Turianskii Dvor 2*– Atsauksmes

3
Novērtējums 6.710
6.5 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
6.0 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Privātais īpašums "Turyansky Dvor" atrodas Aizkarpatijā, Perečinskas rajonā, Turya Polyana ciemā. Šeit jūs varat aizmirst par visām savām rūpēm un pilnībā izbaudīt neaizmirstamu atpūtu brīvā dabā: peldēties kalnu ezerā, peldēties Perečinska tvertnēs, doties ekskursijās pa apkārtni, makšķerēt, cept bārbekjū, doties medībās.Vairāk →
аватар lena_80777
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Transfē rs super - individuā ls auto, tad tikā m izmitinā ti nepareizajā istabā , iekā rtojā s bē niņ os, kur bija smacī gs, istabā nebija banā las krū zes un daž i trauki, tas ir mī nuss, nebija iespē jas izž ā vē t drē bes, peldkostī mus, dvieļ i, jo logs mazs. … Tomēr ▾ Transfē rs super - individuā ls auto, tad tikā m izmitinā ti nepareizajā istabā , iekā rtojā s bē niņ os, kur bija smacī gs, istabā nebija banā las krū zes un daž i trauki, tas ir mī nuss, nebija iespē jas izž ā vē t drē bes, peldkostī mus, dvieļ i, jo logs mazs. Pats ezers un pieeja tam ir super, uz ezeru pretenziju nav. Un visinteresantā kā ir virtuve un rotaļ u laukums, bet sā ksim ar virtuvi, ir plusi un mī nusi, diemž ē l sā kš u ar mī nusiem, un to ir daudz: brokastis ir ierobež otas, tikai trī s ē dieni, no kuriem izvē lē ties, tā pē c ja neko neē d, tad vai pasū ti atseviš ķ i vai esi izsalcis; virtuve pasū tī jumus pieņ ē ma vē lu, apmē ram 12 dienas, bograč a vī rs neē da, vakarā teica, ka ir un izbraukš anas dienā tikai vā rī jā s; nav cepš anas kā tā das, tikai 1 fordā na kū ka un viss. Pozitī vi, ka ak.
Viesmī ļ i jauki, centā s, it ī paš i viens puika, tik jauki, un č ekus mums vē l nav iedevuš i, tā pē c gribē ju paskatī ties, kā pē c maksā jam noteiktu summu, jo ne viss bija cenā . No manis pilsē tā mē s pasū tā m un mums iedod č eku, lai samaksā tu, un te tikko paziņ oja summu. Un rotaļ u laukums, ļ oti maz š ū puļ krē sls, divas š ū poles mazajiem un viss, un vecajiem tikai koka š ū puļ krē sls un viss - nekā ds batuts vai š ū poles lielā kiem bē rniem nebija, ir arī mī nuss, mans bē rns bija ļ oti vī lies . Atpū tā s labi, bet nav vē lē š anā s doties vē lreiz.
аватар baterfly284
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pirmo reizi izvē lē jā mies ekskursiju pa Aizkarpatu. Nakš ņ oš ana bija Turjanska pagalmā . Ekskursiju grupa 40 cilv. Ceļ š uz ciemu ir pretī gs, ī paš i sirds pā rsita pukstē t, kad mū su lielais smagais busiņ š uzbrauca uz maza koka tiltiņ a. … Tomēr ▾ Pirmo reizi izvē lē jā mies ekskursiju pa Aizkarpatu. Nakš ņ oš ana bija Turjanska pagalmā . Ekskursiju grupa 40 cilv.
Ceļ š uz ciemu ir pretī gs, ī paš i sirds pā rsita pukstē t, kad mū su lielais smagais busiņ š uzbrauca uz maza koka tiltiņ a. No ē diena patika bograch. Man ļ oti nepatika sē ņ u zupa: melns ū dens ar vermicelli un sē ņ u gabaliņ iem, kazas siers arī ir amatieris - tam ir skā ba smarž a un garš a. Pirms brauciena draugi stā stī ja, kā Karpatos galdi plosī jā s no gardumiem, tač u acī mredzot š ī nav ī stā vieta. Galdi bija klā ti ļ oti pieticī gi - brokastī s pankū kas ar ievā rī juma karoti vai olu kulteni bez piedevas, plus tē ja. Labi, sievietē m figū rai kompensē t, bet vī rieš iem tā da pā rtika. . . Civilizā cijas trū kums ietekmē - tuvumā nav veikalu. Ceļ ojot uz š ejieni, lī dzi jā ņ em kafija un citi dzī ves prieki.
Ī paš u vilš anos sagā dā ja degustā cija. Tika izsludinā ts degustē t vī nus, izejvielas un aukstos gaļ as izstrā dā jumus. 100 UAH no cilvē ka. Gaidī jā m braucienu uz fermu, ar siera apļ iem un leģ endā m par tā tapš anu. Bet viņ i mū s savā ca ē damistabā un nolika uz galda š ķ ī vi ar aukstu gaļ as izstrā dā jumu: daž as desiņ as, gaļ u un sieru. Viens š ķ ī vis visam galdam - pie galda bijā m 10. Katrs pasniedza 100 UAH, lai nogarš otu viņ am iekrituš o gabalu. Š ķ ē les pat neatbilda cilvē ku skaitam. Parasti degustā cijā s pamazā m lej daž ā du vī nu glā zē s. Mums piedā vā ja ne vairā k kā.4 veidu vī nus. Ir tikai viena glā ze pē c jū su izvē les. Visu tū risti apē da un izdzē ra 5 minū tē s. Ko ī sti ē da un dzē ra, nekomentē ja, pat "banketa" saimnieki neizteica dzejoļ us un prozu par produktu labumiem un krā š ņ umu. . Apjukums no š ā das degustā cijas bija visu sejā s.
Lietus lija divas dienas no trim. Tā pē c neaizmirsti paņ emt lī dzi lietussargu, lietusmē teli un ū densizturī gus apavus! Man bija tikai lietusmē telis. (Somas bija vieglā kas ceļ ā , bet slapjas kā jas un galva mazinā ja komfortu).
Dabū jā m mā ju ar virtuvi (bet tā ir vajadzī ga gariem braucieniem un ja ir no kā gatavot), rokā m darinā tas koka mē beles. Viss ir etnisks. Bet skaņ as izolā cijas vispā r nav. Esot vannas istabā pirmajā stā vā , es dzirdē ju krā kš anu otrajā stā vā . Visas š ī s 3 dienas virtuves izlietnē dzī voja melns zirneklis. Bet viņ š mani netraucē ja, tikai pagriezā s malā , kad pagriezā s krā ns. Tā ir daļ a no dabas mums apkā rt. Savvaļ as dzī vnieki, ezers - tiem, kam patī k atpū sties no pilsē tas burzmas. Atpū tai ir č uguna tvertnes, bet es to neizmē ģ inā ju, jo tur sē ž.5 cilvē ki. Uzreiz - manā izpratnē tas ir nehigiē niski.
Tā da izvē rtā s nedē ļ as nogale, atš ķ irī ga no darba dienā m. No rī ta pamodos no putnu skaņ as
аватар taniap08
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s kopā ar ģ imeni ī paš umā.2018.  gada jū lijā . Iespaidi vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Ē rtas, tī ras telpas (pē c vienoš anā s, viņ i maina veļ u ik pē c piecā m dienā m un veic pilnu uzkopš anu). … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar ģ imeni ī paš umā.2018.  gada jū lijā . Iespaidi vienkā rš i brī niš ķ ī gi! Ē rtas, tī ras telpas (pē c vienoš anā s, viņ i maina veļ u ik pē c piecā m dienā m un veic pilnu uzkopš anu). Draudzī gi smaidī gi saimnieki, vienkā rš i lieliska administratore Marija Ivanovna. Mū su cenā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Brokastis ir standarta — olu kultenis, olu kultenis, pankū kas vai auzu pā rslas, no kurā m izvē lē ties. Bet kas attiecas uz vakariņ ā m, tā s ir labas, tik apmierinoš as un daudzveidī gas. Pie pamatnes gan lapenes, gan š aš liki, un krastā tvertnes, un blakus kazeņ u krū mi. Turklā t ī paš nieki periodiski organizē ekskursijas. Nu atseviš ķ s prieks - ezers. Tī rs, silts, aprī kots ar sauļ oš anā s krē sliem un kā pnē m nolaiš anai. Ezerā ir zivis, tā pē c zvejniekiem ir atseviš ķ a izklaide))) Jā , svarī gs punkts: ezers ir dziļ š . No smilš u pludmales puses ir "bē rnu" ieeja (sā kumā sekla, tad dziļ ā ka), no visā m pā rē jā m pusē m gandrī z uzreiz dziļ ums ir lī dz pleciem. Bet bē rniem lē kā jot no piestā tnē m ir liels prieks. Ezerā ir "parastie" gulbji (tiem pat ir iekā rtota mā ja). Pā rsteidzoš i, daudz cilvē ku uz ezera notika tikai brī vdienā s (tie nā ca no kaimiņ u ciemiem), un darba dienā s vienmē r bija brī vi sauļ oš anā s krē sli. Divi mī nusi - slikta skaņ as izolā cija mā jā s (bet tas ir pamatoti, joprojā m koks) un slikts ceļ š uz paš u bā zi. Visā dā ziņ ā "atpū tai miesā un dvē selē un peldē š anai" noteikti iesaku.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
veca vat
Novērtējums 10.0
Ukraina - Karpati, Perečins
Atpūta, Izklaide

Частная усадьба «Турянский Двор» расположена в Закарпатье, Перечинский район, село Турья Поляна. Здесь можно позабыть о всех заботах и в полной мере насладиться назабываемым отдыхом на природе: купаться в горном озере, париться в Перечинских чанах, ездить по окрестностям на экскурсии, ловить рыбу, жарить шашлыки, ходить на охоту.

Atrašanās vieta 50 км от Ужгорода.
Pludmales apraksts Искусственный песчаный пляж с шезлонгами и VIP площадками на 50 человек.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Ресторан-колыба «У Петровича» с Закарпатской и Венгерской кухней на натуральных продуктах из нашего подсобного хозяйства, терраса на берегу озера на 40 пос.мест, с барбекю и рыбным меню.

Беседки, мангалы.

Вся вода в кранах комплекса питьевая родниковая, карпатская мало минерализованная.

  • restorāns
  • bezmaksas wi-fi
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Два дикие чаны объем 2000л. на отдельной территории непосредственно на берегу озера, каждый чан рассчитан на одновременно до -10 персон, стол на 10 персон. Спортивная площадка, футбольное поле, волейбольная площадка. Прокат горных велосипедов. Спецтехника обустроена на путешествия в горы на 6-30 человек, проводим собственные интересные экскурсии на целый день к вершинам полонины Руна, с посещением водопада Воеводин (24м.), Форелевого хозяйства, катание на лошадях, обед в лесу. Рыбалка: сом европейский, голавль, карп, карась, толсто лоб, редко встречается речной угр. Прокат рыболовного оснащения. Прокат лодок.
  • volejbols
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Коттеджи из сруба с номерами на 4-10 человек класса люкс, полу люкс, стандарт и эконом.

Istabās

Телевизор, санузел, фен, стол, комод, шкаф, балкон.

Adrese Украина, Закарпатская обл., Перечинский район, с. Турья Поляна, почтовый индекс 89232
Tālruņi: +38(099) 444 1014, +38(099) 240 1020, +38(097) 893 3661
Tīmekļa vietne: Turianskii Dvor
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.