U Ani 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 3.010
2.3 Numurs
1.4 apkalpošana
2.6 Tīrība
2.2 Infrastruktūra
Privātmāja "U Ani" atrodas Synevyrska Polyana ciema galā, 35 km attālumā no Mežgorjes ciema, 1 km attālumā no kalnu ezera Synevyr, 800 m augstumā virs jūras līmeņa. 500 m līdz tuvākajam pacēlājam.Vairāk →
аватар lil43
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Saimniece staigā , lū r pa logiem, kurš ko dara, un tad apraksta internetā . Virtuve ir netī ra. Mī kstā s mē beles ir netī ras, bail apsē sties. Trauki virtuvē ir netī ri un smaka briesmī ga. … Tomēr ▾ Saimniece staigā , lū r pa logiem, kurš ko dara, un tad apraksta internetā . Virtuve ir netī ra. Mī kstā s mē beles ir netī ras, bail apsē sties. Trauki virtuvē ir netī ri un smaka briesmī ga.
аватар galya_3
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Saimniece ir draudzī ga, kamē r viss tev padodas. Mē s lū dzā m mainī t gultu vienā no istabā m, jo ​ ​ tā izskatī jā s piparmē tra un nav svaiga, un atnest papildu segu. Tas tika uztverts agresī vi ar komentā ru, ka varam izvā kties, ja kaut kas nepatiks (brī vdienā s, protams, visur mā joklis bija aizņ emts). … Tomēr ▾ Saimniece ir draudzī ga, kamē r viss tev padodas. Mē s lū dzā m mainī t gultu vienā no istabā m, jo ​ ​ tā izskatī jā s piparmē tra un nav svaiga, un atnest papildu segu. Tas tika uztverts agresī vi ar komentā ru, ka varam izvā kties, ja kaut kas nepatiks (brī vdienā s, protams, visur mā joklis bija aizņ emts). Rezultā tā abi lū gumi tika apmierinā ti, tač u mē s izbraucā m ā trā k nekā plā nots.
Noteikums novilkt apavus pie ā rdurvī m, pacē lies lī dz 3. stā vam, ir ā rkā rtī gi neē rts un kā jas salst.
Nepatika - č ī kstoš a grī da, vietā m saplī suš as mē beles, slikti aizveramas durvis uz kopē jo vannas istabu, attieksme pret viesiem, Wi-fi ļ oti slikti ķ eras.
Patika - ī res izmaksas un attā lums lī dz ezeram.
аватар shevchenko-g
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un mums paveicā s: jauni un sabiedriski saimnieki, tī rs un ē rts numuriņ š . Nevar aprakstī t mež u, upi, gaisu, mā jas atraš anā s vieta nevar bū t labā ka. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta nejauš i un mums paveicā s: jauni un sabiedriski saimnieki, tī rs un ē rts numuriņ š . Nevar aprakstī t mež u, upi, gaisu, mā jas atraš anā s vieta nevar bū t labā ka.
аватар maidanna
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija ģ imenes brī vdienas Jaunajā gadā (2013) Aizkarpatijā , Keleč inas ciemā , kopā ar Anju un Vasiliju. Brī niš ķ ī gi apstā kļ i atpū tai. Saimnieki ļ oti viesmī lī gi un gā dī gi cilvē ki. Viņ i mū s veda uz krē slu pacē lā jiem un pacē lā jiem (pie Izki ciemata (tur vienmē r ir sniegs - ieroč i), Pelipets) Viņ i organizē ja brī niš ķ ī gu Jaungada galdu, un katra diena bija kā svē tku diena. … Tomēr ▾ Mums bija ģ imenes brī vdienas Jaunajā gadā (2013) Aizkarpatijā , Keleč inas ciemā , kopā ar Anju un Vasiliju. Brī niš ķ ī gi apstā kļ i atpū tai. Saimnieki ļ oti viesmī lī gi un gā dī gi cilvē ki. Viņ i mū s veda uz krē slu pacē lā jiem un pacē lā jiem (pie Izki ciemata (tur vienmē r ir sniegs - ieroč i), Pelipets) Viņ i organizē ja brī niš ķ ī gu Jaungada galdu, un katra diena bija kā svē tku diena. Anya gatavo ļ oti garš ī gi un daudz! Mā ja ir ļ oti tī ra un silta! Jauku atpū tu! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный дом «У Ани» находится в конце села Синевирская Поляна, 35 км от поселка Межгорье, 1 км от горного озера Синевир, на высоте 800 м над уровнем моря. 500 м до ближайшего подъемника.

Atrašanās vieta До ближайшего магазина — 5 км, можно заказать доставку продуктов.
Viesnīcā

Оборудованная кухня, утюг, стиральная машинка, фен.

Izklaide un sports Во дворе — сауна, качели, мангал.
  • sauna/vanna/hammam
Telpu apraksts

На третьем этаже трехэтажного дома сдаются 4 двухместные комнаты на 8-10 мест. Водоснабжение: холодная и горячая вода постоянно.

Istabās

В комнате — двуспальная кровать, шкаф для одежды, телевизор. Санузел на этаже — умывальник, туалет, душевая кабина. Есть возможность для двух дополнительных мест — надувные матрасы.

Adrese Закарпатская область Межгорский район с. Синевирская Поляна
Tālruņi: +38 (096) 270-93-34, +38 (067) 962-78-96
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. .