Jautājums par viesnīca Tsvit Paporoti 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
14 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
laika apstākļi oktobrī
Mēs plānojam brīvdienas oktobra beigās (pēdējā nedēļā). Iesakiet, ko ņemt? Kādi laikapstākļi ir šajā gadalaikā? Kāds ir labākais veids, kā organizēt savu atvaļinājumu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2009-09-2115 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар LILIANA_ODESSA
Braucu gandrīz uz tām pašām vietām no 28.09 līdz 09.10. Laiks tiek prognozēts nejauks,bet man patīk lietus kalnos.Ņemu siltas drēbes,gumijas zābakus un lietusmēteli pastaigām pa mežu.Ceru sēnes atrast;)
аватар IRENKAKIC
Pajautājiet īpašniekiem, cik maksās divvietīgs standarta numurs pēc 15. janvāra, kā arī kompleksās ēdināšanas izmaksas un vēl: cik tuvu ir šis Zvit nogāzēm un pacēlājiem?
аватар Kristabela
Oktobra beigās šajā reģionā parasti jau ir auksts. tātad vajag vairāk siltu apģērbu, lietusmēteli (vajadzīgs arī vasarā) un ērtus ūdensizturīgus apavus...
Man šķiet, ka labāk apvienot aktīvo un pasīvo atpūtu - šodien visa diena ekskursijās, rīt - pastaiga pa Jaremčes apkārtni, baudot apkārtējo dabu uz sava balkona.
Administratora "Tsvit Paroroti" tālrunis +38 (050) 373-19-48. Cenas var būt mainījušās. Tālu no slēpošanas trasēm un pacēlājiem. Un tuvākās interesantās trases ir tikai Vorohtā, Yablunitsa. Visaptveroša maltīte - pirmā, otrā un tēja VASARĀ mums izmaksāja 50-70 UAH vienai personai. Ēdiens garšīgs!
аватар nfyz_01
Laikapstākļi tur arī vasarā ir nestabili (jūnijā-jūlijā daudzkārt atpūtāmies), tāpēc ņemiet līdzi vairāk siltas drēbes, un noteikti velciet gumijas zābakus + lietusmēteli. Jauku atpūtu!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tsvit Paporoti 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl