bū s jā gaida 40 minū tes, daž reiz pat aizmirsa vā rī t putru, pasū ta vakarā . … Tomēr ▾ No ā rpuses ir jauki, personā ls draudzī gs, bet braukt ar maziem bē rniem nav ē rti. Bē rnu ē dienkartes nav, kompleksiem nav ko barot bē rnu 2 gadus. Pē c iepriekš ē jas vā rī š anas un samalš anas pieprasī juma bū s jā gaida 40 minū tes, daž reiz pat aizmirsa vā rī t putru, pasū ta vakarā . Pē c pasū tī juma pa tā lruni 20 minū tē s no izvē lnes, jū s nā kat un gaidā t vē l 20 minū tes.
Agrā k lasī ju lī dzī gas atsauksmes, nedevu priekš roku, kamē r nesanā ca.
Plus ir masieris Aleksejs un hidromasā ž a.
аватар alexey2050
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, apskatot mā jaslapas un atsauksmes. Liels skaits pozitī vu atsauksmju noteica mū su izvē li par "ū dens sildī tā ju". Ļ oti draudzī gas meitenes reģ istratū rā pastā stī ja par sniegtajiem pakalpojumiem un operatī vi iekā rtojā s istabā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, apskatot mā jaslapas un atsauksmes. Liels skaits pozitī vu atsauksmju noteica mū su izvē li par "ū dens sildī tā ju". Ļ oti draudzī gas meitenes reģ istratū rā pastā stī ja par sniegtajiem pakalpojumiem un operatī vi iekā rtojā s istabā .
Luksusa numurs ir ē rts, plaš s, tī rs, ar balkonu ar skatu uz kalniem. Istabā ir viss nepiecieš amais. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, regulā ri mainī ti dvieļ i. Maza, bet labi kopta teritorija.
Ē dinā š ana restorā nā - katru dienu č etru veidu brokastu izvē le. Sā tī gas brokastis, č etriem (divi pieauguš ie un bē rni 15 un 6 gadi) izdevā s trī s, pietiek ar galvu. Pusdienas un vakariņ as - izvē le ir pieticī gā ka, tikai divas iespē jas, tač u viss ir arī apmierinoš s un garš ī gs (un par 85 UAH tas ir arī ļ oti lē ts! ). Tiesa, restorā nā pusdienojā m tikai vienu reizi, visu laiku gā jā m uz "kolybu" - ļ oti iesaku Aizkarpatu nacionā lā s virtuves ē dienus. Tas, ko jū s nesaprotat paš ā sā kumā , ir apkalpoš anas ā trums. Ar to saskā rā mies uzreiz pē c ieraš anā s - galvenajā restorā nā pasū tī jā m ne pā rā k sarež ģ ī tus ē dienus un gandrī z aizmigā m, kamē r gaidī jā m pasū tī jumu. Tas neskatoties uz to, ka kompleksā s pusdienas jau sen beidzā s, un mē s bijā m restorā nā vieni. Bet pie tā ā tri pierod - Aizkarpatijā neviens nesteidzas. "kolybā " pasniedza ā trā k.
Peldbaseins ir plus un mī nus "ū denstornis". Ļ oti plaš s, ar siltu, tī ru ū deni, saulessargiem, sauļ oš anā s krē sliem un bā ru.
Baseina trū kumi ir maksa par iemī tnieku apmeklē jumu. Ceļ ojums uz baseinu mums izmaksā ja 350 UAH. Š ķ iet, ka tas ir lē ti, bet kā pē c? Tā da viesnī ca nevar atļ auties par velti izmantot peldbaseinu atpū tniekiem? Galu galā jū s varat vienkā rš i nedaudz palielinā t dzī ves dā rdzī bu un padarī t baseinu par bezmaksas iespē ju. Neskaidrs.
Un otrs mī nuss ir baseina apmeklē jums visiem no ā rpuses. Mums vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, baseins nekad nebija pā rpildī ts, bet, piemē ram, ieraduš ies kā dā pē cpusdienā , atradā m pionieru atstarpi, apmē ram 30 cilvē kus, kurus atveda plunč ā ties baseinā . Tā viņ i š ļ akstī jā s visas 30, divas stundas. Pā rē jā s varē ja iegremdē ties tikai blakus sā niem.
Bet, salī dzinot ar pozitī vajā m emocijā m, tie visi ir sī kumi. Es negribē ju iet prom. Mē s atgriezī simies. Ieteikt.
аватар Helena_ra
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Internetā izvē lē jā s viesnī cu-tur bija akcija. Reģ istrē š anā s bija operatī va, meitenes ļ oti draudzī gas, uzreiz aizveda mū s uz istabu, lai gan ieradā mies nedaudz agrā k. Mē s paņ ē mā m divistabu apartamentus, jo ceļ ojā m ar 17 gadus vecu dē lu - plā nojums ir ļ oti ē rts - neviens nevienam netraucē . … Tomēr ▾ Internetā izvē lē jā s viesnī cu-tur bija akcija. Reģ istrē š anā s bija operatī va, meitenes ļ oti draudzī gas, uzreiz aizveda mū s uz istabu, lai gan ieradā mies nedaudz agrā k. Mē s paņ ē mā m divistabu apartamentus, jo ceļ ojā m ar 17 gadus vecu dē lu - plā nojums ir ļ oti ē rts - neviens nevienam netraucē . Istabas ļ oti tī ras, ē rtas, uzkopš ana katru dienu, biež a dvieļ u un gultas veļ as maiņ a. Istabā ir veļ as ž ā vē tā js, izlietne, uz grī das gludinā mais dē lis. Balkoni ar galdiņ iem - patī kami pasē dē t un baudī t skatu (viesnī ca nomalē , gaiss tī rs) Personā ls draudzī gs. Brokastis sā tī gas, porcijas lielas, ē dienu izvē le ir. Biež ā k pusdienojā m kolybā - apbrī nojami garš ī gi ē dieni un ļ oti apmierinoš s, draudzī gs personā ls, bet reizē m gā jā m uz restorā nu - bija arī garš ī gi. Var paņ emt kompleksā s maltī tes - lē tā k, bet gribē jā m nogarš ot vietē jo virtuvi un nekļ ū dī jā mies - joprojā m atceros perķ eti ar pelmeņ iem : ) Sū kņ u telpa un ū dens procedū ras teritorijā viss blakus. Iekš telpu baseinā ir nedaudz auksts, ap 23 grā diem. Slikti, ka nav terminā ļ u - vajag ņ emt lī dzi skaidru naudu, tuvē jā kū rortā ir tikai viens bankomā ts. Izcils vietē jais tirgus - robež as tuvuma dē ļ sieri, marcipā ni, olī vas u. c. par labā m cenā m. Kopumā - no pā rē jiem tikai pozitī vi iespaidi - PALDIES personā lam : )
аватар Lyudmila6549
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Š ajā viesnī cā rī kojā m konferenci 157 cilvē kiem! Konference izdevā s lieliski. Personā ls darī ja visu, ko varē ja, tač u vakarā pirms izbraukš anas visa elle pacē lā s vaļ ā : cilvē ki sā ka vemt, satraukti, paaugstinā ts drudzis. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā rī kojā m konferenci 157 cilvē kiem! Konference izdevā s lieliski. Personā ls darī ja visu, ko varē ja, tač u vakarā pirms izbraukš anas visa elle pacē lā s vaļ ā : cilvē ki sā ka vemt, satraukti, paaugstinā ts drudzis. Ā trā palī dzī ba turpinā ja braukt. Turklā t pat tie, kas domā ja, ka ar viņ iem viss kā rtī bā , sā ka vemt jau vilcienos. . . Turklā t tie, kas ē da Kolibā (ap 40 cilvē ku), nesaindē jā s, bet tie, kas ē da restorā nā , ir vairā k nekā.100 cilvē ki - saindē ti. . . Acī mredzot uz lielo ieraš anos tika atvē rts restorā ns, nebija zinā ms, kurš savervē ts apkalpoš anai, un virtuve nebija pareizi sagatavota. Bet visbriesmī gā kais ir tas, ka viesnī cas administrā cija atteicā s atzī t savu vainu, sakot, ka tā nav viņ u vaina, lai gan daudzi, kas nedevā s ekskursijā s, nepameta viesnī cu ar saindē š anos! Mums tika dots "veselī bas stacijas veida slē dziens", ka ar viņ iem viss ir kā rtī bā...VIŅ I IZTEIKJA LŪ GUMU Kijevas SANĀ CIJAS STACIJAI PĀ RBAUDĪ T Š O VIESNĪ CU, jo tie dokumenti, kas bija norā dī ti ar neesoš ā m e-pasta adresē m! KAUNS! JA NOVĒ RTĒ JAT SAVU VESELĪ BU - NEIESAKAM DOTIES UZ Š O VIESNĪ CU! Glā biet SEVI UN SAVUS BĒ RNU!
аватар kulikovavv_mail.ru
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Turpinā m atpū sties ar dzī vesbiedru 7. diena. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, augsts apkalpoš anas lī menis. Visur ļ oti tī rs (it kā gaida "revidentu") un smuks, regulā ri tiek mainī ta veļ a un dvieļ i. Restorā nā ir lieliskas brokastis ar pienā cī gu ē dienkarti, kas iekļ auta izmitinā š anas cenā , pusdienas un vakariņ as pē c pieprasī juma. … Tomēr ▾ Turpinā m atpū sties ar dzī vesbiedru 7. diena. Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, augsts apkalpoš anas lī menis. Visur ļ oti tī rs (it kā gaida "revidentu") un smuks, regulā ri tiek mainī ta veļ a un dvieļ i. Restorā nā ir lieliskas brokastis ar pienā cī gu ē dienkarti, kas iekļ auta izmitinā š anas cenā , pusdienas un vakariņ as pē c pieprasī juma. Ir iekš telpu baseins. Vannasistaba atrodas galvenajā ē kā , ziemā ir ē rti uzreiz pē c vannas neiet ā rā , lai dotos uz istabu. Ī paš s paldies hidromasā ž as speciā listē m Valentī nai un Diā nai. Patika arī masā ž as procedū ras, paldies Anatolijam. Arī kosmetoloģ e Viktorija ir brī niš ķ ī ga meistare, tač u pierakstī ties ir grū ti, vajag pa priekš u. Kolyba piedā vā gardus vietē jā s virtuves ē dienus un dzē rienus. Un ekskursijas tiek organizē tas katru dienu, tā s ved ar ē rtu mikroautobusu tieš i teritorijā , man ļ oti patika gids Ivans. Pā rē jais man ļ oti patika.
аватар Malina-n
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sā kš u no paš a sā kuma. Ieradā mies ap 7 no rī ta, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies meklē t kur paē st. Un š ī izrā dī jā s problē ma jo viss bija ciet lī dz 8 no rī ta, nā cā s nedaudz pastaigā ties. … Tomēr ▾ Sā kš u no paš a sā kuma. Ieradā mies ap 7 no rī ta, atstā jā m mantas noliktavas telpā un devā mies meklē t kur paē st. Un š ī izrā dī jā s problē ma jo viss bija ciet lī dz 8 no rī ta, nā cā s nedaudz pastaigā ties. Viesnī cā atgriezā mies lī dz pulksten 9 un uzreiz tikā m iekā rtoti bez papildus maksas par agro reģ istrē š anos, kas, protams, bija patī kams pā rsteigums. Meitene reģ istratū rā mū s iepazī stinā ja ar visu nepiecieš amo informā ciju, kā arī varē ja noorganizē t braucienu uz tvertni.
Dzī vojā m mā jā s, istabas labas, ļ oti siltas. Vienī gais brī dinā jums ir ļ oti aukstā grī da vannas istabā , durvis duš ā , kas gandrī z nepalika uz stiprinā juma un sliktais ū dens duš ā , ja jū s salabosiet š os sī kumus, tad viss bū s ideā li. Istabas kā bildē , laipns personā ls. Vē l gribu piebilst par mā ju izvietojumu. ļ oti skaists skats un patika, ja ne visiem.
Atseviš ķ i es vē los atstā t atsauksmi par kolybu. Tas atrodas netā lu no mā jā m. Liels paldies visam personā lam. Viņ i garš ī gi pabaroja. Kafiju taisī ja 10 no rī ta, lai gan strā dā no 11. Pavā re mū s iekaroja ar grilē tiem dā rzeņ iem, tik garš ī gus nekur neesmu ē dusi, iesaku pamē ģ inā t. Priecē ja arī tas, ka pavā rs piekrita pagatavot mums paš u noķ ertā s zivis. Man patika arī duets "Divi krusttē vi" (ja nemaldos) viņ i dzied bū dā brī vdienā s.
Kopumā viss patika, iesaku!
аватар doktor0282
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma, kurš tur bija apmeties iepriekš . Bija 2016. gada maijā . Dzī vojā m divistabu apartamentos. No istabas panorā ma ir burvī ga. Istaba laba, viss darbojas. Viena lieta nav pā rdomā ta, dž akuzi vanna ir slikti izolē ta un pē c lietoš anas ū dens plū st uz grī das. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu izvē lē jā mies pē c drauga ieteikuma, kurš tur bija apmeties iepriekš . Bija 2016. gada maijā . Dzī vojā m divistabu apartamentos. No istabas panorā ma ir burvī ga. Istaba laba, viss darbojas. Viena lieta nav pā rdomā ta, dž akuzi vanna ir slikti izolē ta un pē c lietoš anas ū dens plū st uz grī das
аватар irina.brazhnikd
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
IESAKU TIEM, KAS IR PRASTI PIE POLIJANAS KVASOVA Ū DENS Realitā te pā rspē j pat visnegaidī tā kā s vē lmes. Jau tagad daudzi, kas tic minerā lū dens "POLYANA KVASOVA" ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m un kuriem nav iespē jas iegū t biļ eti ar atlaidi uz sanatoriju "SAULAJĀ TRANSCARPATHIA", meklē un atrod alternatī vus veidus, kā pavadī t atvaļ inā juma dienas Aizkarpatijā . … Tomēr ▾ IESAKU TIEM, KAS IR PRASTI PIE POLIJANAS KVASOVA Ū DENS
Realitā te pā rspē j pat visnegaidī tā kā s vē lmes. Jau tagad daudzi, kas tic minerā lū dens "POLYANA KVASOVA" ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m un kuriem nav iespē jas iegū t biļ eti ar atlaidi uz sanatoriju "SAULAJĀ TRANSCARPATHIA", meklē un atrod alternatī vus veidus, kā pavadī t atvaļ inā juma dienas Aizkarpatijā .
Š ā du vē lmi var veiksmī gi realizē t dzī vojamajā kompleksā "Sribny Vodogray", iepriekš minē tā s sanatorijas teritorijā . Tas atbilst pasaules komforta lī menim. Par saprā tī gu cenu viņ i nodroš ina izmitinā š anu 4-5 * lī menī , ar brokastī m. iekļ auts numura cenā , no daudzveidī gas ē dienkartes. Medicī niskā s procedū ras, pē c ā rsta ieteikuma un personī gā m vē lmē m – gandrī z jebkuras. Gardas pusdienas un vakariņ as no Aizkarpatu, ungā ru, ukraiņ u un citu pasaules virtuvju ē dieniem ne tikai restorā nā "SRIBNOGO WATER", bet arī daudzā s tuvē jā s kafejnī cā s, restorā nos, bū diņ ā s. Vairā ki peldbaseini un daudzas ekskursijas Aizkarpatijā , Ļ vovas pilsē tā un vienkā rš i pastaigas mež ā ievē rojami daž ā dos jū su brī vdienas.
Tas viss labvē lī gi ir salī dzinā ms ar uzturē š anos sanatorijā , kas ar daudzā m procedū rā m vairā k atgā dina ā rstē š anu medicī nas iestā dē , nevis aktī vu ilgi gaidī tā un vē lamā atvaļ inā juma dienu pavadī š anu.
Tie, kas te bijuš i vienreiz, noteikti atgriezī sies vē l un vē l!
Parādīt vairāk »


iemiesojums RoseMarie
Pastāstiet, kurš atpūtās viesnīcā un ņēma procedūras, masāžu, hidromasāžu, vannas, kā ir iespaidi? Dalies, pliz, kur un kas patika visvairāk) Paldies
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Liyaa
Mēs ar vīru vēlamies martā atpūsties, kā šajās mājiņās, tur ir silti un cik tālu no ēkas, jo visās bildēs mājiņas kaut kā atsevišķi..... bet gribam koka mājā. Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums chugunova1
vai man ir jāmaksā papildus?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums lva0267
Pastāstiet man, lūdzu, kurš atpūtās viesnīcā Serebryany Vodogray, minerālūdens sūkņu telpā - no dabiska avota? Un kāda temperatūra tiek pasniegta?
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ilinf_bela
Maksa par uzturēšanos viesnīcā. Kā rezervēt?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums svodogray
‹ Viesnīca Serebrianyi Vodograi 3*

Жилой комплекс "Серебряный Водограй" расположен на берегу горной речки на территории известного курорта "Солнечное Закарпатье" в с. Поляна, Свалявського района, Закарпатской области. Расстояние от комплекса «Срибный водограй» до дворца Шенборнов составляет 25 км, а до замка Паланок — около 40 км. Этот комплекс подходит для лечебного и рекреационного отдыха.

Atrašanās vieta В 500 метрах от комплекса находится автобусная остановка «Сонячне Закарпаття», а железнодорожный вокзал города Свалява расположен в 12 км. Аэропорт Ужгород находится в 75 км.
Viesnīcā

Открытый бассейн (работает по сезонам), терраса для загара, сад, крытый бассейн с подогревом (работает круглый год), ресторан «Колыба», бювет с лечебной минеральной водой «Поляна Квасова», круглосуточная стойка регистрации, допускается размещение домашних животных.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
Bērniem Игровая комната, настольные игры, организация и проведение детских праздников.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Бадминтон, бильярд, прокат санок, массажный кабинет.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

34 однокомнатных двухместных номеров, 17 двухкомнатных четырехместных номеров, деревянные домики категории классик+ и полулюкс. Категории номеров: Классик, Классик +, Студио, Студио +, Семейный, Полулюкс, Люкс, Люкс+.

Istabās

Холодильник, спутниковое телевидение, кондиционер, собственная ванна комната, ванна или душ, электрический чайник.

Adrese Закарпатская область, Свалявський район, с. Поляна, ул. Курортна 27.
Tālruņi: +38 098 080 53 88
Tīmekļa vietne: Serebrianyi Vodograi
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.