Karpatskie Zori 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 5.810
№37 viesnīcas reitingā Jaremče
7.4 Numurs
5.0 apkalpošana
5.8 Tīrība
5.7 Uzturs
4.9 Infrastruktūra
Viesnīca "Karpatskie zori" atrodas pašā Karpatu sirdī - Jaremčes pilsētā. Tas ir mūsdienīgs veselības komplekss ar pirti, baseinu, restorānu un spa kompleksiem.Vairāk →
аватар vika-sh
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī cā ir rotavī russ, periodiski ieradā s ā trā palī dzī ba. Bē rnu nometnē viens no bē rniem vē ma, un treš ajā dienā mums š ī dalī ba arī nepagā ja garā m. … Tomēr ▾ Ierodoties izrā dī jā s, ka viesnī cā ir rotavī russ, periodiski ieradā s ā trā palī dzī ba. Bē rnu nometnē viens no bē rniem vē ma, un treš ajā dienā mums š ī dalī ba arī nepagā ja garā m....divas dienas viņ a palū dza iztī rī t tualeti - virsū bija lapiņ a - dezinficē ja. - apakš ā bija miskaste. Neviens nereaģ ē ja. Pievienoš u foto. Istabas ir tī ras, bet 10 dienu laikā neviens tā s netī rī ja, dvieļ us mainī ja tikai pē c pieprasī juma, atkritumi tika izvesti katru dienu. Brokastis ir briesmī gas. Pusdienas un vakariņ as ir garš ī gas. Suana sievietē m nav atvē rta piecus gadus (
Сніданок, станом на 8-30 Туалет в номері, одразу після заселення... після двох днів прохань на ресерпції, довелося мити самій
аватар kiev_ua
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sagadī jā s, ka palikā m š ajā viesnī cā . Uzreiz vē los atzī mē t, ka viesnī cas teritorija un pati viesnī ca tiek uzturē ta lieliskā stā voklī . Viesnī ca ir veidota tā , lai no katra numura paveras skaists skats uz mež iem klā tajiem kalniem. … Tomēr ▾ Sagadī jā s, ka palikā m š ajā viesnī cā . Uzreiz vē los atzī mē t, ka viesnī cas teritorija un pati viesnī ca tiek uzturē ta lieliskā stā voklī . Viesnī ca ir veidota tā , lai no katra numura paveras skaists skats uz mež iem klā tajiem kalniem. No savas istabas jū s neredzē sit blakus esoš ā s ē kas ķ ieģ eļ u sienu. Numuriņ ā ir Wi-Fi, digitā lā televī zija, tē jkanna ar tē ju un kafiju, ortopē diskie matrač i, halā ti, duš as piederumi...Ē dinā š ana restorā nā Adzhalik, kas atrodas paš ā viesnī cā , pasū tī jā m divas ē dienreizes dienā un bija patī kami pā rsteigti par ē dienkartes daž ā dī bu un vienkā rš i milzī gā m porcijā m. Carpathian Dawns ir lieliska viesnī ca, jū s varat droš i dot 5 *.
аватар ivanovaya
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums bija lieliska brī vdiena, mums patika viss, istabas, ē dieni, baseini, masā ž as, teritorija, apkalpoš ana, mē s lasī jā m sē nes! Un tajā laikā bija ļ oti mierī gi (š ī nav ballī š u vieta), bet gan tas, kas mums … Tomēr ▾ Mums bija lieliska brī vdiena, mums patika viss, istabas, ē dieni, baseini, masā ž as, teritorija, apkalpoš ana, mē s lasī jā m sē nes! Un tajā laikā bija ļ oti mierī gi (š ī nav ballī š u vieta), bet gan tas, kas mums ar bē rnu vajadzī gs! Blakus mež s, ū denskritums, gā jiens lī dz pilsē tai 20 minū š u gā jiens, veikals, citas viesnī cas! Te nu mē s atkal esam! Indijas vasarai!
Paldies! Mē s tevi ļ oti mī lam!
аватар luckymart
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca lieliska, viss tī rs, numuriņ i tī ri, lieli, gaiš i. Teritorija sakopta, skaista. Ē diens super! Ē diens garš ī gs, katru dienu savā dā ks, pasniegš ana restorā na, porcijas lielas. Lielisks SPA centrs. Bezmaksas baseins, sauna. … Tomēr ▾ Viesnī ca lieliska, viss tī rs, numuriņ i tī ri, lieli, gaiš i. Teritorija sakopta, skaista. Ē diens super! Ē diens garš ī gs, katru dienu savā dā ks, pasniegš ana restorā na, porcijas lielas. Lielisks SPA centrs. Bezmaksas baseins, sauna. Tuvumā atrodas visi Jaremč es apskates objekti, gandrī z zem logiem ir Proboy ū denskritums. Iesaku š o viesnī cu visiem saviem draugiem!
Vienī gais mī nuss ir tas, ka baseins ir atvē rts lī dz 21.00. Nu vismaz lī dz 22.00 bija!
аватар vk2801
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rī koja korporatī vo pasā kumu 50 cilvē kiem. Visi bija ļ oti apmierinā ti. Lieliski labiekā rtota teritorija. Brī niš ķ ī gas telpas. Ļ oti tī rs, kā pē c remonta. Labs restorā ns. Ī paš i gribē tos atzī mē t personā la darbu: š ķ iet, ka neviens nav redzams, bet ī stajā laikā vienmē r kā ds ir blakus. … Tomēr ▾ Rī koja korporatī vo pasā kumu 50 cilvē kiem. Visi bija ļ oti apmierinā ti. Lieliski labiekā rtota teritorija. Brī niš ķ ī gas telpas. Ļ oti tī rs, kā pē c remonta. Labs restorā ns. Ī paš i gribē tos atzī mē t personā la darbu: š ķ iet, ka neviens nav redzams, bet ī stajā laikā vienmē r kā ds ir blakus. Ļ oti pieklā jī gs un draudzī gs personā ls.
аватар valera_mazur
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man ļ oti patika viesnī ca, viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Lai kur viņ i atrastos, vienmē r bija daž i komentā ri par viesnī cu, bet š eit viņ u vienkā rš i nebija! … Tomēr ▾ Man ļ oti patika viesnī ca, viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Lai kur viņ i atrastos, vienmē r bija daž i komentā ri par viesnī cu, bet š eit viņ u vienkā rš i nebija!
Вход в ресторан, бар, в корпус домики За отелем небольшая горка
аватар vrubeltanya
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Liela un skaista viesnī ca, viss ir pilnī gi jauns. Ļ oti patika SPA centrs, milzī ga pakalpojumu izvē le. Skaista ainava un tī rs gaiss, lieliska izvē le relaksē još ā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Liela un skaista viesnī ca, viss ir pilnī gi jauns. Ļ oti patika SPA centrs, milzī ga pakalpojumu izvē le. Skaista ainava un tī rs gaiss, lieliska izvē le relaksē još ā m brī vdienā m.
аватар UNAgrg
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š obrī d atpū š amies)), no plusiem: tieš ā m visur ļ oti tī rs, istabiņ as labas, baseins un dž akuzi super. No mī nusiem: istabu rezervē jā m nedē ļ u iepriekš , atbraucot konstatē jā m, ka rezervā cijas nav, bet istabiņ a, mums par laimi, bija brī va, tikai jā gaida, kamē r iztī rī s; restorā nā piedā vā tais ē diens ir ē dams, tač u ne gastronomiskā baudī juma lī menī (tuvē jā apkā rtnē ir daudz ē dinā š anas vietu); deklarē tais bezmaksas istabiņ u pakalpojums patiesī bā ir nebeidzama gaidī š ana pie telefona (ne restorā nā , ne bā rā , vispā r klausuli neceļ , zvana uz reģ istratū ru, lai gan reizē m paliksi bez atbildes tur - tas tieš ā m ir kaitinoš i), bē rniem nav ē dienkartes (gatavota pē c pieprasī juma, mū su bē rns slikti ē da, nepatika), uz ielas nav rotaļ u laukuma, ne vienmē r ir pieejama bē rnu istaba. … Tomēr ▾ Š obrī d atpū š amies)), no plusiem: tieš ā m visur ļ oti tī rs, istabiņ as labas, baseins un dž akuzi super. No mī nusiem: istabu rezervē jā m nedē ļ u iepriekš , atbraucot konstatē jā m, ka rezervā cijas nav, bet istabiņ a, mums par laimi, bija brī va, tikai jā gaida, kamē r iztī rī s; restorā nā piedā vā tais ē diens ir ē dams, tač u ne gastronomiskā baudī juma lī menī (tuvē jā apkā rtnē ir daudz ē dinā š anas vietu); deklarē tais bezmaksas istabiņ u pakalpojums patiesī bā ir nebeidzama gaidī š ana pie telefona (ne restorā nā , ne bā rā , vispā r klausuli neceļ , zvana uz reģ istratū ru, lai gan reizē m paliksi bez atbildes tur - tas tieš ā m ir kaitinoš i), bē rniem nav ē dienkartes (gatavota pē c pieprasī juma, mū su bē rns slikti ē da, nepatika), uz ielas nav rotaļ u laukuma, ne vienmē r ir pieejama bē rnu istaba. Secinā jums: ja izstrā dā ē dienkarti, laicī gi atbildi uz viesu lū gumiem, izveido vietni - ieliksim 10! ! Un mē s brauksim katru gadu! Veiksmi! !
аватар Olesya.kuts
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Bija 3 dienas, tas bija 7 viesnī cas n rē ķ ins, kuru apmeklē jā m istabas meklē jumos. Personā ls draudzī gs, mū su mazie katru rī tu virtuvē vā ra zupu. Istabas jauki un tī ri, bez dž akuzi, garš ī gi ē dieni. Brokastis ir kā kautuvē ! Ja mē s atgriezī simies, tad atkal bū s tikai rī tausma! ! ! ! !. … Tomēr ▾ Bija 3 dienas, tas bija 7 viesnī cas n rē ķ ins, kuru apmeklē jā m istabas meklē jumos. Personā ls draudzī gs, mū su mazie katru rī tu virtuvē vā ra zupu. Istabas jauki un tī ri, bez dž akuzi, garš ī gi ē dieni. Brokastis ir kā kautuvē ! Ja mē s atgriezī simies, tad atkal bū s tikai rī tausma! ! ! ! !


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums YGrigoriak
‹ Viesnīca Karpatskie Zori 3*

Отель «Карпатские зори» расположен в самом центре Карпат – городе Яремче. Представляет собой современный оздоровительный комплекс с сауной, бассейном, ресторанным и спа-комплексами.

Atrašanās vieta Железнодорожный вокзал Яремче находится в 20 км, а аэропорт Ивано-Франковск – в 90 км.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • slēpju noma
  • transfērs uz/no lidostas
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Бильярдный, теннисный и тренажерный зал, прокат лыжного снаряжения и велосипедов, спа-комплекс: сауна, бассейн, джакузи, душ-шарко, бальнеологические ванны, массаж
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Стандарт, Полулюкс, Улучшенный Полулюкс, Апартаменты, Коттедж-Полулюкс, Коттедж-Люкс.

Istabās

Телевизор, телефон, мини-бар, сейф, собственная ванная комната, ванна или душ, фен, поднос гостеприимства с чайником.

Adrese Ивано-Франковская область, Яремча, ул. Петраша 6/а.
Tālruņi: +38 (03434) 2-23-38/+38 (096) 0321002
Tīmekļa vietne: Karpatskie Zori
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.