Forest Hill Hotel & Spa 3*– Atsauksmes

45
Novērtējums 4.710
№4 viesnīcas reitingā Yablunitsa
4.4 Numurs
4.0 apkalpošana
4.9 Tīrība
3.1 Uzturs
5.6 Infrastruktūra
Hotel Gorgani atrodas ar. Yablunitsa. Tas atrodas Yablunivsky pārejas kalna galā, no kurienes var redzēt Ukrainas augstākos kalnus: Hoverlu, Petrosu, Černogorska grēdu. Slēpošanas pacēlājs 300 m Piemērots āra aktivitātēm.Vairāk →
аватар flaika000
 •  apceļots 7 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atnā ci atpū sties š ajā viesnī cā septiņ i? Bijā m 3 cilvē ki: 2 pieauguš ie un bē rns, un mums bija arī draugi: 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Vasaras beigas – visas viesnī cas ir slē gtas? Komunikā cija un š ī s viesnī cas vadī ba to ļ oti izmanto. … Tomēr ▾ Atnā ci atpū sties š ajā viesnī cā septiņ i? Bijā m 3 cilvē ki: 2 pieauguš ie un bē rns, un mums bija arī draugi: 2 pieauguš ie un 2 bē rni. Vasaras beigas – visas viesnī cas ir slē gtas? Komunikā cija un š ī s viesnī cas vadī ba to ļ oti izmanto. Ī si aprakstī š u: š ī bijusī viesnī ca "Gorgany" - meklē jiet atsauksmes Google un sapratī siet, ka tai bija daudz problē mu, ī paš i ar tī rī bu. Tā pē c š ajā sezonā vadī ba nolē ma sadalī t "Gorgans" un izveidot Fores kalnu: pabeigt ē ku, veikt remontu, atjaunot visas vecā s telpas par mā jā m. Bet, liels bet: mums izdevā s nedaudz pastrā dā t kopā : jauka izkā rtne, halle un pirmie 2 stā vi, labi, daž as ē kas tika izremontē tas ...nolī ga labu fotogrā fu no smm-schika. Tā nu mē s devā mies dzī vot jaukā viesnī cā ar pavisam jauniem numuriņ iem pē c foto, bet nonā cā m ļ oti, ļ oti nobruž ā tā viesnī cā (arī nebija laika atjaunot teritoriju) un š ausmī gos dzī ves apstā kļ os!

1. istabiņ a š ausmī ga, 15 gadus nav remontē ta!
Lai jū s saprotat - bija baigā krā sa paklā jiem ar nezinā mas izcelsmes melniem traipiem, tā das paš as š ausmī gas saplē stas un notraipī tas tapetes.
2. istabā iztecē ja duš as kabī ne, uz grī das bija peļ ķ e, mū su uzturē š anā s laikā tika labota divas reizes, bet tas neko daudz nepalī dzē ja.
3. nogalinā tas mē beles
4. vannas istabas durvis nebija pareizi aizvē rtas
5. Viņ iem vispā r nav kondicionieri, bija 33 grā di karsts!! ! (par cenu, kas a priori jā iekļ auj cenā ). Istaba bija 5 stā vā , saulainā puse un aizkari bija caurspī dī gi!! ! Viņ i muļ ķ ī gi nezina par tumš ajiem aizkariem.
6. Un tas joprojā m ir bez vispā rē jā s tī rī š anas. Aiz apmales akmeņ iem ir dubļ i, uz cokoliem kilometrs putekļ i, logi aizlā pī ti un netī ri. . zirnekļ tī kli uz balkona. . Lai saprotat, viņ iem ir 1 apkopē ja, meitene 18 gadus veca. Uzturē š anā s beigā s 2 dienas gaidī jā m sejas dvieļ us, un tā arī negaidot
7.
Brokastis bū dā ļ oti vienkā rš as, lē tā kie produkti, bez daž ā dī bas. un pats š ausmī gā kais - olu č aumala visu laiku iekrita omletē!! ! Mū su kompā nijā katrs no mums dabū ja vismaz vienu vai divas reizes visa atvaļ inā juma laikā!! ! Tiko brokastu priekš rocī ba ir tā , ka tā s ir lē tas, kā jau Karpatiem, bet par š o naudu var nopirkt produktus bankomā tā un pabrokastot paš am.
8. Piemaksa. Pē dē jā s divas dienas mē s pā rcē lā mies uz izremontē tu istabu (tas ir pē c tam, kad mums to vajadzē ja un mē s sadusmojā mies). Istaba bija nedaudz lielā ka nekā vajadzē ja, tā pē c par to nā cā s piemaksā t!! ! Un tas notiek pē c tam, kad mū s patieš ā m maldinā ja.
9. Spa bija vecs, baseins no Gorgan Hotel (labi, ka nepasū tī jā m), hlors bija ļ oti spē cī gs. Bē rnus tur sū tī t nebū tu ieteicams.

Es noteikti neiesaku š o viesnī cu!! !
Река з душкабіни Лужко Двері у ванну Раковинка Обої Дизайнерський ремонт Лампи антикваріант Стіни
аватар anyuta.sk7
 •  apceļots 8 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s Forest Hill viesnī cā , cik saprotu š ī s viesnī cas sadarbojas vai kā pareizi aprakstī t. Tā tad kolyba, kurā var paē st (no viesnī cas) nemaz nav orientē ta uz klientu! Ieradā mies 12:30 un mū s aizsū tī ja uz bū diņ u paē st, kamē r gatavoja istabu, un no 11:00 lī dz 13:00 bija sanitā rā stunda. … Tomēr ▾ Atpū tā s Forest Hill viesnī cā , cik saprotu š ī s viesnī cas sadarbojas vai kā pareizi aprakstī t. Tā tad kolyba, kurā var paē st (no viesnī cas) nemaz nav orientē ta uz klientu! Ieradā mies 12:30 un mū s aizsū tī ja uz bū diņ u paē st, kamē r gatavoja istabu, un no 11:00 lī dz 13:00 bija sanitā rā stunda. Tur ieejot, jū tama personā la š ausmī gā un pā rā kā attieksme, tā vietā , lai kaut ko skaidrotu, kliedz no tā lienes. Nā kamajā dienā nā kam 14:00, jo zinā ja, ka ir sanitā rā stunda, un no 14:30 lī dz 16:00 specpasū tī jumi, tas ir, nevar kaut ko laicī gi pasū tī t, viņ i atkal atbild augstprā tī gi it kā . mums ir viņ u dienas grafiks. Izbraukš anas diena: ierodamies agri pusdienot pirms ceļ a, 13:20 viņ iem ir ī paš s pasū tī jums lī dz pulksten 16. Patiesī bā tas kaut kā nav nopietni, vai ne?
аватар HopOleg
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Viesnī cā ir problē mas ar ū deni. Domā ju, ka iemesls ir tas, ka viņ i apmetā s 5. stā vā , mē ģ inot lietot ū deni pī ķ a periodos - no rī ta un vakarā . Pastā vī gi vē rsā s reģ istratū rā ar to, ka ir problē mas ar ū deni. … Tomēr ▾ Viesnī cā ir problē mas ar ū deni. Domā ju, ka iemesls ir tas, ka viņ i apmetā s 5. stā vā , mē ģ inot lietot ū deni pī ķ a periodos - no rī ta un vakarā . Pastā vī gi vē rsā s reģ istratū rā ar to, ka ir problē mas ar ū deni. Mē s vē rsā mies tieš i pie viesnī cas ī paš nieka, atbilde ir vienkā rš i lieliska - mums nav problē mu ar ū deni!

Apmaksā ta 3 dienu uzturē š anā s. Pē c divā m dienā m viņ i bija spiesti izvā kties. Piedā vā jā m saimniekam kompensē t sagā dā tā s neē rtī bas, atdodot naudu par 1 dienu (faktiskā nedzī voš ana). Buč kas kungs (saimnieks) vienkā rš i paslē pā s (lai gan pa telefonu teica, ka bū s piemē rots uzņ emš anai), nogrū da problē mu meitenei no reģ istratū ras, kura nebija spē jī ga atrisinā t problē mu.

Viesnī cu neiesaku tā s saimnieka attieksmes pret viesiem dē ļ . Cenas / kvalitā tes attiecī ba nav par labu kvalitā tei!
аватар anton.mykhalskyi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
IEGUVUMI: 1. Bijā m starpsezonā - apkā rt nebija neviena cilvē ka. 2. Labi sakopta vieta. 3. Atbilstoš s personā ls (reģ istratū ra, strā dnieki, bū diņ as). 4. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma biež ā k nekā plā nots (ā da 2 dienas 3 dienu vietā ). … Tomēr ▾ IEGUVUMI:

1. Bijā m starpsezonā - apkā rt nebija neviena cilvē ka.
2. Labi sakopta vieta.
3. Atbilstoš s personā ls (reģ istratū ra, strā dnieki, bū diņ as).
4. Dvieļ i tika mainī ti pē c pieprasī juma biež ā k nekā plā nots (ā da 2 dienas 3 dienu vietā ).
5. Nodroš ina pē c pieprasī juma pa e-pastu. tē jkanna.
6. Paš i nodroš iniet sildī tā ju vakarā , kad apkures sistē ma nedarbojā s.
7. Ieraš anā s 12:00 (nevis 14:00) un izbraukš ana 12:00 (nevis 10:00).
8. Gardi bū dā , jauks restorā na personā ls.

TRŪ KUMI:

1. Brokastis nav iekļ autas cenā.
2. Brokastu izvē le ir maza (no pieciem variantiem brokastī s bū dā parasti bija tikai divi).
3. Wi-Fi viesnī cas piektajā stā vā gandrī z nedarbojā s.
4. Pē c noklusē juma telpā nebija e-pasta. tē jkanna.
5. Vannas istabas tī rī š ana. vienī ba tika samazinā ta, lai papildinā tu papī ra, ziepju, š ampū nu krā jumus, bez rū pī gas tī rī š anas tualetes un duš as zonā.
6.
Vajadzē ja atgā dinā t, ka atkritumi tiek izvesti reizi dienā (tajā paš ā laikā pē c pieprasī juma tika izvesti uzreiz).
Вид на гори біля басейну
аватар CheckHotel
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Noņ ē ma 2-vietī go standartu, tualete bija noklā ta ar rū su, 6 stā vā ū dens nebija. prasī ja vai var nomainī t numuru, saimniece izskrē ja, rupjš , radā s tā ds iespaids viņ ai pajautā t. baseins smird tā pē c grū ti nostā vē t tā tuvumā , nemaz nerunā jot par to, ko tajā peldē t. … Tomēr ▾ Noņ ē ma 2-vietī go standartu, tualete bija noklā ta ar rū su, 6 stā vā ū dens nebija. prasī ja vai var nomainī t numuru, saimniece izskrē ja, rupjš , radā s tā ds iespaids viņ ai pajautā t. baseins smird tā pē c grū ti nostā vē t tā tuvumā , nemaz nerunā jot par to, ko tajā peldē t. BRIESMĪ GĀ KĀ VIESNĪ CA. istabas cena ir 100g nevis 750
аватар galeckaya-anna
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
BRIESMĪ GA viesnī ca!!!!!! ! 1. Cena par istabu neatbilst prasī bā m, dzī voja divos vietē jos standartos. Nav ledusskapja, kur ielikt tikai pudeli ū dens atdzist, pē c baseina nav iespē jams nosusinā t dvieli! Netī ra vispā r, var dzirdē t kaimiņ us kas skatā s kā du programmu! 2. … Tomēr ▾ BRIESMĪ GA viesnī ca!!!!!! !
1. Cena par istabu neatbilst prasī bā m, dzī voja divos vietē jos standartos. Nav ledusskapja, kur ielikt tikai pudeli ū dens atdzist, pē c baseina nav iespē jams nosusinā t dvieli! Netī ra vispā r, var dzirdē t kaimiņ us kas skatā s kā du programmu!
2. Nav gaisa kondicionē tā ju
3. Tā lvadī bas pults aizzī mogota ar lenti
4. Visi darbinieki ir pieprasī ti !!!! !
5. Lapenes teritorijā LĪ PIE GALDI!!! !
6. Teritorijā ir Vietē jā Kolyba, kas vispā r ir TIN, viesmī ļ i negrib strā dā t, nes ē dienkarti pusstundu, dā rgi un negarš ī gi, salā ti ar svaigiem dā rzeņ iem vispā r sapuvuš i!
7. Lai sē dē tu lapenē , aizņ em Viņ u
8. Nā cā s paņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina, lai 7 no rī ta paņ emtu un sargā tu dvieli, lai tas netiktu kustinā ts, un uz š o es tomē r ielaidu citus teritorijā par maksu un uztaisu peļ ķ i no baseins kurā nevar saslapinā t kā jas !! !
PRIEKŠ ROCĪ BAS NO VISU SKATU, TERITORIJU UN SKATU UZ BASEINU UZ KALNIEM!
CILVĒ KI RAKST GODĪ GAS ATSAUKSMES! Jo jū s vadī jā ties pē c š ī s viesnī cas, un ierodoties bijā t pā rsteigts!!!! ! ! Daudzi raksta, ka tā ir vienkā rš i superklase, bet tā nemaz nav!! ! !
аватар Nataliyaw
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Š ovasar atpū š oties devos uz Gorgany restorā nu-bū diņ u, pajautā ju viesmī lim vai ir brī vs galdiņ š , uz ko atbildi nesaņ ē mu - kaut kur aizskrē ja, ilgi gaidī ju pie bā ra, neviena pienā ca pie manis, neprasot, ko man vajag, mē ģ inot noķ ert viesmī li, es pastā vī gi dzirdē ju daž us attaisnojumus un to, ka viņ i ir ļ oti aizņ emti, viņ iem ir daudz cilvē ku. … Tomēr ▾ Š ovasar atpū š oties devos uz Gorgany restorā nu-bū diņ u, pajautā ju viesmī lim vai ir brī vs galdiņ š , uz ko atbildi nesaņ ē mu - kaut kur aizskrē ja, ilgi gaidī ju pie bā ra, neviena pienā ca pie manis, neprasot, ko man vajag, mē ģ inot noķ ert viesmī li, es pastā vī gi dzirdē ju daž us attaisnojumus un to, ka viņ i ir ļ oti aizņ emti, viņ iem ir daudz cilvē ku. Tad pē c pusstundas vē rsos pie bā rmeņ a, kurš man teica, ka nav viņ a uzdevums pieņ emt pasū tī jumus, gaidiet viesmī li! Un tie, kurus ES JAU PUSSTUNDU GAIDIJU, viņ u nemaz netraucē ja! Rezultā tā zaudē jot apmē ram 40 minū tes! , Es atstā ju š o vietu ī gna un izsalcis!
Kā dreiz apmeklē ju š o vietu - cenas tur tieš ā m ir diezgan dā rgas.
Bet pē c pē dē jā s vizī tes un niķ ī gā s attieksmes pret klientu, vē lme š eit nā kt ir zudusi!
Neiesaku!
аватар vikavika893
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar bē rniem devā mies ieelpot svaigo Karpatu gaisu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu iemesla dē ļ . Ļ oti ē rta viesnī ca ar privā tu baseinu. Numuri ir tī ri un plaš i. Un kā ds skats pa logu! Mē s vē lamies atgriezties augustā , tā pē c pagaidiet). … Tomēr ▾ Ar bē rniem devā mies ieelpot svaigo Karpatu gaisu. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu iemesla dē ļ . Ļ oti ē rta viesnī ca ar privā tu baseinu. Numuri ir tī ri un plaš i. Un kā ds skats pa logu! Mē s vē lamies atgriezties augustā , tā pē c pagaidiet)
аватар oleggarub
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ovasar ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cas kompleksā Gogany. Mums viss patika, viesnī ca atrodas gleznainā Karpatu nostū rī , gaiss vienkā rš i maģ isks, pirmajā s atpū tas dienā s bija grū ti pierast. Mē s dzī vojā m koka kotedž ā junior suite numurā . … Tomēr ▾ Š ovasar ar ģ imeni atpū tā mies viesnī cas kompleksā Gogany. Mums viss patika, viesnī ca atrodas gleznainā Karpatu nostū rī , gaiss vienkā rš i maģ isks, pirmajā s atpū tas dienā s bija grū ti pierast. Mē s dzī vojā m koka kotedž ā junior suite numurā . Istabā bija liela divguļ amā gulta, naktsgaldiņ i, televizors, kondicionieris un viss nepiecieš amais vannai. Mā jiņ a visur tī ra un sakopta, uzreiz var redzē t, ka saimnieki š o vietu pieskata un mī l. Noteikti ieradī simies š eit ziemā , jo š ajā gadalaikā ir ko darī t
аватар kalenchenko2001
Vienmē r gribē ju vasarā atpū sties kopā ar vī ru Karpatos! ) Un š ogad, paņ ē muš i denyuzhka, mē s devā mies. Izvē lē jā mies viesnī cu - "Gorgany", un nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca ļ oti laba un attaisno savas cenas. … Tomēr ▾ Vienmē r gribē ju vasarā atpū sties kopā ar vī ru Karpatos! ) Un š ogad, paņ ē muš i denyuzhka, mē s devā mies. Izvē lē jā mies viesnī cu - "Gorgany", un nekļ ū dī jā mies. Viesnī ca ļ oti laba un attaisno savas cenas. Viesnī cā s ir ļ oti liels baseins, ar spilgtiem skatiem uz kalniem: Hoverla, Petros. Istabas ļ oti mā jī gas un ē rtas. , tī ra Un hucuļ u virtuve pilnī bā nodod neaizmirstamu ukraiņ u garš u.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
iemiesojums gorganybook
‹ Viesnīca Forest Hill Hotel & Spa 3*
Atrakcijas

Отель Горгани находится в с. Яблуница. Расположен на вершине горы Яблунивского перевала, откуда открывается вид на высочайшие горы Украины: Говерла, Петрос, Черногорский хребет. Бугельный подъемник в 300 м. Подходит для активного отдыха.

Atrašanās vieta Лыжные трассы на расстоянии 1 км. 30 км от г. Яремче, 15 км от Буковеля, 15 км от горы Драгобрат.
Viesnīcā

Трансфер к горнолыжным трассам, ресторан-бар, лобби-бар, диско-колыба, магазин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Караоке, сауна (баня) на дровах с контрастным бассейном, каминный зал.
  • blakus pacēlājs (līdz 600 m)
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Общее количество номеров в гостинице: 82. Отель состоит из четырех корпусов (двух деревянных коттеджей, двух пятиэтажных кирпичных зданий) и шале.

Istabās

Фен, ванная комната в номере, телевизор, Wi-Fi, холодильник, отопление, шкаф, телефон, набор полотенец.

Adrese 78592 Ивано-Франковская область, с. Яблуница, урочище Дил
Tālruņi: +38 (067) 160-61-19
+38 (067) 979-27-09
+38 (03434) 364-94
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Рядом с отелем находится подъемник (до 600 м).Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.