Lesnaia skazka 2*– Atsauksmes

6
Novērtējums 9.510
№11 viesnīcas reitingā Jaremče
9.5 Numurs
9.3 apkalpošana
9.3 Tīrība
5.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Privāta kotedža "Meža pasaka" atrodas skaistā meža apvidū. Apkārt egle, priežu mežs, klusums.Līdz Prutas upei 350 m., līdz pacēlājiem Jaremče (Bagrivets) 1,5 km, Bukovela - 35 km. Tieši aiz kotedžas sākas maršruts uz Dovbush taku un Makovitsa kalnu. Tā piedāvā divstāvu kotedžu ar grezniem balkoniem.Vairāk →
аватар guraloksana712
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nedē ļ u atpū tā mies Lesnaja Skazkā , vakar tikko atbraucā m. Gribu padalī ties iespaidos par š o pasakaino vietu..... Mums ļ oti patika pilnī gi viss!! ! ! Es nekad nebiju bijusi tik atpū tusies kā tur! Viss ir lieliski: atraš anā s vieta mež ā , tī rī ba ideā la, skats no mā jas (bijā m atseviš ķ ā ģ imenes kotedž ā ), saimnieki ļ oti jauki cilvē ki, vienmē r ieteica interesantas apskates vietas, vā rdu sakot. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tā mies Lesnaja Skazkā , vakar tikko atbraucā m. Gribu padalī ties iespaidos par š o pasakaino vietu..... Mums ļ oti patika pilnī gi viss!! ! ! Es nekad nebiju bijusi tik atpū tusies kā tur! Viss ir lieliski: atraš anā s vieta mež ā , tī rī ba ideā la, skats no mā jas (bijā m atseviš ķ ā ģ imenes kotedž ā ), saimnieki ļ oti jauki cilvē ki, vienmē r ieteica interesantas apskates vietas, vā rdu sakot. . . vienkā rš i nav vā rdu, tikai emocijas))) Atseviš ķ s paldies mā jas ī paš niecei Irinai, viņ a ļ oti cenš as radī t komfortu saviem viesiem, skaista sieviete!! ! Mā jai ir visas ē rtī bas, ļ oti ē rts, viss ir gaumī gi. Ir viegli nokļ ū t jebkurā Karpatu daļ ā , un vakarā varat atpū sties ar tasi Karpatu tē jas, apbrī nojot ainavu. Es gribu teikt, ka nevienu atvaļ inā jumu nevar salī dzinā t ar atvaļ inā jumu š ajā vietā , man pat negribē jā s aizbraukt.... Gribu pateikties š iem zelta cilvē kiem par lielisko pirti teritorijā , viss ir vienkā rš i krā š ņ s ! ! ! ! Ja brauc uz Karpatiem, tad tikai tur, Mež a pasakā , tieš ā m, kas par pasaku!! ! !
аватар JadaPinket
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bijā m arī "Ciemos pie pasakas" : ) Brī niš ķ ī ga teritorija, ļ oti sakopta! Nekā lieka un gaumī ga! Labi dzī ves apstā kļ i, ļ oti patī kami, sirsnī gi saimnieki! Pani Irina gribas atgriezties vē l un vē l! Katru vakaru skatī jā mies krā š ņ u saulrietu pā ri kalniem no sava balkona! Atraš anā s vieta pie mež a, netā lu kā pums Makovitsa kalnā un Dovbuš a š uves! Gaiss tī rs! Blakus ir pā ris veikaliņ i, izvē le nav tik karsta, bet var nopirkt nepiecieš amā kā s lietas. … Tomēr ▾ Bijā m arī "Ciemos pie pasakas" : )
Brī niš ķ ī ga teritorija, ļ oti sakopta! Nekā lieka un gaumī ga! Labi dzī ves apstā kļ i, ļ oti patī kami, sirsnī gi saimnieki! Pani Irina gribas atgriezties vē l un vē l!
Katru vakaru skatī jā mies krā š ņ u saulrietu pā ri kalniem no sava balkona! Atraš anā s vieta pie mež a, netā lu kā pums Makovitsa kalnā un Dovbuš a š uves! Gaiss tī rs!
Blakus ir pā ris veikaliņ i, izvē le nav tik karsta, bet var nopirkt nepiecieš amā kā s lietas. Lī dz centram kā di 3km, mikroautobusi iet reti, daž reiz braucā m ar taksi, un daž reiz ar prieku gā jā m kā jā m. Pa ceļ am, jū s varat doties apbrī not Probiy ū denskritumu Ir daudzas kafejnī cas, kur var garš ī gi paē st, baudot dabas skaistumu un ū dens skaņ as.
Ē dā m gan kafejnī cā s, galvenokā rt centrā , gan mā jiņ ā , kurā dzī vojā m. Ir visi apstā kļ i ē st gatavoš anai.
Un teritorijā ir arī lapene, lietus gadī jumā tur var droš i uzcept š aš liku. Tā mē s vienā no lietainajā m dienā m arī darī jā m!
Paldies par komfortabliem apstā kļ iem un viesmī lī bu! Tieš ā m lieliski atpū tā mies!
Vai mē s atgriezī simies pie jums? ! Noteikti, jā !
г.Маковица Водопад В лес по грибы:)
аватар juljamk7
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ceļ oju kopā ar vī ru un meitu 2017. gada janvā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta internetā.... un nezaudē ja! Visiem patika!!! ! Viesnī ca atrodas skaistā vietā , gandrī z mež ā . No balkona paveras skaists skats uz kalniem. Saimniece Irinas kundze ir ļ oti jauka sieviete. … Tomēr ▾ Ceļ oju kopā ar vī ru un meitu 2017. gada janvā rī .
Viesnī ca tika izvē lē ta internetā.... un nezaudē ja!
Visiem patika!!! !
Viesnī ca atrodas skaistā vietā , gandrī z mež ā . No balkona paveras skaists skats uz kalniem.
Saimniece Irinas kundze ir ļ oti jauka sieviete. . .
Ļ oti priecā jamies, ka iekļ uvā m mež a pasakā!!! !
Noteikti nā ksim vē l! ! !
аватар Irina160281
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Patiesī bā viesnī ca attaisnoja visas mū su cerī bas. Numurā ir visas ē rtī bas. Dzimis gleznainā vietā . No visā m pusē m ieskauj mež s. Ir virtuve, tajā ir viss ē diena gatavoš anai. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta tieš saistē . Patiesī bā viesnī ca attaisnoja visas mū su cerī bas. Numurā ir visas ē rtī bas. Dzimis gleznainā vietā . No visā m pusē m ieskauj mež s. Ir virtuve, tajā ir viss ē diena gatavoš anai. Ir Wi-Fi. Atsaucī gi saimnieki. Ī paš i Irinas kundze, viņ a visu izstā stī ja, rā dī ja, sniedza detalizē tu informā ciju, ko un kur var redzē t. Pā rē jais mums ļ oti patika. Iesaku visiem! ! !
аватар EvgeniaS
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es iesaku š o viesnī cu visiem. Ē rti, mā jī gi, tī ri, lē ti, lieliskā vietā , ir pirts, bā rbekjū , virtuve. Dzī voja mā jiņ ā numur 2 ar draugiem 8 cilvē ki. Patī kami pavadī jā m laiku uz terases, vakarā omulī gā lielā istabā . … Tomēr ▾ Es iesaku š o viesnī cu visiem. Ē rti, mā jī gi, tī ri, lē ti, lieliskā vietā , ir pirts, bā rbekjū , virtuve. Dzī voja mā jiņ ā numur 2 ar draugiem 8 cilvē ki. Patī kami pavadī jā m laiku uz terases, vakarā omulī gā lielā istabā . Liels paldies saimniecei Irinai!
аватар Danka_K
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kad plā nojā m braucienu uz Jaremč e, sā ku meklē t mums piemē rotu apmeš anā s vietu. Es apskatī ju informā ciju daudzā s vietnē s. Rezultā tā viņ a apmetā s uz "Mež a pasaku". Kā pē c, par to? Pirmkā rt, informā cija tika ievietota vairā kā s vietnē s, apraksts un fotoattē li tajā s bija vienā di un ļ oti detalizē ti. … Tomēr ▾ Kad plā nojā m braucienu uz Jaremč e, sā ku meklē t mums piemē rotu apmeš anā s vietu. Es apskatī ju informā ciju daudzā s vietnē s. Rezultā tā viņ a apmetā s uz "Mež a pasaku". Kā pē c, par to? Pirmkā rt, informā cija tika ievietota vairā kā s vietnē s, apraksts un fotoattē li tajā s bija vienā di un ļ oti detalizē ti. Papildus tika norā dī ti tieš ie ī paš nieku tā lruņ u numuri un detalizē ta pasta adrese. Vairā kas reizes piezvanī ju saimniecei, kura detalizē ti stā stī ja par dzī ves apstā kļ iem un muiž as ī patnī bā m. ierodoties "Mež a pasakā ", pā rliecinā jā mies, ka informā cija internetā pilnī bā atbilst realitā tei.
Tā tad ī paš umā ir 3 kotedž as. Teritorija ir mež a ieskauta un atrodas kalna pakā jē . Milzī gs pluss ir tas, ka "Mež a pasaka" neatrodas Jaremč es centrā . Lieta tā da, ka pati pilsē ta atrodas gar diezgan trokš ņ ainu š oseju, kurai paralē li kursē arī dzelzceļ š . Muiž as pagalms ir tipiska Karpatu lauku sē ta. Ļ oti zaļ a, ar daž ā dā m dā rza figū riņ ā m, strū klaku, siena kaudzē m, š ū polē m. Ir 2 grili, viens no tiem atrodas lapenē . Pagalms labi apgaismots, ir vieta automaš ī nā m.
Dzī vojā m koka kotedž ā , 3. stā vā , divistabu apartamentā . Iekš pusē telpa ir dekorē ta ar koku, telpas ir atseviš ķ as un atrodas pretē jā s gaiteņ a pusē s. Katrā numurā ir divguļ amā gulta, krē sli, naktsgaldiņ i, naktslampas, televizors, balkons, sienas drē bju pakaramie (daž ā s istabā s ir skapis. Koridorā ir ledusskapis, elektriskā tē jkanna, trauku komplekts). Personai tualetes papī rs, š ķ idrā s ziepes, atkritumu maisi, spogulis, vairā ki ē rti plaukti. Karstais ū dens - visu diennakti, avota ū dens santehnikā .
Mū su kotedž as 1. stā vā ir virtuve. Tajā ir viss nepiecieš amais, sā kot no podu komplekta lī dz sā ls, garš vielā m un saulespuķ u eļ ļ ai. Blakus virtuvei ir malkas pirts un baseins.
No logiem paveras pasakains skats uz kalniem, apkā rt valda klusums, putnu dziesma, dzirdama netā lu tekoš ā s Prutas upes skaņ a. Gaiss ir piepildī ts ar mež a smarž u.
Bet ī paš i gribē tos teikt par š ī s pasakas saimnieci Irinas kundzi. Š ī ir ļ oti pieklā jī ga, moderna, gudra, labestī ga sieviete. Viņ a ne tikai uztur kā rtī bā un komfortu savā ī paš umā , bet vienmē r palī dzē s izvē lē ties ekskursiju, tū risma marš rutu, ieteiks norā des un detalizē ti pastā stī s par konkrē tas vietas, ceļ a ī patnī bā m utt.
Vē los ikvienam novē lē t nebaidī ties izvē lē ties atvaļ inā jumu precī zi internetā , tikai ļ oti nopietni jā izvē rtē izvē le, jā apsver daž ā das iespē jas un informā cijas avoti. Un pats galvenais, nesteidzieties piezvanī t vē lreiz, runā jiet par atpū tas detaļ ā m un nosacī jumiem.
одна из комнат Лесная сказка Лесная сказка двор Вид вокруг усадьбы Вид из окна Часть двора Лесная сказка


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный коттедж «Лесная сказка» находится в красивой лесной местности. Вокруг еловый, сосновый лес, тишина.К реке Прут 350 м., к горнолыжным подъемникам Яремче (Багривец) 1,5 км, Буковеля - 35 км. Сразу за коттеджем начинается маршрут на тропу Довбуша и гору Маковица. К услугам двухэтажный коттедж с балконами класса люкс.

Atrašanās vieta Подъемника (Яремче - 2км, Буковель - 35км)
Рынка (1км)
Продуктового магазина (400м)
Реки (350м)
Viesnīcā

К услугам отдыхающих в коттедже: баня на дровах, летняя терраса, мангал, беседка, фонтан.

Telpu apraksts

Двухкомнатные номера с удобствами и двухместные "эконом" с удобствами на этаже.

Istabās

- спутниковое ТВ
- холодильник
- эл. чайник, набор посуды.

Adrese г. Яремча, ул. И. Франка, 11
Tālruņi: +38 (03434) 3-12-48
+38 (067) 736-68-67 (Василий)
+38 (067) 437-14-22 (Ирина)
FAQ