Fantaziia 4*– Atsauksmes

99
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Lauces
8.7 Numurs
8.4 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.1 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Viesnīca Fantasia atrodas Poļanas kūrorta teritorijā, 200 metru attālumā no sanatorijas "Sunny Transcarpathia" medicīnas ēkas. Viesnīca Fantasia atrodas tikai 200 metru attālumā no Poļanas autoostas un 10 minūšu brauciena attālumā no šosejas M06. Piemērots relaksējošām brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Misak1
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Situā cijā , kas notiek mū su pasaulē , man labā k patī k palī dzē t ukraiņ u uzņ ē mē jam, nevis doties kaut kur un maksā t naudu par nezin kā un par ko. Tā pē c š ogad nolē mu atpū sties Aizkarpatijā , proti, viesnī cā Fantasia. … Tomēr ▾ Situā cijā , kas notiek mū su pasaulē , man labā k patī k palī dzē t ukraiņ u uzņ ē mē jam, nevis doties kaut kur un maksā t naudu par nezin kā un par ko. Tā pē c š ogad nolē mu atpū sties Aizkarpatijā , proti, viesnī cā Fantasia. Ē diens š eit bija ideā ls, tā pat kā personā ls - draudzī gs un izpalī dzī gs. Patika, ka ir nosliece uz SPA centru, baseiniem, sā ls istabā m. Jā , un pati viesnī cas vieta, daba, ļ oti tī rs gaiss un skaista apkā rtne.
аватар lipa1973
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Apmeklē jot Fantasia pirms 6-7 gadiem, turklā t 3 gadus pē c kā rtas, š oreiz nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu. Un tad ir arī atlaide no Pouchon, vispā r viens pret vienu. Devos ar labu garastā vokli un cerī bā m uzlabot veselī bu un atpū sties. … Tomēr ▾ Apmeklē jot Fantasia pirms 6-7 gadiem, turklā t 3 gadus pē c kā rtas, š oreiz nolē mu izvē lē ties š o viesnī cu. Un tad ir arī atlaide no Pouchon, vispā r viens pret vienu. Devos ar labu garastā vokli un cerī bā m uzlabot veselī bu un atpū sties.
Reģ istrē š anā s: ā tri reģ istrē ties, piemaksā jot. naudu var iemaksā t uzreiz.
Meitenes reģ istratū rā bija pieklā jī gas un izpalī dzī gas - visā s maiņ ā s.
Labs spa un darbinieki ir ļ oti patī kami sarunā ties un veikt lieliskas procedū ras.
Jauka labiekā rtota teritorija.
Tagad par to, kas man nepatika un nepatika kategoriski.
1. Lai nokļ ū tu teritorijā , jā iet pa š ausmī gu akmeņ ainu-smilš u ceļ u un, ja tajā brī dī pa to izbrauc vieglā automaš ī na (un tas ir biež a parā dī ba, it ī paš i kravas automaš ī nā m ar ū deni, jo tā lā k ir aka) , tu nokļ ū sti smilš ainā -putekļ ainā miglā , kas nosē ž as uz ā das, drē bē m un tev tā ir jā ieelpo (pievienoju foto). Un jums ir jā iet vairā kas reizes dienā , ja jū s neplā nojat aprobež oties tikai ar Fantā zijas teritoriju.
2. Ē diens. Jā , jū su m. . . Š is nav restorā ns, š ī ir ē dnī ca un zemiska, nevē rtī ga ē dnī ca. Tas ir tā pat kā jums ir jā ciena savi viesi, lai viņ us pabarotu...š o.
Nedod Dievs, lai jū s ieturē tu kompleksā s maltī tes, ja jau dodaties uz š o viesnī cu.
Kur ir tie brī niš ķ ī gie gardē ž u salā ti, kas mū s priecē ja pirms 7 gadiem? !
Paš reizē jais pavā rs zina vienī go mē rci un tā s nosaukums ir veikala majonē ze.
Un visu salā tu (jebkuru) galvenā sastā vdaļ a ir desa.
Ū dens baseinā bija ļ oti auksts, un ar katru mū su atvaļ inā juma dienu kļ uva vē sā ks +19 grā di. Darbinieki uzmeta pā rsteigtas acis - "tā nevar bū t! ".
Telpu uzkopš ana - tā , tā , uz C klases.
Duš as noteka strā dā ja pretī gi un tī rī š ana neko nedarī ja, acī mredzot tā jau ir globā la problē ma.
Rezumē jot, teikš u izsmeltu frā zi, bet tā precī zi atspoguļ o lietu stā vokli - viesnī ca ir nogurusi. Redzams, ka taupa uz visu iespē jamo un nevē lamo. Man personī gi nav nekā das vē lē š anā s atgriezties vē lreiz.
P. S. Varbū t š is ir mans pirmais "kaš ķ ī gais" pā rskats par pā rē jo kopumā . Parasti nā ku ar pozitī vu attieksmi un cenš os nepievē rst uzmanī bu sī kumiem. Bet š eit ir kopsavilkums par ikdienas kaitinoš ajiem faktoriem. Gribu atzī mē t, ka apskats netika rakstī ts ar aizrautī bu, pirms pusotra mē neš a atpū tos.
Ч Пыльная дорога, ведущая в въезду/заходу в отель Та же ужасная дорога к отелю Вид на коттеджи с главного корпуса Бедные елочки вдоль забора возле пыльно дороги, они серого цвета. Магнолия на территории Ухоженные дорожки Задний двор отеля
аватар anitushka88
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
reģ istrē ties Nav lifta. Tu pats pacel 5 somas stā vus. Nav konsjerž a pakalpojumu! uzņ emš ana Visi bez izņ ē muma ar pilnu gā zi. Numurs Ja no rī ta gribas gulē t, tad aizkari aizver tikai pusi loga. Uz logiem nav moskī tu tī klu (visi kukaiņ i istabā ). … Tomēr ▾ reģ istrē ties
Nav lifta. Tu pats pacel 5 somas stā vus. Nav konsjerž a pakalpojumu!
uzņ emš ana
Visi bez izņ ē muma ar pilnu gā zi.
Numurs
Ja no rī ta gribas gulē t, tad aizkari aizver tikai pusi loga.
Uz logiem nav moskī tu tī klu (visi kukaiņ i istabā ).
Telpu uzkopš ana tikai tad, ja atstā j naudu.
Uzturs
Vienu dienu tas bija normā li, tad jē ls, tad sadedzinā ts.
Viņ i ī rē ja pirti ar baseinu, nā ca ar bē rniem, saindē jā s ar hlora tvaikiem, jo ​ ​ darbinieki uzmanī gi neieslē dza baseinā ventilā ciju.
Viņ i pat neprasī ja atvainoš anos.
Viesnī cas vadī tā js ir vispretī gā kais cilvē ks visā viesnī cā .
Viņ ai ir pilnī gi vienalga.
Saindē š anā s ar pā rtiku dē ļ izbraucā m 2 dienas agrā k. Naudu neviens neatdeva. Es nerunā ju par kompensā ciju par saindē š anos.
Nolaidī ba visur un visā ir pilnī ga.
Pilnī ga nevē rī ba pret iedzī votā jiem.
Nebojā savu atvaļ inā jumu.
Nepalieciet Fantasia viesnī cā Plyana ciematā .
аватар Annbut78
Viesnī ca atrodas Poļ anas ciematā . Ja gribas tī ru gaisu un klusumu, noguris no metropoles, tad š ī te noteikti nav. Visu apkā rtē jo ē ku malkas dedzinā š anas smaka ir tā da, ka nebeidzas just ne dienu, ne nakti! . Netī rs no bezceļ a , no tirgus un tualetes pie tā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Poļ anas ciematā .
Ja gribas tī ru gaisu un klusumu, noguris no metropoles, tad š ī te noteikti nav. Visu apkā rtē jo ē ku malkas dedzinā š anas smaka ir tā da, ka nebeidzas just ne dienu, ne nakti! . Netī rs no bezceļ a , no tirgus un tualetes pie tā .
Mū s ievietoja 5 stā vā ar diviem bē rniem, suite, nav lifta. Par katru sī kumu paē st, uz tualeti, pā rģ ē rbties, visu laiku staigā t. Istaba liela, bet auksta un mitra. Viesnī ca bija apsildā ma. pa stundā m, vai kad viņ iem prasī ja. Istabā cita starpā bija muš u bars, pie griestiem, lustras, logos, uz grī das bars beigtu un administrā cijai bija vienalga. tikai pie š ī baseina nav iespē jams peldē t. Vispā r netē rē jiet savu naudu un laiku. Neiesaku š o viesnī cu vispā r.
аватар mahonina1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
No plusiem: * rotaļ u laukums, tenisa galds, batuts *min. ū dens galvenajā ē kā , bet vakarā knapi silts *siltais dvieļ u ž ā vē tā js *netā lu no spa un tirgus Mī nusi: *Gar š osejas bū vē tas kotedž as - troksnis un putekļ i *Tī rī š ana ir š ausmī ga! Atkritumu izveš ana un putekļ sū cē js, komentā riem, kā da tī rī š ana ir pā rsteigums: Visu iztī rī jā m! Ne putekļ i noslaucī ti, ne gulta kļ ū st labā ka, izlietnes nav mazgā tas utt. … Tomēr ▾ No plusiem:
* rotaļ u laukums, tenisa galds, batuts
*min. ū dens galvenajā ē kā , bet vakarā knapi silts
*siltais dvieļ u ž ā vē tā js
*netā lu no spa un tirgus
Mī nusi:
*Gar š osejas bū vē tas kotedž as - troksnis un putekļ i
*Tī rī š ana ir š ausmī ga! Atkritumu izveš ana un putekļ sū cē js, komentā riem, kā da tī rī š ana ir pā rsteigums: Visu iztī rī jā m! Ne putekļ i noslaucī ti, ne gulta kļ ū st labā ka, izlietnes nav mazgā tas utt.
*Pie mums norē ķ inoties sā ka remontē t durvju slē dzeni
*Tē jkannas ir lē tas, mainī tas 3 reizes, tad nokrī t vā ks, tad pē c pusdienas pā rstā j darboties
*Vienu nedē ļ u virtuvē zem izlietnes bija ezers, katru dienu nā ca jauni santehniķ i, kaut ko mainī ja, un ū dens pilē ja lī dz mū su atvaļ inā juma pē dē jai dienai
* Vienu nakti sā ka tecē t tualete, dē ls stundu tracī jā s, lai to salabotu, jo no plū stoš a ū dens skaņ as nebija iespē jams aizmigt
*Kā du vakaru dē ls ar meitu aizgā ja uz bē rnistabu, bē rns bija uzvilcis manu š alli. No rī ta izrā dī jā s, ka ir aizmirsuš i bē rnu istabā . Administratore teica, ka nav š alles. neviens nenā ca iekš ā . Apkopē ja - nepaņ ē mu un viss. . .
* Galvenajā ē kā ir baseins, ū dens stipri hlorē ts, priekš pē dē jā dienā gā ju ar bē rnu peldē ties uz 15 min, bijā m bē rnu nodaļ ā , aizejot bē rns pieķ eras pie kaut kā pie plkst. apakš ā un nogriež purngalu, ū dens notecinā š anas caurumu aiztaisa skā rda ar skrū vē m vai skrū vē m, kas izvirzī tas 1cm uz augš u, neviens neatvainojā s!! ! !
аватар olti_ukr.net
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Skaista teritorija, lielisks interjers. Mē s dzī vojam Reinkarzā , kur devā mies uz sā ls istabu, uz Š arko un plā nojā m masā ž u. Nolē mā m doties uz viņ u restorā nu pusdienot un bijā m ļ oti nepatī kami pā rsteigti. … Tomēr ▾ Skaista teritorija, lielisks interjers. Mē s dzī vojam Reinkarzā , kur devā mies uz sā ls istabu, uz Š arko un plā nojā m masā ž u. Nolē mā m doties uz viņ u restorā nu pusdienot un bijā m ļ oti nepatī kami pā rsteigti. Bē rnam atnesa pussiltu zupu ar kotletē m, kas sastā vē ja no 3 kotletē m, 3 kartupeļ u gabaliņ iem un 2 burkā nu š ķ ē lē m. . . bet vismaz ē dama; sē ņ u zupa uz krē juma izrā dī jā s bezgarš ī gs, skā bs š ķ idrums, tur peldē ja melnie burkā ni. Viesmī le uz pretenziju atbildē ja ar vienī go argumentu: mē s vienmē r tā darā m un neviens nesū dzē jā s, un zupa "nevar bū t tā da, jo tā nevar bū t. " Un jautā jums ir nevis par to, ka es samaksā ju par neē damu kū ku, ko es neapē du, bet gan par to, ka es neredzē ju nekā du nodomu atrisinā t situā ciju. Ī paš i tiem, kas ir atbildī gi par viesnī cas apkalpoš anu un reputā ciju: neē dama zupa man izmaksā ja 43 UAH, un jū su personā la reakcija jums izmaksā ja 3000 UAH kā negū to peļ ņ u no viesnī cas spa pakalpojumu klienta (š odien ir tikai 2. diena no 15). paliek Poļ anā ).
аватар zninevskaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo bijā m jau bijuš i Poļ anā un zinā jā m, ka tur ir labi. Bet es negribē ju vē lreiz doties uz Reikartzu. Fantā zija ir ļ oti jauka. Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan par papildu samaksu, bet man nebija jā vazā jas ar somā m vestibilā (starp citu, bagā ž as skapis patieš ā m bū tu piemē rots). … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, jo bijā m jau bijuš i Poļ anā un zinā jā m, ka tur ir labi. Bet es negribē ju vē lreiz doties uz Reikartzu. Fantā zija ir ļ oti jauka. Viņ i apmetā s uzreiz pē c ieraš anā s, lai gan par papildu samaksu, bet man nebija jā vazā jas ar somā m vestibilā (starp citu, bagā ž as skapis patieš ā m bū tu piemē rots). Meitenes reģ istratū rā ir smaidī gas, draudzī gas un vienmē r ir blakus.
Brokastis nav sliktas, restorā na ē dienkartē vakariņ ā m var atrast arī diezgan niecī gas lietas, ja ir slinkums doties uz citu vietu vai laikapstā kļ i neļ auj. Lavandu aleja mani iekaroja lī dz sirds dziļ umiem. Spa un baseins ir plaš i, mums vienmē r pietika vietas un nebija pā rpildī ts.
Pirmo reizi viesnī cā mums bija pietiekami daudz ligzdas, lai uzlā dē tu sī krī kus. Wi-Fi signā lam ir lielisks otrajā stā vā , pietiek pat video skatī š anai un straumē š anai.
Laba vieta.
аватар Irenvochkax
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Ļ oti mā jī ga un klusa vide. Sakopta, patī kama acu zonai. Mē s pieci dzī vojā m kotedž ā otrajā stā vā . Istaba ir diezgan tī ra, tī rī ta katru dienu, bet ne ideā la. … Tomēr ▾ Kopumā ar pā rē jo viņ i bija apmierinā ti. Ļ oti mā jī ga un klusa vide. Sakopta, patī kama acu zonai. Mē s pieci dzī vojā m kotedž ā otrajā stā vā . Istaba ir diezgan tī ra, tī rī ta katru dienu, bet ne ideā la. Lielais mī nuss ir koplietoš anas vannas istaba. Personā ls ir draudzī gs, atbild uz visiem pieprasī jumiem un ā tri veic nepiecieš amos pasā kumus. Nepietiekami slē gti balkoni, vē los pievienot nojumi, jo lietainā laikā bija vē lme paelpot svaigu gaisu pie vī na glā zes, bet tā das iespē jas nebija, lietus laikā koka saliekamie krē sli, kas ir uz katra balkona visas mā jiņ as samirka, un tad tā s bija jā maina, saslapinā ja dvieļ i vai drē bes, kuras izž uva uz ž ā vē tā jiem, kas arī ir visā s istabā s. Peldmē teļ i tiek mainī ti ik pē c 2-3 dienā m, kvalitā te atstā j daudz vē lamo. Pa ceļ am reģ istratū rā mums piedā vā ja daž ā das ekskursijas. Mē s vienojā mies par braucienu uz Synevyr ezeru, ko vē lā k ļ oti nož ē lojā m. Noteiktajā laikā mums uz viesnī cu atbrauca mikroautobuss, izrā dī jā s, ka esam pē dē jie, visas vietas jau bija aizņ emtas ar tū ristiem, likumsakarī gi, ka trumpa vietas dabū jā m paš ā s beigā s. Ņ emot vē rā , ka brauciens ir garš (3 stundas tikai vienā virzienā ), ceļ ot ar bē rniem, lai arī ne visai maziem (12 gadi), autobusā bez kondicioniera ir ļ oti neē rti, nav ko elpot, un arī nevar. atveriet lū ku, jo ļ oti pū š . Bē rni tika š ū poti, un arī mums tas nebija saldi. Priecē traki skati pa logu un patī kams gids. Pats brauciens noritē ja nebeidzamā steigā , tā ka, izņ emot smacī go autobusu, nekas cits atmiņ ā nepalika. Ierodoties sū dzē jā mies administrā cijai, meitene mū s uzmanī gi uzklausī ja, mē ģ inā ja taisnoties, ka ekskursija nav no viesnī cas, uz ko teicā m, ka mums visā s situā cijā s ir jā rū pē jas par klientiem un neko nepiedā vā t, bet tikai kvalitatī vi pakalpojumi, jo atpū tnieki jums uzticas. Rezultā tā viņ i solī ja rī koties. Nu pietiks par slikto, jo atpū ta š ajā viesnī cā vairā k palika atmiņ ā no pozitī vā s puses. Par diezgan pieņ emamu summu principā dabū jā m visu, pē c kā gā jā m: apkā rtē jā s dabas skaistumu, klusumu, klusumu un pietiekamu komfortu. Mē s vē lamies tur atgriezties vē lreiz, cerot uz pā rmaiņ ā m uz labo pusi!
аватар voinalovic
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Fantā zijā bijā m 2017. gada jū nija sā kumā , ģ imene 2 pieauguš ie + 2 bē rni (6 un 8 gadi). Dzī vojā m 2 istabu kotedž ā . Istaba skaista un mā jī ga. Ē DIENS: Man ī sti nepatika, kā viņ i gatavoja viesnī cas restorā nā , tā pē c mē s laiku pa laikam iegriezā mies tajā . … Tomēr ▾ Fantā zijā bijā m 2017. gada jū nija sā kumā , ģ imene 2 pieauguš ie + 2 bē rni (6 un 8 gadi). Dzī vojā m 2 istabu kotedž ā . Istaba skaista un mā jī ga.
Ē DIENS: Man ī sti nepatika, kā viņ i gatavoja viesnī cas restorā nā , tā pē c mē s laiku pa laikam iegriezā mies tajā . Ē dā m daž ā dos apkā rtnes restorā nos, visgarš ī gā kais ē diens bija restorā nā , kas no Fantasia pa zemes ceļ u tā lā k mež ā un tad pa labi. Mē s tur bijā m lielā ko daļ u laika. Netā lu no š ī restorā na atrodas liels sporta laukums ar futbola vā rtiem un basketbola grozu. Var palū gt bumbu, un bē rniem bū s ko darī t. Ir arī minerā lū dens avots.
INFRASTRUKTŪ RA: Tagad atgriezieties pie fantā zijas. Galvenajā ē kā ir ū dens avots, bē rnu istaba ar rotaļ lietā m, neliels baseins utt. Ar bē rniem gā jā m uz baseinu 2-3 reizes dienā , ļ oti patika. Bē rni apmeklē ja arī sā ls istabu. Pagalmā labs rotaļ u laukums, batuts, tenisa galds. Netā lu no viesnī cas ir lapenes ar bā rbekjū , jū s varat vienkā rš i sē dē t un pat uztaisī t bā rbekjū . Viesnī ca un tā teritorija ir tī ra.
reljefs: Kalni, mež s. Apkā rt ir daudz lī dzī gu viesnī cu, daž ā du izmē ru un cenu kategoriju. Ir maksas baseini (50-80 UAH stundā ).
Tieš i blakus viesnī cai ir neliels pā rtikas tirgus. Š eit jū s varat iegā dā ties lē tu č ehu vai vā cu alu, liķ ierus un vietē jos vī nus. Liela saldumu izvē le utt. Zemas cenas. Iesaku visiem!
VAIRĀ K PADOMI: Rajonā ir viens bankomā ts, un tas atrodas sanatorijā "Sunny Transcarpathia", pā ri ceļ am uz ciematu, pa labi uz apli, tad pa labi un uz augš u. Ir arī Privat kiosks, tač u ne vienmē r tam var piekļ ū t. Tā tad nauda bankomā tā beidzā s tieš i dienu pirms izlidoš anas, kad vajadzē ja veikt pirkumus. Paņ emiet lī dzi skaidru naudu un maksā jiet ar karti viesnī cā . Daudzi restorā ni maksā tikai skaidrā naudā . Tiem, kas ceļ o ar vilcienu uz Svaļ avu, pasū tiet taksometru iepriekš , varat caur viesnī cas reģ istratū ru, tas bū s ē rtā k un lē tā k. Paņ em taksometra vadī tā ja telefona numuru, noder brī vdienā s, var apceļ ot apkā rtni. Ja lī s, elektrī ba var tikt atslē gta. Viesnī cā ir ģ enerators. Bet citur tā var nebū t.
Saki visu. Lai laba atpū ta!
аватар Lina312
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā mies vē lu, nokavē jā m pusdienas, piedā vā jā m neizmantotā s pusdienas pā rcelt uz citu dienu, mums atteicā s. Ē dinā š ana: Brokastis sliktas. Ja pasū tī siet olu kulteni, bū siet izsalcis. Labā kā lieta sarakstā brokastī m ir siera kū kas. … Tomēr ▾ Ieradā mies vē lu, nokavē jā m pusdienas, piedā vā jā m neizmantotā s pusdienas pā rcelt uz citu dienu, mums atteicā s. Ē dinā š ana: Brokastis sliktas. Ja pasū tī siet olu kulteni, bū siet izsalcis. Labā kā lieta sarakstā brokastī m ir siera kū kas. Un sā tī gi un garš ī gi. Par maz konditorejas izstrā dā jumu vai cepumu (desertus pie tē jas nedod vispā r). Viņ i labi gatavo, bet ir pā rmē rī gi ietaupī jumi. Pusdienā s un vakariņ ā s pamatē dienam tika dotas variā cijas par vinegreta tē mu un krievu salā tiem, lai gan bija maija beigas un gribē jā s sezonas dā rzeņ us - kā postus, redī sus, gurķ us, zaļ umus. Telpas nav saplē stas, lai tī rī tu, trī s reizes, stā vot uz sliekš ņ a, prasī s vai jā tī ra, vai jā maina gulta, jo laiks. . . Sliktā kā daļ a ir baseins. Hloru ik pē c trim dienā m. Viņ i nebrī dina par ķ ī misku uzbrukumu. . . Pē c piecā m minū tē m jū s izlecat ar asarotā m acī m un klepu. Man bija astmas lē kme (aizbraucu uz ekoloģ iski tī ru teritoriju no alerģ ijas lī dz ziedē š anai, un atbraucu). Stingri neiesaku baseinu cilvē kiem ar slimiem elpoš anas orgā niem un maziem bē rniem, ī paš i ķ ī mijterapijas dienā . uzbrukumiem. Teritorija ir maza un mā jī ga. Aiz tā s ir vieta bā rbekjū , š ū puļ tī kli, lapenes. Labā k ir ņ emt istabu ar skatu uz mež u. Viesnī ca atrodas pakalnā ar skatu uz trokš ņ ainu ceļ u. Naktī gandrī z nav trokš ņ a, bet aizkari ir tills, gaiš ā istabā miegs ir virspusē js: viesnī cas priekš ā , pā ri ceļ am, atrodas ap 40 privā to viesnī cu, kas visu nakti spī d ar gaismā m. Transfē rs dā rgs, taksometram paveicas par 80 grivnā m.
Вид из мансарды смачнючі сирники кімната  моя комната 2 с края, последний этаж клумба лестничная клетка
Parādīt vairāk »


iemiesojums Alaja
Sveiki. Kurš zina, kā viesnīcā ar ragavu un slēpju nomu? Vai tuvumā ir vieta, kur ar tiem braukt?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums julyb
Braucam ciemos ar mazu bērnu (2,5). Pastāstiet, lūdzu, kas tiek pasniegts brokastīs un kādi ēdieni ir iekļauti komplektētajā ēdienkartē (var izmantot vienas dienas piemēru). Un ja iespējams, aptuvenās cenas ēdienkartei restorānā, cik :)) Paldies jau iepriekš!
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums rrrrs4
Vēlos uzzināt par dažādu pieminekļu atrašanās vietām, gleznainām vietām, apmeklēt bazāru vai tirgu, nogaršot etniskos ēdienus. Pateicos jau iepriekš
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums Anton_74
Vai varat, lūdzu, pastāstīt, kad jūsu reģionā parasti snieg? Mēs ļoti vēlamies doties pie jums atpūsties un slēpot. Un vai Vedvezhy Gori ir slēpju noma?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Atikin
Es nekur nevaru atrast tiešos viesnīcas tālruņu numurus ... pasakiet man ....
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Admin.Fantasia
‹ Viesnīca Fantaziia 4*
1 atbildi

Отель Фантазия находится на территории курорта Поляна в 200 метрах от лечебного корпуса санатория "Солнечное Закарпатье". Гостиница "Фантазия" расположена всего в 200 метрах от автобусного вокзала села Поляны и в 10 минутах езды от трассы M06. Подходит для спокойного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель находится в 9 км от железнодорожной станции города Свалява, 35 км от г. Мукачево, 75 км - от Ужгорода, 200 км от г. Львов.
Viesnīcā

Бювет с минеральной водой "Поляна Квасова" (бесплатно), ресторан с украинской и европейской кухней, бассейн с гидромассажем (состоит из большого и глубокого бассейна для взрослых, и маленького и мелкого для детей), беседки, расположенные на горной речке, барбекю (можно готовить самостоятельно), конференц-зал площадью 65 кв.м. оснащен профессиональным оборудованием для деловых мероприятий. Размещение домашних животных не допускается. Специальные диетические меню (по запросу). Круглосуточная стойка регистрации. Хранение багажа. Экскурсионное бюро. Места для курения.

  • restorāns
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская комната, в которой можно оставить детей в любое время, детская игровая площадка для активного отдыха. Дети до 5 лет - бесплатно, без предоставления дополнительного места.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Spa-центр: массажный кабинет, солевая комната, инфракрасная сауна, финская сауна, кедровая фитобочка, подводный душ-массаж, минеральная ванна, хвойные ванны, жемчужные ванны, душ Шарко, косметические услуги. Снаряжение для бадминтона.
  • biljards
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

37 номеров различной степени комфортности.

Istabās

Номера гостиницы меблированы в классическом стиле и оборудованы телевизором с плоским экраном и кабельными каналами. Некоторые номера оснащены балконом, с которого открывается вид на окружающие горы или на реку Большой Пеня.

  • vanna/duša
  • bidē (ne visās istabās)
  • fēns
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese ул. Европейская (Октябрьская), 30A, с. Поляна, Свалявский район, Закарпатская обл., Украина, 89313
Tālruņi: +38 (050) 560-31-40
Tīmekļa vietne: Fantaziia
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.