Derevii 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.010
9.0 Numurs
9.3 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.8 Uzturs
9.3 Infrastruktūra
Divstāvu koka kotedža, kopējā platība - 95 kv.m. Ideāla vieta atpūtai visai ģimenei. Viesnīca atrodas netālu no upes, meža un voljēra.Vairāk →
аватар Akvaxx7
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s bijā m janvā ra vidū ar 7 cilvē ku grupu. Visiem tas patika, tā pē c mē s rakstā m detalizē tu pā rskatu. Kotedž a atrodas Jaremč ē ļ oti izdevī gā vietā . Tuvumā kafejnī cas, garš ī gi restorā ni, veikali un pā rtikas tirgus. … Tomēr ▾ Mē s bijā m janvā ra vidū ar 7 cilvē ku grupu. Visiem tas patika, tā pē c mē s rakstā m detalizē tu pā rskatu.
Kotedž a atrodas Jaremč ē ļ oti izdevī gā vietā . Tuvumā kafejnī cas, garš ī gi restorā ni, veikali un pā rtikas tirgus. Ar kā jā m no 3 lī dz 10 minū tē m, atkarī bā no tā , kur un kā pē c.
Pati viesu mā ja atrodas vienā teritorijā ar saimnieka mā ju. Saimnieki nevienam netraucē , nav nejē dzī bas un apsē stī bas (kas ir sastapuš ies, tie mū s sapratī s); un tajā paš ā laikā saimnieki vienmē r ir klā t - ja ir kā ds jautā jums, vai kaut kas vajadzī gs, viņ i momentā ni visu atrisina. Jebkuri jautā jumi - kur pirkt vai sakā rtot vannu, vai tvertni, vai kas. Jebkura kaprī ze. Un viņ i arī noorganizē ja transfē ru uz Bukovelu uz visu slē poš anas laiku. Un vietē jie piedā vā ja pareizos dzē rienus un sē nes. Un pa lē to.
Pati mā jiņ a ir jauna, ļ oti svaiga renovē ta. Pirmajā stā vā atrodas virtuve-studija un atseviš ķ a guļ amistaba ar savu vannas istabu. Virtuve-studija ir diezgan ietilpī ga - septiņ i pieauguš ie bija diezgan normā li un ē rti izmitinā ti un jautri pavadī juš i laiku. Virtuve ir pilnī bā aprī kota ar sadzī ves tehniku, piederumiem un galda piederumiem. Ē dienu gatavojā m paš i un ar sagā dā tajiem traukiem un ekipē jumu mums pietika. Un mums patī k ē st.
Guļ amistaba pirmajā stā vā ir diezgan plaš a un silta. Sava vannas istaba ar duš u. Otrajā stā vā ir divas guļ amistabas ar vienu koplietoš anas vannas istabu ar duš u.
Abas vannas istabas aprī kotas ar jaunu santehniku, viss strā dā perfekti; duš ā ū dens nestā v, labi tek. Pastā vī gs karstais un aukstais ū dens. Visā mā jā bija silti pat pie -15 grā du sala.
Wi-Fi ir pieejams un darbojas labi. Televizori strā dā .
Aizbraucā m vē lu. Pulksten 21. Tā kā nā kamie tū risti ieradā s tikai rī t, mums tika dota iespē ja bez problē mā m savā kties lī dz vakaram.
Visa mū su komanda daudz ceļ oja un daudz ko redzē ja. Un visi kā viens nolē ma, ka mē s š eit atgriezī simies vē lreiz. Un mē s iesakā m Dereviy kotedž u villu ikvienam.
аватар irruna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pavadī ja nedē ļ as nogali februā rī . Atpū tā s ar 3 pā riem. Man ļ oti patika kotedž a. Mā jī gi, silti, mā jā s viss skaisti izdarī ts. Ieraš anā s dienā iekā rtojā mies 7 no rī ta (tā kā mums priekš ā nebija neviena ī rnieka). … Tomēr ▾ Pavadī ja nedē ļ as nogali februā rī . Atpū tā s ar 3 pā riem.
Man ļ oti patika kotedž a. Mā jī gi, silti, mā jā s viss skaisti izdarī ts.
Ieraš anā s dienā iekā rtojā mies 7 no rī ta (tā kā mums priekš ā nebija neviena ī rnieka). Visvairā k man patika virtuve ar kopē ju ē damistabu (tur pavadī jā m 2 neaizmirstamus vakarus) un istabu izkā rtojums mā jā .
Blakus dzelzceļ a stacija, tirgus, veikali, autobusu/mikroautobusu pietura.
Negribē jā s iet prom! Man viss ļ oti patika.
Noteikti ieteiksim draugiem un ģ imenei!
Liels paldies saimniekiem! ! ! : )
аватар Ellenchen
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ties jaunajam 2016/2017 gadam. Meklē tā ji pasū tī ja yaremcha lapā . com. ua. Mū s laipni sagaidī ja, lai gan mū s gaidī ja 3 stundas. Viņ i kavē jā s. Visas fotogrā fijas sakrī t. Ļ oti silti un mā jī gi. Daudz ē dienu Vecgada vakaram. … Tomēr ▾ Atpū ties jaunajam 2016/2017 gadam. Meklē tā ji pasū tī ja yaremcha lapā . com. ua. Mū s laipni sagaidī ja, lai gan mū s gaidī ja 3 stundas. Viņ i kavē jā s. Visas fotogrā fijas sakrī t. Ļ oti silti un mā jī gi. Daudz ē dienu Vecgada vakaram. Apsildā mā s grī das duš ā un virtuvē . Komplekts higiē nisks kā viesnī cā s vannasistabā (ziepes, š ampū ns, cepure utt. ). Atkritumi tika izvesti katru dienu. Vienreiz grila malka iekļ auta cenā . Mā jiņ a ir iekā rtota ar mī lestī bu jaunajam gadam. Atraš anā s vieta mums bija svarī ga, jo ieradā mies bez maš ī nas. Veikali 100 metri. Lī dz eglī tei centrā.200 metri. Arī tirgus un ū denskritums nav tā lu. Mā jiņ ai pievienotas 1 ragavas. Un mums bija lielisks brauciens. Foto nepievienoju, jo pilnī gi viss ir kā reklā mā . Es negribu iet rī t! Paldies Elē nas kundzei, svē tki bija ļ oti labi
аватар art-sov
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies ar lielu ģ imeni un izvē lē jā mies š o kotedž u, jo tajā bija trī s atseviš ķ as guļ amistabas un divas vannas istabas. Kotedž a atrodas 300 metru attā lumā no tirgus un pilsē tas centra, ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies ar lielu ģ imeni un izvē lē jā mies š o kotedž u, jo tajā bija trī s atseviš ķ as guļ amistabas un divas vannas istabas. Kotedž a atrodas 300 metru attā lumā no tirgus un pilsē tas centra, ļ oti ē rti. Man patika viss: apdare, virtuve un pagalms. Saimnieki ir ļ oti pretimnā koš i. Kad ieradā mies (jū nijā ) bija ļ oti auksts un speciā li mums ieslē dza apkuri.
Plusi:
tuvu centram un galvenajiem atpū tas punktiem
optimā la cenas un kvalitā tes kombinā cija
draudzī gi saimnieki
dabu
Mī nusi:
diezgan č ī kstoš as ​ ​ gultas un grī das guļ amistabā s
koplietoš anas telpā nebija pietiekami daudz dī vā na ē rtai pulcē š anā s vietai
Iesaku visiem, nenož ē losiet


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums romandent
‹ Viesnīca Derevii 2*

Двухэтажный деревянный коттедж, общая площадь - 95 кв.м. Идеальное место для отдыха всей семьи. Отель расположен вблизи реки, леса и вольерного хозяйства.

Atrašanās vieta На 100 м. выше Карпатского национального парка (админздания). Неподалеку находится источник с минеральной водой. Подножие горы Говерла – 40 км, горнолыжный курорт «Буковель» - 35 км., с.Яблуница - 30 км., смт.Ворохта - 22 км., г. Яремче (центр) - 3 км.
Pludmales apraksts Недалеко протекает горная река Прут.
Viesnīcā

Возможно самостоятельное приготовление пищи на кухне, информационные услуги, отопление, беседка, размещение с домашними животными по предварительной договоренности.

  • autostāvvieta
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • slēpju noma
Izklaide un sports Барбекю, пешие прогулки.
  • velosipēdu noma
Telpu apraksts

Коттедж полностью.

Istabās

Коттедж - 2 этажа (3-комнатный, 6-7 местный коттедж, общая площадь -95 м. кв.) - Гостиная-кухня на первом этаже (банкетный стол, спутниковое ТВ, холодильник, барная стойка, газовая плита, микроволновая печь, электрочайник , столовый и чайный сервизы, посуда), спальня на первом этаже (двуспальная кровать, спутниковое ТВ, санузел.), 2 спальни на втором этаже (двуспальная кровать, 2 односпальные, кресло-диван, санузел, 2 спутниковое ТВ, балкон с видом на горы).,

Adrese Івано-Франківська область, м. Яремче, вул. В. Стуса, 14/1.
Tālruņi: +38 (067) 902-06-93
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).