Sinevir 2*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.510
№4 viesnīcas reitingā Kosova
7.3 Numurs
7.5 apkalpošana
7.4 Tīrība
7.9 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Ciematā atrodas atpūtas centrs Synevyr. Čergaņivka, netālu no Ribnitsa un Čeremošas kalnu upēm, ko ieskauj ozolu mežs. Netālu no bāzes atrodas slēpošanas trase ar trošu pacēlāju. Atpūtas centrs piedāvā pastaigu, zirgu un automašīnu ekskursijas pa Karpatu reģionu un plašu kultūras programmu.Vairāk →
аватар asi2014dnepr
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lielisks atpū tas centrs. Mē s atpū š amies č etrus gadus pē c kā rtas; virtuve š ajā reģ ionā ir visgarš ī gā kā , cenas zemā kas nekā apkā rtnes restorā nos...tī rī ba viesnī cā , restorā nā. … Tomēr ▾ Lielisks atpū tas centrs. Mē s atpū š amies č etrus gadus pē c kā rtas; virtuve š ajā reģ ionā ir visgarš ī gā kā , cenas zemā kas nekā apkā rtnes restorā nos...tī rī ba viesnī cā , restorā nā...visu laiku karsts ū dens...Nav piektdienu...vienī gais, kas nav restorā nā atļ auts lietot klientu atnesto alkoholu. Daž as atsauksmes nav patiesas, acī mredzot iemesls ir aizliegums ņ emt lī dzi alkoholu. . .
аватар KozlanykL
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Otro reizi atpū tā mies Kosiv reģ ionā , Synevyr atpū tas centrā , kas atrodas skaistā , klusā , gleznainā vietā . Ē rti dzī ves apstā kļ i un garš ī ga lē ta virtuve, kas pagatavota no tirgū iegā dā tajiem produktiem, skaisti labiekā rtota viesnī cas teritorija un savvaļ as dabas stū rī tis, ko apdzī vo stirnas, pā vi, ozolu mež s un kalnu ainava – brī niš ķ ī ga vieta, kur atpū sties no pilsē tas burzmas. … Tomēr ▾ Otro reizi atpū tā mies Kosiv reģ ionā , Synevyr atpū tas centrā , kas atrodas skaistā , klusā , gleznainā vietā . Ē rti dzī ves apstā kļ i un garš ī ga lē ta virtuve, kas pagatavota no tirgū iegā dā tajiem produktiem, skaisti labiekā rtota viesnī cas teritorija un savvaļ as dabas stū rī tis, ko apdzī vo stirnas, pā vi, ozolu mež s un kalnu ainava – brī niš ķ ī ga vieta, kur atpū sties no pilsē tas burzmas. . Dzī vojā m divvietī gā koka mā jā tikai par 250 UAH. ) Iekš ā ļ oti ē rti + visas ē rtī bas (ledusskapis, grezna duš a, TV). Mē s redzē jā m Suite istabu, tas ir vē l ē rtā ks un plaš ā ks, bet mē s izvē lē jā mies eksotisko))). Jā piebilst par patī kamu apkalpoš anu, vienī gais ī slaicī gais (kā teica ī paš nieks) trū kums ir ekskursiju organizē š anas trū kums, tas jā dara paš am (izmantojā m taksometrus un izklaides pakalpojumus no kaimiņ u bā zē m).
Bijā m apmierinā ti ar vietas izvē li.
Ī paš u pateicī bu izsakā m viesnī cas ī paš niekiem Mihailam Ivanovič am un viņ a sievai par rū pē m un viesmī lī bu.
Iesakā m visiem, kas vē las lieliski atpū sties – doties uz atpū tas centru "Synevyr".
аватар lsdddt
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Bā ze vairs nav jauna, un viņ i nenodarbojas ar remontu. Tā pē c kaut kur grī da iebruka, un kaut kur griesti nokrita. Duš ā aizsē rē jusi noteka, un nav ar ko aizstā t izdeguš o spuldzī ti. Viņ i ietaupa uz visu. Apkopē ja nav. Istabas un mā jas uzkopj administratore. … Tomēr ▾ Bā ze vairs nav jauna, un viņ i nenodarbojas ar remontu. Tā pē c kaut kur grī da iebruka, un kaut kur griesti nokrita. Duš ā aizsē rē jusi noteka, un nav ar ko aizstā t izdeguš o spuldzī ti. Viņ i ietaupa uz visu. Apkopē ja nav. Istabas un mā jas uzkopj administratore. Lī dz ar to kā rtē jā tī rī š ana nenotiek un atkritumus nav kam izvest.
Ē diens restorā nā ir labs.
Izklaide - TV.
аватар lok2008
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Salī dzinot ar citā m atsauksmē m, ir bail rakstī t, bet es personī gi rakstu savu viedokli, mē s atbraucā m ar ekskursiju grupu uz Jauno gadu, iegā jā m istabā kanalizā cijas smaka, citi istabā pirms tam smē ķ ē ja, un treš ajā gaisā atsvaidzinā tā js tikai visur un elpo, protams arī neiespē jami! Istabas ir aukstas un ar karstu ū deni nepietiek, ar nosacī jumu, ka tiek lejupielā dē ta visa viesnī ca, daž us izdevā s nomazgā t, bet daž us ne. … Tomēr ▾ Salī dzinot ar citā m atsauksmē m, ir bail rakstī t, bet es personī gi rakstu savu viedokli, mē s atbraucā m ar ekskursiju grupu uz Jauno gadu, iegā jā m istabā kanalizā cijas smaka, citi istabā pirms tam smē ķ ē ja, un treš ajā gaisā atsvaidzinā tā js tikai visur un elpo, protams arī neiespē jami! Istabas ir aukstas un ar karstu ū deni nepietiek, ar nosacī jumu, ka tiek lejupielā dē ta visa viesnī ca, daž us izdevā s nomazgā t, bet daž us ne. . Kas attiecas uz ī paš nieku, tad vā rdu nezinu, bet tā du attieksmi pret klientiem redzu pirmo reizi! ! ! Pa ceļ am uz viesnī cu nokritu uz slidena ceļ a netā lu no ieejas viesnī cā . Interesanti, ka lauku ceļ i ir piegruž oti, un viesnī ca nav nokaisī ta ar ledu un ledu - vienkā rš i š ausmī gi slidens. . ! ! Vakariņ as, maigi izsakoties, ir tik mazas kā brokastis, ņ emot vē rā , ka š ī nav pirmā reize, kad esmu Karpatos! Kas bē rniem bija jā pasū ta ē st.
Mē s ne tikai pasū tī jā m tā ē st un iekritā m saimnieka neapmierinā tā s acī s ar vā rdiem: Cik tu maksā ji, tev ir! Atvainojiet, bet Karpatu ciematam 100 UAH (brokastis + pusdienas) ir ač gā rni! Kijevā par tā du naudu var ē st, par vakariņ ā m ciemā jau klusē ju. Ī sā k sakot, mana pieredze bija lieliska, tā pē c š o viesnī cu NEVIENAM neiesaku! ! !
аватар Irinka01
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s kopā ar mazmeitu (trī s gadi). Vietnes fotoattē li ir patiesi: telpas ir tī ras, teritorija ir labi uzturē ta. Es pateicos viesnī cas ī paš niekiem Mykhailo Ivanovych un Pasha Vasylivna par silto atmosfē ru un draudzī go personā lu. Par viesnī cas administratoru apzinī go darbu: Ludmila, Svetlana, ī paš i Les Ludmila Jurijivna, par rū pē m, laipnī bu, uzmanī bu un sirsnī bu. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar mazmeitu (trī s gadi). Vietnes fotoattē li ir patiesi: telpas ir tī ras, teritorija ir labi uzturē ta. Es pateicos viesnī cas ī paš niekiem Mykhailo Ivanovych un Pasha Vasylivna par silto atmosfē ru un draudzī go personā lu. Par viesnī cas administratoru apzinī go darbu: Ludmila, Svetlana, ī paš i Les Ludmila Jurijivna, par rū pē m, laipnī bu, uzmanī bu un sirsnī bu. Vē los pateikties arī š efpavā ru restorā na darbiniekiem par individuā lo pieeju ē dienu gatavoš anā bē rniem un viesmī lē m par apkalpoš anu.
аватар Danyluck
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir mū su treš ā reize atpū tas centrā SYNEVIR. Mē s rezervē jā m divvietī gu numuru. Pati istaba ir gaiš a telpa, no kuras paveras pievilcī gs skats + katrā istabā ir sava vannas istaba, kabeļ televī zija, ā trgaitas internets. … Tomēr ▾ Š ī ir mū su treš ā reize atpū tas centrā SYNEVIR.
Mē s rezervē jā m divvietī gu numuru. Pati istaba ir gaiš a telpa, no kuras paveras pievilcī gs skats + katrā istabā ir sava vannas istaba, kabeļ televī zija, ā trgaitas internets.
Runā jot par restorā na virtuvi, trī szvaigž ņ u zā le piedā vā vairā kas iespē jas ē dieniem, kas nav noteikti noteiktā laikā , katrs var apspriest, kurā laikā labā k pasniegt konkrē to ē dienu. Nu un galvenais, ka viss bija ļ oti garš ī gi ar visu atbildī bu es rakstu tik garš ī gu lē tu virtuvi Kosiv rajonā jū s neatradī siet.
Tajā paš ā laikā uz bā zes nav diskotē kas, un diskotē ku faniem ir 300 m lī nija.
Ar katru jaunu balvu ir skaidrs, ka ī paš uma ī paš nieki savā biznesā iegulda daudz pū ļ u un naudas un ar to neapstā jas. Ir vē l daudz citu jauku lietu, kas mū s iepriecinā ja, bet es tā s neapgrū tinā š u, labā k atnā ciet un paskatieties paš i.
Esam personī gi ļ oti apmierinā ti un ja atbrauksim uz Kosivu, tad nemeklē sim citus variantus...ja atpū š amies, tad tikai tur. Paldies saimniekiem par omulī go atpū tu, ar cieņ u Saš ai un Ludai : )
аватар nezabudka2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū tā s kopā ar mazmeitu (mazmeita 12 gadi). Datu bā zes teritorija ir laba, bet vietne tā m neatbilst. Baseins nedarbojas, š autuve un biljards arī , no dzī vniekiem tikai stirnas. Nav arī iespē jas doties ekskursijā , neviens neko nepiedā vā . … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar mazmeitu (mazmeita 12 gadi). Datu bā zes teritorija ir laba, bet vietne tā m neatbilst. Baseins nedarbojas, š autuve un biljards arī , no dzī vniekiem tikai stirnas. Nav arī iespē jas doties ekskursijā , neviens neko nepiedā vā . Kosovā ir viens neliels muzejs. Tā tad pā rē jais ir ļ oti pasī vs. Ja ar auto, protams, varat kaut kur doties pē c vē lē š anā s. Virtuve laba, cenas saprā tī gas. Bet: atpū tā s kotedž ā (250 grivnas dienā ). Sanā ca š ausmī gi, aizveda uz kotedž u, kur skapis neveras vaļ ā , tualete nav aizslē gta. d. Pē c mana lū guma ī paš nieks lepni paziņ oja, ka, ja nepatiks, varu atgriezties. Interesants priekš likums - bū tu auto, tad derē tu. Tad viņ i galu galā nomainī ja manu kotedž u. Trū kst tē jkannas un gludekļ a, jo ir pā rkā ptas ugunsdroš ī bas prasī bas. Š ausmas un viss. "Sovdepija" 100%. Vienī gais, kam esmu pateicī gs, ir abas administratores: Ludmila un Anna.
Tie ir cilvē ki, kuri ir profesionā ļ i un savā vietā , cik vien spē j, risina steidzamus jautā jumus.
Tā pē c es saku atklā ti: ja vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, dodieties uz bā zi "Synevir" ciematā . Č ergaņ ivka, Kosovas rajons. Marija.
аватар vitka90
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es nesen apmeklē ju š o bā zi ar savu vī ru un meitu. Man ļ oti patika - daba apkā rt, viss kluss, ē rts, dzī vnieki voljerā - bē rnam ļ oti patika. Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Jū s varat ē st par 30 UAH. vienai personai, un tas ir iespē jams par 300 UAH. … Tomēr ▾ Es nesen apmeklē ju š o bā zi ar savu vī ru un meitu. Man ļ oti patika - daba apkā rt, viss kluss, ē rts, dzī vnieki voljerā - bē rnam ļ oti patika. Virtuve ir ļ oti garš ī ga. Jū s varat ē st par 30 UAH. vienai personai, un tas ir iespē jams par 300 UAH. Izvē le restorā nā ir ļ oti liela – viesmī ļ i ir patī kami un vienmē r palī dzē s ē dienu un dzē rienu izvē lē . Patī kami, ka viss ir paš taisī ts un ar dabī giem produktiem. Istabas ir plaš as, ļ oti tī ras, ir visas ē rtī bas - varat lū gt ē dienu un dzē rienus nogā dā t numurā bez papildu maksas. Blakus ir divas upes. Ļ oti š iks un plaš s restorā ns - man patika tas, ka ir atseviš ķ as smē ķ ē š anas zonas - kopš biju ar bē rnu. Uz mū su paš u transporta bā zes ekskursiju organizē š anai - ļ oti ē rti, reiz devos uz ū denskritumiem Š eš orī - vienkā rš i š iki. Liels paldies saimniekiem par sirsnī go uzņ emš anu. Mē s noteikti nā ksim vē l.
аватар BIZON
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies 2011. gada martā atpū tas centrā "Synevyr" Kosiv, Cherganivkav, ar manu ģ imeni: es biju kopā ar savu sievu un bē rnu. Viesnī ca ļ oti skaista, viss atbilst vietnei. Tieš ā m 4 zvaigž ņ u serviss, ļ oti jauks personā ls, pat mums ar krievu valodu, kas tik labi nesaprot vietē jo valodu (lī dzī gi kā ukraiņ u-poļ u), bija viegli un patī kami komunicē t. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies 2011. gada martā atpū tas centrā "Synevyr" Kosiv, Cherganivkav, ar manu ģ imeni: es biju kopā ar savu sievu un bē rnu. Viesnī ca ļ oti skaista, viss atbilst vietnei. Tieš ā m 4 zvaigž ņ u serviss, ļ oti jauks personā ls, pat mums ar krievu valodu, kas tik labi nesaprot vietē jo valodu (lī dzī gi kā ukraiņ u-poļ u), bija viegli un patī kami komunicē t. Izjā des ar zirgiem, ekskursijas, bā ze ozolu mež ā , stirnu voljē rs, briež i, poniju zirgs pat ar 4 gadus vecu bē rnu - neaizmirstams prieks un jaunu izlaidumu uzplū di. Visu nevar aprakstī t vā rdos, vajag aizbraukt un redzē t savā m acī m.
аватар Olyaa_Kiev
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lī dzenums ir pilns. Bē rniem nav kur braukt ar ragaviņ ā m. Tuvumā nav nevienas takas. Nav. Ja esat savā automaš ī nā , tad tuvā kais ir Mihalkovs Kosovā . Slē poš anas pacē lā js. Nav kur ē st. Tualete - kabī ne ar caurumu aukstumā : ) Slē poš ana 50 UAH vai nu stundā , vai dienā . … Tomēr ▾ Lī dzenums ir pilns. Bē rniem nav kur braukt ar ragaviņ ā m. Tuvumā nav nevienas takas. Nav. Ja esat savā automaš ī nā , tad tuvā kais ir Mihalkovs Kosovā . Slē poš anas pacē lā js. Nav kur ē st. Tualete - kabī ne ar caurumu aukstumā : ) Slē poš ana 50 UAH vai nu stundā , vai dienā . Iesā cē jiem ir neliels kalns. Es nobraucu uz tā un nenokritu : ) Ieeja....... : ) Vai militā rā kravas automaš ī na ar ķ ē dē m uz riteņ iem, vai SUV (divi uzbrauca kalnā mū su acu priekš ā ). Tas ir 30 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu. Vai taksometrs par 20-25 UAH lī dz pē dai, un tur 15-20 no cilvē ka par pacelš anu uz kravas automaš ī nas. Jū s varat staigā t, bet ilgi un grū ti, IMHO. Pē c stundas brauciena – Migovo. Civilizā cija ir pabeigta, iesā cē jiem IMHO ir ļ oti grū ti, ja nav citas trases, izņ emot galveno, kuru mē s redzē jā m. Slē potā ju pū lis uz pacē lā ja stā v lejā , un slē potā ji samazina ā trumu tieš i metra attā lumā no tā (pū ļ a). Man nepavisam nepatī k: kur ir garantija, ka cilvē ki nav izdzē ruš i pudeli un nebrauc PIRMO reizi? Nav pā rliecī bas, ka viņ š var strauji nobremzē t. Ir vietas, kur paē st, arī bistro (uz paplā tē m liek gatavu ē dienu, bet viss bez garš as : ( ), siltas tualetes, slidotava, PLATES_TABLETS_SNOWTUBINGS 50 UAH stundā (braucā m pusotru, neviens neteica vā rds). Tas ir super!! ! ! !! ! Bukā.100 UAH stundā , uz citu nevar pā rlikt. Bet te var braukt kas grib. Un trase viņ am ir FORŠ Ā KA nekā Bukā .
Lī dz Bukam 2.5 stundas. Uz Vorohtu - apmē ram divi.
Ekskursijas organizē jā m paš i: ( Vajag nokomplektē t 7-8 cilvē kus, lai brauktu ar taksi-mikroautobusu. Viņ š aizved uz izvē lē to vietu, pagaida, vakarā - atpakaļ . Varu iedot taksometru vadī tā ju kontaktus.
Administratores meitenes palī dz atrast taksometru, atrod tos, kuri vē las savā kt 8 cilvē kus. Ī PAŠ I MĪ LESTĪ BA. Oksana un Alena man ļ oti nepatika – ne entuziasma, ne rezultā ta. Un Ļ uba visu palī dzē s, visu izstā stī s, zvanī s, kur lē tā k.
Frankovska-Kososv - regulā rs autobuss. 20 pieauguš ie, 15 bē rni - apmē ram tā . Izejot no tā , izrā dī jā s, ka viņ š dodas uz Kuty. Un pa to mē s braucā m lī dz Č ergaņ ivkai - pirms sasniedzā m Kutovu. Vai kā ds Kuty, vai taksometrs 25 UAH. Autoostā ir taksisti.
NEKĀ DĀ S tī rī š anas. Droš i vien jums jā nā k klajā un jā lū dz, lai jū s noņ em. Viņ i pat miskasti neiznes : (
Viņ a dzī voja kopā ar dē liem divvietī gā kotedž ā . Tas ir labi, jo ir KLUSS un siltā ks nekā istabā s. Maskavieš i nesa divas somas, katrā pa 6-7 pudelē m, un viņ i klejoja lī dz trim stundā m un tā vairā kas dienas. Ja dodaties vasarā , nevis brī vdienu sezonā , labā k ir ņ emt istabu. Tie ir uz pusi lē tā ki, divreiz ietilpī gā ki, vairā k aprī koti: sā kot no makaronu krū zē m (mā jiņ ā ir plaukts, no kura viss krī t (sliecas) un viss: (, nav pat ā ķ a drē bē m - ā muru naglas LUXā : (), beidzot ar naktslampā m un gaismu vispā r. Kotedž ā ir blā va spuldzī te un viss. Bet kotedž ā ir vairā k TV. BET NEŅ EMT TREŠ O kotedž u un piekto istabu viesnī ca. Treš ajā plī sa katls un naktī nevarē ju nomazgā ties no vilciena. Nā koš ā dienā pā rcē lā mies uz ceturto. Treš ajā smirdē ja pē c gā zes (Kolonna karā jas pie divā m mā jā m. )Piektajā istabā no viesnī cas visa viesnī cas zā le smird pē c kanalizā cijas.
Ē RTĪ BAS: Istabā s nav elektrisko tē jkannu. Viesnī cā VIENS vestibilā . Mā jā s - tas nav iespē jams, jo tā s ir koka. Paņ emiet lī dzi tē jkannu. Katls vā rā s ļ oti ilgi. Ja ar maš ī nu, ņ emtu mikroviļ ņ u krā sni : )
Ī paš nieks solī ja apmē ram 70 UAH vienai personai dienā par ē dinā š anu. Nav taisnī ba. Dā rgā k ā rā ! Borš č s ir lē tā kais - 9.5 UAH. Skā bais krē jums atseviš ķ i - 6. Deruny - 15. -16. Garš ī gs babushin glechik (pelmeņ i, kotletes, siera un sē ņ u mē rce) - 21.5 UAH. Piena putru no rī ta solī ja par 6 UAH, dzī vē - 10. Buljonu neņ em!! ! ! Ē dienkartē ir rakstī tas daž ā das cenas (ar vermicelli par 7.5 kaut kur), un kasiere izsit 13 UAH, un NEKĀ DĀ buljona! Soļ anka ir skā ba citrona dē ļ . Svaigu kā postu salā ti 6 UAH, bet prasiet mazā k etiķ a. Biezenis 8 UAH Pankū kas ar magoņ u sē klā m un riekstiem un biezpienu-rozī nē m apmē ram 15-16 UAH 2 gab. Maz viesmī ļ u. Sagatavots un nests lē nā m. Deruns ir garš ī gs. Mā jas kotletes 15.5 diviem. Bet man vienalga. Restorā ns ir pā rsteidzoš i tī rs un skaists. Viņ i smē ķ ē vienā telpā .
Tiek nodroš inā ti divi dvieļ i. Jauns, balts. Veļ a ir jauna, krā saina. Tiek nodroš inā tas ziepes un š ampū ns.
Aplokos ir poniji, stirnas un stirnas. Un kaķ is staigā : )
Netā lu no pā rtikas veikala. Tā das ir divas. Bet skatī ties derī guma termiņ u.
Sestdienā s Kososvā lē ts tirgus. Naktī (no viena vai diviem naktī ) - vairumtirdzniecī ba Kuty. Kosova: nū jiņ as 40 UAH, vidē ja kaste 40 UAH, trī s litru baltā s sē nes 150 UAH. Vilnas trikotā ž as zeķ u iepakojums - 5 gabali par 25-26 UAH par pā ri.
Номер в гостинице за 140грн. Номер в гостинице за 140грн Номер в гостинице за 140грн. Номер в гостинице за 140грн. Номер в гостинице за 140грн ОТЛИЧНОЕ ЖИЛЬЕ за такую цену, но развлекаться - самим:( ОТЛИЧНОЕ ЖИЛЬЕ за такую цену, но развлекаться - самим:( ОТЛИЧНОЕ ЖИЛЬЕ за такую цену, но развлекаться - самим:(
Parādīt vairāk »


iemiesojums wwa1972
Pastāsti man, kādas ir sliedes netālu no Synevyr bāzes? Kāds ir attālums līdz tām un ieejām? (ja ir, tad ZhPS koordinātas) Kurš no tiem ir piemērotāks iesācējiem? Nu, patiesībā, jautājums ir tiem, kas bija uz Synevyr bezē, kā jums tas patīk? Jau iepriekš paldies par atbildēm.
14 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca

База отдыха Синевир расположена в с. Черганивка, вблизи горных рек Рибниця и Черемош, в окружении дубового леса.

Возле базы находится горнолыжная трасса с канатно-бугельным подъемником. На базе отдыха предлагаются пешеходные, конные и автомобильные экскурсии по Карпатскому региону и обширная культурная программа.

Viesnīcā

Банкетный и конференц-зал, кафе, стоянка для автомобилей, сауна, бассейн, калыба, бильярд.

Telpu apraksts

Новый двухэтажный корпус на 15 номеров: 2 "люкса", 13 двухместных/трехместных. На базе отдыха автономное водяное отопление. Горячая вода - круглосуточно.

Adrese Косовский р-н, с. Черганивка, ул. Косовская, 1.
Tālruņi: +38 (03478) 2-10-52
+38 (067) 342-40-90
Факс: +38 (03478) 2-40-83
Tīmekļa vietne: Sinevir
FAQ