Nebokrai 3*– Atsauksmes

41
Novērtējums 8.610
pamatā
41 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Jaremče
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Kotedža atrodas gleznainā, klusā stūrī, virs pilsētas centrālās daļas, virsotnē zem meža Jaremče. Bukovelas slēpošanas kūrorts atrodas 36 km attālumā no viesnīcas, savukārt Vorohta atrodas 28 km attālumā. Kotedža celta 2007. gadā. Piemērots ģimenes un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар badigon.valya
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ja kaut kur ir paradī ze, tad tā ir Karpatos. Š ogad atpū tos atpū tas kompleksā "Nebokray". Nav labā kas vietas, kur atpū sties. Man ļ oti patika. Draudzī gi saimnieki, kuri satikā s vilcienā pie Jaremč es un brauca uz atpū tas vietu. Lieliska apkalpoš ana, skaista dā ma, esmu viņ ai ļ oti pateicī ga par hutsuļ u ē dieniem un draudzī go attieksmi pret atpū tniekiem gan no administratores Tatjanas kundzes, gan personā la puses, Ivankas kundzes un citu personā. … Tomēr ▾ Ja kaut kur ir paradī ze, tad tā ir Karpatos.
Š ogad atpū tos atpū tas kompleksā "Nebokray".
Nav labā kas vietas, kur atpū sties. Man ļ oti patika. Draudzī gi saimnieki, kuri satikā s vilcienā pie Jaremč es un brauca uz atpū tas vietu. Lieliska apkalpoš ana, skaista dā ma, esmu viņ ai ļ oti pateicī ga par hutsuļ u ē dieniem un draudzī go attieksmi pret atpū tniekiem gan no administratores Tatjanas kundzes, gan personā la puses, Ivankas kundzes un citu personā.
Viņ u mā ja, tā teikt, ir tā da ī sta Ukraina ar savu ī sto skaistumu! ! ! ! ! Koka, tī rs un kā rtī gs tī rs. Tī rs gaiss, ļ oti skaista daba, blakus visas labā kā s Karpatu apskates vietas: ū denskritumi, skaistas kalnu ainavas, ekskursijas un kalnu upes.
Mā jī gā vietā nevar sajust Kijevas apgabala vē traino dzī ves ritmu, ienirt dabas pasaulē , putnu dziesmā s un aiz sē tas straumes trokš ņ os.
Esmu no sirds pateicī gs par brī niš ķ ī go visu pasā kumu organizē š anu un par brī niš ķ ī go atpū tu, vispā r. Tā s bija manas labā kā s brī vdienas Karpatos! ! ! !!
Ieteikš u visiem draugiem un paziņ ā m.
аватар Julia-Alexfamily
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ties debesī s, tā da paš a nosaukuma istabā jau otro reizi (augustā ). Š eit viss ir tikpat brī niš ķ ī gs kā pirms pieciem gadiem, kad mē s pirmo reizi apmeklē jā m. Neticami skati, ļ oti garš ī ga virtuve, draudzī gs personā ls. … Tomēr ▾ Atpū ties debesī s, tā da paš a nosaukuma istabā jau otro reizi (augustā ). Š eit viss ir tikpat brī niš ķ ī gs kā pirms pieciem gadiem, kad mē s pirmo reizi apmeklē jā m. Neticami skati, ļ oti garš ī ga virtuve, draudzī gs personā ls. Atpū tā s ar bē rniem. Š eit viņ iem ir ko darī t - rotaļ u laukums, slidkalniņ š , batuts. Viesnī cas akcents – baseins. Viņ i piedā vā daž ā das ekskursijas. Varat arī doties pā rgā jienos patstā vī gi, peldē ties pie kalnu upes, apmeklē t suvenī ru tirgu netā lu no Probiy ū denskrituma. Kad atgriezā mies Odesā , izrā dī jā s, ka daž as lietas (drē bes) esam aizmirsuš i viesnī cā . Par to mū s nekavē joties informē ja no viesnī cas. Tā pē c mē s esam ļ oti pateicī gi Tatjanai Miroslavivnai par to, ka tos mums nosū tī ja Nova Poshta. Ī paš s paldies arī Bogdanam un viņ a dzimtenei par transfē ru uz viesnī cu. Prieks kopā ar jums atpū sties. Mē s ceram, ka mē s š eit atgriezī simies vē lreiz))))))) Aleksejs un Jū lija no Odesas.
аватар acygankova
Mā jī gi numuri daž ā dā s cenu kategorijā s. Tī rī ba istabā s 3. Bet nekas kritisks netika manī ts. Ir bojā jumi un trū kumi: vannas istabas durvis ir grū ti atvē rt / aizvē rt, viena dī vā na kā ja ir salauzta, tā pē c viņ i baidī jā s atpū tas laikā , it kā dī vā ns vispā r "neizgultos" uz grī das) Mē s dzī vojā m Borž avā . … Tomēr ▾ Mā jī gi numuri daž ā dā s cenu kategorijā s. Tī rī ba istabā s 3. Bet nekas kritisks netika manī ts.
Ir bojā jumi un trū kumi: vannas istabas durvis ir grū ti atvē rt / aizvē rt, viena dī vā na kā ja ir salauzta, tā pē c viņ i baidī jā s atpū tas laikā , it kā dī vā ns vispā r "neizgultos" uz grī das) Mē s dzī vojā m Borž avā .
Ē diens ļ oti garš ī gs. Tas ir ļ oti vienkā rš i! )
Viesnī cas teritorija liela, ir kur klī st ar bē rniem. Pie mums tika rekonstruē ts baseins un bē rnu rotaļ u laukums.
Dodoties prom, administratore (vai kā ds lī dzī gs) uzdā vinā ja kalendā ru par aizvadī to gadu ar vē lmi atzī mē t dienas lī dz atvaļ inā jumam)))
аватар zazilla
Uzreiz jā saka, ka strā dā ju viesnī cu un restorā nu biznesā . Es ierados ar savu sievu 24.07. 17. Apmetā mies Berkut istabā Vispirms istabā nebija tualetes papī ra, viņ i nekavē joties reaģ ē ja uz piezī mi Otrajā reizē , kad viņ i ieradā s vakariņ ā s, viņ i pasū tī ja teļ a gaļ u un kartupeļ u biezeni Kartupeļ i izrā dī jā s skā bi uz jautā jumu, viņ i kartupeļ iem pievienoja biezpienu un saņ ē ma atbildi Bez kartupeļ iem ar pienu Jautā jums Kartupeļ iem pievieno skā bu pienu Uz ko viesmī lis paraustī ja plecus. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka strā dā ju viesnī cu un restorā nu biznesā .
Es ierados ar savu sievu 24.07. 17. Apmetā mies Berkut istabā
Vispirms istabā nebija tualetes papī ra, viņ i nekavē joties reaģ ē ja uz piezī mi
Otrajā reizē , kad viņ i ieradā s vakariņ ā s, viņ i pasū tī ja teļ a gaļ u un kartupeļ u biezeni
Kartupeļ i izrā dī jā s skā bi uz jautā jumu, viņ i kartupeļ iem pievienoja biezpienu un saņ ē ma atbildi
Bez kartupeļ iem ar pienu
Jautā jums
Kartupeļ iem pievieno skā bu pienu
Uz ko viesmī lis paraustī ja plecus.
Pē c tam ē dā m tikai brokastis un tad pelmeņ us
Nā kamajā dienā izdega WI-FI, un televizors pā rstā ja darboties.
Viesnī cas ī paš nieks Bogdans apsolī ja to darī t divas dienas un treš ajā dienā nedarī ja, viņ š teica, ka nevar to izdarī t
Mē s ar sievu nolē mā m izvā kties no š ī s viesnī cas, jo domā ju, ka nevē los maksā t 700 grivnas dienā par istabu, kurā nav interneta un TV, un neviens negrasī jā s maksā t. atlaide
Otrs un visbriesmī gā kais ir ceļ š uz viesnī cu, š ausmī gi, ja esi gatavs bez maš ī nas, bet kilometru pa stā vā ko ceļ u no akmeņ iem kā pj 30-40 minū tes vai maksā par taksi 70 UAH
Nu, es arī gribu teikt par pirti, tā nav slikta, bet viņ i to netī ra
Zirnekļ u tī kli katrā stū rī visi pakaramie ir sarū sē juš i
Ir arī citi nelieli defekti
Tā pē c mē s ar sievu izvā cā mies no š ī s viesnī cas.
Es neiesaku š o viesnī cu cilvē kiem bez automaš ī nas, bet ar automaš ī nu jū s varat izvē lē ties labā kus un lē tā kus ceļ a fotoattē lus var nosū tī t pē c pieprasī juma
p. s.
Bogdan, izdomā , kā viesiem bū tu ē rtā k pie tevis nokļ ū t
Un sarunā jieties ar viesiem, lai viņ i nerakstī tu š ā das atsauksmes, kā to izdarī t, es varu pateikt
аватар vitakosha
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Iepriekš mē s bijā m ģ imenes atvaļ inā jumā š ā dā dabas stū rī tī un pat rakstī jā m pozitī vu atsauksmi, un, kad atkal bija laiks rezervē t viesnī cu uz Jauno gadu, es atcerē jos viesnī cas darbinieku teikto, viss tika pā rdomā ts. … Tomēr ▾ Iepriekš mē s bijā m ģ imenes atvaļ inā jumā š ā dā dabas stū rī tī un pat rakstī jā m pozitī vu atsauksmi, un, kad atkal bija laiks rezervē t viesnī cu uz Jauno gadu, es atcerē jos viesnī cas darbinieku teikto, viss tika pā rdomā ts. , un gribu teikt, ka š ī vieta vairs nevelk. . . 50 metrus no viesnī cas izrā dā s sen aizmirsta vieta (lopu apbedī jums), saukt par miskasti nemaz nav. . . tur tika izmesti dzī vnieki, pareizā k sakot, to atliekas (vesta no visas apkā rtnes), tā pē c daž reiz uz ceļ a var redzē t kaulus, vienkā rš i suņ i tos ik pa laikam izrauj, tur pat ir zī me, ka tas ir aizliegts rakt . . tā da klusa vieta...bet vispā r skats labs, ja nedomā kas var bū t aprakts zem kā jā m . . pat Google nesanā ca noš aut, vai varbū t tā pē c, ka viņ i zina ka uz tā dā m vietā m labā k nebraukt. . .
аватар katyakot
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū tā s 12 dienas ar mazuli 2.5 gadi. Izvē le bija balstī ta uz atsauksmē m internetā , esmu sajū smā . Pirmkā rt, ī paš nieks Bogdans ir uzmanī gs, atbildī gs, obligā ts. Lū dzot palī dzī bu katru dienu. Palī dz izvē lē ties laika pavadī š anas veidu, konsultē , pamudina. … Tomēr ▾ Atpū tā s 12 dienas ar mazuli 2.5 gadi. Izvē le bija balstī ta uz atsauksmē m internetā , esmu sajū smā . Pirmkā rt, ī paš nieks Bogdans ir uzmanī gs, atbildī gs, obligā ts. Lū dzot palī dzī bu katru dienu. Palī dz izvē lē ties laika pavadī š anas veidu, konsultē , pamudina. Sarī ko pā rsteigumus atpū tniekiem, pasū tot dzī vo mū ziku. Satikties un pavadī t. Personā ls nodroš inā ja lielisku servisu. Pielā gots mums uzturā , laikā un garastā voklī . Bē rns tika gatavots atseviš ķ i, viss svaigs un ļ oti garš ī gs, pē c viņ a vajadzī bā m un maniem pieprasī jumiem, kas nav ē dienkartē . Es vienmē r biju labi paē dis un daudzveidī gs. Katru dienu divas reizes iegā ju virtuvē , uzvā rī t bē rnam piena putru un personī gi redzē ju pavā res un virtuvi. (Bē rniem vā ra piena putru, tā bija mana vē lme personī gi pagatavot putru bē rnam) Pā rtikas cenas nav dā rgas. Bā ra izvē le apmierinā s jebkuru pieprasī jumu)))) Visur ļ oti tī rs. Ja inspektors ierastos, viņ i izturē tu pā rbaudi par 100%))))
Istabā s ir viss nepiecieš amais, tī ra katru otro dienu, maina gultu un dvieļ us. Kopē jā s telpas vienmē r tiek uzturē tas nevainojami tī ras. Brī niš ķ ī ga vanna. Rotaļ u istaba bē rniem. Pagalms labs, ir autostā vvieta, ir koka mā jas pasē dē š anai uz ielas. Bē rniem arī ir ko darī t. Apkā rt skaistumam. Var ilgi rakstī t, bet es noteikti priecā jos, ka kopā ar bē rnu pavadī ju tur 12 dienas. Bē rns š o mā ju sauca par savā m mā jā m))) Es arī plā noju ierasties vasarā . Ziemā viena atpū ta un izklaide, bet vasarā citas. Es iesaku Nebokrai. Vē lreiz no visas sirds paldies Bogdanam, Oksanoč kai, Ivankai, Ļ udoč kai un visiem, kas par mums rū pē jā s. Visiem labklā jī bu un veselī bu.
аватар andrei14051977
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki no Baltkrievijas! Man ļ oti patika viesnī ca! Atpū tas ar ģ imeni (divi bē rni 2 un 10 gadi), divi pieauguš ie. Liels paldies viesnī cas ī paš niekam Bogdanam par brī numu, ko viņ š atnesa pasaulē ! Nebokrai ir pasaka! Tas atrodas uz kalna relatī vā attā lumā no dzelzceļ a un lielceļ iem. … Tomēr ▾ Sveiki no Baltkrievijas! Man ļ oti patika viesnī ca! Atpū tas ar ģ imeni (divi bē rni 2 un 10 gadi), divi pieauguš ie. Liels paldies viesnī cas ī paš niekam Bogdanam par brī numu, ko viņ š atnesa pasaulē ! Nebokrai ir pasaka! Tas atrodas uz kalna relatī vā attā lumā no dzelzceļ a un lielceļ iem. Klusums. Istaba, kā arī pati viesnī ca ir tī ra un sakopta. Internets bez problē mā m. Atpū tā mies divā s istabā s (Kent 2-istabu suite un Borzhava vienistabas suite kokā ). Istabas cienī gas +++++). Jū lija un Olja ir liels sveiks! Paldies par gardumu, ko mū s pabarojā t !!!!!!!!!!! ! ! Š ai vietai varat aprakstī t veselus dzejoļ us, tā pē c teiksim ī si un tieš i - SUPER!!!!!!!!! ! ! LABIE biedri!!!!!!!! ! ! Vasarā noteikti atbrauksim vē l un tikai pie JUMS!!!! ! ! Andrejs, Vika, Artjoms, Bogdans. Gomeļ a, Baltkrievijas Republika.
аватар katerina.neb
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sajū smā ! Pirmais, ko gribu pateikt, ir personī gi PALDIES Bogdanam un visiem viesmī lī gajiem kompleksa darbiniekiem! Pagatavoja dā vanu vecā kiem viņ u 30. kā zu gadadienā . Mē s izvē lē jā mies š o kompleksu! Un viņ i neizdevā s! Pirmkā rt, interjers, kā fotoattē lā no vietnes! Tī ri! omulī gi! Otrkā rt, ē diens ir vienkā rš i garš ī gs! Diapazons ir milzī gs! Brokastu cenas ir 40 UAH. … Tomēr ▾ Sajū smā !
Pirmais, ko gribu pateikt, ir personī gi PALDIES Bogdanam un visiem viesmī lī gajiem kompleksa darbiniekiem!
Pagatavoja dā vanu vecā kiem viņ u 30. kā zu gadadienā . Mē s izvē lē jā mies š o kompleksu! Un viņ i neizdevā s!
Pirmkā rt, interjers, kā fotoattē lā no vietnes! Tī ri! omulī gi!
Otrkā rt, ē diens ir vienkā rš i garš ī gs! Diapazons ir milzī gs! Brokastu cenas ir 40 UAH. vienai personai, vakariņ as 60-80 UAH. vienai personai. Nav atsauces uz laiku! Cik ilgi vē lē sies, tad tie segs. Plus personisks pieskā riens! Tē vs ir cukura diabē ts, un viņ š tika sagatavots, ņ emot vē rā ierobež ojumus diabē ta slimniekiem.
Treš kā rt, daudz ekskursiju! Jebkuram maciņ am.
Ceturtkā rt, individuā la pieeja katram klientam! Tā kā mums bija pasā kums, viņ i gā ja mums pretī un tika izsniegts apsveikuma raksts, telpa tika izrotā ta. Vienkā rš i pasaka! Paldies par atsaucī bu un profesionalitā ti! Patieš ā m, cilvē ki mī l savas atvases ar nosaukumu Skyland, un klienti jū tas kā viesmī lī go saimnieku mī ļ ie viesi!
Un tomē r tiem, kas uztraucas, kā uzņ em ciemiņ us no Donbasa, tas viss ir pilnī gs absurds par sliktu attieksmi! Cilvē ki tur ir zelts!
Iesaki! Jū s nenož ē losiet!
Viņ i uztaisī ja mū su ģ imenei pasaku!
аватар pantelich
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika - PILNĪ GI VISS! Un tagad sī kā k: 1. Ī paš nieks - Bohdans Romanovič s (cilvē ks, kurš pats rū pē jas par savu biznesu). Komplekss darbojas 100% - 365 dienas gadā . Tas ir, tas norā da, ka ī paš nieks rū pē jas par saviem atpū tniekiem un darbiniekiem, kuri ne pirmo gadu strā dā vienā noliktavā. … Tomēr ▾ Man patika - PILNĪ GI VISS!
Un tagad sī kā k:
1. Ī paš nieks - Bohdans Romanovič s (cilvē ks, kurš pats rū pē jas par savu biznesu).
Komplekss darbojas 100% - 365 dienas gadā . Tas ir, tas norā da, ka ī paš nieks rū pē jas par saviem atpū tniekiem un darbiniekiem, kuri ne pirmo gadu strā dā vienā noliktavā.
2. Skaitlis. Noš ā vā m 3 numurus: "Hutsul retro", "Maricheika", "Taystra" - visi no koka, tī ri, ē rti, mā jī gi, tie ir skaitļ i, par kuriem jū s sapņ ojat nokļ ū t Karpatos! Ik pē c 2 dienā m numuri tiek uzkopti, dvieļ i tiek mainī ti, gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 5 dienā m.
3. Infrastruktū ra. Autostā vvieta, ā ra baseins, bū diņ as restorā ns, bezmaksas Wi-Fi, sauna, hammam, iekš telpu baseins, masā ž a (iepriekš zvaniet masierim), bē rnistaba, veļ as mazgā tava, 10 minū tes lī dz pilsē tas centram, Karpatu klusums - draugi, kas jums joprojā m ir nepiecieš ami atpū sties? Nebokray ir ukraiņ u viss iekļ auts!
4. Tī rī ba.
Luda un Alla ir atbildī gas par kompleksa tī rī bu un, ja kā ds no skatuves var palī dzē t. Es teikš u tā . Ja Olga Freimuta atnā ktu uz Nebokraju, viņ ai pat cimdus nebū tu jā dabū ! Kā pē c? Š eit viss ir tī rs.
5. Serviss. Ļ oti augstā lī menī . Ja palū gsi atnest brokastis savā istabā – viss bū s garš ī gi, laikā un par to neņ emsi ne santī ma. Ļ oti ē rta norē ķ inu sistē ma restorā nā . Vienojieties ar meitenē m no bā ra Ivanka vai Yula par to, kad jums ir ē rti maksā t (uzreiz, no rī ta, vakar, reizi dienā , reizi divā s dienā s .... ) un pats galvenais, jums nav nepiecieš ams nē sā t lī dzi skaidru naudu - tas ir ļ oti ē rti. Pirts un hammam - viss lieliski. Pasū tiet masā ž u mū su mī ļ otajā m meitenē m. Ar katru meiteni masieris pavada stundu. Par to viņ š ņ em 200 grivnas vienai personai.
6. Ē diens. Par ē dienu š eit ir atseviš ķ s stā sts. Debesī m ir viss. Tas ir gastronomisks prieks.
Š efpavā re Oksanka un viņ as profesionā ļ u komanda ir cilvē ki ar zelta rokā m. Katru dienu ē dienkartē ir kā di 7-8 no pirmajiem desmit ē dieniem (sē ņ u zupa, mā jā s gatavots spageti sē ņ u buljons, bograch, borsch, solyanka un +++). Viss, ko pasū tī jā m, bija š edevri: forele un lasis uz grila, cū kgaļ as steiks, karpa skā bā krē jumā , bograch, mū ki, kartupeļ u pankū kas, speķ is un daudz kas cits, ko vē laties, un tas viss par glā zi garš ī gu piparkū ku jeb hrinovku.
Un vē l vienu. 8. septembrī mana sieva svinē ja savu dzimš anas dienu. Pē c mana lū guma Bogdans nopirka superī gu ziedu puš ķ i, un š efpavā re Oksana uztaisī ja melleņ u biskvī ta kū ku un saldo krē jumu (cena kū kai lē tā ka kā jebkur citur), un garš a ir bilissimo! ! ! !!
P. S. Gribu pateikties visiem, kas palī dzē ja mums atpū sties.
Bogdans, Ivanka, Jū lija, Oksana, Luda, Alla un citas sievietes no virtuves - PALDIES PAR ATPŪ TU!

Trū kumu nav.
Daudzi raksta, ka nav ē rti kā pt lī dz debesskrā pim, kas atrodas aptuveni 800 metrus no pilsē tas centra.
Cilvē ki! ! ! ! ! Jū s atbraucā t uz Karpatiem, nevis uz Hersonu. Saprotiet š o.
Jaremč e ir Karpati, bet Karpati ir kalni.

Ar cieņ u, Ž eņ a, Nataš a, Kostja, Ļ ena, Ž eņ a, Oksana, Andris un Deniss!
аватар k_v_g2007
Bija arī remonts, cē la jaunas telpas: visu dienu, tad urbis, tad viesu troksnis, tad putekļ u sū cē ja troksnis, tikai klusā stundā . Un tā.2 nedē ļ as! Ir kalni. ū dens, bez pā rtraukuma, fē ns, veļ as ž ā vē š ana, tualete. … Tomēr ▾ Bija arī remonts, cē la jaunas telpas: visu dienu, tad urbis, tad viesu troksnis, tad putekļ u sū cē ja troksnis, tikai klusā stundā . Un tā.2 nedē ļ as!
Ir kalni. ū dens, bez pā rtraukuma, fē ns, veļ as ž ā vē š ana, tualete. papī rs, dvieļ i, tomē r tie mums nav mainī ti pē dē jā s 4 dienas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums dzhus_roik
Sakiet, lūdzu, cik ilgi laicīgi jāiet kājām no centra līdz viesnīcai un cik tālu ir mežs, cik līdz tam jāiet kājām? Kāds ir griestu augstums telpās, no koka un sijām?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums reestr1
Tūroperatore man rezervēja istabiņu ar nosaukumu "Paistra", teica, ka ar balkonu, skaists skats, bet internetā tādu nosaukumu neatradu. Kas tajā ir.
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums Dasha54
mīlu šo viesnīcu
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums NEBOKRAY
‹ Viesnīca Nebokrai 3*
1 atbildi

Коттедж находится в живописном, тихом уголке, над центральной частью города, вверху под лесом в Яремче. Горнолыжный курорт Буковель находится в 36 км от отеля, а поселок Ворохта — в 28 км. Коттедж был построен в 2007 году. Подходит для семейного и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля «Небокрай» до аэропорта Ивано-Франковска составляет 49 км.
Viesnīcā

К услугам гостей терраса. Круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер. Принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Батут.
  • rotaļu laukums
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Русская баня. Аромасауна. Трансфер до Буковеля, Яблуницы, Драгобрата. Походы в горы. Массаж. Пейнтбол.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 19 номеров.

Istabās

Все номера оснащены телевизором с плоским экраном и спутниковыми каналами, холодильником, чайником, биде, феном и шкафом для одежды. В собственной ванной комнате с душем предоставляются бесплатные туалетно-косметические принадлежности. Из окон открывается вид на горы.

Adrese Ивано-Франковская область, г.Яремче, уч. Великий, ул.Галицкая 68/1
Tālruņi: +38 (098) 65 55 888
+38 (066) 51 51 888
+38 (093) 83 32 342
Tīmekļa vietne: Nebokrai
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.