Laba viesnīca

Rakstīts: 24 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 4 — 10 janvārī 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī cu "Quelle Polyana" mums piedā vā ja tū risma aģ entū ra. Paskatī jos vietni - patika. Pasū tī jā m transfē ru - satikā mies pie maš ī nas, palī dzē jā m aiznest mantas uz maš ī nu. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 23:00. Pē c č etrdesmit minū tē m mē s jau bijā m iekā rtojuš ies istabā , lai gan apmetne, pē c noteikumiem, bija vienos pē cpusdienā . Viesnī cas personā ls mū s laipni uzņ ē ma.
Prieks par viesnī cas Jaungada noformē jumu. Vestibilā ir skaista Ziemassvē tku eglī te un pati zā le, ir izrotā ts restorā ns, bā rs. Vakarā iedegā s ielu apgaismojums. Visa fasā de, koki, vī tnes visā teritorijā ir izgaismota. Ļ oti skaists. Viesnī ca atrodas kalna nogā zē , vieta gleznaina, bet kā piens uz viesnī cu ir nedaudz stā vs. Pā ris reizes tu nokā p uz leju, uz augš u un tā , tu kļ ū sti nedaudz noguris. Uzlā de ir laba.
Numurs ar balkonu bija plaš s un gaiš s. Istaba ir silta. Tī rī ts mainī ts dvieļ i katru dienu, gultas veļ a mainī ta ik pē c trim dienā m.

Ē dā m no komplektē tā s ē dienkartes. Garš ī gi, mā jā s gatavoti.
Mē s daudz gā jā m un gā jā m. Š ogad ir bijis daudz sniega, kas pē dē jā laikā š eit esot retums. Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Tik tī rs gaiss, ka rodas iespaids, ka tu to neelpo, bet vienkā rš i ē d.
Aizkarpatija ir forš a vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu