Edelveis 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Privātā viesnīca "Edelweiss" ir 3 stāvu kotedža, kas atrodas slavenās sanatorijas "Sunny Transcarpathia" teritorijā. Uzcelta 2006. gada novembrīVairāk →
аватар meandr
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ne pirmo reizi atpū tā mies Poļ anā , bijā m Slavutič ā un daudzos citos. Visvairā k man patika Ē delveiss. Ceļ ojam ar bē rnu (iepriekš paš i) - tā pē c bija svarī gi ē rti atpū sties. Š oreiz nebija par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Ne pirmo reizi atpū tā mies Poļ anā , bijā m Slavutič ā un daudzos citos. Visvairā k man patika Ē delveiss. Ceļ ojam ar bē rnu (iepriekš paš i) - tā pē c bija svarī gi ē rti atpū sties. Š oreiz nebija par ko sū dzē ties. Virtuve ir vē sa, istabas ir ē rtas un nav dā rgas. Poļ anā vienmē r ir klā t viss pā rē jais, proti, svaigs Karpatu gaiss. Mums nevajag neko citu.
Едельвейс Кафе Кафе


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums alex2050
‹ Viesnīca Edelveis 2*

Частный отель "Эдельвейс" - это 3-х этажный коттедж, расположенный на территории известного санатория "Солнечное Закарпатье". Построен в ноябре 2006 г.

Atrašanās vieta 11 км от железнодорожной станции г.Свалява в живописной долине реки Пиния, притока реки Латорица, у подножия гор в Свалявском районе.
Viesnīcā

Минеральные воды, лечение, спортивные площадки, теннисные корты, бары, кафе, рестораны, сауна, бассейн, бильярд, настольный теннис.

Telpu apraksts

Отель состоит из 4 стандартных номеров, 2 номеров студио и 4 номеров категории люкс.

Adrese с. Поляна, 89313
ул. Курортно-Бична 4
Tālruņi: +38 (067) 443-31-16
+38 (099) 034-37-55
Tīmekļa vietne: Edelveis
FAQ