Tā bija pasaka!

Rakstīts: 26 jūnijs 2015
Ceļošanas laiks: 13 — 14 jūnijs 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Ī stā pasaka sastā v no diviem kompleksiem: Skazka Hotel un Lost World Cottage. Apmetā mies kompā nijā Lost World, izvē loties viesnī cu gribē jā m ko krā sainu, un guļ bū ves mā jiņ a atrodas nedaudz tā lā k no visa kompleksa, gandrī z mež ā . Katrs numurs ir individuā li iekā rtots un ļ oti ē rts. No kotedž as balkona paveras brī niš ķ ī gs skats uz Karpatiem.
Esmu ļ oti gandarī ts, ka viesnī cā ir agra reģ istrē š anā s, vilciens Volovecā ierodas no rī ta un nav jā gaida lī dz 14:00, kā ierasts citā s viesnī cā s. Starp citu, transfē rs no dzelzceļ a stacijas un ekskursijas tika pasū tī tas, rezervē jot telpas, viss tika organizē ts skaidri un harmoniski.
Dzī ves dā rdzī ba (250 UAH no cilvē ka dienā ) ietver divas ē dienreizes dienā viesnī cas bū dā , viss ir ļ oti garš ī gs, mā jī gs, porcijas ir vienkā rš i milzī gas, varat droš i ņ emt uz diviem. Mums bija veselas fotosesijas ar traukiem =), jo prezentā cija bija vienkā rš i pā rsteidzoš a. Ē st varē ja gan bū dā , gan uz ielas, omulī gs pagalms, viss ziedos =) Viesmī ļ i bija ļ oti apmierinā ti, vienmē r draudzī gi un smaidī gi.

Kā arī kompleksa teritorijā dzī vo ap 50 kaķ i, kuri izklī duš i pa visiem stū riem =) Izbraucot ekskursijā , atstā jā m istabā logu vaļ ā vē dinā š anai, atgriež oties savā gultā atradā m guļ oš u kaķ i, mē s pat nepaspē jā m izdzī t, vienkā rš i nereaģ ē ja uz mums = ) Bet visi kaķ i ir kopti, vakcinē ti, viesnī cas darbiniece, kas rū pē jas par kaķ iem, labprā t mums veica ekskursiju, parā dī ja mums mā jas, kur dzī vo dzī vnieki, lielā kā daļ a bija pamestas, katrai ir savs stā sts un daž reiz tas ir tik š ausmī gi, vienkā rš i biedē još i, cik cilvē ki var bū t než ē lī gi, un te kaķ i tiek aprū pē ti, mī lē ti un aizsargā ti. Labi padarī ts!
Es vē los teikt ī paš u paldies vadī tā jai Ludmilai Sergejevnai! Mē s izrā dī jā mies daž i nesavā kti tū risti, “pazuduš i”, bet Ludmila Sergejevna centā s pē c iespē jas atrisinā t jebkuru no mū su lū gumiem un patieš ā m sirsnī gi palī dzē ja, centā s padarī t mū su atvaļ inā jumu ideā lu =)
Paldies, Ludmila Sergejevna, mē s daudzviet esam atpū tuš ies, bet tik labu dabu vē l neesam sastapuš i. Es iesaku Skazku visiem saviem draugiem un ceru atgriezties vē lreiz!! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu