Zhuravel 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 4.010
4.0 Numurs
4.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.5 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Privāts pansionāts "Zhuravel" atrodas Dragobratas traktā 1200 m augstumā virs jūras līmeņa un 600 m no galvenajiem pacēlājiem.Vairāk →
аватар TuristK
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izlasī ju atsauksmes un biju pā rsteigts. Vai cilvē ki iet uz kalniem vai sē ž istabā s? Ja gribi atrast vainu, vienmē r ir iemesls, un, ja atnā ci braukt, tad nonā ci vietā , kur ir noma, ē diens (no rī ta-vakara). kur vienmē r ir silts, un ja nepietiek, var iet lejā uz bā ru. … Tomēr ▾ Izlasī ju atsauksmes un biju pā rsteigts. Vai cilvē ki iet uz kalniem vai sē ž istabā s? Ja gribi atrast vainu, vienmē r ir iemesls, un, ja atnā ci braukt, tad nonā ci vietā , kur ir noma, ē diens (no rī ta-vakara). kur vienmē r ir silts, un ja nepietiek, var iet lejā uz bā ru...Un tā nav taisnī ba, ka nav kur ž ā vē t mantas, tici man, es tur eju jau 5 gadus un nenož ē loju. Braucam tur slē pot, un vakarā akcijā atpū š amies. Kam Ž uravels nepatī k, lai brauc uz Kurš evelu.. .
аватар Free111dom
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Ja vē laties sevi uzskatī t par piesū cekņ iem, dodieties uz Crane. Nu ļ oti nepatī kama personī ba, un sieva ir naudas kā ra. Komforts - 1, ē dienreizes - 3, slē poš ana - 2. … Tomēr ▾ Ja vē laties sevi uzskatī t par piesū cekņ iem, dodieties uz Crane.
Nu ļ oti nepatī kama personī ba, un sieva ir naudas kā ra.
Komforts - 1, ē dienreizes - 3, slē poš ana - 2.
аватар 031086
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Tikko atbraucu no Dragobratas. Atpū tā s no 08.03 lī dz 12.03, 8 cilvē ku kompā nijā - piestā ja pie Dzē rves seniora. Grū ti komentē t - ņ emot vē rā , ka š is bija mū su pirmais brauciens - noteikti "lohonili". Es nekad vairs neieš u uz š o "viesnī cu". … Tomēr ▾ Tikko atbraucu no Dragobratas. Atpū tā s no 08.03 lī dz 12.03, 8 cilvē ku kompā nijā - piestā ja pie Dzē rves seniora. Grū ti komentē t - ņ emot vē rā , ka š is bija mū su pirmais brauciens - noteikti "lohonili". Es nekad vairs neieš u uz š o "viesnī cu". Saimnieks - OP Ž uravļ ovs - ir nedraudzī gs cilvē ks, apzinā ti rada konfliktsituā cijas, ņ em naudu par pirmā s klases viesnī cu (jo kaimiņ u viesnī cā s cenas tā s paš as, bet ir komforts) - apstā kļ i drausmī gi. Ē diens tik-tā , slē pju noma - pirmo reizi derē s, bet vispā r bail. Es gribu atzī mē t, ka otrdien nā ca vē l viena maiņ a - ī paš nieks aizgā ja, un tā vietā parā dī jā s tante Jeļ ena - un viss noritē ja kā nā kas. Atseviš ķ i, tante Elena - cieņ a un cieņ a! ! ! ! ! Vienī gais normā lais cilvē ks, ko satikā m š ajā "viesnī cā ".
Миргородці Їдальня


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Частный пансионат "Журавель" расположен в урочище Драгобрат на высоте 1200 м над уровнем моря и в 600 м от основных горнолыжных подъемников.

Viesnīcā

столовая, бар, теннис, бильярд, прокат горнолыжного снаряжения.

Telpu apraksts

два двухместных с удобствами, один двухместный с удобствами и прихожей, два трехместных и пять двухместных номеров с удобствами на этаже.

Adrese ур. Драгобрат, ул. Стебный
Tālruņi: +38(067)702-74-72, +38(067)686-69-18
FAQ