Maetok Sokilske 3*– Atsauksmes

35
Novērtējums 8.310
№2 viesnīcas reitingā Kosova
7.8 Numurs
8.1 apkalpošana
9.1 Tīrība
8.7 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Maetok "Sokilske" atrodas Nacionālā dabas parka "Hutsulshchyna" teritorijā tīrā ekoloģiskā vidē, prom no lielajām pilsētām.Vairāk →
аватар oksana.developer
Pē dē jo reizi, kad rakstī ju atsauksmi, viss bija lieliski. Bet tad atnā cā m vienkā rš i pastaigā ties pa teritoriju un paē st. Š oreiz nolē mā m ierasties viesnī cā trī s dienas. Mū su atvaļ inā jums beidzā s agri. … Tomēr ▾ Pē dē jo reizi, kad rakstī ju atsauksmi, viss bija lieliski. Bet tad atnā cā m vienkā rš i pastaigā ties pa teritoriju un paē st. Š oreiz nolē mā m ierasties viesnī cā trī s dienas. Mū su atvaļ inā jums beidzā s agri. To pē dē jo reizi, ka š ajā kompleksā kā ds svinē ja kā zas. Miegs ir vienkā rš i neiespē jams.
Lī dz vieniem naktī skanē ja skaļ a mū zika un salū ts, pē c tam mū zika tika izslē gta, bet lī dz trijiem naktī bija dzirdami piedzē ruš ies kaucieni un dzē ruma emociju uzplū di. Tad viss iereibuš ais pū lis devā s nakš ņ ot viesnī cā , bet tā kā skaņ as izolā cija ir ļ oti slikta, varē ja dzirdē t, kā viņ i uzkā pa pa kā pnē m, un kā vannas istabā kā dam palika slikti. Rezultā tā aizmigā m tikai 4 no rī ta. Spilveni izrā dī jā s joprojā m ļ oti neē rti, pā rā k kupri un cieti, bija sajū ta, ka kaut kā ds kupris tiek iespiests kaklā . Durvī m (ieeja, iekš puse) ir nolauzti rokturi, ļ oti grū ti aizvē rt durvis, istabas durvis vispā r neaizvē rā s.
Virtuve ļ oti garš ī ga, bet brokastis bija iekļ autas cenā , bija bufetes stilā . Griķ i, auzu pā rslas, kartupeļ i un izcirtņ i (acī mredzot kā zu pā rpalikumi, desa nav tā dā rgā kā un sieri vispā r bezgarš ī gi). Tas ir, salī dziniet, kad pasū tā t pie viņ iem restorā nā - viss ir ļ oti garš ī gs, bet bufetes tipa brokastis ir ļ oti lē tu ē dienu kolekcija. Teikt, ka garš ī gi nav, tu vienkā rš i ē d, kā par to maksā .
Pē c brokastī m izbraucā m agri. Labi, ka viņ i atdeva 50 procentus no izmaksā m.
No plusiem:
- laba atraš anā s vieta kalnos
- sakopta teritorija
- garš ī gi ē dieni restorā nā
- jauki viesmī ļ i
- iespē ja jā t ar zirgiem (zirgs Buyan ir vienkā rš i pā rsteidzoš s! )
Mī nusi:
- neievē rot likumā noteiktā s prasī bas par klusē š anu naktī
- briesmī ga skaņ as izolā cija
- ja ierodaties dienā , kad tiek svinē tas kā zas vai korporatī vā ballī te (un tas biež i notiek, jo ir banketu zā le), tad nakts bez miega jums ir garantē ta
- neē rti spilveni
– Zviedru brokastis – nekas, labā k ņ em standarta, kad tā s tev gatavo restorā nā
Ja atnā kat pastaigā ties un paē st restorā nā , tas ir lieliski. Un ja ar izmitinā š anu - tā da lieta, jo par "klusuma stundā m" no pulksten 23 lī dz 7 š eit nav dzirdē ts. Reģ istratū rā viņ i tikai noraida frā zi: "Tā tad mums bija korporatī vā ballī te. " Tas ir, laikā , kad viena kompā nija izklaidē jas lī dz rī tam, tad pā rē jiem cilvē kiem nevajadzē tu gulē t. Š o vietu nevar saukt par atpū tas kompleksu, drī zā k par izklaidē još u vietu banketiem ar iespē ju nakš ņ ot.
Территория
аватар mary_checheri
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzņ ē mumā trī s dienas bija 8 cilvē ki. Sā kš u ar plusiem – ir vairā k. 1. Neticami garš ī gi pagatavots kalibā , pasniedzot ē dienu augstā lī menī . Iedomā jieties vakariņ ā s (kas bija iekļ autas kuponā ) piedā vā jiet seš as ē dienkartes, no kurā m izvē lē ties (pirmais ē diens, salā ti, deserts un dzē riens) virtuvi un apkalpoš anu - bumba, viesmī lis Vasilijs labi darī ts! Patī kamā kie iespaidi par bū diņ u viesnī cā. … Tomēr ▾ Uzņ ē mumā trī s dienas bija 8 cilvē ki. Sā kš u ar plusiem – ir vairā k.

1. Neticami garš ī gi pagatavots kalibā , pasniedzot ē dienu augstā lī menī . Iedomā jieties vakariņ ā s (kas bija iekļ autas kuponā ) piedā vā jiet seš as ē dienkartes, no kurā m izvē lē ties (pirmais ē diens, salā ti, deserts un dzē riens) virtuvi un apkalpoš anu - bumba, viesmī lis Vasilijs labi darī ts! Patī kamā kie iespaidi par bū diņ u viesnī cā.
2. Kas attiecas uz viesnī cu - standarta numuri ir labi, visa viesnī ca ir tī ra, istabā pat ir apsildā ma grī da tualetē . Skats pa logiem lielisks, baterijas darbojas labi, laba skaņ as izolā cija, labas gultas.
3. Mums patika arī vanna, kas stā v atseviš ķ ā divstā vu telpā , bet svarī gi, lai jū su uzņ ē mumā bū tu cilvē ks, kas prot tvaika telpā uzstā dī t normā lu temperatū ru.
4. Ļ oti skaista teritorija un skats no tā , viesnī ca atrodas kalna galā gandrī z virs Tudovas ciema.

Mī nuss. Viesnī cā trū kst darbinieku.
Paskaidroš u - gan vannu, gan vannu apkalpo viens puisis, vanna un telpa ar vannu atrodas viena no otras lielā attā lumā , cilvē kam vienkā rš i nav laika fiziski skriet un palī dzē t atpū tniekiem. Ī paš i tas bija jū tams vannā s, kad nepā rtraukti jā seko ū dens temperatū rai vannā , un neviena nav tuvumā un ir jā zvana kā dam caur reģ istratū ru - tas nav ī paš i ē rti. Nav arī loģ iski, ka meitene aiz staļ ļ a uzņ emš anas vestibilā , viņ a nes tē ju un skrien uz vannu pē c kā diem jautā jumiem. Tas ir, skaidrs, ka cilvē ku ir par maz un tas rada grū tī bas atpū tniekiem.

Un tā pē c es iesaku viesnī cu visiem.
Територія готелю та дещо зі страв калиби
аватар Ulcija
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Man ļ oti patika viesnī ca! Atpū ta ar bē rniem un lielu kompā niju. Teritorija liela un kopta, ir liels ezers, kur var makš ķ erē t (par papildus samaksu), bē rnu baseins, rotaļ u laukums, kafejnī ca, restorā ns, skaists skatu laukums. Viss ir tā , kā aprakstī ts viesnī cā . … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca! Atpū ta ar bē rniem un lielu kompā niju. Teritorija liela un kopta, ir liels ezers, kur var makš ķ erē t (par papildus samaksu), bē rnu baseins, rotaļ u laukums, kafejnī ca, restorā ns, skaists skatu laukums. Viss ir tā , kā aprakstī ts viesnī cā . Izī rē jā m VIP mā jiņ u, ar atseviš ķ u ezeru, daba un ainava iespaidī ga.

Pati viesnī ca pē c remonta, skaidrs, ka saimnieki rū pē jas un cenš as. Apkalpoš ana numurā arī lieliska, neprasī ja - visu atnesa. Cenas restorā nā ADEKVĀ TAS jo daudzi raksta ka dā rgi, bet kū rortā nemaz nebū s lē ti! Ir peldbaseins pieauguš ajiem, tī rs un peldoš s. Piedā vā ekskursijas uz kalniem, izjā des ar zirgiem u. c. . Grils, iesmi - ir arī , par malku jā piemaksā.

Iekā rtojā s laicī gi, nesagaidī ja. Jaunpienā cē jus uzņ em ļ oti labi – ar izš ū tiem dvieļ iem un liķ ieriem; ) Svē tki izdevā s, atgriezties negribē jā s, bē rni priecī gi, pieauguš ie priecī gi.
Vienu zvaigzni atņ ē mu tikai tā pē c, ka bija apmaksā ta malka un otrajā mū su uzturē š anā s dienā tika nolaists bē rnu baseins, jo tas tika tī rī ts.
аватар ip983272
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Atpū ta kopā ar uzņ ē mumu š ajā viesnī cā . Ļ oti skaisti skati. Un ar to viss labi beidzas. Neliela reģ istrē š anā s pulksten 14:00. un iekā rtojos 16:00 ar bē rniem gaidot, kad bū s laiks sakopt pē c ieraš anā s, bū tu labi sakopt un mē s varē tu pagaidī t, bet mē s to nesaņ ē mā m. … Tomēr ▾ Atpū ta kopā ar uzņ ē mumu š ajā viesnī cā . Ļ oti skaisti skati. Un ar to viss labi beidzas. Neliela reģ istrē š anā s pulksten 14:00. un iekā rtojos 16:00 ar bē rniem gaidot, kad bū s laiks sakopt pē c ieraš anā s, bū tu labi sakopt un mē s varē tu pagaidī t, bet mē s to nesaņ ē mā m. Restorā ns ir ļ oti dā rgs un nesakrī t ar atlikuš o naudu. Pasū tī ja zivju sieru, mā jā s ceptus kartupeļ us, bē rnu zupa auksta un negarš ī ga, un viesmī lis visu laiku jā meklē . Viesnī cas administrā cija nevar ieteikt nekā du izklaidi un vē lams paskaidrot, ko darī t savā viesnī cā , risinā t viņ ai uzdotos jautā jumus. Mē s ieradā mies pirmo reizi un pē dē jo reizi. Mē s nevaram ieteikt viesnī cu ģ imenes atpū tai. Svē tki tika sabojā ti
аватар _810137
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. bū da arī jauka, baseins skaists. Laba atpū ta bija 4 cilvē ku ģ imenei, lī dz sanā ca korporatī vā ballī te 62 cilvē ku sastā vā . Sā kumā naktī s negulē jā m, klausī jā mies, kā viņ i gā ja viens pie otra "ciemos", jo viesnī cā slikta skaņ as izolā cija. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. bū da arī jauka, baseins skaists. Laba atpū ta bija 4 cilvē ku ģ imenei, lī dz sanā ca korporatī vā ballī te 62 cilvē ku sastā vā . Sā kumā naktī s negulē jā m, klausī jā mies, kā viņ i gā ja viens pie otra "ciemos", jo viesnī cā slikta skaņ as izolā cija. Un nā kamajā dienā reģ istratū rā lū dza neiet uz baseinu, jo š iem 62 cilvē kiem bū s slē gta ballī te. Manam saš utumam nebija robež u. Ž ē l, ka pā rē jie daž i klienti ir kļ uvuš i svarī gā ki par mū su pā rē jiem un ne tikai. Viesnī cā bija kā di 30 tā di cilvē ki kā mē s. Administrā cija jau iepriekš zinā ja par š o korporatī vo ballī ti, tač u nez kā pē c mū s neinformē ja ieraš anā s brī dī (bijā m 4 naktis un 5 dienas). Viņ i atteicā s atdot naudu par vienu sabojā tu atpū tas dienu, pā rkā pjot manas tiesī bas. Tā tad izlemiet, jaunieš i atvaļ inā jumā ir krā š ņ i, kā amerikā ņ u filmā s ...kalni ...baseins ...piedzē ruš ā s sejas ...Ģ imenes atpū tai - var nebū t tik laimī gs kā mums - piemē ram.
аватар skifsteklo
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Brī niš ķ ī ga vieta. Uzturē jā s kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Daudz pozitī vu emociju. Jauki tī ri numuriņ i, ļ oti ē rti. Mani priecē personā la draudzī gā attieksme. Skaista ainava, skati uz kalniem ir vienkā rš i valdzinoš i. … Tomēr ▾ Brī niš ķ ī ga vieta. Uzturē jā s kā ģ imene, kurā bija 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Daudz pozitī vu emociju. Jauki tī ri numuriņ i, ļ oti ē rti. Mani priecē personā la draudzī gā attieksme. Skaista ainava, skati uz kalniem ir vienkā rš i valdzinoš i. Virtuve ir ī paš s raksts))) Gardi ē dieni, daudzveidī ba, un var arī ko tā du pasū tī t (starp citu viņ iem ir gaļ as un piena produkti no savas saimniecī bas un savas kū pinā tavas. nam-nam), pabarot bē rnus bez vispā r kā das problē mas, viesmī ļ i kā meteori novalkā ti, viss laicī gi un bez aplokiem. Ī paš s paldies, protams, vadī bai Sergejam un Jū lijai. Viņ u stingrā vadī bā viss š eit darbojas kā pulkstenis. Tā turpini!! !
Es negribē ju braukt prom, bet man bija darbs. Mē s noteikti š eit atgriezī simies, vē lreiz paldies par lielisko uzturē š anos!
Igors, Ņ ina, Sņ ež anka, Oļ uska (Kijevas varoņ u pilsē ta! )
аватар nata1631
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Divas dienas atpū tā mies pie muiž as. Corporate Man ļ oti patika viesnī ca un vieta. Paldies par draudzī go un profesionā lo administrā ciju, labo apkalpoš anu, ā rkā rtī gi garš ī go virtuvi. Viesnī ca ir diezgan maza, tī ra un ievē rojama. … Tomēr ▾ Divas dienas atpū tā mies pie muiž as. Corporate Man ļ oti patika viesnī ca un vieta. Paldies par draudzī go un profesionā lo administrā ciju, labo apkalpoš anu, ā rkā rtī gi garš ī go virtuvi. Viesnī ca ir diezgan maza, tī ra un ievē rojama. Teritorija ir dabiski burvī ga un labi kopta.
Pat neliels neveiksmī gs negadī jums uz ceļ a (autobusa š oferis nepaguva mazliet pabraukt) nespē ja sabojā t iespaidus par svē tkiem. Atliek tikai novē lē t meitenē m reģ istratū rā bū t draudzī gā kā m un mazā k pļ ā pā t pa telefonu : ) Noteikti atbrauksim vē l.
аватар k.okhremenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Izvē loties viesnī cu, sā kotnē ji koncentrē jos uz skatiem un rajonu, kas priecē s aci. Otrajā vietā - baseins, jo gribē ju apvienot atpū tu kalnos ar daļ ē ju jū ras nomaiņ u))) Ar š iem uzdevumiem "Estate Sokilske" tika galā ar visiem 1000%! Kad draudzene ieraudzī ja fotogrā fiju, kas uzņ emta pa mū su istabas logu, viņ a pieņ ē ma, ka tā ir Mač u Pikč u panorā ma))) Baseins bija pā rsteigts, ka ū dens tajā tikpat kā nesmarž o pē c hlora, administrā cija paskaidroja, ka jaudī ga sistē ma ū dens attī rī š ana). … Tomēr ▾ Izvē loties viesnī cu, sā kotnē ji koncentrē jos uz skatiem un rajonu, kas priecē s aci. Otrajā vietā - baseins, jo gribē ju apvienot atpū tu kalnos ar daļ ē ju jū ras nomaiņ u))) Ar š iem uzdevumiem "Estate Sokilske" tika galā ar visiem 1000%! Kad draudzene ieraudzī ja fotogrā fiju, kas uzņ emta pa mū su istabas logu, viņ a pieņ ē ma, ka tā ir Mač u Pikč u panorā ma))) Baseins bija pā rsteigts, ka ū dens tajā tikpat kā nesmarž o pē c hlora, administrā cija paskaidroja, ka jaudī ga sistē ma ū dens attī rī š ana). Mani ļ oti iepriecinā ja avota ("Pokutske avota") ū dens, ko savā cā m teritorijā un dzē rā m - tā dam ir jā bū t ī stam dzeramajam ū denim! Tiek piegā dā ts ar ū deni telpā m - nesausina ā du, un mati pē c mazgā š anas ar š ampū nu kā pē c skaistumkopš anas salona! Atš ķ irī ba ar Dņ epras "ū deni" ir ļ oti jū tama!
Patika kompleksa plaš ais pakalpojumu klā sts - karpu makš ķ erē š ana, forele, spa, sā ls istaba, ekskursijas, fotosesija, lidojums ar paraplā nu, medī bas...Patī kami arī tas, ka darbinieki uzklausa jebkuras klientu vē lmes un novē rtē uzņ ē muma reputā ciju. iestā de - tas ir augsts Ukrainas tū risma bizness! Ē diens - ļ oti sā tī gi un garš ī gi ē dieni, ī paš i atmiņ ā palikuš i cū kgaļ as iesmi, mednieka trofeja (ietaukots kuilis), sē ņ u zupa un deserti! Ī paš s paldies viesmī lei Vasjai - tā da profesionalitā te ne vienmē r ir sastopama pat ā rzemju kū rortos! Tā turpini! Jā , un ar laikapstā kļ iem mums arī paveicā s - no 7 dienā m lietus bija vienu dienu, un pē c tam apmē ram stundu))). Apkopojot savu atsauksmi, teikš u jā – noteikti š eit atgriezī š os vē l!

No trū kumiem (nevis trū kumiem! ) varu izcelt daž us punktus - es gribē tu daudzveidī gu muzikā lo repertuā ru pie baseina.
Viegla klubu, dž eza, chill-out vai transa mū zika nekad nevienu netraucē s; ) Pat klasika, kas tiek atskaņ ota jū su brokastī s, rada elegantu fonu atpū tai! Turklā t viņ i saskā rā s ar situā ciju, kad vī rietis vā ca ū deni no avota (kas atrodas VIP klientu zonā ), un viesis mē ģ inā ja vī rietim iestā stī t, ka, teiksim, ieeja atļ auta tikai tiem. kas dzī vo VIP zonā...Tas ir tikai ne pā rā k loģ iski, kā man, ņ emot vē rā , ka arī foreļ u dī ķ is ir pie iztekas, un to var noķ ert VISI...Citā di - viss ir ideā li!
аватар osyvashenko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maija brī vdienā s atpū tā mies, iespaidi vislabā kie. Tagad sī kā k: 1. Skaitlis. Dzī voju "standarta", tī rā komfortablā istabiņ ā , uzkopju katru dienu. No mī nusiem var izcelt augstu dzirdamī bu telpā , tač u tas nav kritiski. … Tomēr ▾ Maija brī vdienā s atpū tā mies, iespaidi vislabā kie.
Tagad sī kā k:
1. Skaitlis.
Dzī voju "standarta", tī rā komfortablā istabiņ ā , uzkopju katru dienu.
No mī nusiem var izcelt augstu dzirdamī bu telpā , tač u tas nav kritiski. Ja jā maina gultiņ a vai tē jkanna, administratori visu organizē ļ oti ā tri, par ko viņ iem ī paš s paldies.
2. Teritorija
Tas ir tas, kas man vienkā rš i ļ oooti patika, viss ir kopts, viss atjauninā ts, tī rī ba un kā rtī ba. Par to vadī ba un administratori tiek pagodinā ti un uzslavē ti. Peldbaseins, rotaļ u laukums, ezers, š ū poles, atpū tas vietas, foreļ u audzē tava, viss izskatā s lieliski un ļ oti patī kami atpū sties.
3. Ē diens.
Ē dā m kolybā : ļ oti garš ī gi, virtuve vienkā rš i lieliska, arī tinktū ras garš ī gas)
Par cenā m, neliedzot sev neko (arī briež a gaļ u), viena diena diviem pieauguš ajiem maksā s 900-1100 UAH.
4. Serviss.
Viss apkalpojoš ais personā ls strā dā.10-ku. Visas problē mas, kas rodas, tiek atrisinā tas ļ oti ā tri. Visi ir ļ oti centī gi un vē rī gi, vienaldzī go un lē nī go nav.
аватар Mary55
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es redzē ju reklā mas piedā vā jumu no š ī s viesnī cas KupiKupon un nolē mu doties. Vispirms izlasī ju atsauksmes TurPravda - daudz pozitī vu un viesnī cai ir augsts vē rtē jums. Tas bija svarī gi, jo mē s ceļ ojā m ar mazu bē rnu (1. … Tomēr ▾ Es redzē ju reklā mas piedā vā jumu no š ī s viesnī cas KupiKupon un nolē mu doties. Vispirms izlasī ju atsauksmes TurPravda - daudz pozitī vu un viesnī cai ir augsts vē rtē jums. Tas bija svarī gi, jo mē s ceļ ojā m ar mazu bē rnu (1.5 gadi). Uzreiz gribu atzī mē t administratori Romā nu, ļ oti patī kama un pozitī va meitene, viņ a vienmē r bija blakus (ņ emot vē rā to, ka bijā m vienī gie atpū tnieki visā viesnī cā ), uz visiem jautā jumiem un lū gumiem atbildē ja uzreiz. Romana, ja izlasi š o atsauksmi - vē lreiz Liels paldies. Ā tri iedzī vojā mies, dzī vojā m atseviš ķ ā kotedž ā ar trim guļ amistabā m un terasi ar skatu uz ezeru. Sniega nebija, bet necerē jā m. Laiks priecē ja, ar bē rnu varē ja ilgi pastaigā ties, nebija sals. Mā ja bija lieliski apsildī ta, pat lū dza pazeminā t temperatū ru. Tī rī ts katru dienu. Mā jā ir ledusskapis, mikroviļ ņ u krā sns, tē jkanna (paņ ē ma savus traukus). Kompleksa teritorija ļ oti skaista, ir kur pastaigā ties, augstu kalnos negā jā m, jo ​ ​ uz tā m mež a takā m bija daudz netī rumu. Ē dā m Kolybā , ļ oti garš ī gi un sā tī gi, porcijas diezgan lielas (reizē m ņ ē ma vienu ē dienu uz diviem). Apkalpoš ana laba, visi viesmī ļ i pieklā jī gi un veikli, vienmē r smaidī gi. Nekā dus papildu pakalpojumus neizmantojā m (sā ls istabā bijā m tikai vienu reizi), bet vienkā rš i devā mies pastaigā ties un paelpot. Un jā , laika bija maz. Nolē mā m, ja iespē jams, braukt uz š ejieni uz ilgā ku laiku un jau tad, kad snieg. Es nepamanī ju nekā dus acī mredzamus trū kumus, iespē jams, ka tie vispā r nepastā v. . . Mums patika viss
Parādīt vairāk »


iemiesojums tetianan1
Izsniegsim sertifikātu (Delta banka) par vecmāmiņas, mammas un 3 gadīgas meitenītes pārvešanu pa maršrutu Žitomira-Sokiļska. Zvaniet! Vai esam ceļā? 099 635 05 39
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums dashenkan
Pārdodu 3 sertifikātus brīvdienām Maetka Sokiļskā. Katrs sertifikāts dod tiesības uzturēties Standarta numurā bez brokastīm diviem pieaugušajiem un bērnam līdz 5 gadu vecumam 5 dienas / 4 naktis. Derīgs līdz 2014. gada 25. decembrim ieskaitot. Sacensību grafiks šiem sertifikātiem: - no 01.11.2014. līdz 25.04.2014 ieskaitot. - no 11.05.2014 līdz 25.12.2014 ieskaitot. Katra sertifikāta cena ir 1000 UAH. Kontakti: 096 757 05 27. [email protected]
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums pylheria
Labdien!Es braucu uz Maetok Sokilskoe un mani ļoti interesē jautājums vai tuvumā ir avoti ar dzeramo ārstniecisko ūdeni...Kur var doties pastaigā?Paldies visiem jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums sergiyanskaya
Kur es varu iegādāties dāvanu karti, lūdzu? Un kāda ir tā cena?
11 gadiem atpakaļ  •  17 abonenti 20 atbildes
iemiesojums volatero13
13. janvārī braukšu uz Meļanku. Vai kāds zina, kas šobrīd ir par programmu? Vai ir kāds bankets, kāds ir dress code? Vietne diemžēl ir uzlauzta.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums maetok_sokilske
‹ Viesnīca Maetok Sokilske 3*

Маеток "Сокильське" расположен на территории Национального природного парка "Гуцульщина" в чистой экологической среде, в отдалении от больших городов.

Atrašanās vieta Расположен в Косовском районе на высоте 600 м.
Viesnīcā

Ресторан (украинская и европейская кухня), кафе-бар, бассейн.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports организация экскурсий и активных видов отдыха, прогулки на лошадях, рыбалка, охота, катание на квадрациклах, горных велосипедах, парапланеризм, рафтинг.
  • sauna/vanna/hammam
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Стандарт. Однокомнатный номер на 1 или 2 человек (одна большая кровать или две отдельных). Прихожая и спальня с зоной отдыха.
Семейный двухкомнатный стандарт. Прихожая, гостиная, спальня. Дополнительное спальное место при необходимости.
Апартаменты Полулюкс. Стены комнат обшити карпатской древесиной - елью, сосном, буком. Апартаменты на двоих представляют из себя большую комнату, в которой объединена спальня и гостиная. Балкон с видом на Сокильський хребет.
Люкс. Гостиная и две спальни премиум-уровня. Две ванные комнаты с гидромассажной ванной и душевой кабинкой. Климат-контроль, пол с подогревом, спутниковое ТВ, банные наборы.
Деревянные коттеджи. Отдельно расположенный двухэтажный коттедж в гуцульском стиле. Гостиная и спальня, стены обшиты карпатской древесиной.
VIP коттедж. Двухэтажный деревянный домик с гостиной, тремя спальнями, треся ванными комнатами и собственной сауной. Интерьер оформлен в гуцульском стиле. Вся мебель изготовлена из карпатской древесины. С террасы коттеджа можно рыбачить в озере.

Istabās

Внутренняя телефонная линия, телевизор (спутниковое телевидение), холодильник, мини-бар, фен, санузел, душевая кабина.

Adrese 78653, Ивано-Франковская обл., Косовский р-н, с. Тюдив, ул. Зеленая, 20
Представительство в Киеве: ул. Хорива 39-41.
Tālruņi: +38 (067) 402-62-37
+38 (098) 115-29-99
+38 (098) 115-39-99
Tīmekļa vietne: Maetok Sokilske
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.