Vodospad 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 6.110
№29 viesnīcas reitingā Jaremče
7.1 Numurs
5.9 apkalpošana
6.3 Tīrība
6.3 Uzturs
7.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Jaremčē, 32 km attālumā no Bukovelas kūrorta slēpošanas trasēm, 35 km attālumā no Vorohtas un 35 km attālumā no Jabluņicas. Jaremčes ūdenskritums atrodas 200 metru attālumā no viesnīcas, savukārt Prutas upe ir 500 metru attālumā. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm.Vairāk →
аватар andjey0021
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Atpū tā s viesnī cā.2017. gada jū lija beigā s. Reģ istrē joties viss bija kā rtī bā : ē rta gultas veļ a, tualetes piederumi, bet problē ma ar dvieļ iem, viesnī cas darbinieki dvieļ us varē ja atrast tikai pē c 3. … Tomēr ▾ Atpū tā s viesnī cā.2017. gada jū lija beigā s. Reģ istrē joties viss bija kā rtī bā : ē rta gultas veļ a, tualetes piederumi, bet problē ma ar dvieļ iem, viesnī cas darbinieki dvieļ us varē ja atrast tikai pē c 3. zvana un lū guma uzrā dī t sū dzī bu grā matu. Vē lā k sā kā s problē mas ar Wi-Fi, kas viesnī cā ilga veselu nedē ļ u. "Un ko tu gribi, man arī nav! (Acī mredzot bija jā iedod viņ ai par saviem lī dzekļ iem, vai kā? )" un kurš kurā viesnī cu vietnē s rakstī ja, un mē s mainā m veļ u 4. diena. "
аватар 111152
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , laba spa zona, paviljoni, ar to viss labais beidzas. Sā ksim ar brokastī m, kas ir iekļ autas numura cenā.120 UAH apmē rā . no cilvē ka. ja nepaveicas un grupa nenā ca lī dzi, tad par 120 UAH. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Viesnī ca atrodas gleznainā vietā , laba spa zona, paviljoni, ar to viss labais beidzas. Sā ksim ar brokastī m, kas ir iekļ autas numura cenā.120 UAH apmē rā . no cilvē ka. ja nepaveicas un grupa nenā ca lī dzi, tad par 120 UAH. tev iedos vai nu olu, vai omleti, vai auzu pā rslu + sagrieztu no lē tā kā s desas, gabaliņ u gurķ a un ā bola gabaliņ u. Ja grupa piestā ja un tu nonā ci pie bufetes, tad galvenais, lai kaut ko dabū , jo pē dē jā dienā atnā cā m paē st brokastis, un mums pat nebija olu, nemaz nerunā jot par gaļ u vai ko citu. Restorā ns nestrā dā vispā r, proti, no restorā na ē dienkartes kaut ko pasū tī t nevar, ē dienkarti pat neļ auj redzē t, bet viss ir pē c š efpavā ra ieskatiem, ko viņ š izdomā , tad jā pasū ta, citā di bū si izsalcis, bā rmeņ i ļ oti krā pjas, mē s par vienu vakaru krā pā mies ar 350 UAH. Istabas nekad netika tī rī tas, pat tualetes papī ru nesagā dā ja. Ī sā k sakot, š ī s viesnī cas ī paš niekam vienkā rš i jā nomaina viss personā ls, jo cena un kvalitā te ir ļ oti tā lu viena no otras. Ja nevē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu, neejiet uz š o vietu.
аватар Fibi12345
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
atpū tā mies no 6. -11. janvā rim, izvē lē jā mies ū denskritumu, jo bijā m tur atpū tuš ies jau 2008. gadā , bet pē c astoņ iem gadiem viesnī ca izrā dī jā s viena liela vilš anā s uz 3 dienā m neviens nemainī ja un neizdzē sa grī du pie izrakstī š anā s, viņ i lika man samaksā t par š o dvieli, apgalvojot, ka tas ir bojā ts, BET dvieļ a integritā te netika pā rkā pta Un viņ i nemē ģ inā ja to izdzē st un apgalvoja, ka tas ir bojā ts 2. … Tomēr ▾ atpū tā mies no 6. -11. janvā rim, izvē lē jā mies ū denskritumu, jo bijā m tur atpū tuš ies jau 2008. gadā , bet pē c astoņ iem gadiem viesnī ca izrā dī jā s viena liela vilš anā s uz 3 dienā m neviens nemainī ja un neizdzē sa grī du pie izrakstī š anā s, viņ i lika man samaksā t par š o dvieli, apgalvojot, ka tas ir bojā ts, BET dvieļ a integritā te netika pā rkā pta Un viņ i nemē ģ inā ja to izdzē st un apgalvoja, ka tas ir bojā ts 2. Brokastu cena ir 120 gr no cilvē ka. neatbilst š ai cenai 3. Viesnī cā ir veļ as mazgā tava ar mū su pulveri 25 UAH Viņ i uzreiz nesamaksā ja no rī ta cena kļ uva 50 gr 4. Viss elementā rais viesnī cā ir par maksu. Iesmu lietoš ana 50 gr Uz plkst. otrajā stā vā ir kamī nzā le Bet, lai pie kamī na kļ ū tu pelē ks, jā maksā par malku 50 gr 5. Trenaž ieru zā le ir salū zuš i visi simulatori 6. Bē rnu istaba Istaba ar daž ā m salauztā m rotaļ lietā m 7. Baseins- Ļ oti auksts ( 8. Vestibila bā ram jā strā dā lī dz 00:00 Bet vairā kas dienas pē c kā rtas tika slē gts 22:00 Tas tika argumentē ts ar to, ka darbinieki bija noguruš i pret Jauno gadu un vē las atpū sties 9. Apkure bija tikai naktī , pa dienu akumulatori ir auksti peldbaseins 70 gr stundā Mū su ekonomiskā s standarta istabas izmaksas ir gandrī z 1000 gr dienā - š ī summa nemaz neatbilda mums sniegtajam pakalpojumam Tiem, kuri tomē r nolemj palikt ū denskritumā padoms - Vienmē r pā rrē ķ iniet rē ķ inu restorā na noskaņ ojumā (((
аватар zhodani1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir standarta, atbilst tā s trī s zvaigznē m (vienī gais mī nuss istabā bija smarž a vannas istabā /tualetē , kas periodiski pazuda, tad atkal parā dī jā s), bet visvairā k sabojā ja iespaidu par nepatiesu informā ciju par viesnī cas iespē jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir standarta, atbilst tā s trī s zvaigznē m (vienī gais mī nuss istabā bija smarž a vannas istabā /tualetē , kas periodiski pazuda, tad atkal parā dī jā s), bet visvairā k sabojā ja iespaidu par nepatiesu informā ciju par viesnī cas iespē jā m. . kritē riji, kas mums bija svarī gi: 1) zī daiņ u un diē tiskais ē diens restorā nā , 2) rotaļ u istabas klā tbū tne, jo devā mies atpū sties ar bē rnu; Internets Zī daiņ u un diē tiskā ē diena restorā nā nebija, lai gan visur uz izkā rtnē m bija teikts, ka tā ir Bē rnu (rotaļ u) istaba slē gta remontam, bija daudz bē rnu) pā ris minū tes.
Bet visiespaidī gā kā attieksme pret klientiem reģ istratū rā.
Piemē ram, kad jautā jā m, cikos baseins tika atvē rts (jo bē rns ļ oti gribē ja no rī ta pirms izlikš anas daž as minū tes bū t ā rpus baseina), mums atbildē ja, ka ir pulksten 12, lai gan mē s to uzzinā jā m vē lā k. bija pulksten 10. Vai viesnī cas personā lam bija ž ē l ū dens baseinā ? Es kaut kā to nesapratu.
No plusiem varu nosaukt tikai divus: 1) bijā m apmetuš ies agrā k par 12. datumu; 2) spa zona, kurā ietilpst peldbaseins un sauna un vī rieš a attieksme, kas apkalpo š o viesnī cas daļ u (manuprā t, viņ š tur ir vienī gais draudzī gais vī rietis). Kas attiecas uz spa zonu, tā ir bez maksas tikai lī dz pulksten 19 (pē c tam - 500 UAH vienai personai).
Viņ a arī minē ja, ka, rezervē jot viesnī cu, mums teica, ka tā atrodas Jaremč es centrā , lai gan patiesī bā - nomalē (netā lu no Dovbush klints). Tā pē c, izvē loties š o viesnī cu, esiet gatavi tam, ka viss var nebū t tā , kā solī ts.
аватар oksengorova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Oktobrī atpū tā s viesnī cā . Tā da "oriģ inā la" viesnī ca visus 5 mū su atvaļ inā juma gadus Karpatos nav satikta. Iepriekš rezervē ja biznesa istabu. Kad ieradā mies, telpas nebija pat iztī rī tas, istabā mums piedā vā ja zirgu smaku, citā - izgarojumus. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tā s viesnī cā . Tā da "oriģ inā la" viesnī ca visus 5 mū su atvaļ inā juma gadus Karpatos nav satikta. Iepriekš rezervē ja biznesa istabu. Kad ieradā mies, telpas nebija pat iztī rī tas, istabā mums piedā vā ja zirgu smaku, citā - izgarojumus. Izņ emot š ī s divas istabas, citas mums nepiedā vā ja, jo viesnī cā dzī vo maz cilvē ku, daļ a viesnī cas netiks apsildā ma, kā mums paskaidroja menedž ere. Kā du stundu vazā jā mies pa viesnī cu un rajoniem, lai pā rvaldnieks varē tu izlemt, kurā no istabā m var mū s izmitinā t, un lai numuriņ u varē tu uzkopt. Beigā s mums piedā vā ja svī tu, parasti bija kaut kur jā krā j nauda, ​ ​ jo gā ja papildu dzī ves dā rdzī ba. Suite ir dā rgā ka. Slikti iztī rī ja telpas. Ja jums ir alerģ ija pret ziedputekš ņ iem, nekavē joties sagatavojieties. Tī rī š ana viņ u izpratnē ir atkritumu izņ emš ana no miskastes un ū dens pudeles nolikš ana uz galda.
Dvieļ i, kā lietoti 10 gadus, ir nobruž ā ti, saplē sti, to halā ti ir notraipī ti ar dzelteniem traipiem. Istabā bija auksts, jo apkure bija ieslē gta tikai daž as stundas. Naktī pamodā mies no tā , ka aukstais gaiss dedzina gļ otā das un gribas klepot un š ķ audī t. Restorā ns - atseviš ķ a tē ma. Viesmī ļ i paš i vispirms saka, ka var pasū tī t kompleksu vai ē dienkarti. Mē s pasū tī jā m. Brokastu komplekss. Pirmdien ē dienkartē bija vā rī tas desiņ as, piedevas utt. Mums atnesa trī s ceptas olas. Mē s esam dietologi. Kas ir ceptas olas? Mē s tos neē dā m. Viņ i prasī ja rakstī to. Viņ i atnesa ā dā s vā rī tas desas. Pilns vā ciņ š . Mū su draugi atnesa ceptas pankū kas, jo tā s nebija restorā nos gatavotas pankū kas, bet parasti veikalā pirkti pusfabrikā ti, pelmeņ i arī veikalā . Nā kamajā dienā pasū tī jā m no ē dienkartes.
Mannas putra ar ievā rī jumu un pankū kas ar ā boliem, jo ​ ​ sieru mums negribē ja dot, skaidrojot, ka cilvē ki nedzī vo ilgi, tā pē c sieru nepē rk. Viņ i mums atnesa vienu mannu un daž as pankū kas. Lai gan pasū tī ja divas porcijas no katra ē diena. Manna garš oja pē c zā les un bez ievā rī juma. Pē c mū su lū guma iedot ievā rī jumu, viesmī le lika saldinā t ar cukuru. Un ievā rī juma nav, jo mainī ja ē dienkarti. Pē c minū tes mums atnesa vē l vienu ē diena porciju, kā prasī jā m. Un pē c minū tes pie mums pienā ca viesmī le un teica, ka mums nav tiesī bu pasū tī t š os ē dienus, jo mē s neesam bē rni un atbraucā m atvaļ inā jumā bez bē rniem. Un š is, pē c viņ as teiktā , ir ē diens tikai bē rniem. Uz lū gumu paskaidrot, kur tas rakstī ts un kā tiek nodroš inā ts, viesmī le uz mums apvainojā s un aizbē ga. Tā ds iespaids, kas nokļ uva cirkā . Kopumā citi viesmī ļ i uz mū su sū dzī bā m reaģ ē ja ļ oti atklā ti, aicinot doties paē st uz citiem restorā niem.
Atbrauca uz pā ris dienā m un aizgā ja. Un cilvē ks, kurš atbrauc atvaļ inā jumā uz 10-15 dienā m, ģ imene ar trī s mē neš us vecu mazuli, kuram vajadzī gs siltums, jauna ģ imene ar sievu grū tniecī bu. kam arī vajag normā lus dzī ves apstā kļ us tiem "uz š ķ ī vjiem". Attieksme pret klientiem ir než ē lī ga un nekaunī ga.
аватар zubaha
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Silts baseins (+27), bē rnu rotaļ u istaba (kad lī st, labā k nevar iedomā ties), zaļ a zona (karstā laikā ir ē na), neliels rotaļ u laukums. Laba bē rnu ē dienkarte, bē rnu augstā krē sliņ a klā tbū tne restorā nā . … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem. Silts baseins (+27), bē rnu rotaļ u istaba (kad lī st, labā k nevar iedomā ties), zaļ a zona (karstā laikā ir ē na), neliels rotaļ u laukums. Laba bē rnu ē dienkarte, bē rnu augstā krē sliņ a klā tbū tne restorā nā . Draudzī gs personā ls.
аватар railyan
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, ē diens labs, vienī gie negatī vie ir aukstais ū dens baseinā un dā rgs ē diens. Wi-Fi darbojas tikai bā rā un biljarda zā lē . Vilš anos sagā dā ja tas, ka pē dē jā atpū tas dienā viesnī cas apkopē ja mū s apmā nī ja, piedā vā ja sē nes, atnesa maisu, pateica 300 gramus, paņ ē ma naudu par 300, un, mā jā s atsvē ruš i to, sarū gtinā ja-190 gramus. … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga, ē diens labs, vienī gie negatī vie ir aukstais ū dens baseinā un dā rgs ē diens. Wi-Fi darbojas tikai bā rā un biljarda zā lē . Vilš anos sagā dā ja tas, ka pē dē jā atpū tas dienā viesnī cas apkopē ja mū s apmā nī ja, piedā vā ja sē nes, atnesa maisu, pateica 300 gramus, paņ ē ma naudu par 300, un, mā jā s atsvē ruš i to, sarū gtinā ja-190 gramus. ļ oti necivilizē ti un slikti, ka viņ i otrreiz atpū tā s visi zinā ja, un vadī ba tur tā dus darbiniekus, kas krā pj cilvē kus.
аватар salamandravc
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta š ajā viesnī cā maijā , viesnī ca laba, teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga, tī ra, milzī gs pluss bija tas, ka kebabus varē ja uzcept pats, restorā nā iedeva iesmus. Istaba bija lietiš ķ a tī ra un laba, lai gan nav kur izž ā vē t lietas un arī seifs mums nestrā dā ja, acī mredzot baterijas bija beiguš ā s un no rī ta bija ļ oti trokš ņ ains, it ī paš i, kad gaitenī sā k kliegt. … Tomēr ▾ Atpū ta š ajā viesnī cā maijā , viesnī ca laba, teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga, tī ra, milzī gs pluss bija tas, ka kebabus varē ja uzcept pats, restorā nā iedeva iesmus. Istaba bija lietiš ķ a tī ra un laba, lai gan nav kur izž ā vē t lietas un arī seifs mums nestrā dā ja, acī mredzot baterijas bija beiguš ā s un no rī ta bija ļ oti trokš ņ ains, it ī paš i, kad gaitenī sā k kliegt. Vispirms pē c ceļ a devā mies uz restorā nu, un tad pā rsteigums, restorā ns tī rs, labs, bet cenas tur tā das, ka Kijevā var paē st ekonomiskā k, pasniedza mazu vistas gabaliņ u ar sieru un sē nē m (par vī rietim tā bū tu ļ oti maza porcija), un tas maksā ja 30 UAH. Un gaļ u pasniedza arī ar cū kgaļ u, kas bija š ausmī gi sā ļ a! Ieteikums, neejiet uz turieni pusdienā s, varat bū t sarū gtinā ts! Un viņ u brokastis, tas ir š ausmī gi, tu atnā c no rī ta un esi š okā , tā s nav brokastis, bet tikai š ausmas, niecī ga izvē le, viss auksts, visgarš ī gā kais bija marinē ti gurķ i! + bija, ka vienmē r bija sula un lielos daudzumos. Un, ja jū s slimojat viesnī cā , atcerieties, ka termometra nav! Un tur ir diezgan labi, bezmaksas trenaž ieri, baseins un sauna, kas ir ļ oti forš i ! ! !
аватар perederiy2
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaists skats uz kalniem pa logu, dā rgi garš ī gi nacionā lie ē dieni restorā nā , laipns personā ls, baseins, pirts, biljards, bē rnistaba, trenaž ieru zā le, galda teniss bez maksas, autostā vvieta apsargā jama videokamera, internetu var pieslē gt, ja paņ em kabelis reģ istratū rā , un Wi-Fi ir pieejams telpā . … Tomēr ▾ Skaists skats uz kalniem pa logu, dā rgi garš ī gi nacionā lie ē dieni restorā nā , laipns personā ls, baseins, pirts, biljards, bē rnistaba, trenaž ieru zā le, galda teniss bez maksas, autostā vvieta apsargā jama videokamera, internetu var pieslē gt, ja paņ em kabelis reģ istratū rā , un Wi-Fi ir pieejams telpā . Divistabu apartamentu cenas ir zemā kas nekā Kijevas vienvietī gajā ekonomikā . Un pats galvenais ir gaiss! ! ! Pirmo reizi, kad bijā m uz 7 dienu biļ etes, uzvarē ja. Tad paš i nopirka uz 2 nedē ļ ā m. Ļ oti izdevī gi ir veikt priekš apmaksu par diviem mē neš iem - 20% atlaide. Tas ir izdevī gi tiem, kuriem ir garantē ta doš anā s, mē s to izmantojā m, biļ ete ir nokritusies par 200 USD. Kas vē l, tv, ledusskapis istabā , ja svarī gi. No mī nusiem, tē jkannas trū kums, Karpatu tē ja, tas pats, veļ as mazgā š anas pakalpojumu trū kums, ī paš i mums ar bē rniem, tas bija nepiecieš ams. Jā , visa vietne ir dekorē ta ar daudzā m dabī gā m, ar rokā m zī mē tā m vietē jo mā kslinieku gleznā m, ļ oti skaistas un dzī vī gas. Es ļ oti iesaku visiem. Ja braucam uz Karpatiem, tad tikai uz Vodospad. Jaremč e ir Karpatu sirds.
аватар helen70
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man ļ oti patī k kalni. kā tie kalpo. Vā rdu sakot, tur ir viss labai atpū tai- trenaž ieru zā le, baseins, masā ž a, relaksā cija ir paredzē ta jebkuram kontingentam-jauniem, lieliem, bē rniem. Ļ oti ceru, ka tiks atkal nokļ ū t tur pē c gada Starp citu, Jaremč e tagad ir mana iecienī tā kā atpū tas pilsē ta. … Tomēr ▾ Man ļ oti patī k kalni. kā tie kalpo. Vā rdu sakot, tur ir viss labai atpū tai- trenaž ieru zā le, baseins, masā ž a, relaksā cija ir paredzē ta jebkuram kontingentam-jauniem, lieliem, bē rniem. Ļ oti ceru, ka tiks atkal nokļ ū t tur pē c gada Starp citu, Jaremč e tagad ir mana iecienī tā kā atpū tas pilsē ta.
Parādīt vairāk »


iemiesojums DFSerg
Mani interesē jautājums, vai pārtika ir iekļauta dzīvesvietas likmē, kāda šķirne un cenas?
15 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hv555
‹ Viesnīca Vodospad 4*

Отель расположен в г. Яремче, в 32 км от горнолыжных трасс курорта Буковель, в 35 км от Ворохты и в 35 км от Яблуницы. Яремчанский водопад находится в 200 метрах от гостиницы, а река Прут – в 500 метрах. Отель прекрасно подойдет для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до автобусной остановки на улице Свободы составляет 100 метров. Ивано-Франковский железнодорожный вокзал и Ивано-Франковский международный аэропорт расположены в 65 км.
Viesnīcā

В ресторане Vatag подают блюда европейской и гуцульской кухни. К услугам гостей принадлежности для барбекю. По запросу еда и напитки доставляются в номер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Предоставляются услуги по глаженью одежды. В отеле есть возможность раннего заезда.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports Дартс, пешие прогулки, катание на лыжах, игровая комната, библиотека, караоке.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 56 комфортабельных номеров: «Полулюкс эконом», «Полулюкс стандарт», «Полулюкс специальный», «Люкс», «Апартамент».

Istabās

Кровать, прикроватные тумбочки, стол, стул, холодильник, телевизор, телефон, кресло, шкаф, ванная комната, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, бесплатный Wi-Fi, сейф, отопление, мини-бар.

Adrese Яремче, ул. Свободы 363А Ивано-Франковская обл.
Tālruņi: +38 (03434) 449 01 +38 (03434) 449 00 +38 (03434) 214 51
Tīmekļa vietne: Vodospad
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.