Karpaty 1*– Atsauksmes

2
Novērtējums 3.510
3.5 Numurs
4.5 apkalpošana
3.0 Tīrība
4.5 Uzturs
4.5 Infrastruktūra
Tūristu atpūtas komplekss "Karpaty" atrodas gleznainā Ukrainas Karpatu nostūrī - Aizkarpatu reģionā, Mežhirjas ciemā, 450 metru augstumā virs jūras līmeņa. Tā piedāvā viesiem stacionāru 3 stāvu ēku. Kafejnīcas-bāra teritorijā. Pacēlājs atrodas 3 kilometrus no bāzes. Mežgorijs ir pazīstams ar ārstnieciskajiem minerālu avotiem. Minerālūdens "Soyma" (piemēram, Essentuki) ir bagāts ar kalciju un dzelzi, palīdz pie kuņģa-zarnu trakta slimībām.Vairāk →
аватар vikiviki
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mū s brī dinā ja, ka atpū tas centrs "Karpaty" Mež hirjā ir vecs padomju laikā celts komplekss, bet ar normā lu kosmē tisko remontu. Patiesī bā tas izrā dī jā s daudz sliktā ks. Vecas telpas bez remonta. Briesmī ga santehnika, sarū sē jusi izlietne, aukstā ū dens jaucē jkrā nu nevar normā li atvē rt. … Tomēr ▾ Mū s brī dinā ja, ka atpū tas centrs "Karpaty" Mež hirjā ir vecs padomju laikā celts komplekss, bet ar normā lu kosmē tisko remontu. Patiesī bā tas izrā dī jā s daudz sliktā ks. Vecas telpas bez remonta. Briesmī ga santehnika, sarū sē jusi izlietne, aukstā ū dens jaucē jkrā nu nevar normā li atvē rt. Vai nu spē cī gi, vai arī nē . Pirmo nakti gulē jā m ģ ē rbuš ies, pat sildī tā js nepalī dzē ja. Pē c tam, kad viņ i ieslē dza otro mazo sildī tā ju, putekļ i no paklā jiem pacē lā s kā kolonna. Gultas veļ a ir veca. Daž ā s telpā s logi nomainī ti pret plastikā ta logiem. Piemē ram, mū su istaba bija jauna, bet bez nogā zē m un palodzē m. Apmetums nepā rtraukti krita no griestiem uz gultas. Trī svietī gajā istabā bija arī skapis un neliels naktsgaldiņ š , uz kura nolikā m televizoru, kuru skrē jā m meklē t pa visu kompleksu. Kā ds ī paš i atjautī gs cilvē ks paņ ē ma no zā les televizoru. Vispā r, kam izdevā s - tā paveicā s.
Atseviš ķ a saruna par ē damistabu. Jums joprojā m ir jā iet cauri pagalmam, lai nokļ ū tu tajā . Ē diens - atseviš ķ a saruna. Man vispā r patī k Rietumu ē dieni. Bet, ja cilvē ks pirmo reizi ieradā s Rietumukrainā un pat š ā dā ē damistabā , es domā ju, ka viņ š bū s vī lies uz visiem laikiem.
телевизор, который мы долго искали дверь балконная, пока без откосов коридор входная дверь изнутри ЛОК ЛОК полочка в ванной ЛОК
аватар layriel
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es tur biju apmē ram pirms 10 gadiem, kad mā cī jos skolā , ar lē tiem 10% kuponiem. Daudzi mani klasesbiedri gā ja. Kas attiecas uz bē rnu nometni – tā bija ļ oti skaista un ļ oti jautra. Bija aizraujoš a izklaides programma, kurā vē lē jā s piedalī ties pat vispieticī gā kie bē rni. … Tomēr ▾ Es tur biju apmē ram pirms 10 gadiem, kad mā cī jos skolā , ar lē tiem 10% kuponiem. Daudzi mani klasesbiedri gā ja. Kas attiecas uz bē rnu nometni – tā bija ļ oti skaista un ļ oti jautra. Bija aizraujoš a izklaides programma, kurā vē lē jā s piedalī ties pat vispieticī gā kie bē rni. Bē rnī bā biju daudzā s nometnē s un sanatorijā s, bet tikai š ī pamodinā ja kaut ko labu un gaiš u dumpī ga pusaudž a dvē selē . Droš i vien tas viss pateicoties cilvē kiem, kas toreiz tur strā dā ja. Visi raudā ja aizejot, es pat uzrakstī ju skaistu eseju par kalniem, upē m, draudzī bu : )
Bet, protams, tam nav nekā da sakara ar pieauguš o dzī ves apstā kļ iem un apzinā tu atpū tu.
Mē s tur dzī vojā m kvartā los pa 3 istabā m, 3 cilvē ki istabā , uz bloku bija viena vannasistaba, gultas vecas un tas viss. . . bet kas attiecas uz nometni - tas tā : )


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Туристический оздоровительный комплекс "Карпаты" расположен в живописном уголке Украинских Карпат – в Закарпатской области, поселке Межгорье, на высоте 450 метров над уровнем моря. К услугам отдыхающих стационарный 3-х этажный корпус. На територии кафе-бар. Подъёмник находится в 3-х километрах от базы.

Межгорье известно своими лечебными минеральными источниками. Минеральная вода "Соймы" (типа Ессентуки) богата кальцием и железом, помогает при желудочно-кишечных заболеваниях.

Telpu apraksts

Туристы проживают в комнатах по 2-4 человека с удобствами (туалет, душ/ванна).

Adrese Межгорье, ул. Независимости, 6
Tālruņi: +38 (03146) 2-14-62
+38 (066) 3513179
FAQ