Ozero Vita 3*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.410
№5 viesnīcas reitingā Mižhirija
7.7 Numurs
8.3 apkalpošana
8.7 Tīrība
7.3 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Kotedžu komplekss "Ozero Vita" atrodas meža vidū, klusā vietā Ņižņijstudenju ciematā. Piemērots jauniešu, ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар margarytao
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Vispirms par labo. Grezna daba, laba ainava, ir kur pastaigā ties, pie vilciena sagaida ļ oti patī kams š oferis, kurš visu dienu apkalpo kā Parī zes labā kajos namos. Ļ oti draudzī gs menedž eris reģ istratū rā , cenš as atrisinā t jū su problē mas, ja tā das ir. … Tomēr ▾ Vispirms par labo. Grezna daba, laba ainava, ir kur pastaigā ties, pie vilciena sagaida ļ oti patī kams š oferis, kurš visu dienu apkalpo kā Parī zes labā kajos namos. Ļ oti draudzī gs menedž eris reģ istratū rā , cenš as atrisinā t jū su problē mas, ja tā das ir.
Vienī gais, kas sabojā atpū tu, ir restorā ns, un tā ir vienī gā vieta, kur var paē st, jo teritorijā nekā cita nav, un pat ū deni nevar nopirkt, kā arī ir tā lu un nav lē ti aiziet uz veikals. Restorā nā viss ir dā rgs un kvalitā te neatbilst cenā m. Un daž reiz tas vienkā rš i nav garš ī gs un, maigi izsakoties, ne gluž i svaigs. Vā rdu sakot, ja nā ksi ar savu ē dienu, tad pā rē jais bū s brī niš ķ ī gs, ī paš i, ja vē lies vienkā rš i izgulē ties un esi gatavs par to maksā t lielu naudu.
аватар volatero13
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā iespaids ir pozitī vs: iesaku ģ imenes atpū tai. Uzņ emš anas darbs ir lielisks. Transfē rs - laicī gi, tiekamies pie maš ī nas. Ē dienu gatavoš anas un apkalpoš anas kvalitā te restorā nā ir lieliska (izņ emot karstvī nu - galu galā Karpati. … Tomēr ▾ Kopumā iespaids ir pozitī vs: iesaku ģ imenes atpū tai. Uzņ emš anas darbs ir lielisks. Transfē rs - laicī gi, tiekamies pie maš ī nas. Ē dienu gatavoš anas un apkalpoš anas kvalitā te restorā nā ir lieliska (izņ emot karstvī nu - galu galā Karpati. Un š eit tas ir tikai uzsildī ts vī ns). Apkā rtē jā daba un teritorija - super. Bija sniegs! Jaungada bankets - labi. Trū kumi (nesabojā ja pā rē jo): Volovecas kompleksais ceļ š , izņ emot pē dē jos 4 km, ir š ausmas. Istabā nav tē jkannas. Neteicu, ka bija karsts. Tolerantā ks. Karsts ū dens pē c notecinā š anas un ne vienmē r ļ oti karsts. Ramanas tiek dotas bez maksas, bet bē rniem paš iem bija jā organizē nolaiš anā s. Lai gan sniegs un reljefs ļ auj organizē t droš u un interesantu slidkalniņ u. Kur brauktu pieauguš ie. Vakari ir garlaicī gi (galu galā brī vdienas). Trū kst š ū pulis. kur var sasildī ties dienas laikā . Vecgada vakars – daudz ē diena, pat par daudz. Viss ir garš ī gs, ī paš i š efpavā ra ī paš ais ē diens. Bet bē rnus (bija daudz) varē ja ņ emt atseviš ķ i. Nu, cenas visam, ī paš i SPA, nav iedvesmojoš as.
Вид на территорию с балкона номера.
аватар kazkova
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sā kš u ar skumjā m Istabas: 2-vietī gā standarta gultā "divvietī gā " no stiprī bas 140 cm plata, š ī ir klasiska vienvietī ga gulta, nu ne divguļ amā gulta. Arī pati telpa ir ļ oti vā ja, it kā par savu naudu: krā su shē ma izvē lē ta neveiksmī gi. … Tomēr ▾ Sā kš u ar skumjā m
Istabas: 2-vietī gā standarta gultā "divvietī gā " no stiprī bas 140 cm plata, š ī ir klasiska vienvietī ga gulta, nu ne divguļ amā gulta.
Arī pati telpa ir ļ oti vā ja, it kā par savu naudu: krā su shē ma izvē lē ta neveiksmī gi. Viss it kā ir pavisam jauns un glī ts (ī paš i vannasistaba, laba santehnika), bet uz priedes koka krā sas fona uzklā t kā du blā vu tumš i brū nu linoleju, kas ne tikai nesakrī t un nekontrastē krā sā , bet arī padara to ļ oti lē tu telpas vispā rē jais izskats ir dizainera neizdarī ba.
Ledusskapis ir skaļ š , kā no seniem laikiem.
Ī paš a uzmanī ba ir pelnī jusi "trokš ņ a izolā ciju", kuras trū kst: katru vakaru viņ i aizmiguš i ar sajū tu, ka gar griestiem skraida ziloņ i, katrs vā rds bija dzirdams aiz sienas.
Tas ir, kopumā par š ā du cenu kategoriju - dzī vokļ i ir vairā k nekā pieticī gi. Cena viennozī mī gi par augstu!
Par viesnī cu: viesnī cā visi pakalpojumi ir maksas, izņ emot baseinu, lapenes un sauļ oš anā s krē slus. Tas ir liels mī nuss, ņ emot vē rā viesnī cas cenu politiku. Agrā k biju lī dzī gas cenu kategorijas viesnī cā s Karpatos, un tur ē dinā š ana bija HB vai FB (un te tikai BB), un neierobež ota sauna par brī vu, teniss, biljards, karaoke un pat bē rnu animatori. Tur viņ i plē š naudu burtiski gaisam.
Nu, bē dī gi slavenais "ceļ š ", pareizā k sakot, bezceļ š , par kuru visi raksta: viesnī ca ir piemē rota tikai vientuļ niekiem. Ja jū s plā nojat doties ekskursijā s, jū s noteikti š eit neesat, jo jū s nevarat izkļ ū t no š ejienes, jū s nevarat kā pt iekš ā .
Tagad par labo))
Krā š ņ s gleznains rajons, vairā k skaistuma savā dzī vē tieš ā m neesmu redzē jis)
Draudzī gs personā ls, ī paš i administrā cija reģ istratū rā , visu izstā stī s, palī dzē s, devā s tikties ar agro reģ istrē š anos un vē lo izrakstī š anos.
Diezgan pienā cī gas bufetes tipa brokastis, lai arī izvē le ir slikta, bet viss ir kvalitatī vs un izgatavots no mā jas produktiem (piens, biezpiens, olas - viss mā jā s).
Man patika dabiskais baseins - laba ideja, labā k nekā standarta plastmasas siles, kā jau citā s viesnī cā s.
Vispā r novē lu ī paš niekam kaut ko darī t ar ceļ u/loģ istiku un pā rskatī t cenu politiku, veikt vairā k bezmaksas pakalpojumu, citā di tas kaut kā izskatā s nedaudz zhlobski ((
Детский бассейн
аватар Vovan_Agr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vasarā ar ģ imeni atpū tā s Karpatos. Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā ozerovita. com. ua. Mums visiem ļ oti patika: 1. Ē rtas guļ bū ves telpas, kurā s vienmē r ir tī ra un laba temperatū ra. 2. Garda virtuve bā zes restorā nā . … Tomēr ▾ Vasarā ar ģ imeni atpū tā s Karpatos. Mē s apstā jā mies š ajā viesnī cā ozerovita. com. ua. Mums visiem ļ oti patika:
1. Ē rtas guļ bū ves telpas, kurā s vienmē r ir tī ra un laba temperatū ra.
2. Garda virtuve bā zes restorā nā .
3. Daudz interesantu izklaides ikvienam.
4. Lielisks personā ls.
аватар andrey_125
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Biju atvaļ inā jumā ar ģ imeni. Es gribu teikt, ka cenu politika š eit ir lieliska. Protams, atpū ta Karpatos nav lē ts prieks! Bet cenas š ajā viesnī cā nav pā rā k augstas, adekvā ta cena. Protams, vasaras brī vdienas bū s lē tā kas. … Tomēr ▾ Biju atvaļ inā jumā ar ģ imeni. Es gribu teikt, ka cenu politika š eit ir lieliska. Protams, atpū ta Karpatos nav lē ts prieks! Bet cenas š ajā viesnī cā nav pā rā k augstas, adekvā ta cena. Protams, vasaras brī vdienas bū s lē tā kas. Tač u ziemā slē poš anas tū risma š arms ir jā novē rtē .
Lieliski apstā kļ i telpā s un serviss vienmē r darbojas uz 100%. Cilvē ki ir atsaucī gi un izpalī dzī gi. ko mē ģ inā t un kur pareizi tē rē t naudu. Man ļ oti patika.
аватар koirine_13
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s bijā m 2014. gada augusta beigā s. Brauciens ir ļ oti garš , un ceļ š nav pā rā k labs. Kad ieradā mies, mums pateica, ka vietas nav (redzat ļ oti zinā mu vietu). Bet pē c pā ris minū tē m teica, ka kā ds nav piestā jis, tā pē c varam apstā ties pie viņ a. … Tomēr ▾ Mē s bijā m 2014. gada augusta beigā s. Brauciens ir ļ oti garš , un ceļ š nav pā rā k labs. Kad ieradā mies, mums pateica, ka vietas nav (redzat ļ oti zinā mu vietu). Bet pē c pā ris minū tē m teica, ka kā ds nav piestā jis, tā pē c varam apstā ties pie viņ a. Mē s dabū jā m istabu jaunā ē kā . Š ī ir daudzstā vu ē ka. Vieta ir ļ oti skaista. Apkā rt atrodas mež s, ezers, mā jiņ as. Viss personā ls ļ oti draudzī gs, ē diens garš ī gs. Pā rvaldniece ir ļ oti draudzī ga un izpalī dzī ga dā ma. Bija sajū ta, ka esam mā jā s, bija tik mā jī gi. Vienī gie divi mī nusi: skaņ as izolā cija tur, godī gi sakot, ir š ausmī ga, pat č uksti dzirdami un bē rniem maz izklaides. Uztaisi lū dzu rotaļ u istabu bē rniem un saliec vē l visā das š ū poles un tev nebū s cenas)))
Ģ imene ar bē rnu 3 gadi
аватар LaraF
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu kompleksā "Vitas ezers" atpū tā mies 2013. gada augustā (ģ imene ar bē rnu 6 gadi). Vietas tika rezervē tas mē nesi iepriekš - dabū ju istabu jaunajā ē kā , visas mā jiņ as jau bija aizņ emtas. Komplekss atrodas ā rpus ciemata, augstienē , prom no ceļ iem, tū ristu pieplū dums no malas ir minimā ls (to jutā m vā ji). … Tomēr ▾ Viesnī cu kompleksā "Vitas ezers" atpū tā mies 2013. gada augustā (ģ imene ar bē rnu 6 gadi).
Vietas tika rezervē tas mē nesi iepriekš - dabū ju istabu jaunajā ē kā , visas mā jiņ as jau bija aizņ emtas.
Komplekss atrodas ā rpus ciemata, augstienē , prom no ceļ iem, tū ristu pieplū dums no malas ir minimā ls (to jutā m vā ji). Korporatī vā s ballī tes ir saistī tas ar diskomfortu - noteiktā s stundā s jū s nevarat iekļ ū t restorā nā . Un jaunajā ē kā kļ ū st skaļ š . Tā pē c pā riem un ģ imenē m ir labā k mā jiņ ā s.
Visvairā k man patika kotedž a "Kotovo" atraš anā s vietas ziņ ā - ar lieliem balkoniem, pretī ezeram. Nav slikti atrodas "Laguna" un "Sala". "Borž ava" atrodas netā lu no baseina un rotaļ u laukuma, skats uz sā niem ir skaista kalnu ainava, tieš s skats ir uz transformatora kasti. "Cherenina" un jaunā ē ka atrodas pie paš as ieejas. Skats no balkoniem tik-tā , daļ ē ji uz ezeru, daļ ē ji uz stā vlaukumu, mā jsaimniecī bā m. rotaļ u laukums un...(ceru, ka nā kamsezon atkritumi tiks glabā ti citur).
Teritorija. Kompakts. Ļ oti tī rs. Ir sajū ta, ka viņ a tiek novē rota. Vakaros tiek ieslē gti skaisti apgaismojumi.
Ezers. Jū s nevarat peldē t. Peldieties arī laivā . Tī rs. Kad mū s cī tī gi vā ca un izveda aļ ģ es. Daudz zivju! ! ! Unikā ls skats - daudz foreļ u izlec no ū dens, kū leņ o, nirst. . . acis nevar atraut. Lieliska makš ķ erē š ana! Makš ķ erē t atļ auts tikai tam paredzē tā vietā – restorā nā . Zivju ir tik daudz, ka bez loma nav iespē jams palikt. Bū s jā gatavo paš am – uz grila. Gar ezeru ir daudz masī vkoka paviljonu ar elektrī bu (vakarā var ieslē gt gaismu), plati soliņ i un galdi. Blakus katram ir bā rbekjū . Jums tiks uzkurts ugunskurs, un jū s varat pagatavot zivis vai š aš liku (gaļ a tiek marinē ta restorā nā ). Ir iespē ja pasū tī t papildu ē dienus restorā nā un pusdienot pludmalē . Lapenes, malkas izmantoš ana - bez maksas (paldies administrā cijai).
Peldbaseins. izrakta. Apakš ā ir oļ i. Ū dens nā k no ezera caur filtru. Attiecī gi nav apkures. Man ir aizdomas, ka ū dens biež i ir auksts. (Peldē jā mies tikai 1 reizi, tad laikapstā kļ i kļ uva slikti). Vienā baseina pusē ir smilš aina pludmale, otrā pusē koka klā js ar sauļ oš anā s krē sliem. Blakus rotaļ u laukums.
Uzturs. Apmierinā ts! Neskatoties uz attā lumu no apdzī votā m vietā m, nepastā v neē rta priekš pasū tī š anas sistē ma š ai dienai. Viņ š atnā ca, kad bija ē rti, viņ š izvē lē jā s, ko gribē ja. Cenas ir saprā tī gas (uz lī dzī gu iestā ž u fona). Bē rnam ir daudz variantu - biezpiena kastrolis, pankū kas ar daž ā diem pildī jumiem, olu kultenis, graudaugi, kartupeļ u ē dieni, labas vistas kotletes. . . Kafija nav par 25 UAH! ! ! Kopumā š ī ir pirmā vieta Karpatos, kur izdevumu postenis par pā rtiku (garš ī gs, kvalitatī vs un pietiekamā daudzumā ) neradī ja stresu.
Apkā rtne. Apkā rtē jā s ainavas ir lieliskas. Turklā t nav nepiecieš ams speciā li kaut kur doties, lai redzē tu panorā mas. Tieš i no baseina sā kas pastaigu taka. Liels pluss ir diezgan lē zenu celiņ u klā tbū tne un zemes ceļ š , pa kuru ir ē rti staigā t (pa nogā zi, bez asiem kā pumiem un nobraucieniem).
Ekskursijas. Tie sastā v no tā , ka esat nogā dā ts galamē rķ ī . Tad - vai nu staigā jiet paš i, vai izmantojiet vietē jā gida pakalpojumus. Milzī gs pluss - 20 min. braukt ir Pylypets troš u vagoniņ š , kas darbojas arī vasarā . Kā pš ana Gembas kalnā (troš u vagoniņ š + gā jiens lī dz paš ai virsotnei), melleņ u stā dī jumi, kalnu panorā mas no Gembas virsotnes un no krē sla nobrauciena laikā - visspilgtā kais vasaras piedzī vojums! Ja viesnī ca ir pilna, organizē jiet ekskursiju vairā kas dienas iepriekš . Ekspluatā cijā ir 2 automaš ī nas. Viņ i veic visus uz vietas deklarē tos marš rutus. Mē s bijā m Sinevyrā , Koloč avā , pie lā č iem un Pylypets.
Izklaide. Maz: 1 krievu biljarda galds un 1 tenisa galds konferenč u telpā (administrā cija tur biež i strā dā , kas ir kaitinoš i). Nav bē rnu istabas. Arī animā cijas. Trū kst stallis. Darbojas 1 "mirres zirdziņ š " (dzen ar bridē m). Tas jā pasū ta iepriekš ē jā dienā . Lietainā s dienā s ir garlaicī gi.
Kopumā ē rts viesnī cu komplekss gleznainā vietā , ar saprā tī gā m cenā m un labā m perspektī vā m. Bet tā kā viesnī ca ir jauna un acī mredzot paplaš inā sies, tad pirms brauciena iesaku painteresē ties vai teritorijā nenotiek apbū ve


iemiesojums pypuruwka02
laika posmā no 05.01.12 līdz 10.01.12
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums Overko_P
‹ Viesnīca Ozero Vita 3*

Комплекс коттеджей «Озеро Вита» разместился посреди леса, в тихом месте поселка Нижний Студеный. Подойдет для молодежного, семейного отдыха.

Atrašanās vieta Комплекс «Озеро Вита» расположен в 22 км от железнодорожной станции поселка Воловец и в 120 км от аэропорта Ужгорода.
Viesnīcā

Ресторан, конференц-зал на 40 человек, собственное подсобное хозяйство, беседки. Принадлежности для барбекю. Специальные диетические меню (по запросу).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Организация активного отдыха летом и зимой: пешеходные экскурсии, в зимнее время работает каток, катание на снегоходе, квадроциклах, горных велосипедах, русский бильярд. Массаж, фитобочка, физиотерапия, соляная комната. Спортивная площадка.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • volejbols
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Жилой корпус на 10 номеров и 5 коттеджей.

Istabās

В номерах: ванна/ душ, ТВ, холодильник, санузел, балкон, Wi-Fi.

Adrese Закарпатская обл., Межгорский район, с. Нижний Студеный 343 А
Tālruņi: +38 (067) 609-97-27
Tīmekļa vietne: Ozero Vita
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.