Rubel Hotel 3*– Atsauksmes

13
Novērtējums 8.410
№14 viesnīcas reitingā Jaremče
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.8 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Rubel" atrodas gleznainā vietā pašā Karpatu centrā, netālu no Jaremčes-Poļanicas šosejas, Bukovelā. Uzcelta 2009. gadā. Vairākas pārgājienu takas atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no viesnīcas, savukārt Jaremčes dzelzceļa stacija un autoosta atrodas 1,5 km attālumā.Vairāk →
аватар yulia_sergienko
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi. Summa par junior suite dienā.950 UAH. Vē los, lai tajā bū tu ledusskapis un tē jkanna. Bija ar mazu bē rnu un vajadzē ja verdoš u ū deni. Katrs vakars saistī ts ar restorā nu. Es mē dzu dzert kafiju no rī tiem. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies ilgi. Summa par junior suite dienā.950 UAH.
Vē los, lai tajā bū tu ledusskapis un tē jkanna. Bija ar mazu bē rnu un vajadzē ja verdoš u ū deni. Katrs vakars saistī ts ar restorā nu.
Es mē dzu dzert kafiju no rī tiem. Sakarā ar to, ka nav tē jkannas un restorā ns tiek atvē rts tikai no 9-00. Tas cieta.
Istabas tika tī rī tas katru dienu. 5. dienā bija neliels konflikts par dvieļ u nomaiņ u. Devos uz reģ istratū ru, un viņ i novē rsa problē mu. Bet nogulsnes palika. Ja pasludinā t sevi par "suite" numuru un "junior suite" numuru, lū dzu, esiet laipns.
Ē diens restorā nā ir garš ī gs. Labi pasniegts.
Baseins bija atvē rts visu laiku. Regulā ri sakopta. Teritorija ir tī ra un labi kopta.
Vieta skaista. Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti.
Paldies par atsaucī bu Andrejam un Bogadanai, kuri vienkā rš i izstaro laipnī bu.
Отель Отель Летняя площадка Территория Бассейн Бассейн Бассейн детский
аватар Malina-n
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties ar savu atsauksmi par viesnī cu "Rubel" (Jaremč ē ), kurā atpū tos no 1.12. 15 lī dz 8.12. 15. š ajā viesnī cā . Ilgi lasī ju atsauksmes, neko ī paš i sliktu neatradu un nolē mu nopirkt kuponu atvaļ inā jumam Rubel viesnī cā ar 3 ē dienreizē m dienā . … Tomēr ▾ Vē los padalī ties ar savu atsauksmi par viesnī cu "Rubel" (Jaremč ē ), kurā atpū tos no 1.12. 15 lī dz 8.12. 15. š ajā viesnī cā . Ilgi lasī ju atsauksmes, neko ī paš i sliktu neatradu un nolē mu nopirkt kuponu atvaļ inā jumam Rubel viesnī cā ar 3 ē dienreizē m dienā . Mē s ieradā mies viesnī cā agri, un mū s nekavē joties nosē dinā ja bez papildu maksas par agro reģ istrē š anos un ļ oti pieklā jī gi sagaidī ja. Ē diens bija ļ oti daudzveidī gs, visu uzturē š anā s laiku viesnī cā ē dieni nekad neatkā rtojā s, un galvenais, lai ē diens viesnī cā bū tu ļ oti garš ī gs!! ! ! un porcijas lielas! ! Tagad par istabiņ u, tā kā mē s divatā nolē mā m, ka junior suite mums derē s lieliski un nekļ ū dī jā mies, ir vietas diviem. Visas vietnes fotogrā fijas ir patiesas. Katram numuram ir balkons ar skaistu skatu. Istaba tiek uzkopta, dvieļ i mainī ti un visi vannas piederumi tiek regulā ri atvesti. Netā lu no viesnī cas ir pietura, kur mikroautobusi diezgan biež i dodas uz Jaremč es centru. Esmu ļ oti priecī gs, ka izvē lē jos viesnī cu "Rubel" (Jaremč ē ). Es iesaku viņ u visiem. Un viesnī cas darbinieki var pateikt tikai milzī gu paldies par labi pavadī tajā m brī vdienā m.
аватар dvolitko
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es meklē ju viesnī cu ar superdeal. Braucienu plā noju rudens brī vlaikā ar bē rnu (8 gadi) + paņ ē mu lī dzi mammu, lai kliedē tu. Viesnī cā ieradā mies agrā k (apm. 9 no rī ta), iekā rtojā mies uzreiz, negaidī jā m ne minū ti. … Tomēr ▾ Es meklē ju viesnī cu ar superdeal. Braucienu plā noju rudens brī vlaikā ar bē rnu (8 gadi) + paņ ē mu lī dzi mammu, lai kliedē tu. Viesnī cā ieradā mies agrā k (apm. 9 no rī ta), iekā rtojā mies uzreiz, negaidī jā m ne minū ti. Istaba tī ra, visi piederumi kā solī ts. Ē diens tieš ā m restorā ns, viss garš ī gs, svaigs, porcijas lielas. Gribē jā m paņ emt papildus barī bu mammai, bet tad sapratā m, ka mums pietiek ar divā m porcijā m uz trim. Ļ oti patī kama bija personā la vē lme radī t pē c iespē jas ē rtā kus apstā kļ us atpū tai. Lieta tā da, ka pie mammas sakh. cukura diabē ts, un viņ ai ir nepiecieš ama diē ta un agras brokastis. Tā nu katru rī tu mū s sauca uz istabiņ u un uzaicinā ja mammu brokastī s (brokastis viesnī cā no 9.00, un viņ ai vajag 8.00), pagatavoja ko viņ ai vajadzē tu ē st. Liels paldies par š o! ! ! Ne visur mē s sastapā m tā du elastī bu un vē lmi palī dzē t! Jā atzī mē laba atraš anā s vieta. 3 km no Jaremč es, vieta tieš i zem mež a un tajā paš ā laikā lī dz transporta pieturai pā ris minū š u gā jiens. Visas ekskursijas jū s sagaidī s tieš i š eit. Joprojā m iztvaikojis vannā - brī niš ķ ī gi. Atpū ta Karpatos rudenī ir prieks, un viesnī ca "Rubel" to veicina! Paldies viesnī cas personā lam un tā s saimniekam par brī niš ķ ī go uzturē š anos! ! !
аватар portosn
Viesnī cu izvē lē jos tikai pē c tū ristu atsauksmē m. Bet gribu teikt, ka tā s visas nebija pozitī vas. Mani piesaistī ja peldbaseina klā tbū tne, atraš anā s vieta pie paš a kalna un atsauksmes par ē dinā š anu viesnī cā . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos tikai pē c tū ristu atsauksmē m. Bet gribu teikt, ka tā s visas nebija pozitī vas. Mani piesaistī ja peldbaseina klā tbū tne, atraš anā s vieta pie paš a kalna un atsauksmes par ē dinā š anu viesnī cā . Atpū tā mies ar klasesbiedriem un vienkā rš i priecā jā mies par sniegtajiem pakalpojumiem un viesnī cas atmosfē ru. Visi norā dī tie trū kumi ir niķ oš anā s, kam viņ i vienkā rš i nav pievē rsuš i uzmanī bu, piemē ram, neizskatī ga maza mā jiņ a netā lu no viesnī cas teritorijas - muļ ķ ī bas. Atseviš ķ i paldies viesnī cas saimniecei. Vienmē r uz vietas un labprā t palī dz vai iesaka. Un ē diens restorā nā ļ oti, ļ oti iedarbī gs. Atceramies vē l tagad cik mums garš oja un arī skaista prezentā cija-ar dtssha . Vispā r labi darī ts.
аватар tboyko
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man bija bail iet vienai ar diviem bē rniem (bē rni ir lutinā ti ar mā jī gumu un komfortu), bet š ajā viesnī cā neatradā m nevienu mī nusu, viss bija ē rti, glī ti un patī kami. Tagad iesaku š o viesnī cu visiem saviem draugiem. … Tomēr ▾ Man bija bail iet vienai ar diviem bē rniem (bē rni ir lutinā ti ar mā jī gumu un komfortu), bet š ajā viesnī cā neatradā m nevienu mī nusu, viss bija ē rti, glī ti un patī kami. Tagad iesaku š o viesnī cu visiem saviem draugiem. plā nojat vasaras ceļ ojumu un ar viesnī cas izvē li nav š aubu))
аватар chizhik24
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Un tā secī bā : - Istaba, es dzī voju divstā vu apartamentos, ar skaistu skatu. Telpā ziepju, š ampū nu un duš as ž elejas nomaiņ a notiek pē c darbinieku pieprasī juma. Tī ri dvieļ i un gultas veļ a tika nomainī ta tikai 5. … Tomēr ▾ Un tā secī bā :
- Istaba, es dzī voju divstā vu apartamentos, ar skaistu skatu. Telpā ziepju, š ampū nu un duš as ž elejas nomaiņ a notiek pē c darbinieku pieprasī juma. Tī ri dvieļ i un gultas veļ a tika nomainī ta tikai 5. atpū tas dienā . Un tā istaba tika tī rī ta katru dienu. Un tas bija tī rs un mā jī gs.
- virtuve ir atseviš ķ a sā pī ga tē ma. Ē diens garš ī gs. Bet ir arī bū tiski trū kumi. Viesmī ļ a un ē diena gaidī š ana ir ī sti svē tki. Tas notiek neskatoties uz to, ka viņ š pastā vī gi atstā ja dzeramnaudu. Kā du vakaru es gaidī ju 40 minū tes. un tajā paš ā laikā ne visi atnesa to, ko pasū tī ju, bija jā uzskaita. Uzturē š anā s cenā iekļ autas brokastis - vē dera nā ve. Tajā ietilpst sagriezta desa un eļ ļ a, maize. Š ajā gadī jumā desa bija vairā kas reizes nemizota: (Danone jogurts un izvē le putra, omlete vai olu kultenis. Porcijas nav lielas, bet var ē st.
- teritorija, skaista teritorija ar skaistu ainavu un baseinu. Tomē r bija arī nepatikš anas ar baseinu.
Sā kumā bija tī rs un labs ū dens.
Bet tad tas pā rstā ja tā bū t, un tad tas tika slē gts tī rī š anai. Tik labi un neskopojā s: (. Nedaudz sabojā t mā jas ainavu pie viesnī cas. Vispā r normā li un skaisti.
- vanna, tas ir vienī gais, kas sagā dā ja prieku. Skaisti un plaš i. Arī vanna ir lieliska.
-personā ls, parastie cilvē ki nav orientē ti uz klientu. Gandrī z nedraudzī gi, un apģ ē rba kods kā tā ds nav ī paš i pieturī gs.

Kopumā varu teikt, ka viesnī ca ir normā la, bet par to naudu varē ja atrast labā ku.

Š is pā rskats satur manu subjektī vo viedokli. Citas viesnī cas nereklamē ju. Tikko dalī jos iespaidos par svē tkiem : )
аватар DJV1506
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Uzturē jā s luksusa numurā . Patika viss! ! ! Mī nusi nav atrasti. Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos. … Tomēr ▾ Uzturē jā s luksusa numurā . Patika viss! ! ! Mī nusi nav atrasti. Paldies visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
Вид с балкона на бассейн и горы
аватар klykovahelen
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tos pie drauga 2012. gada augustā . Viesnī ca neatrodas Jaremč es centrā un ir Ļ OTI laba. Kluss tī rs gaiss, un pats galvenais ir viesmī lī ba! Ē diens nav slavē jams, un kafija ir ļ oti garš ī ga, un peldē š ana baseinā ar skatu uz kalniem ir skaistums. … Tomēr ▾ Atpū tos pie drauga 2012. gada augustā . Viesnī ca neatrodas Jaremč es centrā un ir Ļ OTI laba. Kluss tī rs gaiss, un pats galvenais ir viesmī lī ba! Ē diens nav slavē jams, un kafija ir ļ oti garš ī ga, un peldē š ana baseinā ar skatu uz kalniem ir skaistums. Man nav pretenziju, man viss patika, lai gan esam slikti tū risti : )
аватар Tatyana1972
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Rudens brī vdienā s atpū tā s ar ģ imeni. Iespaidi tikai pozitī vi, numuriņ i, tī rī ba, viss atstā ja tikai patī kamas atmiņ as, un vē lme atgriezties vē l ne vienu reizi, š ajā viesnī cā . Restorā nā brī niš ķ ī ga ē dienu izvē le (tieš i viņ š piesaistī ja mū su uzmanī bu iepriekš ē jā viesoš anā s reizē Karpatos, un tad mē s dzī vojā m kaimiņ os). … Tomēr ▾ Rudens brī vdienā s atpū tā s ar ģ imeni.
Iespaidi tikai pozitī vi, numuriņ i, tī rī ba, viss atstā ja tikai patī kamas atmiņ as, un vē lme atgriezties vē l ne vienu reizi, š ajā viesnī cā .
Restorā nā brī niš ķ ī ga ē dienu izvē le (tieš i viņ š piesaistī ja mū su uzmanī bu iepriekš ē jā viesoš anā s reizē Karpatos, un tad mē s dzī vojā m kaimiņ os). Brī niš ķ ī ga saimniece, kas prot uzņ emt un iekarot viesus. Jū tams, ka tieš i pateicoties viņ as pū lē m, viesnī ca izskatā s tik cienī ga.
аватар Gladkaya
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembra beigā s kopā ar vī ru biju š ajā viesnī cā . Mē s nerezervē jā m istabu iepriekš , pie ieejas Yaremcha meklē jā m kaut ko piemē rotu pa ceļ am. Apbraukā jā m pā ris dā rzus un viesnī cas, jo. Man vairs nebija spē ka klī st, iegā jā m nā kamajā un izrā dī jā s "Rubel" Mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gs personā ls, piedā vā ja paē st, ierā dī ja istabu Istaba nebija liela, bet ļ oti ē rta, ar lielu divguļ amo gultu, TV un vē su skatu pa logu. … Tomēr ▾ Septembra beigā s kopā ar vī ru biju š ajā viesnī cā . Mē s nerezervē jā m istabu iepriekš , pie ieejas Yaremcha meklē jā m kaut ko piemē rotu pa ceļ am.
Apbraukā jā m pā ris dā rzus un viesnī cas, jo. Man vairs nebija spē ka klī st, iegā jā m nā kamajā un izrā dī jā s "Rubel"
Mū s sagaidī ja brī niš ķ ī gs personā ls, piedā vā ja paē st, ierā dī ja istabu
Istaba nebija liela, bet ļ oti ē rta, ar lielu divguļ amo gultu, TV un vē su skatu pa logu.
Vannas istaba liela un plaš a, siltais ū dens visu diennakti, apsildā ma grī da, fē ns, daudz dvieļ u, peldmē teļ i
Wi-Fi ir pieejams, tač u tas ir pieejams tikai restorā nā .
Teritorijā pirts, liels vasaras rotaļ u laukums, daudz autostā vvietu, akmens sviediena attā lumā mež s ar daudzā m takā m.
Ī sā k sakot, ja es atgriezī š os Jaremč e, es atkal palikš u Rubel viesnī cā
Parādīt vairāk »


iemiesojums ivlichev
Sveiki, vai ir iespējams izmantot peldbaseinu (par maksu) bez uzturēšanās viesnīcā?
7 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums alter-ego79
Kāda cena 2.jūnijam pieaugušie un 2 bērni 5-2 gadi divistabu un vai ir wi-fi un virtuve?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель «Rubel» расположен в живописном месте в самом центре Карпат, около трассы Яремче-Поляница, на Буковель. Построен в 2009 году. В 10 минутах ходьбы от отеля проходит несколько пешеходных маршрутов, а расстояние до железнодорожного и автобусного вокзалов Яремче составляет 1,5 км.

Atrašanās vieta Отель расположен в 30 км от Яблуницы и Буковеля, 25 км от Ворохты, 3 км от центра Яремче, 65 км от Ивано-Франковска.
Pludmalē
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem X-box, игровая комната.
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 24 номера.

Istabās

Светлые номера с большими окнами оформлены в классическом стиле в теплой цветовой гамме. В числе удобств телевизор с плоским экраном, балкон и собственная ванная комната с халатами, бесплатными туалетно-косметическими принадлежностями и феном. Во всех номерах установлен сейф.

Adrese 78500, Ивано-Франковская обл., г. Яремче, ул. Свободы 361/1
Tālruņi: (096) 406-28-13
Tīmekļa vietne: Rubel Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.