Postoialyi Dvor 3*– Atsauksmes

6
Novērtējums 3.810
№5 viesnīcas reitingā Yablunitsa
5.2 Numurs
3.8 apkalpošana
4.6 Tīrība
4.2 Uzturs
5.2 Infrastruktūra
Gostiny Dvor atrodas 0,25 hektāru plašā teritorijā un tajā ir 5 kotedžas. Katrā kotedžā ir 4 istabas ar privātām labierīcībām. Līdz pacēlājam Deal kalnā - 700 m.Vairāk →
аватар alexlvov123
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atraš anā s vieta ļ oti izdevī ga no Bukovelas, tuvumā veikali, mež i, ir izgaismoti grili, grilē š ana nav problē ma. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo atraš anā s vieta ļ oti izdevī ga no Bukovelas, tuvumā veikali, mež i, ir izgaismoti grili, grilē š ana nav problē ma.
аватар yvgen.troshchiy
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
1 atslē ga, reģ istrē š anā s. Rezervē jā m pilnī gi vairā kas mā jiņ as uz 2 mē neš iem. Rezultā tā , kad ieradā mies, bijā m nejauš i izklī duš i. Izrā dī jā s, ka atslē gas ir piemē rotas vairā kā m mā jiņ ā m. … Tomēr ▾ 1 atslē ga, reģ istrē š anā s.
Rezervē jā m pilnī gi vairā kas mā jiņ as uz 2 mē neš iem.
Rezultā tā , kad ieradā mies, bijā m nejauš i izklī duš i.
Izrā dī jā s, ka atslē gas ir piemē rotas vairā kā m mā jiņ ā m.
Mums bija vē l viena diena kotedž ā un tā s atslē gas, kad tajā apmetā s jauni cilvē ki!! !
2 smird.
Visur smird.
Tiklī dz ieiesiet jebkurā kotedž ā , jū s sajutī siet smaku.
Tualetē smird tik slikti, ka gribas vemt.
3 auksti
Baterijas silda tikai pā ris stundas dienā , pā rsvarā vakaros.
Tie ir izslē gti dienu un nakti.
Istaba ir auksta. Katru dienu viņ i lamā ja un kliedza uz administratoru.
4:00 un no rī ta zvanī ju administratorei ar lā stu, lai ieslē gtu baterijas.
Viņ aprā t, 16 grā di dzī vojamajā rajonā ir normā li.
Tualetē nav spoles - tas ir kā tualete ā rā
4 Skaņ as izolā cija.
Visu var dzirdē t blakus istabā .
5 katls.
Tas darbojas, tas nedarbojas.
6 Tvertne tualetē .
Paņ ē ma vienu reizi. Uz ko administrators teica: "Un tu pabā z ar pirkstu stiprā k"
7 Nosū cē js tualetē .
Lai to ieslē gtu, jums ir jā bū t onkulim Stepa. Kontaktligzda atrodas zem griestiem
8 nekad virtuvē nav karstā ū dens.
9 ledus pie ieejas.
Mū su saš utumam, kā pē c pie vasarnī cas ieejas ir ledus.
Mums teica: "Nu, ja jums nepatī k ledus pie ieejas, mē s varam to notī rī t"
Viņ i to iztī rī ja, kā jū s atceraties, jebkurā gadī jumā .
10 WIFI, pieslē gums.
wifi vispā r nav. Mobilie sakari gandrī z nedarbojas.
11 tehnika. ū dens.
uz kuras viņ i gatavo tuvā kajā s kafejnī cā s. mums ir 8+ saslimuš i ar temperatū ru 39+
12 mē beles.
sabrukt.
13 administrators, ī paš nieks.
Meļ i, ļ audis un nekaunī gi cilvē ki.
14 netī rumi.
Š ķ iet, ka tas nav tī rī ts kopš atvē rš anas.
15 kreka kotedž as un "arhitektū ra".
Visas mā jiņ as ir plaisā s. Tajā paš ā stā vā vienā telpā var bū t slieksnis, bet nā kamajā nav.
Parasti bū vē ts caur dupsi.
16 gultas.
Uz divguļ amā s gultas pusotra palaga.
Aukstā s segas.
17 mazgā t traukus.
Nav sū kļ u vai mazgā š anas lī dzekļ u.
18 tē jkanna.
viens 2 stā vos.
аватар nimblegirl
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ceļ ojā m ar 25 cilvē ku grupu, tā pē c viesnī cas izvē le nekrita uz mū su pleciem. Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas gleznainā vietā , netā lu no Bukovelas, ar vairā k vai mazā k labu infrastruktū ru (tuvumā atrodas Bruklinas viesnī ca ar savu kafejnī cu, pā rtikas veikalu, inventā ra nomu), tai ir grū ti ieliekami trū kumi. … Tomēr ▾ Ceļ ojā m ar 25 cilvē ku grupu, tā pē c viesnī cas izvē le nekrita uz mū su pleciem.
Neskatoties uz to, ka viesnī ca atrodas gleznainā vietā , netā lu no Bukovelas, ar vairā k vai mazā k labu infrastruktū ru (tuvumā atrodas Bruklinas viesnī ca ar savu kafejnī cu, pā rtikas veikalu, inventā ra nomu), tai ir grū ti ieliekami trū kumi. lī dz ar.
Starp tiem ir visnopietnā kie:
- dzeramā ū dens trū kums - vannas istabā un virtuvē ir pazī mes, ka ū dens ir tehnisks, to nevar dzert;
- duš as kabī ne - diezgan nestabila konstrukcija, ar aizsē rē juš u noteku - izsauca administratoru ar virzuli, uz paš ā m paletes malā m sakrā jā s ū dens un tas nepagā ja ilgā k par 15 minū tē m;
- katlā nav pietiekami daudz silta ū dens, lai ā tri nomazgā tos duš ā.2 cilvē kiem pē c kā rtas;
- palags ir mazā ks par matraci, tā pē c jā guļ nekustoties;
- dvieļ i bija ā rē ji diezgan nolietoti un nespodri, nesmarž oja pē c svaiguma;
- problē ma ar kotedž as ā rdurvju atslē gu - bija iespē ja neiekļ ū t istabā , ja kaimiņ i aizvē ra ā rdurvis - pē c daž ā m stundā m atslē ga tika nomainī ta;
- pagalmā slideni soļ i - kā pjot lejā zā bakos ar slē pē m un nū jā m rokā s, pastā v risks ļ oti neglī ti nokrist un savainot.

Saistī bā ar iepriekš minē to, es neuzdroš inos ieteikt š o viesnī cu ilgstoš ai un ē rtai uzturē š anā s laikam.
аватар rekovecz
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
1) Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ . Lī dz manai ieraš anā s brī dim istaba nebija iztī rī ta, lai gan es ierados 16:00 un iepriekš jautā ju par agrā ku reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ 1) Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ .
Lī dz manai ieraš anā s brī dim istaba nebija iztī rī ta, lai gan es ierados 16:00 un iepriekš jautā ju par agrā ku reģ istrē š anos. Man solī ja, ka pē c ieraš anā s viss bū s gatavs.
Man iedeva istabiņ u, kuras cena ir 120 UAH dienā . Š ajā numurā ir 2 gultas.
Lai gan es samaksā ju par istabu pilnī bā , istaba maksā.180 UAH dienā ar vienu divguļ amo gultu. Viņ i man nepiedā vā ja atdot naudu, tikai paņ ē ma kvī ti. Un viņ i nepiedā vā ja alternatī vu numuru.
Visu vietnes telpu aprakstā - ir drē bju skapis. Istabā bija tikai pakaramais ar ā ķ iem.
2) Man patika jaunā s mē beles viesnī cā , iespē ja izmantot flī zes, traukus un ledusskapi. Viss kopī gs divā m istabā m. Kaut gan man pa telefonu solī ja, ka tas viss bū s istabā .
3) Telpas priekš rocī bas:
Jauna santehnika
Karstais ū dens pieejams visu diennakti
Jaunas mē beles
Trū kumi:
Pā rā k mazs skaitlis
Nav skapja
Vannas istabas durvis pilnī bā neatveras (pā rā k š auras)
Divas gultas vienas divguļ amā s gultas vietā
4) Pakalpojums:
Briesmī gi. Mums iedeva zemā kas klases istabu, izmantojot to, ka pā rē jais bija pilnī bā apmaksā ts.
Viņ i neatvainojā s. Viņ i nepiedā vā ja atmaksu. Brī vu telpu klā tbū tnē un nepā rvarot citā .
Uzturs:
Nepasū tī ja. Es par š o neko nevaru pateikt.
аватар i.mischuk
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Man personī gi nepatika, pirmkā rt, virtuve - ļ oti trekns mā jā s gatavots ē diens, lielas porcijas, bet labā k bija mazā ka un garš ī gā ka, un tā var redzē t, ka pagatavots stulbi. Bet tas nav galvenais, jo blakus ir lielisks restorā ns ar labu Karpatu konceptu ar lielisku virtuvi un normā lā m cenā m. … Tomēr ▾ Man personī gi nepatika, pirmkā rt, virtuve - ļ oti trekns mā jā s gatavots ē diens, lielas porcijas, bet labā k bija mazā ka un garš ī gā ka, un tā var redzē t, ka pagatavots stulbi. Bet tas nav galvenais, jo blakus ir lielisks restorā ns ar labu Karpatu konceptu ar lielisku virtuvi un normā lā m cenā m. Galvenais, kas man nepatika - fekā liju smaka, kad istabā s mainā s vē jš , iespē jams, kaut kur netā lu no trī s viesnī cu (Jabluņ ica, Inn un Villa Parliament), kas atrodas daž us metrus viena no otras, bedres nosē dinā š anas tvertnes, iespē jams, š is iemesls katrā istabā ir gaisa atsvaidzinā tā js...Sā kumā nevarē ju saprast, kā pē c tik daudz skā rdenes...Otrkā rt - ļ oti slikta piekļ uve viesnī cai. Mē s tur nokļ uvā m, kad nebija sniega, lija lietus un ceļ š pie viesnī cas ir vairā k piemē rots SUV nekā automaš ī nā m.
Joprojā m nepatika teritorija pie autostā vvietas - nav tī ra, nepabeigta/pabeigta, bija atkritumu kaudzes, laikam pē c Jaungada brī vdienā m, bet vienalga bija pretī gi skatī ties uz maisiem un gabaliem, kas gulē ja ap tankiem kaudzē m. Gulē jā m vē l sliktā k, parasti Karpatu enerģ ē tika iedarbojas pozitī vā k, bet ne bē rni, ne mē s saldi negulē jā m, naktī pamodā mies stundu...Tā tad devā mies agrā k, tajā virzienā neatgriezī simies. Treš kā rt - istabā s nav interneta par 1200 UAH dienā ! ! ! Tā tas ir, piedodiet par muļ ķ ī bā m mū su laikā .
аватар 6oktyabrya
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Es vē los dalī ties savā pieredzē ar visiem tū ristiem, kuri nolē ma pavadī t brī vdienas un atstā t savu naudu Karpatos, proti, Jablunicā , viesu namā "Inn". Taisī jā mies braukt pirmo reizi, pat nenojaustam par sadyba, kolyba un visu pā rē jo. … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties savā pieredzē ar visiem tū ristiem, kuri nolē ma pavadī t brī vdienas un atstā t savu naudu Karpatos, proti, Jablunicā , viesu namā "Inn".
Taisī jā mies braukt pirmo reizi, pat nenojaustam par sadyba, kolyba un visu pā rē jo. Informā ciju atradā m internetā , telefonu numurus, zvanī jā m, visa vienoš anā s pa telefonu. Uzticī ba, samaksā ts avansa maksā jums caur banku uz mums nosū tī to R / C.
Saimnieks Volodja, kā viņ š sevi sauca, bija "nepieklā jī gi" laipns, laipni nodroš inā ja mū s ar taksometru no Ļ vovas lī dz Jabluņ icai (900 UAH) Mū su vilciens ieradā s vē lu vakarā vai ar taksi vai nakš ņ oja stacijā pē c 25 stundā m. vilciens. vairā k kā.4h, ceļ š grū ts, Bukovelā vē l sniga, tā pē c nonā cā m lī dz 3 no rī ta. Un tad sā kā s pā rsteigumi. teiksim, ka piebraucā m pie š iem apartamentiem smaka kanalizā cija uzreiz trā pī ja degunā , un pretī dzī vokļ iem stā vē ja sanitā rs, proti, sū kņ u stacija. Tad mums pateica, ka š ajā s vietā s nav gā zes vada, nav kanalizā cijas. Ok, ejam tā lā k.
Tuvojoties jaunajiem apartamentiem mū s apdullina trī sstā vu vī tņ u kā pnes, ar koferiem uzkā pā m paš ā augš ā , Dievs vien zina, ko tas maksā ja manai mā sai, viņ ai vispā r ir fobija pret kā pnē m. viņ iem jā maksā diena vairā k nekā bija sarunā ts ar Volodiju. Tad sā kā s strī di, kurš ko teica, zvana Volodjam(pat necē lā s, lai atrisinā tu problē mu), viņ š dabiski pierā dī ja, ka gribam gulē t, bet negribam maksā t nekas, tas ir, mē s jau veicā m avansa maksā jumu 1000 UAH, un samaksā jā m 900 UAH par taksometru, jā , starp citu, jaunais ī paš nieks, ļ aunprā tī gi smaidī dams, mums teica, ka viņ š var mums atsū tī t taksometru par 450 UAH. kauns, ka cilvē ki, kas veic uzņ ē mē jdarbī bu Ukrainā , bija gatavi zaudē t 6000 UAH (par izmitinā š anu 4 cilvē kiem 1500 UAH dienā ) + 3000 UAH (par obligā tu banketu 750 UAH vienai personai), kopā.9000 UAH, liekot mums maksā t par dienu vairā k (no protams, par papildus 1500 UAH. Nerē ķ inā jā m. Pē c visa š ī vienkā rš i baidī jā mies tur palikt pa nakti (mums arī laipni piedā vā ja nā ca gulē t lī dz rī tam, uzstā jī gi prasot pasi kā depozī tu), un mē s bijā m sievieš u kompā nija un pusaudzis dē ls. Tā mē s palikā m uz ielas, vē lu nakti, ap Karpatiem, sniegs un klusums. Š ausmas! Mū su mī ļ ais Volodja neatbildē ja uz telefona zvaniem , durvis visas ciet, tā da viesmī lī ba un uz Jaungada degunu 31. decembris pagalmā . Sazvanī jā m mū su taksistu, jo viņ š bija Bukovelā , atceļ ā apstā jā s pa un paņ ē ma mū s no š ī s "skaistā s" "Kroga". Jauno gadu sagaidī jā m Jaremč ē , labā vietā , ar skatu uz kalniem, Prutas upes krastā un priecā jā mies, ka nepalikā m "Kroga". ". un Dievs ir tiesnesis š im Volodjam, ja viņ š tā taisa biznesu, cilvē ks nedomā par rī tdienu. Gribē ja vē rsties tiesā , uz patē rē tā ju tiesī bu aizsardzī bas organizā ciju, bet mū su valstī.....
Un mē s vispā r esam sajū smā par Karpatiem, skaistumsaaaaaaaa, mē s gribam braukt vasarā , bet mē s rī kosimies savā dā k.
Atvainojos par garo stā stu, tikai gribē ju izteikt visu, kas sakrā jies dvē selē , priecā š os, ja mans stā sts kā dam palī dzē s. Novē lu visiem jaukus svē tkus!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Гостиный двор размещается на территории 0, 25га и располагает 5 коттеджами. В каждом коттедже 4 номера с удобствами. До бугельного подъемника на г. Дил - 700 м.

Atrašanās vieta Гостиный двор расположен на Яблуницком перевале, в 200 м от трассы, в 6 км от известного горнолыжного курорта Буковель.
Viesnīcā

На первом этаже находится холл и две спальни. На втором этаже – холл, оборудованная кухня(микроволновая печь, чайник, холодильник, набор посуды) и две спальни. Горячая и холодная вода круглосуточно. Охраняемая стоянка на 20 машин.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta
  • veļas mazgāšana
Izklaide un sports Прокат горнолыжного снаряжения.
  • ekskursiju organizēšana
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.