Jautājums par viesnīca Maetok Sokilske 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
21 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai tuvumā ir kādi ārstnieciskā ūdens avoti, ja jā, kā tur nokļūt?
Labdien!Es braucu uz Maetok Sokilskoe un mani ļoti interesē jautājums vai tuvumā ir avoti ar dzeramo ārstniecisko ūdeni...Kur var doties pastaigā?Paldies visiem jau iepriekš!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2013-09-0711 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар hatinka
Ja interesē gatava infrastruktūra jebkuru slimību ārstēšanai, medicīnas personāls, speciāli izbūvētas ērtas pieejas avotiem, tad nekā tāda nav. Kosovā un tās apkārtnē tāda nav. Bet ir daudz minerālūdeņu un minerālavotu, kas nav aprīkoti plaša patēriņa vajadzībām, kā citur Karpatos.
Turklāt daudzi avoti tagad pieder uzņēmumiem, kas ražo minerālūdeņus pudelēs.
аватар hatinka
Kosovas rajons:
Kosiv apgabalā ražotie minerālūdeņi: Kosivchanka, Ivanka, Arshitsa, Krinchista, Kamenetska, Kosivska, Sheshorivska, Pistynskas avots
Rajona centrā atrodas sanatorija "Kosiv", kuras pamatā ir Bansko ezera ārstnieciskie sālsūdeņi. Ārstniecības un sāls iestādē ārstējas pacienti ar varikozām vēnām (varikozām vēnām).
Pistiņas ciema Kosovas rajonā no avota, kas atrodas Šturbakas traktā, 550 metru augstumā virs jūras līmeņa gleznainā apvidū ar krāšņu vēsturi, tiks iegūts dabīgais galda minerālūdens "Pistyn spring"
Ciemā. Šešori kādreiz atradās tāda paša nosaukuma sanatorija, kuras veselības un medicīniskajā bāzē ietilpa hidroterapijas komplekss ar 20 vannām, kurā ietilpa minerālu vannas no vietējā minerālu dabīgā avota, kā arī skujkoku, sērūdeņraža, sēra-broma un jūras. vannas.
Minerālūdens no vietējas izcelsmes tika izmantots kuņģa-zarnu trakta, aknu un žultsceļu sistēmas slimību, diatēzes un vielmaiņas traucējumu ārstēšanai. Tagad šī sanatorija darbojas tikai kā viesnīca, veselības un medicīnas pakalpojumi netiek sniegti.
аватар hatinka
http://kosiv.org.ua/index.cfm/do/info.nature
Zemāk ir avotu saraksts, tur varat pastaigāties ;-)
аватар pylheria
Paldies visiem!))))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Maetok Sokilske 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl