KHovanka 2*– Atsauksmes

5
Novērtējums 9.410
№15 viesnīcas reitingā Jaremče
9.4 Numurs
10.0 apkalpošana
9.8 Tīrība
3.8 Uzturs
9.4 Infrastruktūra
Trīsstāvu koka kotedža, mēbeles un kotedžas interjers ir izgatavots no dabīgā koka.Vairāk →
аватар pechevista
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s viesnī cā jū nija sā kumā . Ī paš i gleznaina vieta, netā lu no "Paslē pes" plū st strauts, kas sniedz patiesu sajū tu, ka atrodaties kalnos. Labi un atsaucī gi saimnieki, Bohdanas kundze palī dzē ja noorganizē t zirgu tū ri un izrā dī ja pilsē tu. … Tomēr ▾ Uzturē jā s viesnī cā jū nija sā kumā . Ī paš i gleznaina vieta, netā lu no "Paslē pes" plū st strauts, kas sniedz patiesu sajū tu, ka atrodaties kalnos. Labi un atsaucī gi saimnieki, Bohdanas kundze palī dzē ja noorganizē t zirgu tū ri un izrā dī ja pilsē tu. Teritorija ir tī ra un sakopta. Ir arī peldbaseins un sauna, kā arī aukstiem vakariem pirmajā stā vā ir kamī ns, kur mē s ar ģ imeni pavadī jā m vakarus.
Ja vē l neesi noteikti izlē mis, tad neš aubies, "Paslē pes" ir tā vieta, kur kopā ar saviem mī ļ ajiem pavadī sit labu stundu.
аватар ester13
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rakstu savu atsauksmi tiem, kuri š aubā s, izvē loties atpū tas vietu. Es biju tavā vietā un zinu, cik grū ti ir atrast dzī vesvietu un pē c tam "nenož ē lot". Izvē lē jā mies Villa "Paslē pes" pateicoties visiem, kas iepriekš atstā ja atsauksmes, lai gan š aubī jos, pieļ auju, ka visas 67 atsauksmes ir pozitī vas, bija grū ti noticē t, bet es ne tikai noticē ju, bet arī pā rbaudī ju un tagad vē los padalī ties ar tu mani iespaidi. … Tomēr ▾ Rakstu savu atsauksmi tiem, kuri š aubā s, izvē loties atpū tas vietu. Es biju tavā vietā un zinu, cik grū ti ir atrast dzī vesvietu un pē c tam "nenož ē lot". Izvē lē jā mies Villa "Paslē pes" pateicoties visiem, kas iepriekš atstā ja atsauksmes, lai gan š aubī jos, pieļ auju, ka visas 67 atsauksmes ir pozitī vas, bija grū ti noticē t, bet es ne tikai noticē ju, bet arī pā rbaudī ju un tagad vē los padalī ties ar tu mani iespaidi.
Bija agrs saulains rī ts (9.00), kad ieradā mies Jaremč ē . Uzreiz no autoostas piezvanī ja Bogdanam, ka esam klā t. Pē c 10 minū tē m pē c mums nā ca viņ as vī rs Romā ns, atveda uz mū su ieraš anā s vietu, no tā brī ž a mums sā kā s pasaka.
Mums bija istabiņ a Nr. 3, maza, bet ļ oti mā jī ga: liela divguļ amā gulta ar labiem matrač iem, tī ra veļ a; ietilpī ga kumode ar vā zi un lampu; pie sienas ir koka pakaramais, gultas priekš ā plazmas televizors ar satelī ta kanā liem; divi koka krē sli. Vannas istabā : duš a, tualete, izlietnes spogulis ar fona apgaismojumu un blakus rozetei, ir labs fē ns, tā pē c neņ emiet mā jā s. Telpā viss ir izvē lē ts pē c krā sas un garš as. Mums bija svarī gi, lai bū tu balkons, lū k, tas ir visā s istabā s. Visas vietnē ievietotā s fotogrā fijas ir derī gas. Bija blakus istabā s - tā s ir nedaudz vairā k, tā pē c, ja vē laties vairā k vietas - rezervē jiet junior suite. Gā jā m nesē dē t istabā , tā pē c nā kamreiz pasū tī sim savu mazo mā jī go standartu.
Myroslava, ļ oti jauka sieviete, nā k ļ oti tī ri uzkopt istabas. Pie viņ as var pasū tī t Karpatu tē ju, kuru viņ a pati savā c baltā s kaltē tā s sē nes (baidī jos ņ emt bazā rā ). Visas istabas atrodas otrajā un treš ajā stā vā , pirmajā lielā virtuve un pirts. Svarī gi arī - ir veļ asmaš ī na - mazgā cik gribi, virsū ir burka - rakstī ts "Par mazgā š anu" š e tev un met cik sirdsapziņ a atļ auj. Virtuvē ir viss nepiecieš amais (š ķ ī vji, krū zes, katli, pannas, naž i, dakš iņ as, karotes u. c. ), visi trauki ir labi, katli ir, tā pē c var cept cepeš krā snī . Vienmē r ir tē ja (melnā un Karpatu) un kafija, kuras jums pē rk saimnieki - dzeriet veselī bu, cik vē laties, un tas ir arī ļ oti jauki. Ē diens Jarmeč ā un vispā r Rietumukrainā ir ļ oti garš ī gs un lē ts, tā pē c negatavojā m daudz, cenas dā rzeņ iem un augļ iem ir tā das paš as kā Ž itomirā.
Ļ oti garš ī gi sieri, jautā jiet Bogdanai - viņ a pastā stī s par savu tē vu bazā rā . Pē dē jā dienā gā jā m uz tirgu pirkt "bet" - tā saimniece no kuras pirkā m, atnesa pa taisno no kū pinā tavas vē l siltu un bez problē mā m atvedā m mā jā s, nopirku lielu gabalu tā pē c arī sasaldē ju, garš a ir nav mainī ts.
Teritorijā ir liels baseins, kas tiek uzraudzī ts, ir filtri ū dens attī rī š anai. Bijā m tajā periodā , kad bija +33, atbraucā m no pilsē tas un uz baseinu - lieliski! ! ! ! ! Pie baseina ir ē rti sauļ oš anā s krē sli. Pagalmā ļ oti liela lapene, š ū poles un grils, ja nepiecieš ams, var nodroš inā t malku. Mums ļ oti patika no rī tiem ieturē t brokastis lapenē . Aizmirsu uzrakstī t par straumi, kas tek "Paslē pes" priekš ā , pateicoties relaksē još ajai skaņ ai, nervu sistē ma noteikti pateiks paldies.
Tā pē c iedomā jieties – no rī ta apkā rt skatam uz kalniem netā lu no strauta trokš ņ a, tī rs Karpatu gaiss un jū s sē ž at plaš ā lapenē un nesteidzī gi dzerat rī ta kafiju.
Jā , man tā das brokastis ļ oti pietrū kst.
Viena no mū su vē lmē m Jaremč es ceļ ojumā bija tū re pa Rietumukrainu un arī š eit mums paveicā s. Saimnieku dē ls arī strā dā par gidu, viņ am ir autobuss 5 cilvē kiem. Ekskursijas cena ir lē tā ka kā tū res birojā un ir starpī ba 40 cilvē ki autobusā vai 5 cilvē ki autobusā un visa uzmanī ba, Bogdans ļ oti interesanti stā sta, man bija daudz jautā jumu uz kuriem saņ ē mu atbildes. Kopumā Bogdans ir ļ oti interesants jauneklis komunikā cijā un optimistisks par dzī vi, ar humora izjū tu, tā pē c ceļ ot ar viņ u ir interesanti un nav garlaicī gi. Jū su vē lmes ekskursijas laikā Bogdanam ir pirmajā vietā.
Ī paš niekiem ir arī meita Nika, kura, neskatoties uz salī dzinoš i jauno vecumu, palī dz vecā kiem.
Ī paš s paldies Bogdanai - "Paslē pes" saimniecei, š ī ir ļ oti skaista sieviete ar apbrī nojamu raksturu, vienmē r gatava nā kt jums palī gā . Bohdana, pē c izglī tī bas vē sturnieks, ir muzeja direktors.
Mū su atvaļ inā juma laikā viņ ai muzejā bija izstā de "Borš č ivu izš uvumi". Bogdana pati atrod eksponā tus izstā dē m, lai cilvē kiem, kas ierodas Jaremč e, bū tu interesanti. Turklā t muzejā nā cā s apmeklē t Tarasa Prohaska tulkotā s Staņ islava Vinč enca grā matas "Uz augstu pļ avu" prezentā ciju. Rakstnieks un tulkotā js Tarass Prohasko ļ oti interesanti stā stī ja par grā matu par dzī vi Hutsulu reģ ionā un š ī reģ iona tradī cijā m.
Viss, ko esmu uzrakstī jis, ir brī niš ķ ī go saimnieku un viņ u bē rnu rū pes. Lai nu kā , pē c atpū tas man radā s iespaids, ka vienkā rš i ciemojos pie radiem.
Un, ja jums joprojā m ir š aubas - es domā ju, ka jums vajadzē tu apskatī t iepriekš minē tos pā rskatus un izvē lē ties "Paslē pt".
Хозяева на кухне помимо бесплатного чая и кофе угощают и яблоками из собстеного сада.
аватар lessia
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ie svē tki ir neaprakstā mi. Viss par Khovanku ir lieliski. Saimnieki nedzī vo viesnī cā un netraucē ar savu klā tbū tni, bet tajā paš ā laikā vienmē r ir gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā ! … Tomēr ▾ Š ie svē tki ir neaprakstā mi. Viss par Khovanku ir lieliski. Saimnieki nedzī vo viesnī cā un netraucē ar savu klā tbū tni, bet tajā paš ā laikā vienmē r ir gatavi palī dzē t jebkurā jautā jumā !
Хованка
аватар Unstead
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies viesnī cā "Khovanka" 2013. gada janvā rī . Viesnī ca atstā ja patī kamā kā s atmiņ as. Viesnī ca "Khovanka" ir 3 stā vu ē ka ar stilī gu interjeru un viesmī lī giem saimniekiem. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā "Khovanka" 2013. gada janvā rī . Viesnī ca atstā ja patī kamā kā s atmiņ as.
Viesnī ca "Khovanka" ir 3 stā vu ē ka ar stilī gu interjeru un viesmī lī giem saimniekiem. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Tas atrodas kalnos starp autoostu un dzelzceļ a staciju. Nesteidzī gas 10 minū š u pastaigas laikā jū s aizvedī siet lī dz lielam pā rtikas veikalam un veikalam Wines of the World. Jū s bū siet patī kami pā rsteigti par sortimentu un cenā m.
No viesnī cas logiem paveras skaists skats uz apkā rtni. Viesnī cas pagalmā ir liela lapene un bā rbekjū jū su kulinā rijas eksperimentiem.
Viesnī cā ir mā jī ga sauna un plaš a atpū tas telpa. Viesnī cā ir š efpavā rs, kurš pasniegs gardas brokastis un pusdienas pē c Jū su vē lmes.
Ī paš s paldies viesnī cas ī paš nieku dē lam. Bogdans ir ļ oti pozitī vs, laipns un ļ oti pieklā jī gs jauneklis. Viņ š bū s lielisks ceļ vedis, kompanjons un draugs. Starp citu, mū su labā kā s fotogrā fijas uzņ ē ma Bogdans.
Viņ š var organizē t slē poš anu, pā rgā jienus un ekskursijas, arī angļ u valodā . Varat droš i lū gt viņ am palī dzī bu, risinot jautā jumus par atvaļ inā juma organizē š anu.
Starp citu, neaizmirstiet vienoties ar Bogdanu par transfē ru no/uz staciju.
Bogdans +3.095 88.5874
Vē l viena maza detaļ a. Telpas rezervē š ana ir ā trā ka un daudz lē tā ka tieš i, vienkā rš i piezvanot saimniekiem.
Novē lam jums visiem labu uzturē š anos š ajā viesmī lī gajā viesnī cā .
Es iesaku š o viesnī cu visiem, kas vē las izbaudī t atvaļ inā jumu, ikvienam, kas mī l viesmī lī bu un komfortu.
аватар JuliaRaimond
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Patika viss. VISS BEZ IZŅ Ē MUMA. Pirmais iespaids bija tā ds, ka mū s sagaidī ja saimnieka dē ls Bogdans kā viesi, nevis viesi vai tū risti. Tā tad attieksme kā viesiem nav mainī jusies. Runā jot par paš u villu, tā ir trī sstā vu pamatī ga mā ja ar lielisku remontu, ē rtā m istabā m, pirti, milzī gu zā li ar koka mē belē m un skaistiem traukiem. … Tomēr ▾ Patika viss. VISS BEZ IZŅ Ē MUMA.
Pirmais iespaids bija tā ds, ka mū s sagaidī ja saimnieka dē ls Bogdans kā viesi, nevis viesi vai tū risti. Tā tad attieksme kā viesiem nav mainī jusies.
Runā jot par paš u villu, tā ir trī sstā vu pamatī ga mā ja ar lielisku remontu, ē rtā m istabā m, pirti, milzī gu zā li ar koka mē belē m un skaistiem traukiem. Starp citu, visas mē beles mā jā ir koka, bez plastmasas vai skaidu plā tnes. Pagalmā ir eleganta lapene un bā rbekjū . Ī sā k sakot, nav jē gas visu aprakstī t. Visi bez izņ ē muma - SUPER. Tač u ī paš i valdzinoš a ir saimnieces Bogdanas attieksme tieš i pret viesiem, kuriem tiek piedā vā ts labā kais. Apkā rt tā ds klusums...tā ds gaiss nolaiž as no kalniem...Pilsē tnieki mani sapratī s : )
PALDIES PAR LIELISKIEM SVĒ TKIEM! NOTEIKTI NĀ KSM VĒ L!!! ! !


VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums hetzer2007
‹ Viesnīca KHovanka 2*

Трехэтажный деревянный коттедж, мебель и интерьер коттеджа изготовлены из натурального дерева.

Atrašanās vieta В г. Яремче, 500 м от центра города и железнорожного вокзала. Подъезд — асфальтированная дорога. Этот трехэтажный дом стоит немного в стороне от основной дороги. В 100 метрах от него в одну сторону – продуктовый магазин – в другую - сосновый лес.
Viesnīcā

Отопление - автономное водяное. Водоснабжение - холодная и горячая вода постоянно. Пользование стиральной машинкой, утюгом - бесплатно. Трансфер с вокзала - бесплатно. Интернет Wi-Fi в доме (на улице — в некоторых местах). Хозяева живут в отдельном доме. Транспортные услуги легковым автомобилем и микроавтобусом, в т.ч. трансферы к подъемникам - за доп. плату.

  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
Izklaide un sports Сауна с контрастным бассейном.
Telpu apraksts

7 номеров (16 мест).

  • vanna/duša
  • fēns
  • apkure
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
Adrese Яремча, ул. Довбуша, 64а.
Tālruņi: +38(050)373-86-47 Богдана
+38(097)054-84-88
Tīmekļa vietne: KHovanka
FAQ