Zatishok 1*– Atsauksmes

25
Novērtējums 5.210
№14 viesnīcas reitingā Dragobrats
5.5 Numurs
4.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
5.2 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Mini viesnīca, kas celta 2009. gadā, ir piecstāvu ēka, kas atrodas Dragobratas augšējā daļā, 15 m līdz pacēlājam.Vairāk →
аватар Artem_Victorovich
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ē diens ir š ausmī gs! ! ! Ietaupī jumi ir smagi! ! ! Serviss skumjš ! Istabas ir normā las. Netā lu no liftiem. … Tomēr ▾ Ē diens ir š ausmī gs! ! ! Ietaupī jumi ir smagi! ! ! Serviss skumjš ! Istabas ir normā las. Netā lu no liftiem.
аватар tanja_kyr4un12
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izlasot negatī vā s atsauksmes, patiesī bā jū smoju par viesnī cu. Bet, kad ieradā mies, jā š aubā s, vai izvē lē jā mies labā ko viesnī cu. Personā ls ir draudzī gs un patī kams. Ieradā mies 9os un uzreiz tikā m izmitinā ti istabiņ ā . … Tomēr ▾ Izlasot negatī vā s atsauksmes, patiesī bā jū smoju par viesnī cu. Bet, kad ieradā mies, jā š aubā s, vai izvē lē jā mies labā ko viesnī cu. Personā ls ir draudzī gs un patī kams. Ieradā mies 9os un uzreiz tikā m izmitinā ti istabiņ ā . Pa telefonu, norunā jot, prasī ja trī svietī gu istabu ar balkonu, un tā arī bija. Istaba tī ra un silta, gultas veļ a un dvieļ i tī ri bez traipiem. Karstais un aukstais ū dens bija nemainī gs. WFi darbojā s labi. Televizors darbojā s - 4 kanā li, bet tas nav svarī gi, jo mē s atbraucā m slē pot un atpū sties. Numura cenā bija iekļ autas brokastis un vakariņ as. Ē diens garš ī gs! ! ! ! ! Ē dieni nekad neatkā rtojā s. No rī ta: putra ar gaļ u un garnē jumu, kā arī deserts ar tē ju. Vakariņ ā s: pirmā un otrā ar tē ju. Porcijas lielas, neviens nebija izsalcis. Pasū tī ju vatu, vienkā rš i super! ! ! ! ! ! ! Lieliski ir arī tas, ka viesnī cā ir slē pju noma, un to ī rē š anai nav nepiecieš ams depozī ts. Slidoju pirmo reizi mū ž ā , tā pē c manas gultas ir normā las.
Bet labā k ir paņ emt savas brilles vai nomā t no kā da cita ar dubultstikli). Super trekns pluss man ir pieeja 2 pacē lā jiem treniņ u un vidē jā trasē . Mums bija brī niš ķ ī gas brī vdienas, kuras es novē lu visiem)
аватар gasyuk.andrew
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Izgā jā m cauri tū risma aģ entū rai "EthnoSvit", pa telefonu neko TRAUCĒ JU neprognozē ja, un tā: 3.02. 2018. gads Ieradā mies 10 no rī ta, iepriekš bijā m iekā rtojuš ies pirtī , jo reģ istrē š anā s pē c 14:00 (rezervē jot neviens to neminē ja) (nav problē mu, atnā cā m braukt), pieej pie bā ra, pastā sti kā pē c ieradā mies viesnī cu un lū gt rezervē tas brokastis (savā dzī vē nevarē ju iedomā ties, ka biezenis var bū t sports, un gaļ a (vismaz vizuā li bija lī dzī ga gaļ ai, bet tikai vizuā li, garš a neliecinā ja par to IZCELSMES nojausmu, izņ emot no atkritumu izgā ztuves) 13:00 atgriezā mies no slē poš anas (jo lija lietus un visur slapjojā m) un vē l 3 stundas bija jā gaida IZLĪ DZINĀ JUMS 16:30 beidzot iekā rtojā mies istabiņ ā (2 gultu vietā mums iedeva 2+ gultiņ as + duš a uz grī das, lai izmē rcē tu) 3 vietī gas 3+ atvā ž amas, un par personu mē s maksā jam apmē ram 850 UAH par nakti, lai gan ar pā rtiku). … Tomēr ▾ Izgā jā m cauri tū risma aģ entū rai "EthnoSvit", pa telefonu neko TRAUCĒ JU neprognozē ja, un tā:
3.02. 2018. gads
Ieradā mies 10 no rī ta, iepriekš bijā m iekā rtojuš ies pirtī , jo reģ istrē š anā s pē c 14:00 (rezervē jot neviens to neminē ja) (nav problē mu, atnā cā m braukt), pieej pie bā ra, pastā sti kā pē c ieradā mies viesnī cu un lū gt rezervē tas brokastis (savā dzī vē nevarē ju iedomā ties, ka biezenis var bū t sports, un gaļ a (vismaz vizuā li bija lī dzī ga gaļ ai, bet tikai vizuā li, garš a neliecinā ja par to IZCELSMES nojausmu, izņ emot no atkritumu izgā ztuves)
13:00 atgriezā mies no slē poš anas (jo lija lietus un visur slapjojā m) un vē l 3 stundas bija jā gaida IZLĪ DZINĀ JUMS 16:30 beidzot iekā rtojā mies istabiņ ā (2 gultu vietā mums iedeva 2+ gultiņ as + duš a uz grī das, lai izmē rcē tu) 3 vietī gas 3+ atvā ž amas, un par personu mē s maksā jam apmē ram 850 UAH par nakti, lai gan ar pā rtiku).
Viesnī cas administratores SKAIDROJUMS: "Mums ir daudz apmeklē tā ju, un visus vajag izmitinā t, tā pē c par divvietī giem numuriņ iem nevar bū t ne runas" - bija ļ oti pā rliecinoš s.
VAKARI:
Buljons (VEĢ ETĀ RIEM) nevis uz gaļ as, bet uz DĀ RZEŅ IEM, papildus prasī ja 4 neapstrā dā tus kartupeļ us UZMANĪ BU! viņ iem mē s zinā jā m 40 UAH, bet vismaz tie bija garš ī gi, jo mē s tos gatavojā m paš i)))
ALUS UZ PUDELES, ja es zinā tu kā garš o URĪ NS, droš i vien pielī dzinā tu tos.
BROKASTIS 2:
Griķ i (kuru garš a glā ba PIPARI un SĀ LS x biezenis) ar kaut ko atkal lī dzī gu gaļ ai, un atkal tikai vizuā li.
Pankū kas ar sieru, ja kā ds uzreiz neē da savē jo, viņ a pankū ka tiek nā kamajam atpū tniekam)))
ADMINISTRATORI, viesmī ļ i, PAVĀ RI - š iem cilvē kiem bija jā atvainojas par to, ka viņ i viņ iem kaut ko prasī ja vai vienkā rš i pajautā ja vai vē lē jā s kaut ko pasū tī t - starp citu, neiedomā jieties viņ iem pateikt, ka viņ i ir pie kaut kā vainī gi! Pie viņ iem atnā ci TU, nevis viņ i pie tevis.
NUMURI: lai veicas, ja SOCET NAV PIESLĒ GTS ar lī mlenti, istabas atslē gas jā atstā j uz BĀ RA, jo tas ir 1 personā lam un viesiem.
KULMINĀ CIJA:
Otrajā dienā mums bija pasū tī tas vakariņ as pulksten 17:00, un pulksten 17:00 ieradā s maš ī na, kas mū s aizveda uz autobusu, un viņ š mums iesniedza pretenziju, ka mē s neesam gatavi un viņ š mū s negaidī s. un viņ š ...un ka mē s samaksā jā m. (un ceļ ojumu aģ entū ra nodarbojā s ar organizē š anu un laika plā noš anu)
Š ī ekskursija maksā ja 1900 UAH vienai personai!
JA TU NĪ STI SEVI UN SAVUS DRAUGUS, TU ESI TUR.
Gribu pateikties tū risma aģ entū rai "EthnoSvit" par neaizmirstamo pieredzi, bet viesnī cai "Comfort" par "nesalī dzinā mo" apkalpoš anu, jo pateicoties viņ iem visas brī niš ķ ī gā s atmiņ as par skaistajā m Dragobratas, peres nogā zē m. . Nē !
Думаю к форме надо добавить еще 2 пункта
аватар tsmur1574
Pē c daudzā m draugu atsauksmē m izvē lē jā mies viesnī cu "Comfort", mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, iestā des direktori ļ oti jauki cilvē ki, iekā rtoja mū s ar vī ru ē rtā istabiņ ā otrajā stā vā , istabiņ a tī ra ! Vē lams, lai bū tu mini kosmē tika, un vairā k kanā lu pa TV, bet ne tas ir galvenais, ko dabū jā m atpū sties! Nu brokastis mū s gaidī ja 8:30, brokastojā m ar kartupeļ u omleti, godī gi sakot, vai š ī ir pirmā reize, bet bija ļ oti garš ī gi. … Tomēr ▾ Pē c daudzā m draugu atsauksmē m izvē lē jā mies viesnī cu "Comfort", mū s sagaidī ja ļ oti sirsnī gi, iestā des direktori ļ oti jauki cilvē ki, iekā rtoja mū s ar vī ru ē rtā istabiņ ā otrajā stā vā , istabiņ a tī ra ! Vē lams, lai bū tu mini kosmē tika, un vairā k kanā lu pa TV, bet ne tas ir galvenais, ko dabū jā m atpū sties! Nu brokastis mū s gaidī ja 8:30, brokastojā m ar kartupeļ u omleti, godī gi sakot, vai š ī ir pirmā reize, bet bija ļ oti garš ī gi...Personā ls vienmē r smaidī gs un draudzī gs, bet ir vē l viens mī nuss, uz 4 dienā m lai tiktu uz vienu ballī ti, ļ oti labi, ka lifts ir tuvu viesnī cai, mums arī bija laiks apmeklē t toblu, iespē jams, nā kamreiz, Ī sumā par mū su atvaļ inā jumu, mums viss ļ oti patika, un ceru, ka salabot daž i defekti ā tri ...Gaidiet mū s nā kamgad! Už horoda — Dragobrats 2018)
аватар Osetrovg
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Plusi: 1. Netā lu no pacē lā ja. 2. Karsts ū dens. 3. Jumts virs galvas. Mī nusi: 1. Ē diens. Jū s bū siet pā rsteigti. 2. Nav skaņ as izolā cijas. Miegs nedarbosies. 3. Dienests Zimbabves lī menī . 4. Izš ķ ē rdē ta nauda. … Tomēr ▾ Plusi:
1. Netā lu no pacē lā ja.
2. Karsts ū dens.
3. Jumts virs galvas.
Mī nusi:
1. Ē diens. Jū s bū siet pā rsteigti.
2. Nav skaņ as izolā cijas. Miegs nedarbosies.
3. Dienests Zimbabves lī menī .
4. Izš ķ ē rdē ta nauda.
Esam ieraduš ies. Reģ istrē š anā s no 14:00. Jū su lietas bū s virtuvē bez uzraudzī bas. Neiznomā jiet slē pes. Nepareizi izvē lē ts aprī kojums aizē nos tavu slidoš anu. 90 UAH Vecas slē pes. 140 UAH uzmanī ba kā jaunas slē pes ar veciem zā bakiem. Apmaksā ts 6 dienas iepriekš . Kā du dienu man sā pē ja kā ja, es nebraucu, pat ar iepriekš ē ju paziņ ojumu viņ i joprojā m nepasargā ja 140 UAH. Noņ emts bez paskaidrojumiem. Gan jau darbinieki teica, ka viss tiks ņ emts vē rā . Es par to neapvainojos. Divvietī gs numurs 1300 UAH dienā . Pā rtikas griķ i no rī ta. Vakarā auzu putra. Piedodiet, bet Ukrainā , kur pā rtika nav tik dā rga, cū kas baro garš ī gā k. Personā ls ir apakš ā . Sesto gadu pē c kā rtas uz Draga. Bija Marina, Adrenaline, Tycoon's Hut, Dobosha. Bet tas ir kaut kas. Man bija prieks runā t ar saimnieku. Vā rdu krā jums lī menī.... Nekā dē ja palasī t vismaz T. G. Š evč enko. Mani apmierinā ja rupjī bas, kas ir lī menī . Un patī kama viltī ba.
аватар najdenvirus1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies 10:00. Darbinieki brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s pē c plkst. 14.00 un piedā vā ja lietas atstā t dienesta telpā . Mē s to darī jā m. Pē c 14.00 mums iedeva istabiņ u. Visiem patika. Trī svietī ga istaba (atbilst vietnē esoš ajam fotoattē lam), drē bju skapis, galds, naktsgaldiņ i, krē sli un, protams, gultas, viss ir kā rtī bā (ticiet man, ir ar ko salī dzinā t, mē s ne vienu reizi vien atpū tā mies uz Dragobrata gads). … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 10:00. Darbinieki brī dinā ja, ka reģ istrē š anā s pē c plkst. 14.00 un piedā vā ja lietas atstā t dienesta telpā . Mē s to darī jā m. Pē c 14.00 mums iedeva istabiņ u. Visiem patika. Trī svietī ga istaba (atbilst vietnē esoš ajam fotoattē lam), drē bju skapis, galds, naktsgaldiņ i, krē sli un, protams, gultas, viss ir kā rtī bā (ticiet man, ir ar ko salī dzinā t, mē s ne vienu reizi vien atpū tā mies uz Dragobrata gads). Karstais ū dens un silta istaba. Runā jot par ē dienu, mums visiem tas patika. Viņ i nebija izsalkuš i. Porcijas lielas un garš ī gas. (Es nezinu, ko tur ē d visas pā rē jā s mā jas, vai tieš ā m tikai austeres un vē ž u kakliņ i? ). Personā ls un vadī ba ir ļ oti pieklā jī gi un pieklā jī gi. Izbraukš anas dienā mantas arī drī kstē ja atstā t birojā , jo izbraukš ana bija paredzē ta vakarā . Mē s vē lē tos apmeklē t š o viesnī cu atkal un atkal.
аватар Doroshenko1998
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labs personā ls, ģ imenes bizness, visi cenš as)) Istabā ļ oti silts -15 uz ielas. Ē diens labs, porcijas lielas. Esmu š eit bijis jau divas reizes: visas š ī s reizes atpū tā mies ar draugiem un mums visiem ļ oti patī k. Istabas diezgan tī ras, dvieļ i un gultas tī ras bez traipiem. … Tomēr ▾ Labs personā ls, ģ imenes bizness, visi cenš as)) Istabā ļ oti silts -15 uz ielas. Ē diens labs, porcijas lielas. Esmu š eit bijis jau divas reizes: visas š ī s reizes atpū tā mies ar draugiem un mums visiem ļ oti patī k. Istabas diezgan tī ras, dvieļ i un gultas tī ras bez traipiem. mans viedoklis ir viens no labā kajiem Dragobratā ). draudzī ga un laba administratore Maryana. Mī nusi: mū su atvaļ inā juma laikā nebija WIFI, bet izbraucot bija kluss, nu, 11. istabā ļ oti labi var dzirdē t, kā pa caurulē m tek ū dens.
Mums patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā , gaidiet mū s nā kamgad))
аватар _588099
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tā mies jau otro gadu, tā ka neviens tur nerakstī ja, viesnī cas personā la un saimnieku attieksme pret klientiem ir brī niš ķ ī ga. Istaba silta un plaš a. Liels pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta, slē poš anas pacē lā ju tuvums. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tā mies jau otro gadu, tā ka neviens tur nerakstī ja, viesnī cas personā la un saimnieku attieksme pret klientiem ir brī niš ķ ī ga. Istaba silta un plaš a. Liels pluss ir viesnī cas atraš anā s vieta, slē poš anas pacē lā ju tuvums. Viesnī cā ir sava sauna ar mini baseinu. Š ogad uztaisī ja tvertni uz 6 cilvē kiem, bet patiesī bā iespē jams uz 8. Ē diens kļ uvis labā ks nekā.2017. gadā , un virtuve vairs nav otrajā stā vā , bet tur, kur agrā k atradā s kafejnī ca, kas izveidoja patī kamā ks izskats un lielā ka telpa. No mī nusiem: 11. istabā caurule ir ļ oti trokš ņ aina, varē ja dzirdē t, kā tajā plū st ū dens, un gulta č ī kst. Uzturoties viesnī cā Wi-Fi nedarbojā s, bet aizbraucot tika salabots, varbū t labi, ka nestrā dā ja, mazā k laika pavadī jā m uz gadž etiem)) Kopumā bijā m apmierinā ti) Lai veicas un tā lā ka attī stī ba! ! ! (numuri 11 un 23, no 02/09/2018 lī dz 02/13/2018)))
аватар tiora81
Draugi uzaicinā ja, godī gi sakot, lasī ju atsauksmes, viņ i vairs nav apmierinā ti ar ē dienu, mums vienkā rš i patika ē diens))) istabā , protams, ir vairā k mī nusu nekā plusu)) internets nedarbojas viss, TV rā da trī s kanā lus, un stb klusē )) gultas vispā r š ausmā s, gultu stā voklis arī vē las bū t labā ks ! ! Spilveni bija tik netī ri, un izmē ri nebija skaidri)) pū kaini! Vannas istabas izlietne zem nabas ir bē rnistabas izmē rā ! Pirms reģ istrē š anā s viņ i nemazgā ja vannas istabu pa ceļ am, smaka bija briesmī ga! Vannasistabā nav naktsskapī š a, gā jā m ar kosmē tikas somiņ u padusē! ! ! Protams, esmu š okā , godī gi sakot, mē s ceram, ka ī paš nieki daž reiz lasa atsauksmes un kaut ko atzī mē savā kladē ))) Paradī zes sieviete, kas to visu iztī ra, ir “mī ļ a”, ko nevar teikt viss viņ ai melnajā valodā palū dza mainī t gultu jo. … Tomēr ▾ Draugi uzaicinā ja, godī gi sakot, lasī ju atsauksmes, viņ i vairs nav apmierinā ti ar ē dienu, mums vienkā rš i patika ē diens))) istabā , protams, ir vairā k mī nusu nekā plusu)) internets nedarbojas viss, TV rā da trī s kanā lus, un stb klusē )) gultas vispā r š ausmā s, gultu stā voklis arī vē las bū t labā ks ! ! Spilveni bija tik netī ri, un izmē ri nebija skaidri)) pū kaini! Vannas istabas izlietne zem nabas ir bē rnistabas izmē rā ! Pirms reģ istrē š anā s viņ i nemazgā ja vannas istabu pa ceļ am, smaka bija briesmī ga! Vannasistabā nav naktsskapī š a, gā jā m ar kosmē tikas somiņ u padusē! ! ! Protams, esmu š okā , godī gi sakot, mē s ceram, ka ī paš nieki daž reiz lasa atsauksmes un kaut ko atzī mē savā kladē ))) Paradī zes sieviete, kas to visu iztī ra, ir “mī ļ a”, ko nevar teikt viss viņ ai melnajā valodā palū dza mainī t gultu jo. Tā kā atbraucā m uz 10 dienā m tad bija tik liela neapmierinā tī ba ar to......protams, ir daudz faktoru, kuru dē ļ vairs nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu! Protams, ir arī pozitī vi aspekti, š ika vanna! ! Tikai slotas pasū tā m papildus! Arī ē diena pietika visiem, un ē dieni praktiski neatkā rtojā s, blakus ir lifts ! ! Slē pju noma, bet ja kaut nedaudz saimnieki palasī tu š ī s atsauksmes un ieklausī tos, tad protams bū tu labā k, skaidrs, ka sezona ir, cilvē ki pirmo reizi iet kā nezin kā , kurš tur ē d ir brī vas vietas, mē s noteikti vairs neē dī sim..... .
Вид с окна Вид с окна , в другую сторону Вид с окна
аватар Olha07
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū ta ar ģ imeni. Ļ oti skaista daba, klusums ...upe un mež s 15 m no troš u vagoniņ a! Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta, nav nospļ auties tū ristiem, kā tas biež i notiek! ! ! ! ! Plusi ir Chan, kas tika palaists tikai š ogad. Oksana paldies par viesmī lī bu un pacietī bu pret mums! Tagad mums patī k jū su pastā vī gie klienti. … Tomēr ▾ Atpū ta ar ģ imeni. Ļ oti skaista daba, klusums ...upe un mež s 15 m no troš u vagoniņ a! Viesnī ca ir tī ra un labi uzturē ta, nav nospļ auties tū ristiem, kā tas biež i notiek! ! ! ! ! Plusi ir Chan, kas tika palaists tikai š ogad. Oksana paldies par viesmī lī bu un pacietī bu pret mums! Tagad mums patī k jū su pastā vī gie klienti.
Parādīt vairāk »


iemiesojums SitaVitnik
Cik cilvēkus viesnīca var uzņemt? Cik skaitļu patiesībā ir? Vai mājaslapā ir informācija, ka ir 8 istabas vai 14 istabas? Mēs gatavojamies iet 42 cilvēki. Vai ir iespējams palikt šajā viesnīcā? Vai istabās ir fēns un kādi tualetes piederumi ir nodrošināti? Paldies.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Мини-отель, построенный в 2009 году, представляет собой пятиэтажный корпус, расположенный в верхней части Драгобрата, до подъемника 15 м.

Atrašanās vieta подъемник «Драгобрат» - 15 м., пгт.Ясиня (центр) - 14 км, Яблуница - 26 км, ГК «Буковель» - 33 км, Яремче - 60 км.
Viesnīcā

кафе-бар с камином (20 мест), столовая (20 мест), пункт проката горнолыжного снаряжения, автостоянка, комната для хранения и сушки горнолыжного снаряжения.

Telpu apraksts

Количество номеров - 9. Категория номеров - «стандарт» - 3, «3-местный стандарт» - 1, «семейный» - 2, «2-местный - 3. Уборка номеров - по необходимости. Смена постельного белья - 1 раз в 5 дней.

Istabās

Стандарт (однокомнатный, 2-местный номер, общая площадь - 20 м.кв.) 2 односпальные кровати или двуспальная кровать, кабельное ТВ, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, количество полотенец - 2 на человека).
3-местный стандарт (однокомнатный, 3-местный номер, общая площадь - 25 м.кв.) 3 односпальные кровати, санузел (душевая кабина, унитаз, умывальник, количество полотенец - 2 на человека).
Семейный (двухкомнатный, 3-местный номер, общая площадь - 25 м.кв.) 2 спальни (3 односпальные кровати), санузел на этаже (душевая кабина, унитаз, умывальник, количество полотенец - 1 на человека).

Adrese 90630, Закарпатська обл., Рахівський р-н, смт.Ясіня, полонина Драгобрат
Tālruņi: тел.моб. +38(097) 6218922 Оксана, +38(097) 4618155 Михайло, тел.(803132) 42005.2-разовое питание, предоставление информационных услуг по отдыху, автостоянка, вызов такси
FAQ