Jautājums o Jaremče

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
407 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Vai ir iespējams atgriezt naudu par ekskursiju 3 dienas pirms izbraukšanas uz Karpatiem?
Ekskursiju organizēja augstskolas arodbiedrību komiteja, bet sakarā ar Kijevas un Ļvovas nemieriem vēlos atteikt.Izbraukšana 1.02.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2014-01-2710 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар manepyce4ka
Es domāju, ka vislabāk to noskaidrot arodbiedrības komitejā.
аватар donets_lena
Pirmkārt, tavā gadījumā labāk to noskaidrot arodbiedrības komitejā, un par šādām situācijām diemžēl varu apliecināt, ka gadījumā, ja tūrists atsakās no ekskursijas mazāk nekā pēc nedēļas, tiks uzlikts sods gandrīz 100% apmērā. tiek iekasēta maksa, ja vien, protams, valstī nav izsludināta ārkārtas situācija vai Tūrisma ministrijas oficiāls apstiprinājums par nepieciešamību apturēt visus izbraukšanu un izbraukšanu šajās tūrisma jomās.Jeļena
аватар hatinka
Ja jums ir pārsēšanās stacijā, tad nekādu problēmu. Arī Ļvovā nav nekārtību. Kijevā tikai centrālā daļa un tad ļoti maza. Līdz Un Jaremče, iespējams, ir labākā vieta, kur atpūsties no jebkādiem nemieriem))) Ja studējat "universitātē", tad lielāka iespēja, ka jūsu universitātes pilsētā būs nemieri, nevis Karpatos)
аватар Opera200808
Šodien no Aizkarpatēm. Kādi nemieri? Kas ir masu psihoze? Cilvēki dzīvo normālu dzīvi! Ar savu auto braucām no pašas robežas ar Ugorščinu cauri Ļvovai, Kijevai līdz Dņepropetrovskai. Nekur nav nekārtību. Nejauciet! Ej atpūties! Tagad ir sapnis, slēpošana, daba. Smieklīgi!!!! Par nemieriem tur nav ne runas. Nu, izņemot to, ka kafejnīcās pa TV viņi skatās ziņas par Maidanu, lai būtu lietas kursā. Bet neviens nekomentē. Visi uzvedas pareizi un laipni. Kādi nemieri notiek Ļvovā? Jā, tur ir Maidans, ir skatuve, cilvēki uzstājas. Ir teltis. Tikai un viss. No nemieriem es pamanīju tikai sastrēgumus)))))))))). Tāpēc izklaidējieties atpūšoties!!!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Jaremče
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl